KIRJAT  CD*MUSIIKKI   DVD*FILMIT   TAROTIT   KORTIT   LÖYTÖJÄ   ULTRAN TEEMAPAKETIT
 


 

 

Ennustuskortit, oraakkelikortit ym. sekä opaskirjat

 

 

Tällä sivulla osa runsaasta korttivalikoimastamme
     Huomaa hienot lahjapakkaukset!

 


 
TAROTKORTIT eri sivulla >>

 Upeat italialaisten taiteilijoiden kortit teemoittain.
 Myös paljon kotimaisia ym.  Valitse omasi!

Klikkaa otsikosta tai kuvasta lisätietoja
 

Uutuus !   


Eläinjooga -korttipakka lapsille ja lapsenmielisille

Meri Mort
50 korttia
29 €

Suomen ensimmäiset lasten joogakortit!

Eläinjoogakorttipakka sisältää yhteensä 50 värikästä korttia: 42 eläinkorttia seikkaperäisin joogaohjein + 8 erikoiskorttia. Kaksipuoleisissa korteissa on selkeät värit, jotka kertovat onko harjoitus rauhoittava vai virkistävä. Mukana 10 erilaista kannustavaa leikkiä ja tapaa käyttää kortteja luovasti lapsen tai lasten kanssa. Eläinjoogakortit on suunnattu 3–10-vuotiaille.

> Lue lisää

 

   
Villi Voima – voimakortit
Meri Mort
46 korttia

24 €

VILLI VOIMA voimakorttipakka on tehty unennäkijöille, etsijöille, kulkijoille, kuun seuraajille, luontouskoville, mystikoille, tarinankertojille, omiin hetkiin sekä piirityöskentelyyn.
Pakassa 46 luonnonvoimaista korttia joissa etupuolella kuva sekä Rohdoksen ääni tekstinä, selkäpuolella sama kuva, havujen ympäröimä kuu. Korttien tehtävä on lisätä itsetuntemustasi, yhteyttä Villiin Voimaan, tuoda sinut tietoiseksi niin menneestä kuin tulevasta ja inspiroida sinua tuomaan mystisyyttä elämääsi.

> Lue lisää

 

 

   

Ilon kortit

Katja Frangen teksti
Sanni Nevalaisen maalaukset
Kustantaja Viisas Elämä, 2020 

44 korttia + opaskirja
38 €

Ilon kortit tuovat elämääsi keveyttä ja myönteisyyttä. Ne muistuttavat elämän positiivisesta puolesta ja siitä, että ilo voi olla syvästi parantavaa ja muuttavaa voimaa.
   Elämme ajassa, jossa tarvitaan enemmän positiivisuutta, valoa ja iloa maailmaan. Se lisää parantavaa energiaa maailmassa. Suuri muutos parempaan ei tapahdu murehtimisen ja toivottomuuden kautta, vaan ilosta ja inspiraatiosta, rakkaudesta. Ilo on syntymäoikeutesi.
   Katja Frangen ja Sanni Nevalaisen yhteistyössä syntyneet Ilon kortit ovat jo heidän toinen yhteistyö huippusuosittujen Intuitiokorttien jälkeen. Sanni Nevalainen on pitänyt pitkään Ultran sivuilla enkelikoulua ja hän on ollut myös useasti mukana Kuortaneen Ultrapäivillä mm. vuoden taiteilijana.

 

 

      Click!

   

Golden Lenormand Oracle

Lunaea Weatherstone
Monikielinen opaskirja mm. englanti + 36 korttia
25 €

Perinteiset Lenormand-kortit täynnä symboliikkaa printattuna kultaiseksi versioksi. Kirjasta löytyy selitykset mm. eri korttien yhdistelmille.
Lenormand-kortit poikkeavat tarot-korteista symboleillaan. Lenormand-kortteja on helppo lukea sillä niissä kuvataan helposti ymmärrettäviä asioita mm. talo, kirja, koira, sormus… Korteille esittämäsi kysymyksesi on tärkeässä osassa, sillä se selittää yksinkertaisten kuvien tarkoituksen.

