KIRJAT  CD*MUSIIKKI   DVD*FILMIT   TAROTIT   KORTIT   LÖYTÖJÄ   ULTRAN TEEMAPAKETIT
 


VOIT TULLA MYÖS PAIKANPÄÄLLE KYLÄMÄLLE TUTUSTUMAAN ULTRAPUODIN MUHKEISIIN VALIKOIMIIN.
Sovi aika ja ryhmäkoko ennakkoon: 03-5558101Vuoden Rajatietokirja -kilpailun voittajat
 

Myyntiluettelossa yli 200 kirjaa
aakkosjärjestyksessä

 
  Kirjauutuudet
 

  Iso luettelo:  A...N -alkuiset kirjannimet
  Iso luettelo:  O...Ö -alkuiset kirjannimet


 

Tästä kortit, musiikki, filmit ...
 
Tarot-kortit  
Oraakkelikortit
Musiikki, CDt  
Filmit, DVDt   
Ultra-lehtien teemapaketit

 
Muuta mukavaa ...
 

HUOMASITKO! Rajatiedon mahtavat kokoelmat aihepiireittäin koottuina:
Ultra-lehtien TEEMAPAKETIT

 

Löytöluolassa Harvinaisuuksia, yllätyksiä, poistoja, erikoistarjouksia!

Erikseen luokiteltuja kirjoja

 
Sivun alaosasta löydät luokiteltuina:

Juhani Senne
Erkki Lehtiranta
Jukka Nieminen
Luule Viilma
Marjut Moisala
Tapani Koivula
Elizabeth Clare
   Prophet

Sven-Olof Jakobsson
Eckhart Tolle
Doreen Virtue
James&Desiree Hurtak
Chico Xavier
Vladimir Megre
Sinikka Piippo
Allan Kardec
Kryon
UFO-kirjallisuutta

AGEAC-kirjat vain
   Ultrasta!

 
NÄMÄ KANNATTAA HUOMIOIDA

 

+  

Luonnon näkymätön kauneus
Sinikka Piippo
189 s.
(28 €)
Erikoistarjous 15 €

*VUODEN RAJATIETOKIRJA 2018 YLEISÖÄÄNESTYKSEN VOITTAJA*

Henkistynyttä luonnon aistimista.
Istu hiljaa. Ole tuuli. Unohda huolet ja unohda tuo joku jonka kuvittelet olevan sinä. Anna ajattomuuden viedä ja koe, koe ilman ennakkoluuloja.

Tarjouspari!

GESHE RABTEN
Hyvä tietää & Tiibetiläisen munkin elämä


Yhteishintaan 15 €

Kolme Geshe Rabtenin opetusesitelmää.
& Merkittävän tiibetiläisen mestarin ainutlaatuinen elämänkerta.

Ultran luontokalenteri 2021

VIIMEISET KAPPALEET

Normaalihinta 12 €
Ultran tilaajille 10 €

Hoi! Yli 100 € tilauksiin
Ultran luontokalenteri kaupan päälle!

(Toukokuun loppuun saakka)

 

UUTUUSKIRJAT

 [Klikkaa nimestä tai kuvasta lisätietoa]
 

Ykseyden oppikirja
Jaakko Muhonen
360 s.
35 €

* VUODEN 2020 RAJATIETOKIRJA

Ykseyden oppikirja auttaa henkisen kasvun kulkijaa kohti ykseyttä, josta käytetään nimitystä viides tietoisuuden ulottuvuus. Kirjassa käsitellään käytännöllisesti ja kokonaisvaltaisesti kaikki ne asiat, jotka tulee työstää tai joista tulee vapautua ennen kuin ihminen astuu kokemuksellisesti ykseyteen.

Tilaus

Hypertodellisuus - Olet olemassa ja merkittävä
Johanna Blomqvist
253 s.
25 €

* VUODEN RAJATIETOKIRJA YLEISÖÄÄNESTYKSEN VOITTAJA

Miten suhtautua elämään ja sen haasteisiin? Ovatko ne todellisia? Mitä todella tiedämme todellisuudesta? Mikä yhteys todellisuudella ja tietoisuudella on? Elämmekö simulaatiossa?
FT Johanna Blomqvist valottaa yleistajuisesti todellisuuden luonnetta ja siitä esitettyjä hypoteeseja. Blomqvistin ymmärrys viimeisimmästä tutkimustiedosta ja henkisen elämän lainalaisuuksista yhdistyvät näkemykselliseksi puheenvuoroksi, uudenlaiseksi todellisuuskäsitykseksi.
 

Tilaus

Hengen kevät
Reino Lehtinen
261 s.
26 €

Reino Lehtinen on ikinuori luontaisterapeutti, matkaopas, luennoitsija ja syvällinen kirjoittaja. Kirjassaan Hengen kevät hän kokoaa yhteen sen, mitä ihmeellisestä maailmastamme on viisauden ja rakkauden silmin nähtävissä ja ymmärrettävissä. Reino vaikutti aikanaan 1980-luvulla Voi Hyvin -lehden piirissä ystävänsä päätoimittaja Arja Sihvolan kanssa. Hän tuli tunnetuksi myös suosittujen vaellusretkien vetäjänä. Ja vuonna 1993 hän julkaisi kolme painosta ja useampia tuhansia kappaleita myyneen kirjansa Suuntana vapaus - opas sinulle joka etsit tietäsi. Viimeiset kolmekymmentä vuotta hän on asunut Ranskassa.

Tilaus

Näkyjä ja ilmestyksiä - Profeetallisia tekstejä lopunajoista sekä näkyjä Pohjolasta
toim. Pyhän Maan Kristityt ry.
147 s.
22 €

Kirja sisältää näkyjä ja profetioita maailman tulevaisuudesta ja lopun ajoista. Useimmat tekstit on kirjoitettu ensimmäisillä vuosisadoilla. Mukana on myös muutama Suomea ja Pohjolaa koskeva profetiateksti.

Tilaus

Suola
Beinsa Douno
315 s.
28 €

Mestari Beinsa Douno oli bulgarialainen teologi, filosofi ja mystikko. Kirja Suola on kokoelma Beinsa Dounon saarnoja missä hän avaa esoteerisen kristinuskon opetuksia. Kirjan suomentaja on Anne Paalo ja kustantaja Ruusu-Ristin kirjallisuusseura.  Suola on voiman elementti, joka pitää asiat tasapainossa. Suolaisuus on tie valoon, valo on tie rakkauteen ja rakkaus tie Jumalan luo. Voin antaa joillekin ylijäämää energiastani ja elämästäni, koska se ei ole minun. Ihmisestä säteilevää valoa on levitettävä.

Tilaus

Henkisyyttä ja mielenrauhaa - Aasian uskonnollisuus länsimaissa
toim. Elina Hellqvist & Jyri Komulainen
246 s.
32 €

Mistä joogassa on kysymys? Pyritäänkö sen avulla terveyteen vai henkiseen valaistumiseen? Vai kenties molempiin? Ja mitä valaistumisella tässä yhteydessä tarkoitetaan? Joogan ja mindfulnessin kaltaisista, aiemmin vaihtoehtoisista ilmiöistä on tullut osa valtavirtaa Suomessa. Meille on rantautunut myös vaikeammin määriteltäviä kulttuurisia virtauksia, kuten esoteeriseen perinteeseen pohjautuva uushenkisyys ja uuteen hyvinvointikulttuuriin niveltyvä kehopositiivinen henkisyys. Suomalaisessa muuttuvassa kulttuurissa Aasian uskontoperinteet ovat läsnä, vaikka niitä ei ole aina helppo tunnistaa.
 

Tilaus

Mustat Aukot – Ajan ja avaruuden rajalla
Markus Hotakainen
208 s.
25 €

Huima sukellus avaruuden salaperäisimpään ilmiöön! Mustat aukot ovat kiinnostaneet avaruuden tarkkailijoita ja -tutkijoita niin pitkään kuin niistä on tiedetty. Yhäkin ne tarjoavat arvoituksia, joiden selittämisessä fysiikan perusteoriatkin kompastelevat.
Vielä 1960-luvulla mustat aukot olivat kammottuja kummajaisia, nyt niitä näyttää olevan ympäri avaruutta. Mustat aukot selittävät monia maailmankaikkeuden ilmiöitä, mutta niiden itsensä selittämisessä on yhä haasteita.
 

Tilaus

100 teeyrttiä luonnosta ja puutarhasta
Sinikka Piippo ja Pertti Salo
n. 280 s.
28 €

Suomen teeyrtit ovat erinomaisia terveyden lähteitä helposti ulottuvillamme. Niillä voi helpottaa esimerkiksi ihon, suoliston, hengitysteiden ja vaihdevuosien vaivoja sekä rauhoittaa tai virkistää mieltä.
Kirjassa esitellään sata Suomessa kasvavaa ja kasvatettavaa kasvia, joista voi valmistaa yrttiteetä. Mukana on luonnonvaraisia ruohokasveja ja pensaita, mausteyrttejä, puita ja puutarhan koristekasveja. Jokaisesta kasvista on kuva, lyhyt esittely ja anekdootti, käyttö teenä ja kasvin hyötyvaikutukset.
 

Tilaus

Eläintarinoita
- Jataka-tarinoiden aarteita

56 s.
18 €

Opettavaisille tarinoille on aina paikkansa. Ihmiset ovat kautta aikojen rakastaneet tarinoita. Jokainen tarvitsee rohkeutta, ystävällisyyttä, uskollisuutta, rehellisyyttä, avuliaisuutta, yhteistyökykyä ja monia muita hyviä ominaisuuksia.
 

Tilaus

Aavetaloja ja ihmiskohtaloita
Mauri Karvonen
304 s.
28 €

Hyytävää historiaa!
Suosittu kummitussarja jatkuu! Kolmas osa esittelee 14 kammottavaa kohdetta Napapiiriltä Suomenlahdelle. Kotimaanmatkailu tutuissa kohteissa saa uusia sävyjä, kun kuulet tarinat niiden takana. Idyllinen Fiskarsin ruukkikylä kätkee taakseen synkkää historiaa: selittämättömät kuolemantapaukset eivät jätä asukkaita rauhaan vieläkään...
 

Tilaus

Puolalaisen torimuijan palttoo
Anuirmeli Sallamo-Lavi
99 s.
20 €

Eskapismia ajan hermoilla!
Puolalaisen torimuijan palttoo on aikamatka vuoden 1919 Krakovaan ja Kotkaan vuonna 1945, mutta samalla se kuljettaa lukijansa ikuisten kysymysten äärelle. Mitä aika on? Miten muisti toimii? Miten vapaa tahto ohjaa ihmisen elämää? Onko jälleensyntymää olemassa?
Ei tarvitse olla erityisherkkä tehdäkseen aikamatkaa, mutta väkevän intention ja ripauksen magiaa se vaatii.

Tilaus

Kristallimatriisi ja kristallikallojen sanoma
Marjut Moisala
41 s.
12 €

Tässä kirjasessa Marjut kertoo yhdistymisestään kristalliseen tietoisuuteen ja mitä se voi Sinulle antaa matkallasi kohden ykseyttä.
Lontoon British Museumia vartioi kristallikallo, jonka kautta Marjut koki yhdistyvänsä uuteen kristalliseen tietoisuuden matriisiin. Matriisin vartijat opettavat tämän tekstin kautta meitä ylösnousemuksen ja nyt käynnissä olevan uuden heräämisen aallon salaisuuksiin.

Tilaus

Uuden ajan Tarot-opas
Kirsi Gren
36 s. (koko A5)
15 € 

Opas sisältää tietoa ja harjoituksia tarot-korttiviestien kanavoimiseen, mahdollisimman helposti ja maanläheisesti opastaen. Se soveltuu käytettäväksi minkä tahansa 78-kortista muodostuvan (Suuri ja Pieni Arkana sekä Hovikortit) tarot-korttipakan kanssa. Kirjassa myös englanninkieliset vastineet korttien nimille.

Tilaus

Uusi ajatus löytyy metsästä – Pikaopas luonnon salaisista voimista ja niiden käytöstä
Tiina Lindholm
242 s.
19 €

Haluatko tietää metsästä ja sen salaperäisistä voimista enemmän? Vai kiinnostaako sinua enemmän oma hyvinvointisi ja miten voit pysyä paremmin terveenä nykyajan melskeessä ja säteilyviidakossa? Vai tunnetko sisälläsi outoa kaipuuta, että jotain oleellista vielä puuttuu elämästäsi, vaikka kaikki ulkoisesti olisikin hyvin?  Vai tuntuuko sinusta siltä, että viralliselta puolelta et ole saanut riittävästi vastauksia omiin kysymyksiisi?
 

Tilaus

Usko, Toivo, Rakkaus, Meditaatio
Karla Löfgren
245 s.
25 €

Usko, toivo, rakkaus, meditaatio käsittelee kaikkien uskontojen hyväksymistä mahdollisina teinä valaistumiseen tai pelastukseen. Kyseessä on uskontoteologian pluralistinen haara. Moniin hengellisiin perinteisiin kuuluvaan meditaatioon sisältyy psykologisesti vaikuttavia ja terapeuttisia elementtejä, jotka lisäävät meditoijan yleistä hyvinvointia. Tekniikoita on useita, eikä ole syytä rajoittua vain mindfulnessiin.
 

Tilaus

Maailmanopettaja koko ihmiskunnalle
Benjamin Creme
153 s.
17 €

Maailmanopettaja Maitreya seisoo valmiina astumaan esiin täyden, julkisen työnsä pariin. Tämä kirja esittää yleiskatsauksen tuon monumentaalisen tapahtuman taustoihin, joihin kuuluvat: Maitreyan paluu jokapäiväiseen maailmaamme heinäkuussa 1977 sekä Hänen ryhmänsä̈, Viisauden Mestareiden vaiheittainen ilmestyminen; ne valtavat muutokset, joita Maitreyan läsnäolo on saanut aikaan; sekä Hänen suunnitelmansa, prioriteettinsa ja suosituksensa välitöntä tulevaisuutta ajatellen.
 

Tilaus

Maailma ja sen uusi kuva – Henkisyys ja tiede yhteistyössä
Seppo Ilkka
25 €

Ultra-lehden suositun kirjoittajan Seppo Ilkan uutuus! Kirja tarjoaa uuden ajan synteesin henkisestä ja tieteellisestä maailmankuvasta sekä ihmisen asemasta ja vaikutuksesta maailmassa. Henkisyyttä ja tiedettä tarkastellaan molempia arvostaen. Erityisesti kiinnitetään huomiota luonnontieteiden, matematiikan ja henkisyyden läheiseen suhteeseen.

Tilaus

Yliluonnollisen kaunis - Taikoja, yrttejä ja vanhaa viisautta
Marjut Hjelt
191 s.
29 €

Ulkoinen olemus ja kasvojen miellyttävyys ovat kautta aikojen olleet niin tärkeitä, että niiden kohentamiseksi on tehty taikoja ja käytetty mitä erilaisimpia, jopa vaarallisia, aineita. Monien kasvien hyvää tekevät vaikutukset on tunnettu kauan, ja niiden arvostus on taas palaamassa luonnonkosmetiikan myötä.

Tilaus

Ja syöpä vain hävisi
- Omakohtainen kokemus

Sven Erik Nordin
224 s.
25 €

Kesällä 2014 saa Sven Erik Nordin huonoja uutisia. Hänellä on aggressiivinen syöpä. Hänelle ilmoitetaan, että ainoa mahdollisuus säilyä hengissä on leikkaus. Syöpä on peniksessä, ja leikkauksella tarkoitetaan peniksen poistoa. Nordin kieltäytyy leikkauksesta ja ryhtyy keräämään tietoa vaihtoehtoisista hoitomuodoista. Tänään, kuusi vuotta myöhemmin, hän on terve ja kaikki kehonosat ovat tallella.

Tilaus

Kissa kehrää ykseyttä
Klaus Rahikainen
96 s.
25 €

"Kissa kehrää ykseyttä” on viisas, herkkä ja kaunis kuvakirja kissoista ja Elämän ihmeestä. Se sisältää kepeitä ja samalla syvältä luotaavia sekä ihan arkisiakin pohdintoja kissojen pyhän yksinkertaisuuden kautta. Mitä kissat tietävät paremmin kuin me ihmiset? Miksi kissa kehrää rauhaa ja ykseyttä ja me taas kiepumme kuin päissämme mielemme monimutkaisessa levottomuudessa? Mitä meillä on kissoilta opittavaa? Ja mitä meillä kaikilla on yhteistä kissojen kanssa?

Tilaus

Pyhä Eurooppa
Aki Cederberg
470 s.
39 €

Pyhä yhdistää ihmisen jumalaiseen, iäiseen ja ylevään. Pyhät paikat ovat hengen majakoita sieluttomassa ajassamme. Mutta vaikka pyhän maailma olisi nykyaikana unohdettu, se on edelleen todellinen maailman keskus, maailmanpuu ja maailmanvuori. Pyhä Eurooppa on kertomus vaelluksesta tuota keskusta kohti.
   Halki vanhan mantereen myyttisten maisemien kulkee muinaisen tradition virtoja, jotka ottavat muotonsa niin ikiaikaisissa uhrilehdoissa ja temppeleissä kuin oman aikamme tulisielujen luomissa pyhäköissä.

