KIRJAT  CD*MUSIIKKI   DVD*FILMIT   TAROTIT   KORTIT   LÖYTÖJÄ   ULTRAN TEEMAPAKETIT
 


 

 

 


Kokeile onneasi -
Tilaa
yllätys-CD!

 Ultran runsaissa levyvarastoissa on henkisen ja meditaatiomusiikin yksittäiskappaleita ja harvinaisuuksia, joita ei tällä sivulla erikseen mainosteta.

Yllätys-CD tarjoushintaan
5 e/kpl

 

 

CD-levyt * Musiikki * Meditaatio

 

Voit kuunnella musiikkinäytteitä
klikkaamalla nuotin kuvaa >>

Kaikki Tapyon levyt
Kaikki Karuneshin levyt
Kaikki Deuterin levyt
Kaikki Lorentzenin levyt
Tulevaisuuden Akatemian levyt

 
 

UUSIMPIA LISÄYKSIÄ

 

Jukka Kuoppamäki on
Ultrapäivien 2021 tähti

Kuukauden CD

Sun Kanssas Kahden
Jukka Kuoppamäki
20 €

Kesto n. 30 min.

Suomalaista iskelmää, jossa on sanat ja sävel.

Tämä levy on tehty rakastuneille, rakkaudesta unelmoiville ja sitä muisteleville, sillä ihmisen ei ole hyvä olla yksin, kuten luomiskertomuksessakin sanotaan. Jokainen tuntemani ihminen haaveilee suuresta rakkaudesta. On opittava antamaan, ottamaan vastaan ja huomaamaan toisen toiveet. Onnellisessa parisuhteessa kumpikin voi toteuttaa itseään. Se ei usein tule itsestään, vaan vaatii pitkän elämän, ja siitä kertovat tämän albumin laulut. Mikä voisi olla hienompaa kuin vanheta yhdessä, samalla ikinuorina pysyen?

 

Levyn myynnin nettotuotot menevät Gaden Phodrang
-säätiölle ja Dalai Laman henkisiin ohjelmiin See Learning, Mind & Life InstituteDalai Laman 85-vuotisjuhla-albumi

Inner World – Dalai Lama

sis. 2xCD + 28 s. esite.
25 €

Sisäinen maailma on kokonaisuus, jossa Dalai Lama lausuu mantroja ja antaa lyhyitä opetuksia, jotka kaikki on kudottu musiikilliseen kokonaisuuteen. Dalai Laman 85-vuotispäivän kunniaksi vuonna 2020 julkaistu albumi on omistettu hänen vuosikymmenien visioille ja työlleen maailmanrauhan puolesta sekä myös sydämen sivistykseksi.

Tämä hieno erikoisjulkaisu sisältää 2 CD-levyä ja 28-sivuisen esitteen, joka esittelee Tiffany Singhin ja Ella Brewerin taidetta. Esitteessä on käyty läpi kunnianarvoisan buddhalaisen nunnan Robina Courtinin selitykset ja hyödyt jokaisesta levyn mantrasta. Myöskin jokaisesta kappaleesta on kerrottu instrumentit ja soittajat.

CD 1 sisältää Sisäinen maailma –albumin. CD 2 on harvinainen, ennen julkaisematon instrumentaaliversio Sisäinen maailma –albumista. Se on oiva lisä CD 1:n Dalai Laman viisauksien jälkeiseksi musiikkimeditaatioksi.

Inner World:
1. One of my Favourite Prayers (3:59)
2. The Buddha (4:20)
3. Compassion (3:55)
4. Courage (4:18)
5. Ama La (5:31)
6. Healing (3:02)7. Wisdom (3:19)
8. Purification (3:18)
9. Protection (2:51)
10. Children (2:33)
11. Humanity (4:53)


 

 1 2 3

Sun Within
Karunesh
25 €

9 kappaletta / Kesto n. 58 min

Jokainen meistä on erilainen ja ainutlaatuinen - kuitenkin olemme kaikki yhtä. Meitä yhdistää sama alkulähde - olemassaolo. Saamme kosketuksen sisimpäämme hiljaisuudessa ja meditaatiossa, tanssissa ja juhlassa. Ole vain oma itsesi ja anna sisäisen aurinkosi - the Sun Within - loistaa ja johtaa tietäsi.