> Lue lisää

 

   

Fantasy Cats Oracle

Paolo Barbieri & Sasha Graham
Monikielinen opaskirja + 23 korttia 
(25 €) Tarjous 19 €

Tunnetun taiteilijan Paolo Barbierin fantasia kissa -kortit. Anna näiden korttien jakaa valoa minkä tahansa elämässäsi vastaan tulevan kysymyksen ympärille.
Kortteja on kolmea eri tyyppiä:
”Season (kausi)” -kortti, ”Attitude (asenne)” -kortti ja ”Vertical (pysty)” -kortti.  Sopii myös kissafaneille tai keräilyyn!

   

  

   

Naisen Voimapakka

Tekstit ja kuvat Katja Frange
44 korttia ja 100 s. opasvihko
Kustantaja Viisas Elämä Oy, 2019
38 €

Tahdotko inspiroitua energisoivista ajatuksista? Oletko valmis katselemaan elämää uudesta näkökulmasta? Maadoittavat ja kohottavat Naisen Voimapakka -kortit puhuttelevat, näyttävät suuntaa, herättelevät intuitiota ja kutsuvat tietoiseen ajatteluun.
   Katja Frangen lumoavat kuvat ja viisaat tekstit avaavat naiseuteen ja elämään liittyviä teemoja. Korttien kuvitus on syntynyt yhteistyössä suomalaisten naisten kanssa, ja jokainen pakan 44:sta kortista onkin ainutlaatuinen taideteos. Nämä uuden ajan kortit palvelevat naisia, jotka haluavat avautua omalle voimalle ja sydämen viisaudelle.
 
 

<Click

   

Enkelit -viestikortit ja opaskirja

Bobby Newlyn-Jones & Nicholas Gage
48 kpl kortit ja 72-sivuinen kirja
Kustantaja Gummerus, 2019
17    *PAINOS LOPUSSA

Etsitkö positiivista ja mieltä kohottavaa lähestymistapaa elämän haasteisiin ja mysteereihin? Tämän kiehtovasti kuvitetun Enkelit-pakkauksen viestikortit ja opaskirja kertovat, miten tulkita enkelikortteja ja vahvistaa yhteyttä näihin suojeleviin valontuojiin. Pakkaus sisältää 48 kauniisti kuvitettua enkelikorttia ja 72-sivuisen opaskirjan enkelikorttien tulkintaan. Aloita henkinen valaistumisesi jo tänään!

Setti on pakattu lahjapakkaukseen, jonka koko on 16x22x6 cm. Korttien koko on 7x12 cm.

 

<Click

   

Whispers of Healing oracle cards
Tekstit Angela Hartfield
Taiteilija Josephine Wall
30 €

50 korttia ja engl.kielinen kirja 87 s.

Tämä pakka auttaa sinua vahvistamaan ja palauttamaan mm. henkistä hyvinvointia. Rauhoittava energia ja viisaus auttavat sinua navigoimaan tiesi tasapainoon, kokonaisuuteen ja hyvinvointiin. Upea Josephine Wallin yksityiskohtainen kuvitus.

 

<Click

   

Healing light Lenormand
Teksti ja taiteilija Christopher Butler
Monikielinen opaskirja + 38 korttia
25 €

Lenormand-korteissa on yksinkertaisia kohtauksia tai yksi symboli. Kuvien yksinkertaisuus vaatii erilaisen lukemistavan kuin 78 kortin muodostama tarot. Jokaisella kortilla on joukko merkityksiä, mutta nämä merkitykset voivat siirtyä tai muuttua sen mukaan, mihin muihin kortteihin ne yhdistetään.

Tämä pakka sisältää myös ylimääräisiä, vaihdettavissa olevia lady- ja herrakortteja saman sukupuolen parien tulkintoihin.