Tilaus

HEAL – Löydä kehosi voima parantua
Jaana-Mirjam Mustavuori
175 s.
32 € 

Kiehtova henkinen ja tieteellinen matka kohti parantumista. Heal tutkii ihmiskehon uskomatonta kykyä parantaa itsensä. Lääkärin kertoma diagnoosi saattaa tulla suurena järkytyksenä, ja luovutamme muille oikeuden tehdä päätöksiä terveydestämme. Tunnistamalla sairauksien emotionaaliset juuret voimme päästä käsiksi oman kehomme parantavaan voimaan. Tiede ja spirituaalisuus kuuluvat yhteen.

Tilaus

Kansallispuistojen kutsu
Tomi Kontio
335 s.
35 €

Vuoden matkakirja 2020!

Suomen neljäkymmentä kansallispuistoa ovat seikkailevan retkeilijän aarreaitta. Kun digiähky uhkaa ja asutuskeskusten hälinä käy sietämättömäksi, kannattaa pakata rinkka ja lähteä korpeen ja suunnata kulkunsa Suomen suurenmoiseen luontoon.
Kansallispuistot eivät ole pelkästään eräjormien valtakuntaa, vaan ne tarjoavat mahdollisuuden monenlaiseen aktiviteettiin kaikenkuntoisille ja -ikäisille ihmisille. Kajakkiretkeilyä Kolovedellä, kummituksia Syötteellä, paratiisielämää Koilliskairassa, taide-elämyksiä Hossassa, majakkabongailua Selkämerellä…

Tilaus

Samaanin Sampo
Irma Korte
244 s.
17 €

Muinaiset samaanit osasivat siirtyä muuntuneisiin tajunnantiloihin: he lensivät lintuina tai uivat käärmeinä outoihin maailmoihin. Myös Suomen vanhoissa kansanrunoissa kerrotaan sankarien käynneistä tuonpuoleisissa maissa, milloin omassa hahmossaan, milloin metamorfoosin koettuaan. Irma Korte selittää kirjassaan, mitä samaanissa itsessään tapahtui, kun hän vajosi syvään tajunnantilaan voidakseen lähteä matkoilleen.

Tilaus

Totuus on korkein hyve - Pekka Ervastin elämäkerta
Erik Gullman
333 s.
30 €

Ruusu-Ristin perustaja Pekka Ervast (1875-1934) kuuluu niiden harvinaislaatuisten kulttuuri-ihmisten joukkoon, jotka ovat pyrkineet saattamaan omat syvähenkiset kokemuksensa yleisesti ymmärrettävään muotoon. Hän esitti henkiset ja mystiset kokemuksensa maailmankatsomuksensa ja toimintansa lähtökohdaksi. Tässä hän poikkesi tieteen ja myös perinteisin uskonnon tavasta ymmärtää olemassaoloa ja ihmisen elämää.
 

Tilaus

Kalevalan avain
Pekka Ervast
485 s.
17 €

Kirja on näköispainos Pekka Ervastin vuonna 1916 painokuntoon saattamasta ja julkaisemasta 1. painoksesta.
Pekka Ervast itse toteaa, että kirjan sisältö on monivuotisten kokemusten ja pitkällisen työn tulos, ja siksi siihen kätketty tieto pysyy ajan vaihteluista välittämättä. Hänen mielestään Kalevalan todellinen sisältö on jäänyt oppineilta huomaamatta, sillä Kalevala todistaa, että Suomen heimokin oli osallinen muinaiseurooppalaisista mysteerioista, joissa kasvatettiin tietäjiä. Suomen heimon vanhat tietäjät olivat todellisia tietäjiä.

klassikko

Tilaus

Ajan virran ajatuksia
Kalevi Riikonen
39 €

Kirjasarjan kolmas teos.

Ajan virran ajatuksia luo katselmuksen ikiolevaisen tarkoituksesta, planeettamme henkiseen kehityslinjaan ohjaten lukijaansa laajamittaisempaan elämänkatsomukseen

Tilaus

Syntyvä on ikilapsi
– Paratiisin lähteellä 1.

Anna-Kristiina Vuorjoki
180 s.
25 €

Sadun henki pujahtaa esiin pullosta ja alkaa kertoa eläväksi muuttuvaa tosisatua kaikessa, minne kertojan katse kääntyy. Yhtäkkiä puetaankin hänet paratiisin puutarhuriksi, joka kylvää paratiisin siemeniä kaikkialla, missä hän kulkee. Sadun henki herättää hänessä eloon myös Prinsessa-elokuvan prinsessan ja vastauksen saa kysymys: mikä on sairautta, mikä terveyttä?

Tilaus

Eroon oireista
Maria Nordin
328 s.
34 €

Eroon oireista avaa syvällisesti arkkitehti Maria Nordinin tietoisuustaitomenetelmän taustoja ja opettaa tämän menetelmän askel askeleelta lukijalle.
   Tarina avautuu Nordinin oman parantumisen kautta ja vie lukijan matkalle selvittämään tietoisuuden ja terveyden yhteyden mysteeriä. Maria Nordin tarjoaa kirjassaan rohkean ja uudenlaisen näkemyksen sairauksien synnyn, kehon ja mielen mekanismien ja ihmisen tietoisuuden yhteyksiin.

Tilaus

Elä terveesti, vanhenet elinvoimaisena – Luonnonyrteistä apua vaivoihimme
Pentti Suutarinen
64 s.
15 €  * VAIN ULTRASTA!

Terveytemme tarvitsee jatkuvasti itsehoitoa. On kiinnitettävä huomiota ystäviin/ajatuksiin, ravintomme ympäristön entsyymikantaan ja hikeä nostavaan riittävään liikuntaan. Tämä kolmio muodostaa vitaalisen ja energisen elämän peruspilarit. Ajatukset, ja juuri sillä hetkellä meidän kunkin elimistömme hyväksymä terveellinen ravinto, kehomme hikeenmenevä reipas luonto-liikunta sekä päivittäiset elimistömme tarvitsemat ravinne-, kivennäis- ja hivenaineet.

Tilaus

Perjantai 13 päivä
Johanna Karpov
127 s.
15 €

Väistämättä aloin miettiä, mitä on aika. Onko sitä olemassa vai tapahtuuko todella kaikki NYT. Tositarina sukupolvien yli kertaantuvasta menneisyyden taakasta, johdatuksesta ja eheytymisestä.

Tilaus

Roswellin avaruusolennon haastattelu
toim. Lawrence R. Spencer
346 s.
33 €

Lukuisten todisteiden perusteella voidaan sanoa, että Roswellissa tapahtui heinäkuussa 1947 jotain hyvin merkillistä. Viranomaiset olivat löytäneet maahan pudonneen tunnistamattoman esineen, josta löytyi myös avaruusolentoja. Seurauksena oli äärimmäisen suuri tiedotusvälineiden mielenkiinto.
 

Tilaus

Spiritistinen istunto
Marjo Kaartinen
245 s.
30 €

Esoterian kulta-aika 1890-luvulla. Hämärässä salissa on asetuttu piiriksi. Jännittynyt seurue on kokoontunut spiritistiseen istuntoon. Elizabeth d'Esperance saapuu paikalle viimeisenä. Aika tuntuu pysähtyvän.

Tilaus

Mikä täällä kummittelee?
Antti Salo
93 s.
35 €

Mikä täällä kummittelee? on suurenmoinen kirja kaikille haamuista ja tavallisen elämän kummallisuuksista kiinnostuneille, niin nuorille, romantikoille kuin epäilijöille. Kirja on tyyliltään hauska ja ihmettelevä, ja sen lähteinä on käytetty kummituskirjallisuuden lisäksi laajalti psykologian, filosofian, uskontojen ja folkloren tutkimusta. Kirjassa on lisäksi tiiviitä tietopaketteja suomalaisesta kansanuskosta, kaunokirjallisuutemme haamuista, maailman vanhimmista kummitusjutuista jne.

Tilaus

Mitä tapahtuu elämän jälkeen
Saara Nousiainen
279 s.
VAIN 15 €

Kirjassa käsitellään kysymyksiä, jotka ovat keskeisiä paraikaa meneillään olevassa planetaarisessa muunnosvaiheessa. Se on hieno tietopaketti esitellessään kymmeniä tiedemiehiä, tutkijoita ja insinöörejä ja heidän tutkimuksiaan sielun kuolemattomuudesta ja siihen kytkeytyvistä teemoista.
Kirjassa Saara Nousiainen lähesty rohkeasti mutta tieteeseen pohjautuen Raamattuun, Jumalaan, kristinuskoon, ateismiin, rukouksiin, tauteihin ja moniin muihin aiheisiin liittyviä, päivityksen tarpeessa olevia aiheita.

Tilaus

Salattu raamattu
Pertti Vehreävesa
310 s.
27 €

Kirja Salattu Raamattu ottaa tarkasteluun Raamatun symboliikan. Maailman luetuin kirja Raamattu on koottu monista pyhiksi ymmärretyistä kirjoituksista. Joitakin on otettu mukaan, toisia taas ei. Joitakin muutoksia ja väärinymmärryksiä on syntynyt käännettäessä kertomuksia kieleltä toiselle.

Tilaus

Tunteet työkaluina
Helena Marja Silvola
144 s.
20 €

Tunteet työkaluina mahdollistaa sukeltamisen syvälle itseen. Se tarjoaa keinoja tunteiden ja mielen rajoitteiden tarkasteluun sekä rajoittavista ohjelmoinneista vapautumiseen. Jokaisen vapautumisen myötä olemme lähempänä omaa sisintämme, jolloin sydäntietoisuutemme pääsee laajenemaan ja myös kykymme kuunnella sisintämme paranee.

Tilaus

Valkoinen Kotka - Mestarista oppilaaksi ja takaisin
Marjut Moisala
85 s.
20 €

Tahdotko vastaanottaa avaimen onnelliseen elämään ja lopulta heräämiseen elämän unesta? Avain kaikenkattavaan onneen ja valaistumiseen on Armon vastaanottamisen taito. Tässä kirjassa Kristustietoisuutta edustava Mestari kertoo Armon ja todellisen anteeksiannon voimasta ja siitä, miksi Pyhä Korkeampi näkökykymme tai Pyhä Henki ei ole kyyhkynen, vaan korkealla lentävä valkoinen kotka, henki vailla rajoja!

Tilaus

Olen magneetti
Elena Gushchina
183 s.
27 €

"Ihmeitä tapahtuu, kun kuuntelet sydämesi ääntä.”
Olen magneetti - Ajatuksen ja rakkauden voimalla kohti unelmaelämää - paljastaa puhtaan tietoisuuden olemuksen, joka on osana henkilökohtaisen magnetismin kehittymisessä ja oman todellisen itsensä saavuttamisessa. Magnetismiin kuuluu oman uskomattoman sisäisen vahvuuden ja täyteyden löytäminen sekä kyky kuunnella sydämensä ääntä.

Tilaus

Suomen aavemetsästäjät 2
Mika Nikkilä
220 s.
24 €

Luita myöten kylmäävän Suomen Aavemetsästäjien tarinan toinen osa, joka jatkaa Mika Nikkilän matkaa syvälle käytännön rajatiedon tutkimusten pariin. Lukija pääsee suoraan kotisohvalta Mikan mukana osalliseksi lähes käsittämättömiin tapahtumiin niin Olavinlinnassa, Haiharan kartanossa kuin monessa muussakin niskakarvoja nostattavassa paikassa.

Tilaus

Olet rakkaus jota kaipaat
Klaus Rahikainen
191 s.
24 €

Alussa oli ilo, joka lauloi ja loi.
Koko ikäni olen kysynyt kysymyksiä, kyseenalaistanut itsestäänselvyyksiä ja etsinyt totuutta varjojen takaa. Lopulta minun on kyseenalaistettava vielä itseni, ja samalla sinutkin.
Et ole mitään erityistä, et enempää tai vähempää kuin kuka tahansa toinen. Olet vain Elämä itse tutkimassa luomisen rajattomia mahdollisuuksia. Olet elämän ykseys.

Tilaus

Pelon tuolla puolen
Klaus Rahikainen
199 s.
24 €

Vierailin Kiinan Wuhanissa juuri ennen kuin koronavirus alkoi levitä. Se antoi minulle hyvän syyn kohdata omat pelkoni. Kävin pelkoa päin ja kirjoitin kaiken kantamani pelon auki ja näkyväksi.
Kohdattu pelko kukkii viisautena ja sen takaa nouse rauha, rakkaus ja ilo. Sinun tehtäväsi on kohdata omat pelkosi. Elämä itse pitää huolen lopusta.

Tilaus

Terveyttä sienistä
Sinikka Piippo & Pertti Salo
281 s.
28 €

Sienten terveysvaikutukset ja tarkat tiedot sienten sisältämistä aineosista ensi kertaa kirjana.

Kirja tuo esiin sienten laajat hyötyvaikutukset tulehdusten ehkäisyssä, immuunipuolustuksessa, kasvainten ehkäisyssä, sydän- ja verisuonitaudeissa, diabeteksessa, hermoston rappeumataudeissa, ihon hoidossa ja monissa muissa terveysongelmissa.
    Runsaasti kuvitetussa kirjassa esitellään Suomessa kasvavia, kasvatettavia ja täältä hankittavia sieniä. Kaikki kirjaan mukaan otetut sienet ovat osoittautuneet laaja-alaisesti terveyttä kohentaviksi.
 

Tilaus

Taivaan ja maan välillä
Kauko Näätänen
118 s.
20 €

Shamaani näki Kaukon: Olimme vastakkain istumassa raasun kahta puolta. Hän näkee jotakin ja on niin jännittynyt, ettei voi puhua mitään. Viimein vieras lähtee. Katse ei siirry yhtään minun yläpuolelta. Hän menee takaperin ovelle, työntää oven auki katse nauliutuneena kuin kiinni. Ovenkin hän sulkee niin, että silmät eivät erkane kohteestaan. Näin hän poistui sanomatta muuta kuin tervehdyksen.

Tilaus

Keskittynyt ja analyyttinen meditaatio
Geshe Rabten
108 s.
14 €

Meditoinnin tarvetta tiedostetaan yhä enemmän nykyajan kuluttavassa ja kiihkeässäkin elämänrytmissä mielenrauhan saavuttamiseksi. Buddhalainen meditaatio tarjoaa harjoittajalleen mahdollisuuden irrottaa mieli arjen paineesta. Suosittu mindfulness-meditointi juontaakin juurensa buddhalaiseen harjoittamiseen.
Meditaatiomestari Geshe Rabten kertoo mielen kehittämisestä ja hallitsemisesta korkeamman tietoisuuden saavuttamiseksi keskittyvän ja analyyttisen meditaation avulla kirjan esitelmissä.

Tilaus

Suomalainen Fengshui-puutarha
Päivi Avela
276 s.
27 €

Suomalainen Fengshui-puutarha on ensimmäinen suomalaisen laatima puutarha-fengshui-opas. Kirjassa paneudutaan puutarha-fengshuin perusasioihin suomalaisesta näkökulmasta soveltaen ikivanhoja oppeja tämän päivän elämänmenoon. Kirjan käytännöllisillä ohjeilla on helppo suunnitella omaa puutarhakohdettaan, oli se sitten parveke, rivitalopiha tai suurempi puutarhakokonaisuus. Tasapainoisen fengshui-puutarhan kautta elämänenergia chi virtaa suotuisalla tavalla sisälle taloon tuoden onnellisuutta, harmoniaa ja hyvinvointia ihmisten elämään.

Tilaus


   VOITTAJA

Gnosis – Löytöretkiä sisimpään itseen
Pentti Tuominen
207 s.
25 €

Kirja kertoo mystisen alkutiedon (gnosiksen) matkasta muinaisen Egyptin mysteerikouluista Mesopotamian, Intian ja Lähi-idän uskontoihin ja antiikin filosofien ajatteluun sekä esoteeristen veljeskuntien rituaaleihin aina meidän päiviimme saakka. Saamme vastauksen kysymykseen, miksi Jeesuksen opettama gnosis on karsittu Uudesta testamentista. Saamme myös aihetta ihmetellä, miksi suurissa maailmanuskonnoissa kansalle ei kerrota kaikkia niitä vastauksia, joita heidän mystikkonsa ovat löytäneet ihmiskunnan perimmäisiin kysymyksiin. Kirjan päättää sulatteluosuus, jossa palapelin palaset loksahtavat kohdalleen.

Tilaus

Suomen aavemetsästäjät
Nikkilä Mika
218 s.
28 €

*VUODEN RAJATIETOKIRJA
- YLEISÖÄÄNESTYKSEN VOITTAJA*

Oletko sinä kohdannut yliluonnollisia ilmiöitä? Olet tai et, tämä kirja saattaa muuttaa täysin käsityksesi elämästä kuoleman jälkeen. Haluatko tietää mitä tapahtui esimerkiksi Lapinlahden vanhassa mielisairaalassa tai Kytäjän kartanossa? Kirjan mukana pääset niiden ohella myös Hämeen linnan, Hatanpään kartanon ja yli kahdenkymmenen muun paikan tapahtumiin ilman, että joudut itse kokemaan paikan päällä sitä jännitystä ja kauhua, joka kirjassa hyvin nousee esiin. Luettuasi kirjan tiedät käytännönläheisesti, millaista on suomalaisen aavetutkijan elämä.