"Musiikki on maailman yhteinen kieli, jota jokainen ymmärtää; kautta kulttuurien, uskontojen ja uskomusten. Musiikkia ruumiille, sydämelle ja sielulle." Karunesh

 1 2 3

East of the Full Moon
Deuter
25 €

9 kappaletta / Kesto 65 min

Luonnossa on paikkoja, jotka omalla kauneudellaan ja energiallaan herättävät ihastusta ja ihmettelyä, ja hiljaisuutta. On myös hetkiä, jotka ilmaisevat samoja tunnelmia, kuten valon liike aamunkoiton tai iltahämärän hetkinä, tai yöllä. Tämän levyn musiikki kuvastaa öisiä tunnelmia - yön hiljaisuutta ja lempeitä lauluja - kun ihmismieli on siirtynyt unten maille.

 

 1 2 3

> Valoa YouTubessa

Valoa
Deepthi

Kesto n. 59 min.
Deepthi Music Finland 2019

20 € 

Mantramusiikkia Pohjolan Valosta ja Mystisyydestä

Deepthi (Kirsi Ranto) on julkaissut seitsemän vuoden tauon jälkeen uutta musiikkia. Suomenkielistä mantramusiikkia sisältävä Valoa-levy julkaistiin 9.2.2019 Helsingin Finlandia-talossa.
Deepthi on ensimmäinen suomalainen artisti, joka laulaa omalla äidinkielellään mantroja pohjolalaisjuurien sävyttämänä. Mantralaulut kumpuavat meidän omasta historiastamme, pohjoisen valosta ja mystisyydestä. Kiehtovia yhtymäkohtia on myös oman kansalliseepoksemme Kalevalan tunnelmaan ja taikaan.

Lue lisää...

 

 1 2 3

The Sacred ones 2 – Scent From Heaven

Kesto 51:26
18 €

Sacred Ones II on omistettu Gesso Thomasille, Mohawkin taidemaalarille, filosofille ja muusikolle, joka ystävystyi Gregor Theeleniin, taiteilijaan ja Mystic Rhythmsin perustajaan. Gesson vaikutus voidaan selvästi kuulla tällä albumilla, jossa on amerikkalaisten alkuperäiskulttuurien lauluja ja musiikkia. Theelenin sävellykset ovat täynnä ikiaikaisia lauluja, nykyaikaisia melodioita, rytmejä ja laajaa monipuolisuutta ja musiikillista vuorovaikutusta.


 

Luonnonääniä!

 1
 

Ocean Waves 2: Sounds of the Earth

Kesto 68:01
18 e 

Tällä levyllä pääset meren rantaan ja stressittömään tilaan kuunnellessa aaltojen kohinaa. Ei musiikkia, ainoastaan luonnon omia ääniä.

The Shaman’s Heart
Hemi Sync

Kesto 73 min.
25 €

Shamanistista rumpumusiikkia, mm. äänimatkalle, rentoutumiseen tai parantamiseen. Artisteina mm. Byron Metcalf ja Steve Roach.
Hemi sync on Erityistä äänitekniikkaa hyödyntävä musiikki, joka tutkitusti edistää valinnan mukaan joko, keskittymiskykyä, rentoutumista, tietoisuuden kehittämistä tai syvää unta.

Soittimina kuullaan mm. buffalorumpua, hybristä tomia, didgeridoota, okariinaa, udua, shamanistisia helistimiä ja percussionia (lyömäsoitin).