Lenormand -kortit perustuvat Pariisissa Ranskan vallankumouksen aikoihin asuneen selvänäkijän Marie Anne Lenormandin (s. 1772) ennustuskortteihin. Madame Lenormand oli aikalaistensa keskuudessa maineikas ennustaja.

<Click

   

Angelic Oracle
Teksti Valeria Menozzi
Taiteilija Rossano Stefanin
Englanninkieliset kirja + 38 korttia

25 €

Koko 88x125 mm

Anna enkeleiden kohottaa sinut surun aikana ja syvennä arvostustasi ilon hetkiin.
 


<Click

 

   

Metsä & Meditaatio -kortit
Jarko Taivasmaa
45 korttia
Kustantaja Hidasta elämää, 2018
25 €

Taskussasi kulkeva metsänhenki, joka auttaa sinua kokemaan metsää, itseäsi ja elämää syvemmin. Korttipakka sisältää 45 harjoituskorttia, jotka auttavat sinua uppoutumaan metsään, itseesi ja elämään.
    Sekoita kortit. Valitse yksi satunnainen kortti. Tutki ja harjoitusta hetki tai muutamia minuutteja. Suositeltavaa on myös joskus vihkiytyä tiettyyn harjoitukseen tekemällä sitä puoli tuntia tai pidempään. Harjoitusten jälkeen aina venyttele tai taputtele kehoasi ja palaa normaalin arkitilaan.
    Voit myös nostaa esimerkiksi kolme korttia. Tällöin yhdistä korttien harjoituksia intuitiotasi kuunnellen. Näin voit tehdä pidemmän luovan matkan metsään ja meditaatioon. Jos haluat syventyä tiettyyn aiheeseen, niin on hyvä tietää, että usein, mutta ei aina, samassa värissä edeltävä tai seuraava kortti liittyy samaan teemaan.

Katso myös kirja Metsässä

<Click

Eriväriset kortit syventyvät erilaisiin teemoihin:

– Vihreät kortit keskittyvät aistimiseen ja luontoyhteyden syventämiseen.
– Siniset kortit keskittyvät hengitysharjoituksiin ja energian ammentamiseen.
– Violetit kortit keskittyvät meditaatioon ja tietoisuuden oivalluksiin.

Kortit soveltuvat sinulle jos:
…rakastat metsässä liikkumista.
…haluat kokea metsän rentouttavan vaikutuksen mielessäsi, kehossasi ja sielussasi.
…haluat viipyillä metsän syleilyssä ja ottaa metsän opit mukanasi arkeen. 

Useimmat kortit inspiroivat myös kaupunkiolosuhteissa.

   

Autuutta aivoille - Hoitavat kortit

Korttien teksti ja suunnittelu: Raija Kivimetsä
Valokuvat: Erkki Makkonen
Pakassa on 48 korttia
24 €

Tietoa on paljon olemassa, mutta tiedon hakemisesta voi tulla lisää stressiä. Suositut Hoitavat kortit ovat harkittu vaihtoehto infoähkylle. Ne ovat intensiivikuuri, joka sujuu helposti kuin päivittäisen pillerin ottaminen: ota yksi kortti päivässä, katso hoitavaa kuvaa kolme minuuttia minimeditaationa ja toteuta sattumakorttina nostamaasi hoito-ohjetta erityisen painokkaasti sinä päivänä. Silloin siitä jää parempi muistijälki ja juuri sen hoitokeinon tehon pystyy havaitsemaan tarkemmin.

 

 

  > Lue arvostelu
 

   

Pohjolan voimaeläin -kortit
Maaretta Tukiainen, Markus Frey
Tuuma Kustannus, 2018
 
48 korttia, joista 8 ohjekortteja.
28 €

Vahva kuin karhu. Viisas kuin pöllö. Älykäs kuin korppi. Ammenna voimaa pohjoisesta luonnosta ja sen eläimistä! Korttien avulla Pohjolan myyttinen maailma herää erityislaatuisella tavalla henkiin.