Tilaus

Sielunköynnös – Henkimatkoja unohdettuun tietoisuuteen
Doc Arkko
404 s. + värikuvat
25 €

Transpersonaalisia metamorfooseja. Kosmisia orgasmeja ja egon kuolemaa.
Tutkija meni Amazonille etsimään selitystä voimakkaalle unelleen. Hän tutustui kolumbialaisen ex-narkomaanin ja perulaisen intiaanin avustuksella köynnösjuomaan, jota lähetyssaarnaajat ovat pitäneet diabolisena keitoksena ja antropologit sademetsäkulttuurien pyhänä.
Myös Suomessa yhä useammat hakeutuvat ayahuascan pariin.

Tilaus

Hengen aarteet - Esoteerisuus Suomen taidemaailmassa 1890–1950
Toim. Nina Kokkinen, Lotta Nylund
175 s.
35 €

Kovakantinen, nelivärikuvat.
Vapaamuurareiden initiaatiorituaalit ja ruusuristiläisten taidesalongit ovat innoittaneet myös suomalaisia taiteilijoita. Teosofinen ja antroposofinen taidekäsitys vaikutti taiteilijoihin, ja henget jopa ohjasivat heidän työtään. Hengen aarteet -teos tarjoaa uutta kiehtovaa tietoa suomalaisten taiteilijoiden yhteyksistä esoteerisuuteen.

Tilaus

Kotisi on merkittävä osa sitä, kuka sinä olet - se on paikka, jossa rakennat elämääsi ja josta ammennat voimaa, tasapainoa ja rauhaa. Arin Murphy-Hiscockin Kodin noita neuvoo, miten muunnat tuon energian oman hyvinvointisi lähteeksi ja taianomaiseksi tilaksi. Hauska ja hyödyllinen opas sisältää arkipäivän loitsuja, helppoja reseptejä kehon ja sielun ravitsemiseksi, ja tietoa parantavista yrteistä.

Tilaus

Miten pyramidit rakennettiin? – Muinaisten kansojen kivityö
Harry Kivijärvi
157 s.
34 €

Kuinka muinaiset kansat onnistuivat rakentamaan valtavia kivirakennelmia alkeellisella tekniikalla? Kuvanveistäjä Harry Kivijärvi (1931–2010) kertoo aiheesta taiteilijan näkemyksen. Hän oli perehtynyt kivenkäsittelyn perinteeseen lukuisilla matkoilla ja osallistunut arkeologien työhön. Teos on uusi painos klassikosta, jossa Kivijärvi sanoin ja kuvin paljastaa muinaisten muistomerkkien salat. Mukana on myös englanninkielinen käännös.

Tilaus


 
Moderni esoteerisuus ja okkultismi Suomessa
Mahlamäki Tiina, Kokkinen Nina
332 s.
35 €

Ikiaikaisen tiedon välittyminen valkoisilta mestareilta, kommunikointi vainajien kanssa, vapaamuurarien rituaalit, Kalevalan salatut merkitykset, astraaliruumiit ja ihmiskunnan evoluutio kohti henkisempää Vesimiehen aikaa. Mistä tässä kaikessa on kyse?
   Moderni esoteerisuus ja okkultismi Suomessa on ensimmäinen kattava tietokirja näistä aiheista. Se esittelee 1800-luvun lopun ja 1900-luvun alkupuolen esoteeriset ja okkulttiset liikkeet ja virtaukset asiallisesti ja kiihkottomasti.
  

Tilaus

Pohjois-Suomen vaellusreitit
Jouni Laaksonen
328 s.
26 €

Pohjois-Suomessa sijaitsevat Suomen upeimmat vaellusmaastot. Tämä käsikirja on oiva opas retkeilijälle, joka haluaa kokea pohjoisen mahtavat maisemat, täydellisen rauhan ja unohtumattomat luontoelämykset.
Pohjois-Suomen vaellusreitit -kirja sisältää Lapin, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun tärkeimmät vaellusreitit yksissä kansissa.
Mukana on reittejä muutaman päivän minivaelluksista noin viikon mittaisiin vaellusretkiin sekä aloittelevillekin vaeltajille sopivia reittivaihtoehtoja.

Tilaus

Sairauksista ja vaikeuksista selviytyminen
Geshe Pema Dorjee
69 s.
20 €

Kirjan aihe on jokaiselle läheinen, koska kukaan ei pysty välttämään sairauksia ja muita vaikeita olosuhteita. Jokaisen on kuitenkin mahdollista muuttaa omaa lähestymistapaansa ja ajatteluaan niitä kohtaan. Geshe Pema Dorjeella on taito saada kuulijansa ymmärtämään, että jokainen pystyy harjoittamaan mieltään ja että siihen otolliset olosuhteet ovat aina käsillämme.

Tilaus

Miksi te nyt tulitte
Helena Kaukoranta
133 s.
28 €

Kirjan tapahtumat pohjautuvat omakohtaisiin kokemuksiin. Kirja kertoo yhteyksistä toisen maailman olentoihin. Tapahtumat ajoittuvat vuosien 1995-2001 välille.
Tapahtumat syvensivät käsitystäni maailmankaikkeudesta. Olisi suuri ihme jos vain yhdellä planeetalla miljardeista olisi elämää. Emme ole ainoita olentoja Galaksissamme. Uskomme osaavamme jo kaiken, tieteen ja teknologian alueelta, mutta olemme vasta alkutaipaleella. Olemme väärällä tiellä...

Tilaus

Maan ja taivaan väliltä
Chico Xavier
Andre Luizin hengen sanelema teos
314 s.
25 €

Tämä on upea ja koskettava tarina sydämestä tulleen rukouksen aikaansaamasta toiminnasta. Tämä on kertomus siitä, kuinka rukous todella toimii. Jälleen kerran voimme todentaa Andre Luizin ja muiden valonhenkien toimintaa elämän kahdella tasolla. Saamme seurata heidän uupumatonta ja rakkaudellista uurastustaan auttaakseen kirjan henkilöitä ja vastaavasti myös meitä selviämään elämässä vastaan tulevista myllerryksistä.

Tilaus

Arvoituksia avaruudesta
- Näkökulmia ufouskomuksiin

toim. Jaakko Närvä & Jussi Sohlberg
280 s.
29 €

Kiinnostus avaruutta, avaruusteknologiaa ja Maan ulkopuolisen älyn löytymistä kohtaan näkyvät niin uutismediassa kuin populaarikulttuurissakin.
Arvoituksia avaruudesta pyrkii ymmärtämään ufouskomuksia inhimillisenä elämänalueena. Esillä ovat erilaiset ufo-kokemukset, ufoperinteen monenlaiset sisällöt ja tiedehistorialliset yhteydet sekä ilmiön uskonnolliset piirteet.

Tilaus

Uforaportti 24
toim. Jaakko Närvä
194 s.
29 €

Odotettu uforaportti on vihdoin täällä! Monipuolinen ja perusteellinen ufotutkimuksen teos tarkastelee outoja ilmiöitä erilaisista näkökulmista.

Tilaus

Muinaisen Egyptin mysteerit
R.A.Karmanen
144 s.
28 €  *TOISTAISEKSI EI SAATAVANA*

Tuntemattomampi R.A. Karmanen on kirjoittanut tähän päivään mennessä jo useampia okkultistisia teoksia. Tässä hänen uusimpansa.
Muinaiset Egyptiläiset liikuttelivat useiden kymmenien tonnien painoisia lohkareita ja liittivät niitä toisiinsa optikkotason tarkkuudella? Miten se tehtiin? Vahvat todisteet viittaavat siihen, että Sfinksi on paljon vanhempi kuin Egyptiläinen kulttuuri. Kuka sen veisti?

Tilaus

Sielun ikuinen elämä
Lisa Williams
275 s.
29 €

Odotettu uusintapainos!

Ahti Karivieri valitsi Sielun ikuisen elämän Vuoden rajatietokirjaksi 2012.

Mitä sielulle tapahtuu kun kuolemme? Tässä hämmästyttävän syvällisessä kirjassa Suomessakin vieraillut meedio ja selvänäkijä Lisa Williams kertoo, mitä sielulle tapahtuu kuolemassa ja sen jälkeen. Williams tarkastelee sielun matkaa tästä maailmasta tuonpuoleiseen meditaation, selvänäön ja henkilökohtaisten henkioppaidensa avulla sekä oman rajakokemuksensa valossa.

Tilaus

Rajajooga - Sisäisen luonnon herruus
Swami Vivekananda
217 s.
27 €

Vihdoin suomeksi!

Swami Vivekanandan Rajaooga on välttämätöntä luettavaa kaikille, jotka ovat kiinnostuneita oman mielensä kehittämisestä, ajattelun vapaudesta ja idän ja lännen vuoropuhelun historiasta. Rajajooga-kirja sisäisen luonnon voittamisesta vuodelta 1896 on modernin joogakirjallisuuden klassikko. Vivekananda oli ensimmäinen intialainen joogi, joka esitteli joogaa länsimaiselle yleisölle. Rajajoogassa muinaista jooga filosofiaa avataan länsimaisen tieteen käsittein.

Tilaus

Joogan historia
- Erakkomajoista kuntosaleille

Matti Rautaniemi
410 s.
28 €

Mitä on jooga? Mistä se on tullut? Miksi sitä harjoitetaan?
Arvostetun teoksen laajennettu ja uudistettu laitos, joka kuljettaa lukijansa läpi joogan vaiherikkaan historian. Kirja on ainutlaatuinen ja harvinainen, tutkittua tietoa sisältävä esitys siitä, millaisen matkan jooga on kulkenut muinaisista ajoista nykypäivään.
Helppolukuinen ja viihdyttävä teos perehdyttää lukijansa joogan taustaan intialaisessa kulttuurissa, sen historian tärkeimpiin käännekohtiin, sekä historian suurten joogien värikkääseen henkilögalleriaan.
 

Tilaus

Kasvisruokien KETO-käsikirja
Elviira Krebber
240 s.
28 €

Miten toteutat ketogeenista ruokavaliota terveellisesti ja herkullisesti.
Miljoonat ihmiset ympäri maailmaa vannovat ketogeenisen ruokavalion nimeen: lukuisat terveyshyödyt ja hyvä olo kannustavat pysyvään elämänmuutokseen, ja keto toimii myös tehokkaana detox-kuurina. Mutta miten supersuosittu ”ketoilu” onnistuu ilman lihaa, kalaa, munia tai maitotuotteita?

Tilaus

Pieni kirja unista - Unien näkeminen ja tulkinta
Anuirmeli Sallamo-Lavi
255 s.
20 €

Miksi näemme unia? Kuinka tulkita unta? Mitä hyötyä on unen ymmärtämisestä? Miten uneen voi vaikuttaa? Tämä kirja kertoo unista ja niiden voimasta. Se ohjaa lukijaansa unien tulkitsemiseen, uniryhmän perustamiseen sekä uninäkyjen käyttämiseen luovuuden lähteenä. Pieni kirja unista vie lukijaansa unisymbolien kiehtovaan maailmaan. Se sisältää yli 500 uniaihetta selityksineen.

Tilaus

Alzheimerin loppu
Dale Bredesen
343 s.
34 €

Ensimmäinen Alzheimerin tautia ehkäisevä ja parantava menetelmä

Teos esittelee mullistavan ohjelman, jonka avulla Alzheimerin tautia voidaan ehkäistä ja jopa parantaa. Bredesenin ohjelma (The Bredesen Protocol™) muuttaa perusteellisesti sen, miten ymmärrämme kognitiivisen heikkenemisen. Kirjoittaja esittää, että kyse ei ole yhdestä taudista vaan kolmesta.

Tilaus

Corpus Hermeticum - Smaragditaulu ja muita hermeettisiä kertomuksia
Hermes Trismegistos
228 s.
30 €

Esoteerisuuden kirjallisuuden klassikko nyt suomeksi!

Nyt suomeksi julkaistavat muinaiset hermeettiset tekstit egyptiläiset papit käänsivät kreikaksi 1.–3. vuosisadalla jaa. Viisaustekstien tekijäksi he merkitsivät ”Hermes Trismegistos” joka tarkoittaa ”kolmesti suurin”. Hermeettisten kirjoitusten merkityksen ovat tunnustaneet sekä kirkkoisä, kristillinen filosofi Klemens Aleksandrialainen 100-luvulla että lukuisat oppineet ja filosofit eri vuosisatoina hänen jälkeensä.
 

Tilaus

Maailmanhengen aika
- Unimatkalla-trilogia osa 2
Inside Flame / Timo Tahvanainen
353 s.
30 €

Maailmanhengen ajassa jatkamme tutustumista kaksosten maailmaan sekä hengen evoluutioon ja henkiseen teknologiaan. Evoluutio ei kosketa vain ihmistä, vaan sen voima muuttaa myös planetaarisia henkikokonaisuuksia. Tietoisuus siitä ettemme ole yksin konkretisoituu vähitellen suurten ihmisjoukkojen päivätajunnassa. Maanulkopuoliset sivilisaatiot eivät vain ilmesty ihmisille - käy ilmi, että ne ovat aina olleet keskuudessamme.

Tilaus

Christina – Osa 1: Valoksi syntyneet kaksoset
Bernadette von Dreien
279 s.
29 € 

Kirja tytöstä, jolla on häkellyttäviä henkisiä kykyjä. Kirja on ensimmäinen osa kolmen kirjan trilogiasta. Kansainvälinen sensaatio, jota on myyty jo satojatuhansia ympäri maailmaa.

Christina on 16-vuotias sveitsiläinen, Toggenburgin alueelta kotoisin oleva tyttö. Hänellä on ollut syntymästään saakka voimakkaasti laajentunut tietoisuus ja hän kuuluu nuorten, evolutionääristen ajattelijoiden uuteen sukupolveen, jolle ihmisenä oleminen on kvanttifysiikan, neuropsykologian ja henkisyyden monitahoinen yhdistelmä.
 

Tilaus

Sään merkit ympäristössä
Anne Pöyhönen
135 s.
25 €

Miten ennustetaan säätä luonnon merkeistä? Millaista säätä on luvassa, kun rantametsä humisee, koski kohisee, ilma väreilee, kaiku kuuluu hyvin, hiillos hehkuu, noki palaa, viikatteen terä ruostuu, järven jäät paukkuvat, sadevesi kuplii lammikoissa, savu laskee maahan, puhelinlangat laulaa, kallio kaikuu, sumu laskee, vatsaa närästää, väsyttää, varvasta kutittaa, jäseniä särkee, kahvi höyryää, suola kovettuu, jne. Entisajan tapa huomata muutokset jokapäiväisissä asioissa, ja tietää niistä onko sade tulossa, pakkanen kiristymässä, suojasää alkamassa vai tuleeko poutaa.

Tilaus

Valon tie
Francisco Candido Xavier
126 s.
10 €

Valon tie on yksi niistä kirjoista, jotka brasilialainen Chico Xavier, eräs maailman tunnetuimmista meedioista, kirjoitti ottamalla sana sanalta vastaan tekstiä henkioppaaltaan Emmanuelilta.
   Valon tie (kirjoitettu 1938) kertoo sivilisaation historiasta spiritismin näkökulmasta ja osoittaa Kristuksen Evankeliumin todellisen aseman Maan uskonnoissa ja filosofisissa opeissa sekä erityisesti, että ne ovat kaikki peräisin samasta Lähteestä.
 

Tilaus

Tuhoisat viljat - Totuus vehnän, hiilihydraattien ja sokerin haitallisesta vaikutuksesta aivoihin
David Perlmutter & Kristin Loberg
397 s.
30 €

Ravintosuositusten mukaan hiilihydraattien pitäisi muodostaa puolet päivittäisestä energiansaannistamme. Maailmankuulu neurologi David Perlmutter on kuitenkin toista mieltä: hänen mukaansa hiilihydraatit tuhoavat aivoja. Myös terveellisinä pidetyt hiilihydraattien lähteet, kuten täysjyväviljat, saattavat aiheuttaa muistihäiriöitä, ADHD:ta, ahdistusta, kroonista päänsärkyä ja masennusta. Kirja osoittaa, että aivojemme kohtalon määrittää se, mitä syömme.

Tilaus

Suomen lohkareet ja tarinakivet
Tuomo Kesäläinen & Aimo Kejonen
400 s.
39 €

Hieno monivärikuvitus, korusidos lukunauhalla!

Kaikkialla Suomessa lohkareet ovat olennainen osa maisemaa. Historian mittaan niillä on ollut ihmiselle monenlaista käytännöllistä ja kulttuurista merkitystä. Tarinakivet ovat lohkareita, joista on muodostunut tarinapaikkoja, rajamerkkejä, kylien kokoontumispaikkoja, tietäjien voimakiviä, miehuudenosoitusriittien toteutuskohteita tai niillä on muunlaista käyttöhistoriaa.
 