”Visionary Award winner albumi”


 1 2 3

Kaikki Deuterin levyt
 

Deuter
Mirage
Kesto n. 63 min.
25 €

Mirage-albumia kuunnellessasi tulet houkutelluksi kohti sisäistä hiljaisuuttasi, kuin kangastusta seuraten. Todellinen mestariteos Deuterilta!

New Earth Records 2019

Lue lisää...

Kaikki Deuterin levyt
 

Deuter
Sattva Temple Trance
Kesto n. 1 h
25 €

Kaksi pitkää raitaa muodostavat n. tunnin mittaisen jatkuvan, parantavan transsimusiikin täyteisen kokonaisuuden. Soveltuu ohjattuun transsiin ja parantamisen eri muotoihin.

New Earth Records 2018

 
KELTTILÄISTÄ TUNNELMAA

Celtic Ragas
Chinmaya Dunster & Vidhora Jamie
Kesto 43:16
22 €

Ensijulkaisu Worldsound studio, 1998

Sekoitus irlantilaista ja intialaista musiikkia. Sopii mm. taustalle tehdessäsi luovaa työskentelyä. Nostattavaa ja inspiroivaa!

”Perinteiseen intialaiseen Raga-musiikkiin verrattuna tämän levyn kappaleet ovat lyhyempiä. Arviolta 70% kelttiläistä ja 30% klassista intialaista musiikkia.”

 

 1 2 3

 

Celtic Tales
Grollo & Brovazzo
Kesto 61:48
22 €

Ensijulkaisu Light House Recording Studio, 2009

Celtic Tales on kelttiläisen bardin matka Irlannin ja Englannin kautta menneisyydestä. Levy sisältää musiikkia ilosta, surusta ja rauhasta. Alberto Grollo tunnetaan parhaiten myydystä Reiki Heart -trilogiasta Capitanata-kanssa, kääntää uuden sivun ja yhdistyy lahjakkaan pianistin Pietro Brovazzon kanssa. Molemmat kelttiläisten muinaisten tarinoiden innoittamina lähtivät musiikilliselle matkalle, jonka tuloksena on tämä lämmin ja kohottava albumi. Mukana kitara, piano, näppäimistö, viulu, ohut pilli, säkkipilli, rummut ja lyömäsoittimet.

 

   

 1 2 3

Children of the World
Avalone
Kesto 62:06
16 €

14 eripituista kappaletta.

Tulevaisuus on lapsiemme käsissä. Ikuisen elämän ketju jatkuu heidän mukana. Tämä albumi ylistää nuoria ja lapsia. Levy sekoittaa eri genrejä ja lasten laulua kaikkialta maailmasta luoden ilmapiirin, joka tuo iloa ja inspiraatiota.
Kitarasoolot: Rob Winter. Levyllä myös mm. kitaraa ja huiluja.

 1 2 3

 

In the Garden of Peace
Morpheo
Kesto 56:09
16 €

Rauhan puutarhassa olet vapaa melusta. Siellä kuulet lintuja, lempeää musiikkia ja kelloja jne. Sulje silmäsi, tunne lämpö kasvoillasi ja sukella rauhallisiin melodioihin. Kuule puhtaat äänet ja näe kirkkaat värit.
Instrumentit: Koskettimet, syntetisaattori, piano, huilut, etniset soittimet, kitara syntikka.

 1 2 3

 

Music For Biodance
Guna Sangah
Kesto 57:27
16 €

8 kappaletta. Mm. Clouds in Trance, Reflections, Empathy & Ecstasy…

Liity elämän tanssiin antautumalla musiikille ja sen rytmeille. Biotanssin harjoittaminen on tehokas tapa harmonisoida kehoa ja mieltä. Ei sisällä laulua, ainoastaan melodioita ja eri soittimia (mm. akustinen kitara, bassokitara, helistimet, bouzouki, saksofoni, viulu, kellot). Rytmit levyllä vaihtelevat alun rauhallisemmista lopun nopeatempoisiin.