Eläimiin liittyvä tieto on paketoitu 42 korttiin arjen inspiraatioksi. Kustakin eläimestä on kortissa nimi, kyseisen eläimen voima ja minä-muodossa oleva voimalause. Korttien avulla voi tutkia itsessään piileviä eri puolia.

Pohjolan voimaeläinkorteissa ja Pohjolan voimaeläimet -kirjassa tietokirjailija Maaretta Tukiainen ja graafinen suunnittelija Markus Frey tulkitsevat muinaisten suomalaisten eläimiin liittyviä uskomuksia.

Korttien näppärän kotelon kansi on kiinteä, eli se on kiinni toisesta päädystä. Monipuoliset ohjekortit.

 

 

 

HUOM!
Katso myös upea kirja!

 

   

Whispers of love

Angela Hartfield
taiteilija Josephine Wall
Blue Angel publishing, 2017

50 korttia + 72 s. englanninkielinen opaskirja

30 €  *Jälleen saatavana!*

Opaskortit tuomaan lisää rakkautta elämääsi!
Näillä kauniisti kuvitetuilla korteilla saat jokapäiväistä opastusta tai voit myös kysyä tarkempaa apua ihmissuhteisiin, oli se sitten romanttista tai vain ystävyyttä. 

korttien koko 95mm x 140mm

 

   Klikkaa kuvat isoiksi

   

Earth Wisdom

taiteilija Cristina Scagliotti
tekstit Barbara Moore

127 s. monikielinen opasvihko (engl, esp, ransk, kiina)

25 €

Sisältää kirjasen ja 32 korttia. Kristallien energian, yrttien ja kasvien voiman sekä muinaisten kelttiläisten traditioiden synergiaa.

 

Klikkaa kuvat isoiksi

   

Intuitio -kortit
Katja Frange & Sanni Nevalainen
44-korttia ja opaskirja
Kustantaja Viisas Elämä Oy, 2017

38 €

Intuitiokorttien avulla voit vahvistaa sisäistä viisauttasi.

Sanni Nevalaisen ja Katja Frangen yhteistyössä tehty pakka sisältää 44 Sannin maalaamaa korttia ja 99-sivuisen opasvihkon.

 

     
 

 

   

Parantavat enkelit - kirja + kortit
Doreen Virtue
44 korttia, 106 s. suomenkielinen kirja 

39 e

Uusi painos ilmestynyt!

Korttien 44 suojelusenkeliä auttavat sinua olemaan yhteydessä kiehtovaan ja kauniiseen valon maailmaan. Kirja kannustaa käyttämään enkelikortteja apuna elämän eri tilanteissa ja opastaa tekemään "enkelitulkintoja” sekä itsellesi että muille. Pidä mielesi avoimena kortteja tulkitessasi, sillä enkeleiden viestit voivat saapua myös tunteiden ja fyysisten aistimusten muodossa, tai oivallusten, ideoiden, näkyjen tai unikuvien kautta.
Parantavat enkelit voivat tuoda valoa ja iloa elämääsi, kun vain pyydät heitä tekemään niin. Enkelit ohjaavat sinua oikeaan suuntaan ja kannustavat löytämään omat vahvuutesi ja kuuntelemaan intuitiosi ääntä.


 

 

   

Sielun taival – Opastavat kortit
James Van Praagh
Kirja + 44 korttia

38 e

Sielun taival –pakan mukana tulevan opaskirjan avulla opit, kuinka tehdä ”sielujako” ja kuinka jokaisen kortin nostamisen kautta korkein minäsi tuo sinulle sielunviisautta ja opastusta. James Van Praagh ammentaa 30-vuotista kokemustaan hengen kanssa kommunikoinnista ja konsultoinnista.


 

Katso lisää

   


Chakras - The Seven Doors of Energy

Laura Tuan

Pakkaus sisältää: 112 s. engl. kielinen kirja, seitsemän chakrakiveä + pussi.

30 €

* Uusittu painos!

On olemassa 7 päächakraa. Jokainen niistä on maailma joka on löydettävissä. Ne resonoivat musiikin sävelissä, väreissä, tuoksuissa ja kristalleissa. Kirjasta voit löytää tiedot jokaisen chakran tasapainottamiseen. 