Tilaus

Vapaaksi mielen matriisista
- Adamon kirja

Marjut Moisala
128 s.
22 €

Olemmeko koskaan todella hereillä? Tässä kirjassa henkiopas Adamon opastaa meitä vapauteen egomielen matriisista, joka perustuu mielen vanhoihin ohjelmointeihin eli menneen muistikuviin ja tulevaisuuden haavekuviin.
   "Rohkea on hän, joka uskaltaa nähdä mielen matriisin ohjelmoinnit sellaisena kuin ne ovat ja uskaltaa tunnustaa, ettei hän aikoihin ole elänyt todellisuudessa. On rohkeutta tunnustaa, ettemme tosiasiassa tiedä mitään rakkaudesta. Emme tiedä mitä rakkaus On. Egon tunnistat siitä, että se vaatii uhrauksia. Rakkaus ei koskaan vaadi uhreja. Luota siipiisi ja ole vapaa!”

Tilaus

Enkelit ystävinä
– Miten otat vastaan rakkauden

Sanni Nevalainen
188 s.
28 €

Enkelit ystävinä on maanläheinen tosielämän kuvaus Sanni Nevalaisen ja hänen enkelikoulustaan valmistuneiden enkelihoitajien elämästä enkeleiden kanssa.
Kirjassa Sanni kertoo siitä, miten hän elää elämäänsä enkeleiden kanssa. Miten hän esittää enkeleille kysymyksiä ja saa niihin vastauksia. Usein vastauksena on ollut harjoitus, jonka tekemällä löytyy vastaus omasta itsestä.

Tilaus

Mystinen Mannerheim
– Mannerheimin salattu maailma

Seppo Heinola
254 s.
37 €

Mystinen Mannerheim on kahdesti palkitun tietokirjailija ja teatterimies Seppo Heinolan neljäs teos. Aiheenaan suurimmaksi suomalaiseksi valittu Carl Gustaf Mannerheim Heinola johdattaa lukijansa jälleen kiehtovien arvoitusten äärelle: mitkä olivatkaan Mannerheimin aatehistorialliset taustat, mikä teki hänestä haavoittumattoman ja oliko Mannerheim mystikko vai liittyikö hänen elämäänsä muuten vain mystiikkaa?

Tilaus

Täydentävät hoidot
Pauliina Aarva
244 s.
29 €

Mitä hyötyä, haittaa, riskejä ja uskomuksia täydentäviin hoitoihin liittyy?
Täydentävät hoidot on kutsu avoimeen, rakentavaan ja arvostavaan keskusteluun virallisen terveydenhuollon ja täydentävien hoitojen välillä.
Teoksessa tarkastellaan täydentävien hoitojen historiaa, terveyspoliittista sääntelyä, hoitojen käytön yleisyyttä ja termistöä. Lisäksi pohditaan asiakkaan valinnan vapautta, eettisiä kysymyksiä ja yhdistävän lääketieteen ja hoitamisen tulevaisuutta Suomessa sekä opastetaan, miten valita itselleen hyvä hoitaja.
 

Tilaus

Päivä Roswellin jälkeen
Philip J. Corso
469 s.
30 €

Päivä Roswellin jälkeen on paljastuskirjojen merkkipaalu, joka perustuu tiukasti tosiasioihin. Kirja päättää vuosikausia kestäneen väittelyn Roswellissa New Mexicossa vuonna 1947 tapahtuneesta mystisen tunnistamattoman lentokoneen maahansyöksystä. Eläkkeelle jäänyt eversti Philip J. Corso tulee tiedonvapauslain (FOIA) vapauttamien asiakirjojen tukemana julkisuuteen ja paljastaa oman Roswellin maahansyöksyn jättämiin esineisiin liittyvän luottamusmiesasemansa.

Tilaus

Atlantis ja Lemuria
Artemajos
62 s.
18 €

Muinainen Atlantiksen manner sijaitsi nykyisen Atlantin valtameren alueella. Atlantiksen sivistys oli kehittynyt hyvin korkealle, mutta rappeutui vähitellen ihmisten pahuuden vuoksi. Atlantis tuhoutui kolmessa luonnonmullistuksessa, jotka tapahtuivat noin 800.000, 200.000 ja 11.500 vuotta sitten. Platon kutsui tätä viimeistä osaa Poseidoniksi.
Lemurian manner käsitti laajoja alueita Intian valtamerestä ja Tyynestä valtamerestä.

Tilaus

Tarot - tarotkortit ja opaskirja

78 korttia ja 72 s. kirja
17 €

Tarotkortit ja niiden tulkinta on ikiaikainen tapa ennustaa kohtaloa ja tulevaisuutta. Tämän modernisti kuvitetun Tarot -pakkauksen kortit ja opaskirja kertovat miten tulkita kortteja, elämää ja sen monia kiehtovia kysymyksiä.
    Pakkaus sisältää 78 klassisesti kuvitettua korttia ja 72-sivuisen opaskirjan tarotkorttien tulkintaan. Paranna intuitiotasi, avaa uusia näkökulmia elämääsi ja löydä oma polkusi!
 

Tilaus

Matkalla kotiin sielun siivin
Ritva Peltomäki
177 s.
25 €

Kirja kertoo kirjailijan matkasta kohti kaikille ihmisille yhteistä ydintään, Pyhää Itseään, Jumalaa ihmisen sisimmässä, Jumaluuden Alkulähdettä. Se on Pyhä Koti, Jumala, josta kaikki ihmiset ja koko luomakunta ovat saaneet alkunsa.
    Matkaoppaana kirjassani ovat toimineet aikamme Avataara, Bhagavan Sri Sathya Sai Baba ja Hänen opetuksensa, joita kirjassa on erittäin runsaasti. Oma elämänhistoriani tietyiltä osin on mukana henkilökohtaisena lähtökohtana.

Tilaus

Poissa - Kaikkein salaisimpia sopimuksia ei tehdä ihmisten kesken
Markus Lehtipuu
336 s.
20 €

Mies menee kavereiden kanssa oluelle. Hän jättää pöydälle lompakkonsa ja kännykkänsä ja menee vessaan. Hän ei koskaan palaa takaisin.
- Tämä on alkuasetelma tarinalle, joka on Markus Lehtipuun ensimmäinen kosminen romaani. ”Tämä tarina oli pakko kirjoittaa. Kehittelin mielessä alkuasetelmaa ainakin viiden vuoden ajan. Tarina pysyi koko ajan samana: Teatteri-ravintola, Pohjoisesplanadi… ja sitten alkaa tapahtua.” Tarina vie lukijan kahteentoista eri maahan kolmella eri mantereella.
 

Tilaus

Ruusuristiläinen maailmankatsomus
Max Heindel
445 s.
Tarjous! 20 €  

Ilmestynyt aikaisemmin nimellä Rosenkreuzilainen maailmankatsomus 1922

Max Heindel (1865-1919)tarkastelee pääteoksessaan Ruusuristiläinen maaailmankatsomus laaja-alaisesti teosofis-okkultista maailmankuvaa ruusuristiläisen perinteen kautta. Alun perin vuonna 1909 julkaistu teos oli ilmestyessään ensimmäisiä julkisuuteen annettuja esityksiä ruusuristiläisestä tietämyksestä.

Tilaus

Sefer Jetsira eli Luomisen kirja
Suomentanut Riikka Tuori
109 s.
24 €

Ilmestynyt 2019!

Sefer jetsira (suom. ”Luomisen kirja”) on juutalaisen mystisen kirjallisuuden varhaisin ja merkittävin kokonaisena säilynyt teos. Se on runokokoelma ja maagisten lausumien häkellyttävä labyrintti, joka tarjoaa lukemattomia tulkintamahdollisuuksia. Keskiaikaiset kabbalistit kommentaareissaan pitivät teosta olennaisena osana mystistä juutalaista perimätietoa.

Tilaus

Suomen kansan taiat ja loitsut
Eero Ojanen
201 s.
25 €

Suomen kansan taiat ja loitsut esittelee entisajan suomalaisten elämänhallinnan keinoja. Ennen uskottiin vakaasti sanan voimaan ja siihen, että ihminen pystyy sanojen ja rituaalien avulla vaikuttamaan kohtaloonsa.
Taiat ja loitsut kuuluivat kaikkiin elämän tärkeisiin käännekohtiin: raskauteen, syntymään, kumppanin löytämiseen ja kuolemaan. Myös toimeentuloa, satoa sekä metsästys- ja kalaonnea turvattiin erilaisin loitsuin. Kirja esittelee laajasti suomalaisessa kansanperinteessä käytettyjä loitsuja ja taikoja ja osoittaa, että niistä ovat säilyneet elävinä meidän päiviimme saakka.
 

Tilaus

Pieni povauskirja
Anuirmeli Sallamo-Lavi
152 s.
Koko 120 x 162 mm
20 €

Kuka tahansa voi toimia ennustajana lähipiirilleen tai itselleen. Tähän kirjaan on koottu muutamia kiinnostavia, tunnettuja ja vähemmän tunnettuja menetelmiä, joita voi harjoitella pilke silmäkulmassa. Kirja sisältää ohjeet kädestä katsomiseen, korteista povaamiseen, kahvinporoista ennustamiseen, numerologiaan ja Lenormand-korttien käyttöön. Liian vakavasti ennusteisiin ei kannata suhtautua, siispä annos leikkimielisyyttä on tarpeen.

Tilaus

Homeopatia – Opas luonnolliseen terveyteen
Satu Järvilehto & Katja Rikala
480 s.
38 €

Uutuus! Vihdoin suomalainen kattava perusteos homeopatiasta.
Käytännön neuvoja akuutteihin terveyspulmiin, satoja lääkeainekuvauksia, ohjeita homeopaattisten lääkevalmisteiden käyttöön ja annosteluun. Kirja käsittelee homeopatian perusteet selkeästi ja kattavasti.

Tilaus

Tasapainoinen hormonitoiminta on yksi terveyden merkittävistä kivijaloista ja määrittää pitkälti jaksamisen tason. Parantavat hormonit sisältää syvällistä kokemusperäistä ja tutkittua tietoa elintapojen vaikutuksesta hormoneihin ja terveyteen.
 

Tilaus

Rajajoogan kurssi
Tyyne Matilainen ja Mirja Salonen
toim. Terttu Seppänen
239 s.
45 €

Klassikkoteos henkisen tien kulkijoille.

Perinteinen rajajoogakurssi on nyt toimitettu kirjaksi. Teos soveltaa rajajoogaa aiemmin opiskelleille sekä harjaantuneille itseopiskelijoille.

Tilaus

Enkelit -viestikortit ja opaskirja
Bobby Newlyn-Jones & Nicholas Gage
48 kpl kortit ja 72-sivuinen kirja
17 €  *PAINOS LOPUSSA

Etsitkö positiivista ja mieltä kohottavaa lähestymistapaa elämän haasteisiin ja mysteereihin? Tämän kiehtovasti kuvitetun Enkelit-pakkauksen viestikortit ja opaskirja kertovat, miten tulkita enkelikortteja ja vahvistaa yhteyttä näihin suojeleviin valontuojiin.

Setti on pakattu lahjapakkaukseen, jonka koko on 16x22x6 cm. Korttien koko on 7x12 cm.
 

Tilaus

Aavedata – Aavetutkijan käsikirja
Jupe ja Marko Keskitalo & Christian Rönnbacka
159 s.
29 €

Tuttu tv:stä! Aaveiden jäljillä -sarja MTV Sub-kanavalla keväällä 2019!

Olimme Brinkhallin kartanolla parinkymmenen ihmisen kanssa ja kinectkamera kuvasi tyhjää oviaukkoa. Se muodostaa havainnosta kolmiulotteisen kuvan infrapunan avulla ja esittää sen tikku-ukkohahmona. Sellainen ukko ilmestyikin kameran näytölle. Mukana ollut nainen nousi ja meni seisomaan lähelle sitä kohtaa. Katsoimme näytöltä, kun ukko meni naisen taakse ja kietoi kätensä naisen ympärille. Nainen horjahti ja menetti tajunsa...

Tilaus

Frantsila – Luonnon kotiapteekki
Virpi Raipala-Cormier
264 s.
30 €

Luonnonmukaisesti terve ja kaunis!

Opi keräämään, valmistamaan ja käyttämään luonnonlääkkeitä! Luontoäidin kotiapteekin uudistettu, nelivärinen laitos esittelee kattavasti kasvilääkintää ja luontaishoitoja. Ohjeet perustuvat perinteiseen kiinalaiseen lääketieteeseen ja kasvilääkintään. Lisäksi tietoa aromaterapiasta ja homeopatiasta.
 


Tilaus

Tähdistä tippuneet – Suomalaisten kosmisia kokemuksia
Asta Swan
200 s.
25 €

Näiden kansien sisään on koottu suomalaisten kosmisia kokemuksia. Millaisia yhtäläisyyksiä näillä kokemuksilla on ja miten ne ovat vaikuttaneet ihmisten elämään?
Kirja ei yritä todistella mitään, vaan tuo lukijan ulottuville toisenlaisen kosmisen maailman. Se tempaa mukaansa myös sellaisen lukijan, jolla ei ole omakohtaisia kokemuksia aiheesta.
Teoksessa on vahvasti läsnä henkinen kasvu, oman voiman löytyminen ja ymmärrys siitä, ettemme ole täällä yksin.

Tilaus

Totuudenetsijät – Esoteerinen henkisyys Akseli Gallen-Kallelan, Pekka Halosen ja Hugo Simbergin taiteessa
Nina Kokkinen
310 s.
38 €

Eletään kesäkuuta 1893. Illan emäntänä toimii kirjailija Minna Canth, paikalla on taiteilijoita puolisoineen. Pöydälle on asetettu lasi ja kirjaimin koristeltu alusta. On aika kutsua henkimaailma paikalle. Spiritualistinen istunto voi alkaa.

Tilaus

Rakkauden polulla -muistikirja
Sanni Nevalainen
100 s.
15 €

Tähän muistikirjaan voit kirjoittaa tai piirtää oman elämäsi askeleita. Merkitse muistiin kokemuksia ja havaintoja, joita haluat kuljettaa mukanasi ja joihin haluat palata myöhemmin. Näin luot omaa rakkauden polkuasi. Voit tallentaa enkelikokemuksiasi, pitää kiitollisuuspäiväkirjaa tai luoda tästä oman voimakirjasi.

Lopulta tärkeää on kuljettu matka, ei perille pääsy.

Tilaus

Planetaarinen muunnosvaihe
Manoelo Philomeno de Miranda (henki)
Divaldo Franco
206 s.
15 €

Ultrapäivien 2019 suosikki!

Ihmiskunta on parhaillaan suuren muunnosvaiheen kynnyksellä, jonka kuluessa maapallomme tulee muuttumaan koetusten ja hyvitysten planeetasta uudistavaksi maailmaksi. Tämä muutosprosessi on ollut osa taivaallista suunnitelmaa jo pitemmän aikaa.

Tilaus

Maailma muutoksessa - ja muita viestejä henkisen tiedon lähteeltä
199 s.
25 €

Tähän teokseen kootut Maetreyii Nolanin välittämät intuitiiviset viestit kattavat laajan aihealueen; tarkastellaan maailman nykyistä kriisitilannetta ja sen ratkaisua, tulevaisuuden visioita ja avaruusystäviemme vaikutusta. Kokoelma käsittelee myös luonnonympäristön merkitystä, jumalattaria ja naiseutta, taidetta, äänen hienosyistä maailmaa sekä ihmisen henkistä ulottuvuutta. Varhaisimmat viestit ovat 1990-luvun alkupuoliskolta ja uusimmat vuodelta 2019.

Tilaus

11 päivää toukokuussa
J. D. Messinger
260 s.
28 €

Ultrapäivien suosikki!

Kertomus niskansa murtaneen, ruumiistaan irtautuneen ja siihen palanneen miehen profeetallisista näyistä ja henkisestä valaistumisesta. Teos käsittelee viisaasti perustavia kysymyksiä: Kuka minä olen? Mistä olen tullut? ja miksi olen täällä?
 

Tilaus

Pyytettömän rakkauden puutarha
Juha Korhonen
120 s.
24 €

Valaistumisen opas!
Teos tarkastelee kaikkialla maailmankaikkeudessa vallitsevaa järjestystä, jota ylläpitää Pyyteetön Rakkaus. Ihmiskuntamme on edennyt evoluutiossa siihen vaiheeseen, jossa se kantaa myös itse vastuuta, jolloin myös ohjauksemme on suurempi. Elämme juuri nyt aikaa, jossa meitä ohjataan vahvasti.
 

Tilaus

Suomen sammalet
Sinikka Piippo, Timo Koponen
424 s.
*PAINOS LOPPU*

Laajin saatavilla oleva lajiopas Suomessa kasvavista sammalista. Kirja esittelee 400 maassamme kasvavaa sammallajia. Jokaisesta lajista annetaan tarkat tuntomerkit ja kasvupaikkatiedot. Tunnistusta helpottavat Sinikka Piipon erinomaisen yksityiskohtaiset valokuvat. Tästä kirjasta on helppo löytää etsimänsä, sillä teos ryhmittelee sammallajit kasvupaikkojen ja kasvualustan mukaan.