 1 2 3

 

Mantras in harmony
Bhakti Music
Kesto 64:46
16 €

10 eripituista kappaletta. Mm. Om Dum Durga Jai, Deep in Love, Ramo Durasaye Devi, Om Mata Kali. Mantrat ja henkiset laulut koskettavat sydäntäsi ja ylentävät mielesi. Mukana myös laulua. Kaunis kokonaisuus Intian kulttuurin ja Veda-tekstien inspiroimaa viisautta.

laulut: Edwin, Chantal, Sadhya, Santoshi, Deep
kitara ja bassokitara: Peter
kitara: Deep
viulu: Steven
huilu: Chantal

 1

Mindfulness
David Sun
Kesto 57:21
16 €

Shakuhachi-huilun täyteinen levy, jousiorkesterin siivittämänä synnyttää lämpimän ilmapiirin.
Onni on sinun olemuksesi. Ei ole väärin pyrkiä siihen. Väärin olisi etsiä sitä ulkopuolelta koska se on sisälläsi.

 1 2 3

Kaikki Deuterin levyt
 

 
Space
Deuter
25 €

Kesto 66:01.
New Earth records, 2017
 
Anna itsellesi tilaa hengittää. Anna itsellesi tilaa liikkua. Anna sydämellesi tilaa rakastaa. Oletpa sitten meditoimassa, harrastamassa tai haluat vain rauhoittua, Deuterin Space-levy on täydellinen äänimaisema ohjaamaan sinut sisäisen pysähtyneisyyden tilaan. Kappaleita mm. Endless Horizon, White light, Silent Alchemy.

 1 2 3

Kaikki Deuterin levyt
 


Bamboo Forest 
Deuter 
25 €
 
Uusintapainos loppuunmyydystä Flowers of Silence levystä.
New Earth Records, 2017
Kesto 60:17.

Deuterin Shakuhachi-bambuhuilun täyteinen levy luo seesteisen tunnelman. Soveltuu erityisesti rentoutumiseen, meditaatioon ja parantamiseen.

 1 2 3

 

Kamasutra
Surajit Das
Kesto 63:11
16 €

Kamasutra-musiikki johdattelee saavuttaaksemme täyttymyksen erotiikassa. Ikiaikaisen intialaisen viisauden mukaan ihmisen elämä jakautuu kolmeen haaraan: hyvä Dharma (moraalinen käyttäytyminen), käytännöllinen Artha (materiaalinen omaisuus) ja miellyttävä Kama (rakkaus ja siihen liittyvät tunteet, aistit ja nautinnot).

Soittimet: sitar, huilu, jembee, keyboard, vocals & tanpura

 1 2 3


Dolphin Music for the Inner Child
Mike Rowland & Chris Michell
16 €

Kesto 62:27
 
Matka vedenalaiseen maailmaan, jossa rauhalliset ja miellyttävät melodiat soivat harmoniassa delfiinien kanssa. 10 eripituista kappaletta. Instrumentteina mm. huiluja, koskettimia, meren ääniä, delfiinien ääniä.
Mike Rowland on tunnettu lontoolainen musiikkimaestro, säveltäjä ja NewAge-musiikin pioneeri (s. 1958).
Chriss Michell on englantilainen kansainvälisesti tunnettu huilisti, säveltäjä ja ääniparantaja (s. 1951).

 

 1 2 3


Secret Chants - a trip to India
Surajit Das
16 €
 
Kesto 73 min.
 
Levy täynnä Shiva-jumalan innoittamia mantroja. Mantroilla on uskottu olevan apua mm. saavuttamaan tavoitteita. Mantrat ovat yleisiä hindulaisuudessa ja buddhalaisuudessa. Levyllä kuullaan mm. intialaisia soittimia, mantrojen laulua ja rytmejä.
8 eripituista mantraa.
 