 
Kivet: punainen jaspis, oranssi karneoli, keltainen kalsiitti, ruusukvartsi, sininen sodaliitti, ametisti, vuorikide

4-värinen kirja. Pakkaus toimii magneettisella avausmekanismilla. (Klikkaa kuvia)
   

Fairy Lenormand ennustuskortit
Markus Katz & Tali Goodwin
Taiteilija Davide Corsi
36 korttia & 128 s. monikielinen opaskirja

25 e

Nämä Lenormand ennustuskortit on lumottu keijujen magiikalla. Ainutlaatuinen, kaunis pakka yhdistää Lenormandin oraakkeliperinteen ja keijukaiset.


 

  

Katso lisää kuvia

   
Native American Spirituality - ennustuskortit
(kirja + kortit 32 kpl)
Taiteilija Massimo Rotundo
Kirjoittaja Laura Tuan

* JÄLLEEN SAATAVANA!

(25 e) Tarjous 19 €

Amerikan intiaanien hengessä tehdyt ennustuskortit. Mukana tulee opaskirja, joka seikkaperäisesti opastaa sinut intiaanien henkimaailmaan maan symboleiden avulla.

Sis: kuvitetut 32 korttia, 88x125mm, säilytyskotelo, englanninkielinen kirja 128 s.

 

       

 

        

 

   

Wisdom of the Golden Path

Taiteilija Toni Carmine Salerno
45 korttia + opaskirja engl.
30 e

Kultaisen Polun korttien ja opaskirjan avulla löytyy selvyys moniin elämän haasteisiin. Viestit ja henkeäsalpaava kuvitus nostaa sinut ongelmien yläpuolelle ja auttaa näkemään asiat korkeammasta näkökulmasta. Selkeä opaskirja ohjaa tekemään tarkkoja lukemuksia. Lähde positiivisen muutoksen polulle.

 

Katso lisää kuvia ja lue arvostelu

   
Gaia Oracle

Taiteilija Toni Carmine Salerno
45 korttia + 88-sivun opaskirja engl.
30 e

* JÄLLEEN SAATAVANA! *

Luomisen valosta syntyi universumimme ja Aika aloitti loputtoman matkansa laajenevan avaruuden halki. Elämän näkymättömät pyörät muokkasivat alkuhiukkasten merestä tähtien meren, josta Gaia syntyi. Elävä, hengittävä Äiti-Maa, jumalattaremme. Gaia-oraakkelit osoittavat sinulle rakkauden tien ja antavat vastauksia kysymyksiisi.

 

  taus

   

Messenger Oracle

Luo yhteys Gaiaan, luontoon ja sen henkiin.
50 korttia (7,5x11,5 cm) ja 78-sivuinen opaskirja.
Kortit ja kirjat ovat englanninkielisiä.

30 e

 

  click

   
Kuan Yin Oracle

Upeat isot kortit täynnä feminiinistä energiaa!
44 korttia (9,5x14 cm) ja 146-sivuinen opaskirja.
Kortit ja kirjat ovat englanninkielisiä.

30 e


Katso enemmän kuvia
   
Sonja-Enkeli - intuitiivisia viestejä enkeleiltä
Hanna-Leena Sabelström
Kirja 132 s. ja 72 korttia

38 e

*Painos lopussa*

Sonja-Enkeli oraakkelikorteilla voi ennustaa tulevien tapahtumien energioita, mutta lisäksi ne toimivat tukena omalle ajattelulle ja pohdinnalle antamalla uutta näkemystä ja avartamalla tietoisuutta. Lumoava kuvitus on omaleimainen ja tuo enkelit koskettavasti lähelle jokaista ihmistä.

Katso lisää
 

 

   

Ohjausta enkeleiltä KORTIT+KIRJA
Doreen Virtue
44 korttia, 114-sivuinen kirja

39 e

Nämä kauniit ja käytännönläheiset enkelikortit auttavat pitämään yhteyttä enkeleihin päivittäin. Enkeleiden kannustavat viestit puhuttelevat syvällisesti ja lempeästi ja ohjaavat kuuntelemaan omaa sisäistä viisauttamme.