Kaikki Sinikka Piipon kirjat
 

Perhosvaikutus - Kuinka spiritualismin siivenisku muutti maailmaa
Tea Holm
316 s.
26 €

Kirjan punaisena lankana on kuolemanjälkeinen elämä, jonka salaisuutta monet maallikot ja tiedemiehet ovat yrittäneet saada selville sekä meidän aikanamme että historian saatossa. Se sivuaa sellaisia teemoja kuin jatkosota, pakolaisuus, Suomen historia, kummittelu, parapsykologia ja tietoisuustutkimus sekä yliluonnollisina pidetyt ja kummat kokemukset.
 

Tilaus

New Age – opas uushenkisyyteen
Teo Mäkelä
248 s.
26 €

*VUODEN RAJATIETOKIRJA 2018 *

New Age tuli tunnetuksi 1980-luvulla, mutta sen filosofiset juuret ulottuvat kauas historiaan. Nykyisin monet uushenkisyyden käytännöt ja ajatukset ovat integroituneet osaksi yhteiskuntaa ja jokapäiväistä elämää. Teo Mäkelän kirja tarjoaa lukijalleen ruohonjuuritason näkökulman uushenkisyyteen, yhdistettynä uusimpiin tutkimuksiin.

Tilaus

Hän oli siinä – Kokemukset yhteydestä kuoleman jälkeen
Markku Siltala
287 s.
30 €

Kokemus yhteydestä läheiseen, joka on kuollut, on yllättävänkin yleinen. Väitöstutkimukseen koottujen kokemusten perusteella läheinen voi ilmestyä uneen, tulla vierelle yhteisessä kodissa, jättää jälkiä tai olla läsnä vahvana aistimuksena, elämyksenä tai tuntemuksena, jonka kokija kuitenkin selvästi tunnistaa nimenomaan menehtyneen läheisen yhteydenotoksi.
 

Tilaus

Luonnon näkymätön kauneus
Sinikka Piippo
189 s.
28 €

*VUODEN RAJATIETOKIRJA 2018 YLEISÖÄÄNESTYKSEN VOITTAJA*

Istu hiljaa. Ole tuuli. Unohda huolet ja unohda tuo joku jonka kuvittelet olevan sinä. Anna ajattomuuden viedä ja koe, koe ilman ennakkoluuloja. Astu toiseen maailmaan ja kuule mitä se kertoo sinulle. Astu maahisten, keijujen ja lohikäärmeiden maailmaan.
Sinikka Piippo on opettanut ja kirjoittanut lääkekasveista, yrteistä, villivihanneksista, mieltä ja kehoa kuntouttavista kasveista jo pitkään.  Tässä kirjassa tutustut uuteen Sinikkaan. Häneen, joka aidoimmillaan istuu puun alla ja kuuntelee.

Kaikki Piipon kirjat

Tilaus

Alienyhteys
Lou Baldin
205 s. 
30 € 

On kiistaton tosiasia, että vuoden 1947 heinäkuussa Roswellissa, New Mexicossa tapahtui jotain erikoista. Taivaalta putosi tuntematon esine. Siitä mikä tuo esine oli, ei ole tähän päivään mennessä päästy yksimielisyyteen. Kirjailija Lou Baldin kertoo tässä kirjassa oman näkemyksensä asiasta ja sen, mitä tapahtui sen jälkeen kun alienien ohjaama avaruusalus oli syöksynyt maahan. Tiedemiehille tarjoutui ainutlaatuinen mahdollisuus tehdä yhteistyötä muukalaisten kanssa.

Tilaus

Metsässä - Uppoudu metsään, itseesi ja elämään
Jarko Taivasmaa
240 s.
30 €

4-värikuvat. Deeppiä metsäajattelua!
Löydä rauha ja voima metsästä.

Metsä on täynnä ikiaikaista voimaa, josta ihminen voi ammentaa ja kasvattaa hyvinvointiaan. Kirja kertoo metsään uppoutumisen menetelmästä, jossa läsnäolon ja luontoyhteyden kautta voi purkaa stressitilaansa ja löytää elämään uutta energiaa.

Katso myös Metsä ja meditaatio -kortit

Tilaus

Kasvien maaginen maailma
Sinikka Piippo
463 s.
29 € 

Tutustu kasvien taikavoimiin! Paranna muistiasi rosmariinilla, taistele pahoja voimia vastaan nokkosella. Kasvien maaginen maailma on kiehtova tietopaketti kasvien salaisista voimista. Kasvit ovat terveellistä ravintoa, mutta ne vaikuttavat myös mieleen ja kehoon. Kasvien maaginen maailma esittelee 110 kasvilajia tai sukua, jotka edustavat monipuolisesti maagisia suuntauksia ja käyttötapoja.

Kaikki Sinikka Piipon kirjat

Tilaus

Uusittu painos loppuunmyydystä Kasvien salaiset voimat -kirjasta

Vihreä noita – Kattava opas yrttien, kukkien, eteeristen öljyjen ja muiden taikavoimien maailmaan
Arin Murphy-Hiscock
286 s.
29 €

Vihreät noidat ovat sydämeltään viisaita parantajia, jotka luottavat luonnon parantavaan voimaan. Vihreä noita -kirjan avulla opit hyödyntämään yrttejä, kasveja ja kukkia parantamisessa.
 

Tilaus

Salaisuuden (The Secret) ilmestymisen 10-vuotisjuhlakirja! Tosielämän käännekohtia, kokemuksia ja tarinoita Salaisuuden järisyttävästä voimasta. Lue ja inspiroidu, miten tavallisten ihmisten raha-asiat, rakkauselämä, terveys tai ura kääntyy hyväksi Salaisuuden opetuksia noudattamalla.

Tilaus

Rukouksia sydämestä – Rukouksia avuksi ja tueksi, kiitollisuudesta ja rakkaudesta
Lorna Byrne
256 s.
29 € 

Rakastetun enkelinäkijän odotettu uutuus!

Lorna Byrne on auttanut miljoonia ihmisiä ympäri maailman levittämällä sanomaa siitä, että jokaisella on suojelusenkeli ja jokainen voi pyytää apua Jumalalta ja enkeleiltä. Tässä kirjassa hän antaa yksityiskohtaisia ohjeita ja tarjoaa rukouksia eri tilanteisiin.

Tilaus

Herkäksi syntynyt
Prinsessa Märtha Louise, Elisabeth Nordeng
255 s.
29 €

Erityisherkän elämä on erilaista niin lapsena, nuorena kuin aikuisena ja äitinäkin – varsinkin, jos olet Norjan prinsessa. Prinsessa Märtha Louise ja Elisabeth Nordeng kertovat ensimmäistä kertaa elämästään erityisherkkinä. Henkilökohtaisista kokemuksista sekä kohtaamisista asiantuntijoiden kanssa syntyy uudenlainen kuva erityisherkkien maailmasta.

Tilaus

Tietoisuuden evoluutio
- Unimatkalla trilogian 1. osa

Inside Flame / Timo Tahvanainen
306 s.
30 €

Eräänä iltana nuori poika nukahtaa yhdessä kaksoissiskonsa kanssa. Siitä alkaa heidän unimatkansa Maahan. He syntyvät ihmisiksi tälle planeetalle ja elävät tavallista elämää 15-vuoden ikään saakka, jolloin heidän henkinen heräämisensä alkaa. Tuolloin he alkavat saamaan välähdyksittäisiä muistitakaumia siitä, keitä he todella ovat ja miksi he ovat täällä Maan päällä. Tästä alkaa vuoropuhelu

Tilaus

Väärin haudattu sotamies – Kummitustarinoita Suomen taistelukentiltä
Riku Kauhanen
226 s.
29 €

Kummitustarinat kertovat sodan julmuuksista.
Vartionmäki on saanut nimensä siitä, että Suomen sodan aikana suomalaiset sotilaat vartioivat siellä venäläisiä vihollisiaan. Mäelle haudattu vartiopäällikkö kummitteli vielä pitkään sodan jälkeen. Öisin ohikulkijat saattoivat kuulla äänen: ”Vartioitse… vartioitse…”
Sota jättää aina jäljen, mutta toisinaan sodan jäljet kirjaimellisesti kummittelevat. Suomen taistelutantereilla vaeltelevat taisteluissa kaatuneet, sodissa surmatut siviilit ja teloitetut vangit.

Tilaus

Yrjö Kallinen – Pasifisti puolustusministerinä
Kyösti Suonoja
289 s.
29 € 

Pitkän elämänsä aikana Yrjö Kallinen nousi Suomen politiikan ikimuistoisimpien hahmojen joukkoon. Hänet tunnettiin kansanvalistajana, osuustoimintamiehenä, sosiaalidemokraattina, puhujana, mystikkona, pasifistina ja puolustusministerinä.
Tämä kirja tarkastelee Kallisen paradoksaalista elämää, ajattelua ja politiikkaa, ristiriitoja ja perintöä. Runsain lainauksin ja muisteloin varustettu teos päästää ääneen henkilöitä Kallisen elämän eri vaiheilta.

Tilaus

Tunnettu kasvitieteilijä Sinikka Piippo kartoittaa kirjassaan lemmenrohtoina käytetyt kasvit ja selvittää, miten ne vaikuttavat. Jokaisesta kasvista kerrotaan, miksi ja miten sitä käytetään lemmenrohtona. Kirja sisältää tutkimustuloksiin perustuvaa tietoa kasveista ja niiden vaikutuksesta terveyteen ja erityisesti seksuaaliseen hyvinvointiin.
Useimmille perinteisesti lemmenrohtoina eli afrodisiakkeina käytetyille kasveille todellakin löytyy käyttöperuste.

Kaikki Sinikka Piipon kirjat
 

Tilaus

Enkelit arjessa – Miten elää enkeleiden kanssa
Sanni Nevalainen
227 s.
28 €

Enkelit arjessa on koskettava tosielämän kuvaus elämästä enkeleiden kanssa. Miten enkeleille esitetään kysymyksiä? Miten kysymyksiin saadaan vastauksia? Teoksessa on runsaasti eri elämäntilanteisiin soveltuvia harjoituksia, jotka avaavat ja voimistavat yhteyttä näihin mahtaviin ja rakkaudellisiin valon sanansaattajiin. Enkelit arjessa avaa upean matkan itseesi.

Tilaus

Arkkienkelien opas valaistumiseen ja mestaruuteen – Elämä viidennessä ulottuvuudessa
Diana Cooper & Tim Whild
239 s.
29 €

Tässä kirjassaan Diana Cooper ja Tim Whild kertovat meille uskomattomat tietonsa Kultaisesta Atlantiksesta ja teettävät meillä harjoituksia ja mietiskelyjä, joiden avuilla voimme tulla Valaistuneiksi mestareiksi jo tässä elämässä. Harjoitukset myös yhdistävät sinut niiden monista maailmankaikkeuksista tulevien lohikäärmeiden, enkelten ja suurten Ylösnousseiden mestareiden korkeisiin taajuuksiin, jotka auttavat sinua toteuttamaan suurimmat mahdollisuutesi.

Tilaus

Tappava psykiatria ja lääkinnän harha
Peter C. Gøtzsche
376 s.
Nyt 16 €
(kustantajan suositushinta 36 €)

Ei ole epäilystäkään, että psyykenlääkkeistä on enemmän haittaa kuin hyötyä. Ne tappavat yli puoli miljoonaa yli 65-vuotiasta ihmistä vuosittain Yhdysvalloissa ja Euroopassa ja ovat kolmanneksi yleisin kuolinsyy sydänsairauksien ja syövän jälkeen. Gøtzschen mukaan voisimme vähentää nykyistä psyykenlääkkeiden käyttöä 98 %:lla ja samalla parantaa ihmisten henkistä ja fyysistä hyvinvointia. Lääkityksen lopettaminen voi kuitenkin olla vaikeaa, koska ne aiheuttavat riippuvuutta.

Tilaus

Tappavat lääkkeet ja järjestäytynyt rikollisuus - Näin lääketeollisuus on turmellut terveydenhoidon
Peter C. Gøtzsche
422 s.
Nyt 16 €
(kustantajan suositushinta 40 €)

Miksi reseptilääkkeet aiheuttavat länsimaissa kolmanneksi eniten kuolemia sydänsairauksien ja syövän jälkeen? Lääketeollisuuden kliiniset kokeet ovat tieteeksi naamioitua markkinointia, uusia lääkkeitä ei tutkita riittävän hyvin ja lääkevalvonta katsoo kaikkea läpi sormien. Diabeteksen lääkehoito on korruptoitunutta ja laihdutuslääkkeet puolestaan niin vaarallisia, että useimmat niistä on vedetty karmeiden haittavaikutusten takia myynnistä...

Tilaus

Suomalainen mytologia
Martti Haavio
564 s.
45 €

Mitä kaikkea muinaisten suomalaisten karhunpalvontaan liittyi? Millaisia syntymyyttejä kerrotaan suden, käärmeen ja tulen alkuperästä? Martti Haavion ensimmäistä kertaa vuonna 1967 ilmestynyt klassikkoteos Suomalainen mytologia kertoo elävästi pohjolan vanhoista jumalista ja muinaisten esivanhempiemme maailmankäsityksestä. Samalla avautuu myös kiinnostavia yhteyksiä suomalaisen muinaisuskon ja muiden vanhojen kulttuurien tarujen ja legendojen välillä.

 

Tilaus

Lääkkeetön elämä
Antti Heikkilä
270 s.
25 €

Loppuunmyydyn kohuteoksen uusi painos vihdoin saapunut Ultrapuotiin! Tätä et kaikkialta saa!

Hoida itseäsi ruokavaliolla ja liikunnalla. Kirja kyseenalaistaa nykymaailman medikalisaation ja ohjaa konkreettisin esimerkein kohti lääkkeetöntä elämää pureutuen sairauksien alkutekijöihin. Heikkilä kertoo kirjassaan kokemusperäisesti miten sairauksia voi hoitaa ja ehkäistä ruokavalion ja liikunnan keinoin.

Tilaus

Kirja perustuu Joe Dispenzan työpajoissa vuodesta 2012 lähtien tehtyyn tutkimukseen, jossa selvitetään miten tavalliset ihmiset onnistuvat muuttamaan itseään ja elämäänsä. Kirja tarjoaa harjoitteita, joiden avulla lukija voi vahvistaa luovia kykyjään. Teos käsittelee kehon seitsemää energiakeskusta ja sitä, miten niiden avulla voi vapauttaa itsensä menneisyydestään ja uudistaa energiansa.

Tilaus

Elämän laki - kirja 2
A.D.K. Luk
200 s.
24 €

Tässä toisessa osassa perehdytään aurinkokuntamme, planeettamme ja ihmiskunnan kehityshistoriaan. Lisäksi kirja esittelee lukuisan joukon Ylösnousseita Mestareita ja Suuria Kosmisia Olentoja, jotka ovat kautta ihmiskunnan historian olleet apunamme ja jotka työskentelevät yhä lakkaamatta Jumalaisen Suunnitelman toteutumiseksi. Tietoa annetaan myös heidän fyysisellä ja eteerisellä tasolla sijaitsevista Tyyssijoistaan.

Tilaus

Rokotteet ja vaiettu tieto
Elina Hytönen & Kirsi Lohtaja
360 s.
40 €

Vuoden Ruusu 2018 -palkinto!

Lähes sata vuotta sitten lasten rokotukset aloitettiin maailmanlaajuisesti suuren optimismin vallassa: niiden piti poistaa lasten tartuntataudit muutamassa vuodessa koko planeetalta. Nykyään useimmissa maissa väestöstä jopa 90–99 % on rokotettu, mutta lapset ja aikuiset eivät ole tulleet terveemmiksi. Tuhkarokko-, hinkuyskä- ja sikotautiepidemiat ovat arkipäivää rokotettujen joukossa, ja rokotukset levittävät poliotakin sinne missä sitä ei vielä ole, kuten WHO on myöntänyt.

Tilaus

Mietiskely – Tie henkisyyteen ja itsensä tuntemiseen
Heidi Kassara
215 s.
25 €

Heidi Kassaran Mietiskely - Tie henkisyyteen ja itsensä tuntemiseen avaa ymmärrystä siitä, mitä mietiskely on ja miten mietiskellä turvallisesti. Erityisesti aloittelijoita varten esitellään mietiskely vaihe vaiheelta. 
Samalla kun opettelee mietiskelyä, niin opettelee tuntemaan itsensä oman kehon, tunteiden, ajatusten ja tekojen kautta.

Tilaus

Maan Galaktinen ylösnousemus
Mira Korhonen
178 s.
30 €

Arvoisat lukijat! Tämä kirja, jonka nyt pidätte käsissänne, tulee mullistamaan käsityksenne universumista, tähteläisistä, pyramideista, energiaverkostosta joka ympäröi Maa-planeettaa sekä viljapeltokuvioista ja esoteerisista asioista, kuten symboliikasta, vihkimyskouluista, mestareista, salaliittoteorioista ja tulevaisuuden ihmiskunnasta.