Mukana myös lehtinen, jossa tiedot jokaisesta Mantrasta ja niiden vaikutuksista sekä Surajit Dasin lyhyt levyn esittely.


 

 1 2 3


Water & Light - The seven Dreams
GioAri
16 €
 
Kesto 73:12
 
"Kaikki on jatkuvaa ja loputonta elämän juhlaa"

Levyn ensimmäisellä kappaleella Forest of the Magic Waters pääset syvälle trooppiseen tunnelmaan, metsään jossa linnut laulelevat ja kuulet rauhallisen puron solinan. Pidemmälle kuunneltaessa mukaan tulee myös melodioita ja rauhallista musiikkia. Koko levy pitää sisällään 7 vastaavaa tunnelmallista luonnon pyhättöä. Mm. Shining Pearls of the Lagoon, Wisdom of the Encanting Frogs, Mysterious Breath of the Ocean...
 
Instrumentteina mm. koskettimet, veden solina, kitarat, etniset soittimet ja luonnon äänet mm. linnut.

 

 1 2


Hemi-Medi
River Concert
16 €
 
Kesto 60:00
 
Jokikonsertti sisältää kaksi 30 minuutin pituista veden äänien täyttämään kappaletta. Levyllä on käytetty myös ns. "Binaural beat" tekniikkaa, joka antaa eri sävelkorkeuden molempiin korviin. Aivomme ymmärtävät tämän ns. pulssina tai rytminä, joka auttaa rentoutumaan. Tähän suositellaan kuulokkeiden käyttöä ja opasvihkossa on lisää tietoa tekniikasta.

Kappaleet: 1. Descent 2. Deep Meditation
 
Mukana ohjevihkonen kuunteluun (mm. englanti, saksa, hollanti, ranska, italia, espanja, tsekki)


 Katso kaikki Tapyon levyt

Aura
Tapyo
20 € 
*TOISTAISEKSI EI SAATAVILLA*
 

Tapyon uusi albumi täynnä parantavia säveliä ja hoitavia sanoja – talven pimeimpiinkin hetkiin. Ensimmäistä kertaa kaikki Tapyon kappaleet suomenkielellä!

15 eripituista kappaletta
Kokonaiskesto 48 min.
 
Sävellykset, sovitukset ja tuotanto: TAPYO (paitsi Ihmeellinen armo  -kappale Newton/Kangas)
Äänitys ja miksaus T-Studio 2017
Masterointi: HÄMIS / StudioPop


 


 1 2 3

Angels of the Sea
- Exploring Nature With Music
Kesto 53:56
16 e

Delfiinit ovat maagisimpia valtamerten asukkaita, merten enkeleitä. Tällä levyllä matkaamme yhdeksän eri delfiinilajin matkassa Karibialla, Tyynellämerellä ja kuulemme heidän lauluaan rauhoittavan musiikin rinnalla. Musiikin on säveltänyt John Herberman ja delfiinien äänet nauhoittaneet Dan Gibson ja Gordon Gibson.

 


 1 2 3

Poul Vinther
Healing of the Heart

Kokonaiskesto 61:01
16 €

Rauhallista ja rentouttavaa pianomusiikkia.
Yhteensä 15 kappaletta.


 


 1 2 3

Earth Chakras

kesto 57 min
25 €

Joshua Samsonin & Ruben rytminen, avaruusrummulla sävytetty CD. Yhteensä 8 eripituista kappaletta.


 1 2 3

Aura - The light that heals
kesto 58min
25 €

Pehmeät rytmit ja rauhalliset melodiat vievät sinut mielikuvitukselliselle matkalle.
Andrew Kinsellan oivaltavaa musiikkia.

 


1  2 3

Frank Lorentzen
Serenity

Kokonaiskesto 58:27
23 e 
* LOPUSSA *

Upeaa meditaatiomusiikkia. Lorentzenin musiikki on täynnä hoitavaa energiaa, rakkautta ja valoa. Sateenkaaren kirkkaiden kvartsikristallien resonointi yhdistyy kauniiseen meditaatiomusiikkiin. 12 kappaletta.