Katso lisää

   

Keijuoraakkeli

Taitelija Linda Peltola
Hinta: 39 e

Luonnon voimakas energia on läsnä kaikkialla missä kuljemme, ja kun keskitymme siihen tietoisesti, voimme oppia aistimaan sitä yhä herkemmin. Keijuoraakkeli tuo lempeitä viestejä ja inspiraatiota luonnon hengiltä.

Pakkauksessa 44 keijukorttia sekä 114-sivuinen kuvitettu opaskirjanen korttien tulkintaan.
 

 

 .  


Ihmeelliset yksisarviset kortit

Diana Cooper
25 e

Sisältää 44 korttia ja 28-sivuisen opaskirjasen suomeksi.

Yksisarviset ja muut taianomaiset valo-olennot ovat valmiita auttamaan ja opastamaan meitä näiden kauniiden, Damian Keenanin kuvittamien korttien välityksellä. Jokaisessa kortissa on erilainen kuva yksisarvisesta, viesti ja voimalause.


Tilaus

   

Ihanat enkelit (Valon enkelit)
Diana Cooper

Ihanat enkelit -kortit 
25 e

*LOPPUUNMYYTY*


Tilaus
   

Atlantis - opas muinaiseen viisauteen
Diana Cooper ja Shaaron Hutton
Kirja 299 s. 

25 e

Muinainen Atlantiksen sivilisaatio kukoisti loistokkuudessaan sekä
tekniikan että henkisten kykyjen alueella. Atlantislaiset olivat rauhaa
rakastavia leppoisia ihmisiä, jotka elivät syvässä yhteydessä Luojaansa
sekä kaikkiin luomakunnan olentoihin.
 


Tilaus

*TOISTAISEKSI PAINOS LOPPU*

Atlantis-kortit 

Diana Cooper

44 korttia, koko 70x100 mm
 

24 e

 

Oivalluksia ja innoitusta elämänpolkusi varrelle Atlantiksen taianomaisesta maailmasta! Voit käyttää kortteja joko pelkästään kuvien symboliikkaa intuitiivisesti tulkitsemalla tai käyttämällä myös kääntöpuolella olevia tekstejä hyväksesi. (Kortit ovat myös mainio kumppani Dianan Atlantis-kirjalle.)
 


Tilaus
   

 

Mystiset Lenormandin kortit
R.E. Fiechter
Taiteilija Urban Trösch
36 korttia + käyttöohje

Kortit 15 e

 

"Pariisin Sibyllan" Marie-Anne Lenormandin (1772-1843) kuuluisat ennustuskortit. Jokainen kortti kuin taideteos!

 

 

Tilaus

Opaskirja mystisiin Lenormandin kortteihin
Christina Freija
Kirja 192 s.

Kirja 24 e

 

Kirjan avulla voit oppia tulkitsemaan Lenormandin kortteja.
Menneisyys, nykyhetki ja tulevaisuus avautuvat sinulle aivan uudella tavalla.

 


Tilaus
   

 

Viestejä enkeleiltä (kirja + kortit)
Doreen Virtue
Kirja 111 s. + 44 korttia
39 e  *PAINOS LOPUSSA*

 

Pyydä korteilta neuvoja, opastusta ja opi kuuntelemaan intuitiotasi. Enkelien mukaan nimetyt hienot kortit. Tee tulkintoja itsellesi ja muillekin.

 


Tilaus

   


 

tilaukset@ultra-lehti.com
Ultra-lehti, Salojärventie 36, 17950 KYLÄMÄ 
Puh.  (03) 5558101  Gsm 0456796920

| Ajankohtaista | Tapahtumia | Ultrapäivät | Kolumnit | Ultra-lehdet |
| Kirjamyynti | Hakemistot | Galleria | Info | Linkit |