Tilaus

Saamelaisten mytologia
Juha Pentikäinen, Risto Pulkkinen
557 s.
37 € *PAINOS LOPPU*

Suurteos!

Mitä tarinoita seidat, revontulet ja pyhät erämaajärvet meille kertovat? Millaiset ovat saamelaisen samaanin, noadin taidot? Mikä olento on tunturissa vaaniva staalo?Saamelaisten muinaisusko on enemmän kuin uskonto - se on maailmankuva, jonka varassa pohjoinen kansa on elänyt sopusoinnussa tämän- ja tuonpuoleisten voimien kanssa.

Tilaus

Pohjolan voimaeläimet -kirja
Maaretta Tukiainen, Markus Frey
215 s.
35 €

Katse on terävä ja tarkka, aivan kuin se läpäisisi metsän kaikki kerrostumat, lähes porautuisi niiden läpi. Millaista on, kun pystyy näkemään asiat oikein tarkasti?
Pohjolan voimaeläimet on tietokirjailija Maaretta Tukiaisen ja graafisen suunnittelijan Markus Freyn uudelleentulkinta muinaisten suomalaisten eläimiin liittyvistä uskomuksista.

Suurikokoinen, upeasti kuvitettu!

Kirjaan liittyy samannimiset voimakortit

Tilaus

Bosnian pyramidit ja maagiset mysteerit
Matti J. Salo
107 s.
30 €

Upea kuvateos aikamme suurimmasta mysteeristä! Matti J. Salo on vieraillut pyramideilla vuodesta 2014 alkaen.
Tri Sam Osmanagichin alkupuhe ja Lille Lindmäen Ley-linjakartat Visokosta. 120 värikuvaa. Tekstit suomeksi ja englanniksi.

"Tämä on kirja, josta voi tulla avain Euroopan ja Maa-Planeetan uuteen aikakauteen!" Tapani Koivula
 

Tilaus

Löydä korkeamman rakkauden ulottuvuudet - Henkinen opas rakkauteen, seksiin ja ihmissuhteisiin
Elizabeth Clare Prophet
228 s.
19,50 €

Sitä yhtä oikeaahan me kaikki etsimme, mutta rakkauteen ja suhteisiin liittyviä odotuksiamme sävyttävät usein elokuvien ja median luomat mielikuvat romanttisesta rakkaudesta. Alamme uskoa, että jokin on varmasti kauhean väärin, jos suhteemme tai avioliittomme ei muistuta onnen seitsemättä taivasta tai täytä täydellisesti jokaista tarvettamme. Elizabeth Clare Prophet jakaa kanssamme kipeästi tarvitsemamme henkisen näkökulman rakkauteen, seksuaalisuuteen ja suhteisiin.

Tilaus

Kaikki Prophetin kirjat

Sinä värähtelet
– Tunne oman taajuutesi voima

Penney Peirce
376 s.
29 €

Intuitio-kirjan kirjoittajalta

Intuition aikakausi on alkamassa. Pelkkä looginen järki ei ole riittävä väline elämän ja kaikkien sen ilmiöiden tuntemiseksi sellaisina kuin ne todella ovat. Meillä kaikilla on oma ainutlaatuinen energiayhdistelmämme ja myös värähtelytaajuutemme. Me olemme kaikki toinen toisemme läpäiseviä tietoisuuden kenttiä, samanaikaisesti sekä yksilöitä, että samaa energiaa.

Tilaus

Luonnon salainen verkosto – Kasvi- ja eläinmaailman ihmeelliset yhteydet
Peter Wohlleben
252 s.
25 €

”Wohllebenin kirjat laajentavat kuvaamme maailmasta." – Der Tagesspiegel

Puiden salattu elämä -menestysteoksen kirjoittajan vahva kokonaisnäkemys luonnon ihmeellisistä mekanismeista. Miten kurkikantojen toipuminen näkyy Espanjan kinkuntuotannossa? Mitä tarkoittaa, kun sanotaan, että lohi nousee puuhun? Miten lehtipuut vaikuttavat maapallon pyörimiseen? Miten havumetsä vaikuttaa sateen syntymiseen? Entä mitä tapahtuu, jos ihminen pääsee vaikuttamaan tähän kaikkeen?

Tilaus

Sydämen matkaopas
Kirsi Ranto
175 s.
30 €

Hieno värikuvateos! Matkaopas feminiinisen elämäntavan polulle, jossa opettelet antautumaan, vapautumaan ja vastaanottamaan enkelten hellässä ohjauksessa.
Kirjan avulla luot elämällesi henkisen ja tasapainoisen pohjan, joka auttaa sinua menestymään elämässä joka tasolla. Avaudut valtavalle rakkauden universumille, joka löytyy sinusta itsestäsi. 

Tilaus

Kohti kosmista kansalaisuutta
Kalevi Riikonen
326 s.
39 € 

Muutoksen ajan haasteissa meidän on otettava oma vastuumme kosmisina kansalaisina. Kirjan sisältöön on tarkoituksella valittu niitä tärkeitä aiheita, joista on puhuttu viimeisten vuosien aikana. Kirjailijan lisäksi kirjoittajina on lukuisa joukko eri elämän osa-alueiden asiantuntijoita elämänkokemuksineen.

Tilaus

Valo elämän yhdistäjänä
Kalevi Riikonen
286 s.
39 €

Aikakauden muutosvoimat, sekä Valon ja varjon järjestelmien keskinäinen mittely haastavat meitä massiivisessa tiedon tulvassa ottamaan yhä enemmän tietoista vastuuta itsestämme. Kirja tarjoaa lukijalle vastauksia sekä ajatuksia laajentavia näkökulmia moniin henkisiin kysymyksiin.

Tilaus

Maitreya – 100 000 vuoden tarinan huipennus
Saku Mättö
163 s.
19 €

Ultrapäivien suosikki!  

Kansikuvan hahmo uskaltaa kurkistaa taivaankannen tuolle puolen. Uskalla sinäkin kurkistaa valtavirtaisen ajattelumme ulkopuolelle…
Tämä kirja kutsuu lukijansa tutustumaan vaihtoehtoiseen tapaan nähdä ihmiskunnan nykytila. Kirjoittaja ehdottaa, että ajattelemme ihmistä ja planeettaa henkisinä olentoina, jotka ovat olemassa kehittääkseen omaa tietoisuuttaan osana suurempaa kokonaisuutta.

Tilaus

Ukon pakka - Kalevalainen Tarot kirja
Susanna Salo

302 s.
Kirja 25 €

Kirja + kortit yht. 48 e

* VUODEN RAJATIETOKIRJA 2017 YLEISÖN SUOSIKKI

Ukon pakka – Kalevalainen tarot avaa menneiden sukupolvien viisautta ja suomalaista mytologiaa tarotkorttien avulla. Se esittelee kattavasti suuren joukon myyttisiä olentoja, luonnonhenkiä, Kalevalan tapahtumia ja hahmoja sekä vanhaa suomalaisen mytologian mukaista maailmankuvaa.

Katso lisää

Tilaus

Käytännön meditointi
- Arjen harjoittaminen

Geshe Rabten
73 s.
12 e

Meditoinnin tarvetta painotetaan hyvin paljon buddhalaisissa opinnoissa ja harjoitamisessa. Suosittu mindfulness-meditointi juontaakin juurensa buddhalaiseen harjoittamiseen. Usein meditaation harjoittamisella ei näytä olevan yhteyttä jokapäiväisen elämän huoliin. Näin ei tarvitse olla.

Tilaus

Sielun taival – Opastavat kortit
James Van Praagh
Kirja + 44 korttia
38 e

Sielun taival –pakan mukana tulevan opaskirjan avulla opit, kuinka tehdä ”sielujako” ja kuinka jokaisen kortin nostamisen kautta korkein minäsi tuo sinulle sielunviisautta ja opastusta. James Van Praagh ammentaa 30-vuotista kokemustaan hengen kanssa kommunikoinnista ja konsultoinnista.

Tilaus

Uforaportti 22-23
toim. Anna K. Greus & Jaakko Närvä
237 s.
32 €

Kirjoittajina mm. Anna K. Greus, Jaakko Närvä, Sanna Saarinen, Heikki Kulju, Olli Pajula, Hannamari Mäkelä, Anni Salminen, Kirsi Hänninen, Tapani Koivula.
Teemoina mm. Ufot, tieteen rajaseudun kesyttämättömät taivaanhaltijat;
Ufohavainnot; Kontakteja ja parailmiöitä; Ufologian ulottuvuuksia; Ufoja kukkeammin ja historiallisemmin; Tiennäyttäjä.

Katso lisää UFO-kirjallisuutta

Tilaus

Anasta
Vladimir Megre
280 s.
25 e

Anasta, ”Venäjän soivat seetripuut”
-kirjasarjan 10. kirja on huikaisevan upea päätös kirjoille, jotka ovat elähdyttäneet ja innostaneet tuhansia ihmisiä eri puolilla maailmaa. Se on ylistyslaulu ihmisen ajatuksen ja sydämen voimalle, joka kykenee siirtämään vuoria.

Muita Megren kirjoja

Tilaus

Yhteydessä Jumalan henkimaailman kanssa
- sen lait ja tarkoitus

Johannes Greber
490 s.
20 e

Tämä teos antaa siitä uskonnosta, joka käy spiritualismin nimellä, selvemmän selostuksen kuin mikään muu kirja. Se on, niinkuin tekijä itsekin sanoo, korkean hengen sanelema ihmisille opetukseksi ja opastukseksi Jumalan luo.
 

Tilaus

JUHANI SENNEN KIRJOJA
 

Tarja Senne – toinen jalka taivaassa
Juhani Senne
168 s.
27 € 

Juhani Senne on kirjassaan Tarja Senne – toinen jalka taivaassa ikuistanut kahden ainutlaatuisen ihmisen rakkaustarinan, lahjakkaan taiteilijan elämänkerran ja ylistyslaulun universumin mystiselle kauneudelle. Lukijansa monella tasolla haastava kirja on myös upea kuvataideteos ja esittelee laajasti Tarja Sennen taiteellista tuotantoa.

Runolintu
Juhani Senne
Kovakantinen, A4 koko.
25 €

Juhani Sennen runokokoelma Runolintu kertoo miehen matkan syntymän hetkestä universumin äärettömyyksiin ja rakkauden kosketuksen äidin rinnoilta parisielun kanssa jaettuun ikuisuuden syleilyyn.
Elämä kulkee runolinnun siivin aamusta iltaan, keväästä talveen ja lapsuudesta kuoleman porteille - ajasta ikuisuuteen.

Vesilinnun arvoitus ja kosminen rakkaus
Juhani Senne
272 s.
nid.15 € / sid.25 €

Kirja käsittelee kolmea aihealuetta: Ensimmäisenä tulee rikostarina, jonka juoni kulkee läpi koko kirjan. Tähän nivoutuu alusta alkaen kahden nuoren kiihkeä rakkaus. Kolmas alue on henkisyyteen liittyvä. Kaikki nämä aiheet lomittuvat toisiinsa monenlaisine sivuhaaroineen.

Vesilintu ja ikuinen rakkaus
Juhani Senne
181 s.
25 €

Juhani Sennen rakkausdekkarin kaivattu jatko-osa vie lukijansa
yhä syvemmälle universumin salaisuuksiin samalla, kun jännittävä salapoliisityö selvänäköisin apukeinoin luo rungon uudelle, mukaansa tempaavalle seikkailutarinalle.

 

ERKKI LEHTIRANNAN KIRJOJA
 

Todellisuuden lukutaito - Vinkkejä valaistumisen varalta
Erkki Lehtiranta
286 s.
30 e

Kirja perehtyy olemassaolon ydinkysymyksiin ja on tutkimusmatka todellisuuden lukutaitoon universalismin näkökulmasta. Turbulentti aikamme haastaa meidät pohtimaan uusilla, raikkailla ja dogmittomilla tavoilla maailmankuvaamme ja suhdettamme todellisuuteen.
 
Astrologia ja Henkinen Tie - Pyhiinvaellus tähtien valossa
Erkki Lehtiranta
295 s. (4.painos)
30 e

"Suhteemme Jumalaan näkyy suhteessamme lähimmäisiimme! Muiden auttaminen ja palveleminen siirtää huomion keskipisteen pois omasta navastamme." "On tärkeää palvella ilolla, saada käyttöön ilon energia! Ilon avulla on mahdollista voittaa vanhan kaavan mukainen kärsimyksen kautta kasvaminen, joka kuuluu menneisyyden energioihin." "...Voimme tehdä elämästämme ikään kuin kauniin pitkän laulun, jonka kantavana energiana on rakastava palveleminen ja kertosäkeenä jumalallinen ilo. Henkinen Tie voi näin ollen olla myös ilon tie."

Aurinkokunnan historia ja salatut mysteerit - Mestari Hilarionin viisautta 5
Fred Rubenfeld 
Suom. Erkki Lehtiranta & Leena Niemelä
249 s.
23 e

Fred Rubenfeld on amerikkalainen värähtelylääkinnän asiantuntija, jonka Pegasus Products on värähtelyuutteiden keskeisiä valmistajia maailmassa. Hän toimii myös kouluttajana.

Kirja on viides osa kirjasarjassa, joka sisältää Mestari Hilarionin viisautta. Mestari Hilarion on viidennen säteen suuri Mestari eli Chohan, joka kanavoi tämän jumalallisen säteen energioita planeetallemme. Viides, smaragdinvihreä, säde on konkreettisen tiedon, tieteen ja henkisen tutkimuksen säde.

Musiikin korkeammat oktaavit
Erkki Lehtiranta
215 s.
19 e

*LOPPUUNMYYTY*

Musiikki merkitsee eri asioita eri ihmisille. Joillekin se on vain "soivaa seinätapettia", kiireisen elämän levotonta taustakohinaa. Joillekin musiikki
on elämän suola ja sokeri, toisille taas äänten leikkiä aineen maailman ja henkisen todellisuuden kosketuspinnalla. Joka tapauksessa musiikki kantaa edelleen mukanaan monia mysteereitä. Miksi aineettomin taidemuoto voi
koskettaa meitä niin syvästi, ehkä syvemmin kuin mikään muu taiteenala. Missä ja miten ääni muuttuu musiikiksi? Mikä on musiikin ydin, sen todellinen olemassaolomuoto nuottien takana?

Musiikki, henkisyys ja hyvinvointi – Kuinka musiikki voi muuttaa elämääsi
Erkki Lehtiranta
324 s.
*Uusi painos*
30 e

Musiikki on aineettomin taidemuoto, mutta niin paljon muutakin. Tutkimus on osoittanut sen moninaiset vaikutukset hyvinvointiimme. Hengen kohottajana ja tietoisuutemme avartajana musiikki on suoraviivainen ja tehokas. Se voi muutamassa minuutissa saada aikaan saman kuin pitkäkestoinen mietiskelypraktiikka.
 

Suomen luonnon valkoista magiaa
Erkki Lehtiranta & Leena Niemelä
243 s. 
25 e

Kirjan sisältö on jaettu Kiitoksiin, Hilarionin esipuheeseen, Kirjan lähtökohtiin, Värähtelylääkintään. Kolmannessa osassa on luetteloitu 50 suomalaista kukkauutetta vaikutuksineen – monia kukista pidetään jopa haitallisina rikkaruohoina, jotka pyritään kitkemään pois.

Universaalit lainalaisuudet ja henkinen kehitys
Erkki Lehtiranta
256 s.
25 e

Tämä on kirja kaikille niille, jotka ovat ikinä halunneet syvemmin ymmärtää tätä suurta kaikkeutta henkisin silmin ja myös opetella rakentavasti käyttämään kaikkia näitä lainalaisuuksia, lisätäkseen yleistä hyvinvointia ja rakkautta niin omassa elämässään kuin koko maailmankaikkeudessa. Yhtälailla kuin tämä teos kertoo universaaleista laeista, se kertoo myös voimasta, jota on meissä kaikissa, ja kuinka tuota voimaa me elämässämme toteutamme aivan jokaisena hetkenä.

Astrologiset syklit ja elämänhallinta - Elämän tähtihetket syklien valossa Erkki Lehtiranta & Sven Stenberg
237 s.
27 e

Kahden ammattiastrologin ja elämän oppineen kirjauutuus on odotettu ja toivottu kutsuvieras astrologian harrastajien keskuudessa. Mutta kuten kirjassa sanotaankin, kirja ei ole tarkoitettu ainoastaan astrologian harrastajille vaan kaikille, jotka ovat kiinnostuneita planetaaristen syklien luonteesta ja niiden merkityksestä ihmiselämässä. Kirjan sanoma on erittäin selkeästi kerrottu ja hyvin perusteltu ja se antaa kipinän oman elämän tutkimiseen planetaaristen aikasyklien valossa.