Kaikki Lorentzenin levyt

Katso kaikki Tapyon levyt

Kudos
Tapyo
25 €

kesto 54 min

Ultrapäivien 2014 suosikki levy! 16 eripituista kappaletta. Numerologiset tulkinnat Matti Porkka.


 


 1

Sambodhi Prem
Forest of Dreams

Kesto 68:18
20 e  * LOPUSSA *

Yli tunnin mittainen rentoutusmusiikkikappale taustallaan Uuden Seelannin luonnon ääniä, Tui ja Bellbird -linnut. Luonnontilaisen metsän äänimaailman kauneutta.

 


 1 2 3

 

Jukka Kuoppamäki
Valkoinen lilja – esoteeristen laulujen kokoelma

20 e 

Yhteensä 24 ikivihreää kappaletta, jotka siivittävät henkisen tien kulkijoita. Muunmuassa Valtatie, Väinämöinen, Valon liekki, Kotka lentää, Itse kulkea täytyy, Idän harharetket, Valkoinen lilja, Miljoona hikistä kilometriä.

Katso kappaleiden nimet >

 

Jukka Kuoppamäki
Miljoona hikistä kilometriä – Levytyksiä vuosilta 1976-1978

Kesto n. 2,5 h
2 x CD
20 e

Yhteensä ikivihreää 49 kappaletta. Kokoelma tehty 2014, Rocket Records.


 

 

Palaaminen ykseyteen – Meditaatioharjoituksia
Näkijä Juha Korhonen

Kesto n. 64 min
18 e

Äänitys, editointi ja musiikki Erkki Kanto
Sisältää 6. eri pituista harjoitusta

 

 

Juha Korhonen
Ihmisen kultaisen kirjan henkisiä harjoituksia

Kesto 20:25 min.
16 e

4 ohjetta ja harjoitusta.
Musiikki Erkki Kanto.
Hyvä tapa päästä Ihmisen kultaisen kirjan harjoituksiin sisälle!

Sis.
Meditaatio-ohjeen
Sisäinen Kristus -harjoituksen
Kristuskallio-harjoituksen
Äitimaa maadoitus-harjoituksen


 


Lue esittely

linkki kuuntelusivulle

Steven Halpern & Michael Diamond
(with special guest Michael Manring)
Ambient Alchemy
 
Kesto n. 65 min.
25 e

"Ambient Alchemy muuttaa äänen kullaksi ja tarjoaa lumoavan kuuntelukokemuksen" -Awareness Magazine - 
 
Grammy-ehdokas Steven Halpernin ja musiikkitaituri Michael Diamondin yhteistyöllä syntynyt rentouttava musiikkikokemus, joka vie kuulijansa avaruudellisiin sfääreihin. Yhteensä 14 nostattavaa kappaletta. 
Lähde upealle matkalle musiikin ihmemaahan.

 

Relax 4

16 €

Kesto 67:13

Rentouttavaa musiikkia aisteillesi.
Eri esittäjiä mm. Jan Skovgaard Petersen, Bindu, Rainer Lange.

Linkki kuuntelusivulle

Music for wellbeing – Relaxing with music and nature sounds

18 €

Kesto 57:55

Anna itsellesi stressitön kokemus elämän kauniimpiin hetkiin.
Cd:n kappaleet on vartavasten valittu luomaan rentouttavan kuunteluelämyksen. Eri esittäjiä mm. Palash, Frank Lorentzen, Klaus Schönning.

Linkki kuuntelusivulle


Arvostelu

Pushkar
Love & Silence
Kesto 64:35
25 e

18 vuoden jälkeen uutuuslevy Pushkarilta!
Levyllä kuullaan herkkää tulkintaa, jossa yhdistyvät puhaltimet, jouset ja kosketinsoittimet rauhoittavaksi harmoniaksi.
"Rakkaus & Hiljaisuus" on innovatiivinen albumi, joka tutkii monia uusia musiikillisia ideoita. Meditatiivista musiikkia Pushkarilta, jonka neljä aikaisempaa levyä ovat myyneet yhteensä yli 200.000 kpl.

