Tarot- ja oraakkelikortit Ultrapuodista

 
Golden Lenormand Oracle

 

 
 

Golden Lenormand Oracle

Lunaea Weatherstone
Monikielinen opaskirja mm. englanti + 36 korttia
25 €

 
 

Perinteiset Lenormand-kortit täynnä symboliikkaa printattuna kultaiseksi versioksi. Kirjasta löytyy selitykset mm. eri korttien yhdistelmille. Lenormand-kortit poikkeavat tarot-korteista symboleillaan. Lenormand-kortteja on helppo lukea sillä niissä kuvataan helposti ymmärrettäviä asioita mm. talo, kirja, koira, sormus… Korteille esittämäsi kysymyksesi on tärkeässä osassa, sillä se selittää yksinkertaisten kuvien tarkoituksen.

Kun yhdistät useamman nostamasi kortin saat paremman selityksen. Korteissa esiintyy myös tavallisten pelikorttien ”maat” (hertta, risti, pata, ruutu), jotka kuvaavat ei elementtejä (selitetty kirjassa).

Esimerkki korttien nostamisesta.

Kysymys: Mikä Tainaa vaivaa?

  1. kortti ”mies”. Kortti ei tarkoita, että ”kysy mieheltä” tai ”tutki miehistä puoltasi”, vaan että vaivaamisen kohde on mies.

  2. kortti ”käärme”. Käärme kuvaa mm. monimutkaisuutta. ”mies” + ”käärme” = Miehellä on komplikaatioita. No tämäkään ei vielä aukea… nostetaan vielä kolmas kortti.

  3. kortti ”sormus”. ”Mies” + ”Käärme” + ”sormus” = petollinen/vaarallinen naimisissa oleva mies! Käärme kortti voi myös tarkoittaa ilkeää naista, joten mies saattaa haluta pois avioliitosta… Tässä yksi esimerkki mikä saattoi vaivata Tainaa.

Niin kuin näet korttien ymmärtäminen vie aikaa ja aina täytyy muistaa että ne antavat vain vihjeitä, ei lopullista totuutta. Kuuntele intuitiotasi.