Tien päällä ja taivaan alla – kirjoituksia etsijän polulta
Erkki Lehtiranta 
n. 450 s. 
(ovh 33 e) Tarjous 25 e

Erkki Lehtirannan teos on kokoelma kirjoituksia henkijän etsijän taipaleelta. Useimmat kirjoitukset on julkaistu lehdissä ja yhdessä ne muodostavat kiinnostavan matkan henkiseen tarkoitukseen sekä myös maailman eri kolkkiin.

Kasvien viisaus, kivien muisti
Erkki Lehtiranta
267 s. (16 värikuvas.)
25 €

Kasvien viisaus, kivien muisti on kirjan muotoon puettu kertomus Suomen luonnon kätketyistä värähtelyominaisuuksista. Luonto puhuu ystävilleen monin tavoin, joista värähtelyjen ja energioiden kieli on yksi.

Katso myös Erkin meditaatio CD:t

Meditaatioita ja visualisaatioita 20 €

Vesimedi
20 €

 

MARJUT MOISALAN KIRJOJA
 

Tämä teos on tullut jatkamaan Amenhotep - Valkoisen Lootuksen Laulu - kirjassa kuvattua vihkimysten tietä ja on kirjoituettu yhdessä inspiroituneessa tilassa Armon Mestarin Aketatonin kanssa. Opit mitä Siriuksen aurinkovihkimyksissä tapahtuu sekä saat tietoa Merkaba - valokehosta sekä sen korkeimmista muodoista ja moniulotteisesta DNA:stasi.

Samsara on Nirvana
Marjut Moisala
204 s.
(22 e)
Nyt 10 e

Samsara on Nirvana -kirja kuljettaa Sinut Himalajan huipuilta Pariisin sykkivään sydämeen valastaan luopuneen munkin ja kabareetytön rakkaustarinan myötä. Samsaran pyörä pyörii kuin tuulimyllyn siivet Mouling Rougen katolla heittäen sieluja kokemaan maailmailmiön makeita, mutta ohimeneviä nautintoja punaisten lyhtyjen kaduilla.

Isäni Taivas, Äitini Maa
Marjut Moisala
267 s.
25 e

Katsoo Kauas on intiaaninainen, jonka elämä särkyy hetkessä nuoruuden traagisten tapahtumien myötä. Elämän uni kutoo raskaita kuvioitaan, mutta jokainen askel on tärkeä nuoren naisen kulkiessa kohden omaa todellista voimaansa ja rooliaan kansansa tietäjänä, naisena, joka nimensä mukaan omaa kyvyn katsoa kauas.

Pelosta rakkauteen
Marjut Moisala
152 s.
21 e

On aika astua pelosta rakkauteen. Ajasta ikuiseen nykyhetkeen. Egosta sydämen ohjaukseen. On vain kaksi ääntä joita voit seurata. Toinen puhuu pelon äänellä, toinen on Pyhän Henkesi ääni, Rakkaus. Lähde Sinäkin Marjutin ja Adamonin opastamana löytöretkelle omaan Pyhään Sydämeesi.

Muinaiset
Marjut Moisala
21 e

Muinaisten myötä hyppäät aikakoneeseen kulkemaan Mayapoluille Tikatalin pyramidien varjoihin ja kirkkaaseen Isä Auringon loisteeseen.

Adamonin aika – kaikkien unien loppu
Marjut Moisala 
131 s. 
23 e 

Atlantiksen perintö -kirjan tekijän uutuuskirjassa Henkiopas Adamon puhuu egoa armahtamatta suoraan meissä olevalle hengelle. Adamonin aiheina ovat rakkaus, vapaus ja todellisen itsen löytäminen.

Amenhotep – Valkoisen lootuksen laulu
Marjut Moisala 
149 s. 
20 e

Moisalan kautta tapasin minullekin ja monelle muulle lukijalle tutun hahmon historiasta: farao Ekhnatonin ja hänen opetuksensa. Millaista on elää ykseydessä ja yksilönä yhtä aikaa, olemista ja ei-olemista. Ajaton aika,
paikaton paikka, sydämen pyhyys.

Jumalattaren paluu
Marjut Moisala
156 s. pehmeäkantinen
21 e 

Uinuttuaan vuosisatoja Pyhä Äiti eli Jumalatar on palaamassa, oletko valmis? Pelko ohjaa vielä askeltemme kulkua menemisen ja tulemisen valtateillä, mutta nyt Jumalattaren palatessa huomaat kuinka Jumalatar ja Jumala sinussa yhtyvät kadoten toisiinsa ja samalla yhtyvät kaikki vastakohtaparit, joita mielesi on koskaan keksinyt muodostaa.

Näkijän silmin
Marjut Moisala
186 s.
26 € 

Miltä tuntuisi katsella elämää näkijän silmin? Tämän kirjan myötä se on mahdollista. Marjut vie sinut seikkailuun nimeltä elämä ja pian voit todeta, että todellisuus on kuin onkin tarua ihmeellisempää! Teos tutustuttaa sinut Marjutin avaruusyhteyksiin ja henkioppaisiin lapsuudesta lähtien.

Vapaaksi mielen matriisista
- Adamon kirja

Marjut Moisala
128 s.
22 €

Olemmeko koskaan todella hereillä? Tässä kirjassa henkiopas Adamon opastaa meitä vapauteen egomielen matriisista, joka perustuu mielen vanhoihin ohjelmointeihin eli menneen muistikuviin ja tulevaisuuden haavekuviin.
   "Rohkea on hän, joka uskaltaa nähdä mielen matriisin ohjelmoinnit sellaisena kuin ne ovat ja uskaltaa tunnustaa, ettei hän aikoihin ole elänyt todellisuudessa."

Valkoinen Kotka - Mestarista oppilaaksi ja takaisin
Marjut Moisala
85 s.
20 €

Tahdotko vastaanottaa avaimen onnelliseen elämään ja lopulta heräämiseen elämän unesta? Avain kaikenkattavaan onneen ja valaistumiseen on Armon vastaanottamisen taito. Tässä kirjassa Kristustietoisuutta edustava Mestari kertoo Armon ja todellisen anteeksiannon voimasta.

Noita
Marjut Moisala 
128 s. 
20 €

Pauli vapautuu vankilasta ja  pakenee itseään ja menneisyyttään Suomen Lappiin. Kuitenkin se mitä yritämme paeta, löytää meidät aina. Miehen tie vie noidan oppilaaksi ja lopulta löytämään oma totuutensa mielen verkkojen tuoltapuolen.

 

 

JUKKA NIEMISEN KIRJOJA
 


Vuoden rajatietokirja yleisöäänestyksen voittaja!

 

Megaliittikivien arvoitus
Jukka Nieminen
125 s.
22 e

Niemisen uusimmassa kirjassa perehdytään metsän megaliitteihin, tiettyihin eläin- tai ihmishahmoja muistuttaviin kiviin, jotka sijaitsevat korkealla maastossa tai muinaisten rantaviivojen kohdilla. Nieminen väittää vahvasti, että kyseiset kivet olisivat muinaiskulttuurin jäänteitä.
 

Vaiettu muinaisuus
Jukka Nieminen 
206 s. 
30 e

Läpikattava teos maamme muinaishistoriasta, joka ei jätä lukijaansa kylmäksi. Kirja kritisoi monia vallitsevia näkemyksiä. Se kyseenalaistaa niin jääkauden kuin Suomeen tehdyt ristiretketkin, mutta esittelee myös entuudestaan tuntemattomia kokonaisia muinaismuistotyyppejä.

Cibolan seitsemän kaupunkia
Jukka Nieminen
108 s. 
14 e

Teoria Amerikan eristyneisyydestä on hylätty Atlantin toisella puolen aikaa sitten, ja nyt on tullut aika korjata tässä asiassa myös suomalaisten yleissivistystä.

Geomantia
Jukka Nieminen 
89 s. 
20 e

Miksi muinaismuistot tuntuvat asettuvan samalle suoralle, mitä ovat muinaiskansojen luotisuorat tieverkostot, ja miksi jopa meidänkin kirkkojamme on vielä keskiajalla rakennettu viivasuoraan linjaan toisiinsa nähden?

Tavastia - Muinais-Hämeen kuningaskunta
Jukka Nieminen
104 s. 
20 e

Myyttisen Kainuun kuningaskunnan romahdettua tanskalaishyökkäykseen 700-luvun alussa Suomeen nousi tilalle Tavastia – Muinais-Hämeen kuningaskunta.

Zombievyöhyke
– Suomalaista horroria

Jukka Nieminen
113 s.
5 e

Nooa, Jukkis, Marina ym. kokevat zombiet omassa elämässään, ne verenhimoiset zombiet jotka himoitsevat raakaa ihmislihaa ja saavat muutkin muuttumaan samanlaisiksi puremalla heitä.

Alefin salaisuus
Jukka Nieminen
165 s.
15 e

Juutalainen lukumystiikka, Rabbiinien perimätieto kertoo alkukielisessä Vanhassa testamentissa olevia salattuja tietoja. Nämä tiedot vihjaavat konkreettiseen salakirjoitukseen, jonka ovat tunteneet myös Uuden testamentin kirjoittajat.

Salaseurojen aika 1775–1839
Jukka Nieminen
194 s.
22 e

Tekemättä hajanaista vaikutelmaa kirja ulottuu käsittelemään tuoreesti yllättävän monia salatieteiden, historian ja teologiankin erityisalueita. Eräs kirjan kohokohdista on, kun Tampereen 1839 valmistuneen vaakunan esoteeriset salaisuudet avataan.

Suomalaisten tuho 10 000 eKr
Jukka Nieminen
144 s.
15 e

*LOPUSSA*

Jokainen meistä näkee ympärilleen vilkaisemalla, jälkiä muinaisesta katastrofista, joka on pilkkonut kallioita, lennättänyt talon kokoisia kiviä ja repinyt maaston riekaleiksi muodostaen harjuja, hiidenkirnuja, pirunpeltoja yms. Tähän saakka nämä on selitetty jääkaudella, mutta nykytiedon valossa jääkausiteoria on ollut lähinnä harhapoluille johtanut tulkintavirhe.

Muinaissuomalaisten kadonnut kuningaskunta
Jukka Nieminen
126 s.
25 e

*PAINOS LOPPU*

Vuoden rajatietokirja 2010  yleisöäänestyksen voittaja

Tämä kirja todistaa ympärillämme olevan geometrisen verkoston, jossa kaikki vaikuttaa kaikkeen. Se näyttää meille viivasuoraan asetellut keskiajan kivikirkot, joiden välillä voi maantieteellistä etäisyyttä olla satojakin kilometrejä. Eikä siinä kaikki...

Luomiskoodi
Jukka Nieminen
131 s.

20 e

Varsin tiiviissä muinaiseen kabbalaan perustuvassa paketissa tekijä sukeltaa syvälle antiikin mysteeriokieliin ja niiden avaimiin. Etenkin Raamatun luomiskertomuksen salaisuuksiin. Näitä salaisuuksia avaavat erilaiset koodit, kuten mm. numero-kirjaimiin perustuva gematria, kirjainten paikanvaihtoja käyttävä athbas ja tasavälein koodaava ELS.

Suomen mysteerit
Jukka Nieminen
177 s.
30 e

*PAINOS LOPPU*

Kirja on todellinen syväluotaus pinnanalaiseen Suomeen. Sen kaikkiin kummallisiin arvoituksiin ja outoihin tapahtumiin, joita ei ole kaikkia aiemmin edes tiedostettu. Teos on kymmenvuotisen tutkimustyön tulos. Siinä ei kaihdeta aiheita nykypäivänkään osalta.
 

   

TAPANI KOIVULAN KIRJOJA
 

Keitä Me olemme?
toim. Tapani Koivula, Juha Pennala, Riitta Wahlström
304 s.
25 e

*Taas saatavana!*

Teoksen 13 tarinaa piirtää kukin omalla persoonallisella tavallaan kuvaa siitä, keitä me todella ihmisinä ja henkinä olemme. Saamme huomata olevamme jotain paljon enemmän - ja pystyvämme paljon enempään. Kirjoittajat kuvaavat matkaa sielunsa syvyyksiin kanavoitujen tekstien innoittamina. 

Kilimanjaron lumo - Suomalaisten seikkailuja Itä-Afrikassa, osa 1
Tapani Koivula
268 s.
25 €

"Kilimanjaron lumo" on kirja, joka pohjautuu Tapani Koivulan omakohtaisiin Afrikan kokemuksiin. Mukana on vuosikymmenien aikana koottuja tositapauksia Suomen ja YK:n kehitysyhteistyöstä — suomalaista lähetystyötäkin sivuten. Kehitysprojektien perusongelmana on aina ollut erilaisten kulttuurien ja tavoitteiden yhteentörmäyksessä. Suomi on kuitenkin usein nauttinut hyväntekijän mainetta köyhien kehitysmaiden silmissä.

Aamutähti – Unikuvia nykyhetkestä, arjesta ja universumista
Tapani Koivula
189 s.
25 e

Sairastuttuaan Tapani Koivula päätti kirjoittaa romaanin, joka sisältäisi kaiken tärkeän elämästä - ja kuolemasta. Unimatkoillaan hän kohtaa nuotiotulen äärellä vanhan intiaani Morningstarin, joka paljastaa elämän ja universumin salaisuudet. Mukaan nuotiolle ilmestyy myös sielunkumppani, intiaanityttö Ada. 

Kampin enkeli ja salaiset tehtävät
Tapani Koivula
304 s.
29 e

Uusi esoteerinen romaani Tapani Koivulalta! Ilmestyy Hengen ja Tiedon messuilla

Kampin kahvilapöytään istuutuu punatukkainen nainen, joka väittää olevansa enkeli. Hän antaa tehtäviä, joiden tarkoitus on edistää henkistä kehitystä - ja pelastaa planeetta. Koivulan henkinen romaani johdattaa elämän perusasioihin, universumin salaisiin mysteerioihin ja onnellisen elämän avaimiin mukaansa tempaavan juonen siivittämänä.

Elannon portilla - Kertomus virkamiehen valaistumisesta
Tapani Koivula 
208 s. 
29 e

Rajatiedon piirissä Tapani Koivula on tunnettu ja työstään arvostettu ”ikiliikkuja”, joka osaa suoltaa erehtymättömästi tietoa rajatiedon kysymyksistä ja saanut itsekin kokemuksia niin monesta mielenkiintoisesta asiasta, että harva pystyy siihen. Lukijakunta myös tietää ne muutamat muut osaajat ja tietäjät, joita uudessa kirjassa mainitaan ja hyvässä lykyssä on heihin tutustunutkin.

Kosminen kosketus
Tapani Koivula 
336 s. 
39 e

Tapani Koivulan Kosmisen kosketuksen nimi tulee elämänfilosofisesta näkökulmasta. Koivula tarkoittaa kosmisella kosketuksella henkistä tietoa, joka ilmenee esimerkiksi parapsyykkisinä ja ykseyden kokemuksina, lähimmäisenrakkautena, johdatuksena ja niin sanotusti merkityksellisinä sattumina.
 

  

Elizabeth Clare Prophetin kirjoja
 

Löydä korkeamman rakkauden ulottuvuudet - Henkinen opas rakkauteen, seksiin ja ihmissuhteisiin
Elizabeth Clare Prophet
228 s.
19,50 e

Sitä yhtä oikeaahan me kaikki etsimme, mutta rakkauteen ja suhteisiin liittyviä odotuksiamme sävyttävät usein elokuvien ja median luomat mielikuvat romanttisesta rakkaudesta. Alamme uskoa, että jokin on varmasti kauhean väärin, jos suhteemme tai avioliittomme ei muistuta onnen seitsemättä taivasta tai täytä täydellisesti jokaista tarvettamme. Elizabeth Clare Prophet jakaa kanssamme kipeästi tarvitsemamme henkisen näkökulman rakkauteen, seksuaalisuuteen ja suhteisiin.

Violetti liekki
Elisabeth Clare Prophet
83 s. 
11 e

"Violettiliekki etsiytyy hoitamaan eripuraa aiheuttavia ongelmia, jotka juontuvat varhaislapsuudesta ja aikaisemmista inkarnaatioista ja ovat iskostaneet tietoisuutemme niin syvään juurtuneita tapoja, että niitä on ollut vaikea horjuttaa elämä toisensa jälkeen." Saint Germain

Kuinka työskennellä Enkeleiden kanssa
Elizabeth Clare Prophet
47 s.  
10 e

Kuinka työskennellä enkeleiden kanssa kertoo, miten voit ystävystyä enkeleiden kanssa ja saada heiltä käytännöllistä ja henkilökohtaista apua. Enkelit voivat suojella, lohduttaa ja innoittaa sinua. He voivat myös parantaa sinut.Mitä taitavammaksi tulet työssäsi enkeleiden kanssa, sitä enemmän he voivat auttaa sinua.

Käytännön henkisyyden taito
Elizabeth Clare Prophet ja Patricia R. Spadaro
111 s.
15 e

Tämän käytännöllisen ja oivaltavan oppaan tarjoamien ohjeiden avulla voit pysyä virittäytyneenä henkeen arkisen touhun ja kiireen keskellä. Opit miten kuunnella omantunnon ääntä sisimmässäsi ja kuinka elää nykyhetkessä.