Linkki kuuntelusivulle

 


Arvostelu

Henning Flintholm
Purity
Kesto 63:58
20 e

Purity-levyn ilmapiiri pursuaa runsaasti rauhaa ja hiljaisuutta ja sitä on helppoa ja kaunista kuunnella. Puhdistavasti musiikkielämyksestä saat virtaa stressintäyteisen päivän jälkeen. Soveltuu mm. meditaatioon, rentoutumiseen, tantraan & hierontaan. Instrumentteina kuullaan mm. pianoa, huiluja, harppua, kuoroa ja lyömäsoittimia.

Linkki kuuntelusivulle


 

erkki  

Erkki Lehtiranta
Meditaatioita ja visualisaatioita

Kesto 79:37
20 e

 

Uutuuslevy Erkki Lehtirannalta ja Smiling Starsilta. 

Universaalit lait henkisyyden tienviittoina: 12 meditaatiota ja visualisointia kehityksesi tueksi. Puheosuudet: Erkki Lehtiranta


 

 

 

 

Erkki Lehtiranta
Meditaatioita ja visualisaatioita

Kesto 53:34
20 e

 

Puron, meren, vesiputouksen ja sateen ääniin olemme yhdistäneet akustisten soitinten, kuten gongien, soivien kulhojen ja harvinaisen lasiharmonikan pehmeitä ääniä.

 

 

Katso kaikki Frank Lorentzenin levyt

Frank Lorentzen on tanskalainen Aarhusissa asuva kitaristi, opettaja, parantaja ja kirjoittaja. Vuodesta 1986 alkaen hän on julkaissut kymmenen CD-levyä.

   

Arvostelu

1 2 3
 

Sambodhi Prem

Kesto 50:16
25 e

Kaunis Uuden Seelannin lintujen laulu ja Sambodhi Premin kitara, viulu ja piano. Tämä musiikki vie sinut metsäisille vuorille Uuden Seelannin
ihmeelliseen luontoon. Sinne mihin ihmiskäsi ei ole vielä yltänyt.  Yhteensä 10 eripituista kappaletta.

1 2 3

Rainer Lange
Meditation
Kokonaisaika 78:01
23 e 
* TILAPÄISESTI LOPUSSA *

Meditaatiomusiikkia. Jokainen kappale alkaa pehmeällä rauhoittavalla musiikilla joka antaa ruumiillesi ja sielullesi aikaa asettua. Sisältää myös lyhyen opaslehtisen.


Arvostelu
1 2 3
 

Jan Skovgaard Petersen
Ocean Dreams

23 e

Rauhallista musiikkia veden ja valaiden äänillä höystettynä.
Todella kaunis levy!


 

 

 

Nature Sounds - Luonnon ääniä * useita erilaisia CD-levyjä

Näitä äänitteitä on kyselty useasti Ultralta, nyt niitä saa.
Monia erilaisia luonnonääniä - ilman musiikkitaustaa.
 - Korkeatasoiset ja pitkäkestoiset cd:t, n. 70 min aitoa luontoa.


Ultran uutuus!
Sunset by the Brook
16 e + pk 

Rentouttavat veden äänet luovat luonnon aidon ilmapiirin,
joka todella kutsuu äärelleen lumoutumaan.
*Arvostelu
 

Bhote Kosi - Big river from Tibet
16 e + pk 

Veden elementti on miellyttävästi läsnä soljuessaan,
tippuessaan tai solistessaan alas Himalajan rinteiltä alas laaksoon.
*Arvostelu

Ocean Waves
18 e + pk
 
Tällä levyllä pääset meren rantaan ja stressittömään tilaan kuunnellessa aaltojen kohinaa. Ei musiikkia, ainoastaan luonnon omia ääniä.
Kesto 64:26.
1 2 1 2 3  
   
Katso kaikki Deuterin levyt

 

Georg Deuter on 71-vuotias saksalainen NewAge-instrumentalisti, joka tunnetaan meditatiivisesta musiikistaan, jossa itäinen ja läntinen kulttuuri kohtaavat.

