Ultran kirja- ja korttiesittely

 

 

 

Sonja-Enkeli - intuitiivisia viestejä enkeleiltä
Hanna-Leena Sabelström

Opaskirja 132 s. ja 72 korttia
Basam Books

*Painos lopussa*

 

 

Olen tutustunut jo muutamaan enkelikorttipakkaan ja kokenut aina uudenlaisia oivalluksia ja palasten loksahtamisia paikoilleen. Olen huomioinut omalla kohdallani ainakin erään tärkeän asian: pakka pakalta tuntuu nousevan tietty opetus, ja jonkin asian huomaa toteutuvan eri tavalla – entinen pakka jää taa uuden tullessa tarkasteluun ja ”koepeluuseen”. Uskon, että näin kenties tapahtuu jokaiselle erilaisiin enkelipakkoihin tutustuvalle.

Pakkoihin tutustumisella on siis tarkoituksensa ja opetukset ja vihjeet täyttävät tarkoituksensa. Jokainen aamu alkaa korttipelillä, ja mieleen tulee joskus, mitä enkelikorteista sanoivat ne, jotka pitävät yleensäkin kortinpeluuta syntinä. Enkelikortit edustavat minulle pyhiä neuvoja, joita on syytä tarkastella. Erityisen tärkeäksi olen kokenut Kätketyn siunauksen, Lähdön hetken ja Elämän tarkoituksen, Luovuuden ja Itsenäisen työn.

Kortteja on kaikkiaan 72 ja joskus sattuu, että muutamana päivänä jotkin kortit ovat samoja. Kun ystäväni on saanut aamulukemiseni, hänkin on todennut, miten paikkansa pitäviä kortit ovat. Kortteja ei voi huiputtaa. Kaiken lisäksi saa tuntea enkeleitä ympärillään.

Kun kortteihin syventyy, ilmapiiri muuttuu. Olen oppinut tämän yhteyden koettuani enkelikorttihetkeni pyhinä ja lohduttavina. Ne antavat päiville teeman ja suunnan. Ajatus kirkastuu, koen vastaantulijan tai ihmiskontaktit tarkoitettuina, ja huumorillekin tulee tilaisuus. Toisen huomioiminen pelastaa jonkun päivän, hymyily on jollekulle päivän ainoa hyvä tapahtuma. Ja kun uskaltaa peräti katsoa tuntematonta silmiin hiukan pidemmän ajan, sieltä kurkistaa toinen enkeli.

Erään kerran odotellessani bussia minua lähestyi ”loistava” iäkäs rouva. Hän hehkui kirkkautta, hän oli pukeutunut vaatimattomasti mutta siististi, ja hänen siniset silmänsä – miten täynnä rakkautta ne olivat, kun hän pysähtyi kohdalleni ja sanoi: Siunausta. Sitten hän jatkoi matkaansa. Tunsin olevani kuin lumottu ja ymmärsin enkelin lohduttaneen minua. Tarvitsin tuolloin lohdutusta ja se tapahtui erityisellä tavalla. Ajatelkaa, mitä voisi tapahtua, jos jokainen saisimme kokea yllättäen tämänkaltaisen tapahtuman! Entä jos sanoisimmekin hyvästellessämme ystävää: Siunausta! Tänä päivänä erityisesti tämä pieni suuri sana antaisi siivet askelille.

Kortteihin alkaa uskoa, ja etenkin Kätketty siunaus merkitsee voittoa, kunhan totuttelee valittamisen sijaan kiittämään ja muistaa, että tapahtuneella on jokin tarkoitus. Enkeleiden kurssitus jatkuu pakasta ja tapahtumista toiseen, ja hiljalleen korttien merkitys juurtuu mieleen heti kun jotakin erilaista tapahtuu.

Nautin erittäin paljon opaskirja kuvituksesta, joka sekin luo oman värähtelytasonsa ja saa kaipaamaan rauhaa, luontoa, huomioimista ja palvelemista. Jotakin voi aina tehdä toisen tai maailman eteen. Kaikki positiivinen muuttaa maailmaa – ei meiltä suurtekoja vaadita, mutta jos ja kun teoista tulee toinen luonto, ollaan jo hyvän puolella jatkuvasti.

Mistä enkelikirjat ja oppaat saavat alkunsa – enkeleiltä tietenkin, ensin ajatuksen versona, sitten toteuttamisen asteella. Kirjailija itse on siviilissä erityisluokanopettaja, mutta toiminut jo vuosia selvänäkijänä, Angelic-Reiki Master-hoitajana, henkisenä valmentajana ja opettajana.

Korttien kuvittaja on kunnostautunut Tarja Pohjalainen, joka on myös valokuvaaja ja graafinen suunnittelija. Hän puolestaan on kouluttautunut myös uskonnon ja psykologian aineenopettajaksi. Kiitos kuvista, jotka antavat tarvittavan enkelikipinän katselijalleen.

Sonja-enkelissä on monia lukuja, jotka antavat voimaa opiskella elämän kurssituksia, ja monesti olen havainnut, miten ei-enkeleistä kiinnostunut poistuttuani huoneesta onkin ottanut käteensä opaskirjan ja jäänyt ihmetellen sitä selaamaan. Moni on saanut siitä intoa elämäänsä, muttei ole halunnut paljastaa, mistä on saanut intonsa. Ehkä hän toteuttaa enkeleiden alulle panemaa sanomaa salassa, ja mainitsee, miten lukeminen, kirjoittaminen ja pyytäminen, yleensä uusi into opiskeluun on kasvanut, ja minä hymyilen ja kiitän sisäisesti ja rukoilen lisää halukkuutta tutkijalle.
 

Tuula Pelttari

 


Kotimaiset enkelikortit!

Sonja-Enkeli oraakkelikorteilla voi ennustaa tulevien tapahtumien energioita, mutta lisäksi ne toimivat tukena omalle ajattelulle ja pohdinnalle antamalla uutta näkemystä ja avartamalla tietoisuutta. Lumoava kuvitus on omaleimainen ja tuo enkelit koskettavasti lähelle jokaista ihmistä.
 

Kustantajan esittely:

Erilaisia kortteja on käytetty ennustamiseen ja elämäntilanteissa opastamiseen jo vuosisatoja. Sonja-Enkeli oraakkelikorteilla voi ennustaa hyvinkin tarkasti tulevien tapahtumien energioita, mutta lisäksi ne toimivat tukena omalle ajattelulle ja pohdinnalle antamalla uutta näkemystä ja avartamalla tietoisuutta.

Korttipakassa on 72 korttia. Korttien lumoava kuvitus on omaleimainen ja tuo enkelit koskettavasti lähelle jokaista ihmistä. Mukana on myös opaskirja, jossa on korttien tulkintavihjeiden lisäksi kattavat ohjeet korttien käyttöönotosta ja tulkitsemisesta.

Hanna-Leena Sabelström on siviiliammatiltaan erityisluokanopettaja, mutta on toiminut jo vuosia selvänäkijänä, Angelic-Reiki® Master -hoitajana sekä henkisenä valmentajana ja -opettajana.

Korttien kuvittaja Tarja Pohjalainen on valokuvaaja ja graafinen suunnittelija. Hän on kouluttautunut myös kaksoiskelpoiseksi aineenopettajaksi opetusaineinaan uskonto ja psykologia.

 

 

Aloitussivulle