   
Katso kaikki Karuneshin levyt

Karunesh on yksi NewAge-musiikin tunnetuimmista klassikoista. "Musiikki on maailman yhteinen kieli, jota jokainen ymmärtää uskonnoista ja kulttuureista riippumatta."

   
Tulevaisuuden Akatemian CD:t Ultrasta!

Vayikra - Sacred Heart
Jocelyn B. Smith
2017
Kesto n. 60 min.
25 €

Academy For Future Science and J.J. Hurtak
Names of the Divine Mother wih Prof J. J. Hurtak

"Suurin voima ihmisten maailmassa on sielun voima laulaa Jumalalliselle. Tämä mestariteos laulua ja musiikkia lahjakkaalta laulajalta Jocelyn B. Smithiltä ja säveltäjä Volker Schlottilta käyttää Pyhän Jumalallisen Äidin nimiä eri historiallisista kulttuureista ilmaistakseen sisäistä rakkauden ja  suuremman myötätunnon sydämen-sykettä"  Drs. J.J. ja Desiree Hurtak

"Jocelyn's voice is the spirit of the Divine Mother emobied."
- Deva Premal

Mukana lehtinen, jossa kaikki kappaleiden kestot ja sanat.

Divine Revelation
Marya (Karla Maria Gamboa Carrillo)
2005
Kesto n. 50 min.
25 €

Academy For Future Science and J.J. Hurtak

Pyhien nimien laulut avaavat syvän tuntemuksen rakkaudesta, joka liikuttaa sielua kohti valaistumista.

Mukana lehtinen, jossa kaikkien kappaleiden sanat sekä rukous pyhälle Abballe englanniksi.

Immortal Sounds & Spiritual Celebrations
Diego Michel, Sarah Sophia ja Arayael Eloha
Kesto n. 52 min. 
25 €  

*TILAPÄISESTI LOPUSSA *

Academy For Future Science and J.J. Hurtak
 

Tämä musiikki on nuorten Brasilialaisten säveltäjien Diego Michelin sekä Sarah Sophian käsialaa, sekä Yhdysvaltaisen Arayelin. Levyllä käytetyt pyhät nimet ovat valikoituja kirjoista Yli-itsen herääminen ja Kaikkein Korkeimman 72 Elävää Jumalallista Nimeä.

Lehtisessä on käyty läpi jokainen kappale ja sen kesto. Yht. 11 eripituista kappaletta.

J.J. Hurtak & Desiree Hurtak ja Steven Halpern
Sacred Name Sacred Codes
25 e

*TILAPÄISESTI LOPUSSA *

James ja Desiree Hurtak yhdistävät voimansa henkisen musiikin mestarin Steven Halpernin kanssa!
Kriitikkojen ylistämä mestariteos.  Levyllä käytetyt pyhät nimet ovat J.J. Hurtakin kirjasta Kaikkein Korkeimman 72 Elävää Jumalallista Nimeä.

 

Hurtakien suomennettuja kirjoja saatavana Ultran kirjamyynnistä tilaukset@ultra-lehti.com, tai 03-555 8101

 

   

tilaukset@ultra-lehti.com
Ultra-lehti, Salojärventie 36, 17950 KYLÄMÄ 
Puh.  (03) 5558101  Gsm 0456796920

| Ajankohtaista | Tapahtumia | Ultrapäivät | Kolumnit | Ultra-lehdet |
| Kirjamyynti | Hakemistot | Galleria | Info | Linkit |