Miten voit pyytää enkeleitä suojelemaan itseäsi ja rakkaitasi
Elizabeth Clare Prophet 
84 s. 
11 e

Mikaelia kunnioitetaan juutalaisissa, kristillisissä ja islamilaisissa pyhissä kirjoituksissa ja perinteessä suurimmaksi ja kunnioitetuimmaksi enkeliksi. Elisabeth Clare Prophet on tehnyt kirjan, jossa hän kertoo miksi.

Seitsemän energiakeskustasi
Elizabeth Clare Prophet & Patricia R. Spadaro
192 s.
15 e

Seitsemän energiakeskustasi sisältää kehon hienovaraisen energiajärjestelmän tieteeseen perustuvia vaikuttavia näkemyksiä ja työkaluja eheyteen. Kirja ammentaa maailman henkisten perinteiden viisaudesta.

Sinun sielusi tarina – Todellisen olemuksesi helmen löytäminen
Elizabeth Clare Prophet 
90 s.
14 e

Sinä olet sielu ja tulinen henki…

Sielua on verrattu helmeen, joka on heitetty aineellisen maailmankaikkeuden mereen. Meidän elämämme päämäärä on etsiä tätä helmeä ja löytää oma todellinen identiteettimme.
 

  

SVEN-OLOF JAKOBSSONIN SALAINEN ASIAKIRJA -SARJA
 


> Lue esittely


> Lue arvostelu


> Lue arvostelu


> Lue esittely

Salainen asiakirja No 2
- Terveyden vaarat

Sven-Olof Jakobsson
207 s.
29 e

*PAINOS LOPUSSA*

Tietoa lääkinnästä ja terveydestä, josta vaietaan.

Salainen asiakirja No 3
- Viimeinen tippa

Sven-Olof Jakobsson
175 s.
(27 e) Tarjous 20 e

Maailman käyttövoima ei ole raha vaan energia. Ihmiskunta on valtavan muutoksen kynnyksellä.

Salainen asiakirja No 4
Kunnon salat

Sven-Olof Jakobsson
175 s.
27 e

Salattua tietoa sairauksien syntyyn ja niiden käsittelyyn liittyvistä asioista.
Vuoden 2009 Rajatietokirja

Mielen vaarat
-Salainen asiakirja nro 5
Sven-Olof Jakobsson
176 s.
28 e

Biopsykiatria on syvässä kriisissä. Miksi ihmiset eivät parane vaikka lääkkeitä syötetään enemmän kuin koskaan?
Tästä kirjasta tullaan puhumaan!
 

AGEAC-KIRJAT VAIN ULTRASTA
 


> Lue arvostelu


> Lue arvostelu

Unitulkinta ja symbolismi, avain tietoisuuteen
Samael Aun Weor
125 s.
10 e

Gnostiselta seuralta ilmestynyt Unitulkinta ja symbolismi – avain tietoisuuteen on kokoelma tekstejä unitulkinnasta ja valveunista sekä niiden symboliikasta. Kirjassa on heti alussa käytännön ohjeita miten käytännön tasolla unissaan pystyy heräämään, ja mitä unimatkaajan tulisi tietää unityöstä ja sen merkityksestä korkeamman tajunnan kehittymiselle.

Vallankumouksellinen psykologia
Samael Aun Weor
75 s.
10 e

Samael Aun Weorin 1975 kirjoitettu ja vasta nyt suomeksi ilmestynyt kirja Vallankumouksellinen psykologia tarkastelee ihmisen psykologiaa esoteerisesta ja henkisestä näkökulmasta katsottuna. Kirjassa korostetaan itseanalyysiä ja kehitystä egokuoleman avulla, mikä käytännössä tarkoittaa psyyken puhdistamista kaikista niistä ei-toivotuista elementeistä, jotka estävät tietoisuuden kasvamista.


> Lue esittely

> Lue esittely

Carmenin neitsyen kirja
Samael Aun Weor
61 s.
5 e

Tämä pieni kirja oli aikanaan ja on edelleen yksi niistä monista paljastuksista, joita Vesimiehen Avatar meille antoi koskien Jumala-Äidin mysteerejä.

Seitsemän sanaa
Samael Aun Weor
71 s.
5 e

Tässä teoksessa Vesimiehen Avatara selittää meille hyvin selkeästi astraalikulkuvälineen kristifikaation, joka tapahtuu niissä vihityissä, joiden henkisessä maaperässä Pyhä Tuli eli helluntaituli on tehnyt ihmeitänsä.

CHICO XAVIERIN TEOKSIA
 

Valon tie
Francisco Candido Xavier
126 s.
10 €

Valon tie on yksi niistä kirjoista, jotka brasilialainen Chico Xavier, eräs maailman tunnetuimmista meedioista, kirjoitti ottamalla sana sanalta vastaan tekstiä henkioppaaltaan Emmanuelilta.
   Valon tie (kirjoitettu 1938) kertoo sivilisaation historiasta spiritismin näkökulmasta ja osoittaa Kristuksen Evankeliumin todellisen aseman Maan uskonnoissa ja filosofisissa opeissa sekä erityisesti, että ne ovat kaikki peräisin samasta Lähteestä.

Tilaus

Maan ja taivaan väliltä
Chico Xavier
Andre Luizin hengen sanelema teos
314 s.
25 €

Tämä on upea ja koskettava tarina sydämestä tulleen rukouksen aikaansaamasta toiminnasta. Tämä on kertomus siitä, kuinka rukous todella toimii. Jälleen kerran voimme todentaa Andre Luizin ja muiden valonhenkien toimintaa elämän kahdella tasolla. Saamme seurata heidän uupumatonta ja rakkaudellista uurastustaan auttaakseen kirjan henkilöitä ja vastaavasti myös meitä selviämään elämässä vastaan tulevista myllerryksistä.

Tilaus

2000 vuotta sitten
Francisco Cândido Xavierin välittämänä (Henki)
444 s.
25 €

Kristikunnan toisen vuosisadan historiallisia tapahtumia. Tässä Francisco Xavierin meediokyvyn välityksellä kirjoitetussa teoksessa Emmanuel (Henki) kuvaa yhtä aikaisempaa ruumiillista elämäänsä. Kirjan mielenkiintoiset tapahtumat sijoittuvat ensimmäisen vuosisadan alkukristittyjen aikaan, jolloin Jeesus toi ihmiskunnalle Evankeliuminsa opetukset.

Tilaus

50 vuotta myöhemmin
Francisco Cândido Xavierin välitt. (Henki)
329 s.
25 €

Kristikunnan toisen vuosisadan historiallisia tapahtumia. Eräänä aamuna vuonna 131 jKr. joukko jänteviä orjia tunkeutuu Smyrnan torilla parveilevien ihmisjoukkojen läpi kantaen aikakauden maun mukaisesti koristeltua kantotuolia. Sitä seuraa jalkaisin noin 45 vuoden ikäinen mies...

Tilaus

Ja elämä jatkuu…
- Elämää henkimaailmassa

Chico Xavier
261 s.
25 e

Tässä kirjassa kuvataan eräs mahdollisuus, kuinka me voimme kohdata rakkaimpamme myös henkimaailmassa. Ernesto ja Evelina löysivät toisensa työskennellessään maan päällä henkinä niiden ruumiillistuneiden parissa, jotka ovat suorittamassa täällä omaa osaansa.

Toiminta ja seuraamukset
– Elämää henkimaailmassa

Chico Xavier
295 s.
25 e

Andrén ja Hilarion opiskelut jatkuvat Druson ja Silasin ohjauksessa Mansao Pazan instituutissa, joka sijaitsee välitason pimeillä alueilla.

Meediotyöskentelyn ulottuvuuksia
– Elämää henkimaailmassa

Francisco Candido Xavier
280 s.
25 e

Tämä on ainoita mediumismia käsittelevistä kirjoista, joka kertoo meediotyöskentelystä henkimaailman näkökannasta, sen mukanaolosta ja myös hyvin korkean henkitason ohjaajien avunannosta meediotyöskentelyssä.
 

Nosso Lar – Elämää henkimaailmassa
Francisco Candido Xavier (Chico Xavier) 
320 s.
25 e

Nosso Lar on henkisiirtokunnan nimi. Siellä asuva henki nimeltä Andre Luiz esittelee sitä meille tässä suuren suosion saaneen kirjasarjan ensimmäisessä osassa. Tässä mukaansatempaavassa kertomuksessa kirjailija kuvailee vaikutelmiaan ja huomioitaan henkimaailman elämästä kuoleman jälkeen.

Sanantuojat – Elämää henkimaailmassa 
Francisco Candido Xavier  

318 s. 
25 e

Tämä kirja kertoo siitä, että fyysisen kehon kuolema paljasta jatkuvasti kehittyvän henkielämän. Kirja sisältää viisikymmentä kappaletta kuvauksia ja kertomuksia siitä, kuinka henget jälleensyntymistään varten suunnittelevat tapahtumat etukäteen, jotta heidän oma henkisyytensä kehittyisi.

Seksi ja kohtalo - Valintojen vaikutuksia ja seurauksia
Chico Xavier
407 s.
25 e

Kirjan aiheita ovat seksi ja kohtalo, rakkaus ja omatunto, vapaus ja sitoutuminen, syyllisyys ja takaisinmaksu, koti ja jälleensyntymä, jotka ovat syntyneet jokapäiväisen elämän todellisuuden takomossa. Loistelias kertomus avaa meille rakkauden, maailmankaikkeuden perusolemuksen merkityksen, ja kuvaa loisteliaasti henkimaailman vaikutusta jokapäiväiseen elämäämme.

Ilosanoma
Chico Xavier
207 s.
25 e

Tämä Francisco Candido Xavierein meediokyvyn välityksellä kirjoitettu teos sisältää syvällisiä kuvauksia Jeesuksen elämästä Hänen ensimmäisten seuraajiensa kanssa. Mitä ihmeellistä sielun voimavaroja Ilosanoma saakaan kukoistamaan ihmisten sydämiin Jeesuksen kaikkiin yltävän rakkauden vaikutuksessa.

Valonlähettiläät
Chico Xavier
365 s.
25 €

André Luizin hengen sanelema teos - Elämää henkimaailmassa.

Tässä kirjassa henki Andre Luiz paljastaa jälleensyntymän salaisuuksia ja tuo ilmi Korkeimpien Henkien vastuulla olevat tehtävät jälleensyntymäprosessissa. Näissä kirjan 20 luvussa hän kertoo mm. omista jatkuvista oppimiskokemuksistaan henkimaailmassa, jälleensyntymän yksityiskohtaisista vaiheista sekä henkien ja meedioiden välisestä työskentelystä.

UUTUUS

DOREEN VIRTUEN KIRJAT

Oletko maaenkeli
Doreen Virtue
208 s.
28 e

Oletko sinä Maaenkeli, muita auttamaan lähetetty valotyöntekijä? Doreen Virtue kutsuu ”Maaenkeleiksi” ihmisiä, jotka elivät aikaisemmin enkeleinä taivaassa tai jossain muussa todellisuudessa.

Ohjausta enkeleiltä KORTIT+KIRJA
Doreen Virtue
44 korttia, 114-sivuinen kirja
39 e

Nämä kauniit ja käytännönläheiset enkelikortit auttavat pitämään yhteyttä enkeleihin päivittäin. Enkeleiden kannustavat viestit puhuttelevat syvällisesti ja lempeästi ja ohjaavat kuuntelemaan omaa sisäistä viisauttamme.

Kristallilapset – Uuden sukupolven selvänäköiset ja herkät lapset
Doreen Virtue
112 s. (uusi painos)
20 e

Filosofian tohtori Doreen Virtue toimi edelläkävijänä myös indigoilmiölle: hän on julkaissut useita teoksia indigolapsista ja siitä kuinka heitä tulisi hoitaa ja ruokkia, jotta heidän erikoislaatuiset lahjansa pääsisivät kukoistamaan. Tutkiessaan indigoilmiötä ympäri maailmaa, hän alkoi yhä useammin kohdata tapauksia, jotka poikkesivat huomattavasti aiemmasta indigo sukupolvesta. Näitä ovat uudet kristallilapset.

Parantavat enkelit - kirja + kortit
Doreen Virtue
44 korttia, 106 s. suomenkielinen kirja 

39 e

Uusi painos ilmestynyt!

Korttien 44 suojelusenkeliä auttavat sinua olemaan yhteydessä kiehtovaan ja kauniiseen valon maailmaan. Kirja kannustaa käyttämään enkelikortteja apuna elämän eri tilanteissa ja opastaa tekemään "enkelitulkintoja” sekä itsellesi että muille. Pidä mielesi avoimena kortteja tulkitessasi, sillä enkeleiden viestit voivat saapua myös tunteiden ja fyysisten aistimusten muodossa, tai oivallusten, ideoiden, näkyjen tai unikuvien kautta.
Parantavat enkelit voivat tuoda valoa ja iloa elämääsi, kun vain pyydät heitä tekemään niin. Enkelit ohjaavat sinua oikeaan suuntaan ja kannustavat löytämään omat vahvuutesi ja kuuntelemaan intuitiosi ääntä.

Viestejä enkeleiltä (kirja + kortit)
Doreen Virtue
Kirja 111 s. + 44 korttia
37 e
* Painos loppu *

Pyydä korteilta neuvoja, opastusta ja opi kuuntelemaan intuitiotasi. Enkelien mukaan nimetyt hienot kortit. Tee tulkintoja itsellesi ja muillekin.

VLADIMIR MEGREN ANASTASIA-SARJA  - Nyt uusi hinta! á 15 €

     

Anastasia - 1. kirja
Vladimir Megre
229 s.
15 e

Tämä on kertomus ihmeellisestä ja ainutlaatuisesta naisesta, joka kykenee rakkaudellaan parantamaan ihmisen sielun ja ruumiin. Vladimir tapasi hänet 1995 kauppamatkallaan siperialaista Ob-jokea myöten.

Venäjän soivat seetripuut - 2. kirja
Vladimir Megre
237 s.
15 e

Vakuutan teille, hyvät lukijani, että vaikka kuvaan kirjassani hyvin eriskummallisia ja ihmeellisiä tapahtumia, niin olen aivan tavallinen ihminen. Yritän itse teidän laillanne ymmärtää noita tapahtumia ja saada niistä selkoa.

Rakkauden tila – 3. kirja
Vladimir Megre
263 s.
15 e

Kolmas kirja «Venäjän Soivat Seetripuut» -kirjasarjan 10 kirjasta, jatkaa kertomusta Anastasiasta, ihmeellisestä ja uskomattomasta naisesta, jonka venäläinen liikemies Vladimir Megre tapasi vuonna 1995 kauppamatkallaan siperialaista Ob-jokea myöten.

 

 

 

Kanssaluominen - 4. kirja
Vladimir Megre
277 s.
15 e

Kanssaluominen - 4. kirja «Venäjän Soivat Seetripuut» -kirjasarjan 10 kirjasta, jatkaa kertomusta Anastasiasta. Kanssaluominen on kirjasarjan keskeisin teos, ja se kutoo eteemme uskomattoman sykähdyttäviä eläviä kuvia maailmankaikkeuden luomisesta ja ihmisen paikasta tässä suurenmoisessa luomistyössä.

Keitä me olemme? - 5. kirja
Vladimir Megre
285 s.
15 e *TOISTAISEKSI LOPPUUNMYYTY*

Keitä me olemme? kuvaa kirjailijan yrityksiä löytää todellisia ja vakuuttavia todisteita Anastasian suuren vision ja unelman tueksi. Vihdoin pitkällisen ja turhauttavan etsinnän jälkeen hän löytää upeita ja eläviä todistuksia, ja mistäpä muualta kuin Venäjältä.

Suvun Kirja - 6. kirja
Vladimir Megre
296 s.
15 e

Suvun kirja on kuudes kirja Venäjän soivat seetripuut -kirjasarjan 10 kirjasta. Se jatkaa kertomusta Anastasiasta, ihmeellisestä ja uskomattomasta naisesta, jonka venäläinen liikemies Vladimir Megre tapasi vuonna 1995 kauppamatkallaan siperialaista Ob-jokea myöten.

 

Elämän energia 7. kirja

Vladimir Megre

15 e

Elämän energia - 7. kirja «Venäjän Soivat Seetripuut» kirjasarjan 10 kirjasta, jatkaa kertomusta Anastasiasta. Elämän energia -kirjassa kirjailija nostaa esille ihmisen ajatuksen voiman ja sen suuren vaikutuksen meidän omaan elämäämme ja koko planeettamme ja Maailmankaikkeuden kohtaloon.

 

Uusi sivilisaatio
(8. kirjan 1. osa)

Vladimir Megre
15 e

Uusi sivilisaatio – “Venäjän soivat seetripuut” -kirjasarjan kahdeksas osa. Jatkaa kertomusta Siperian syvissä metsissä asuvasta Anastasiasta, jolla on sanoma koko ihmiskunnalle.

 

Uusi sivilisaatio 2, Rakkauden riitit
(8. kirjan 2. osa)

Vladimir Megre
264 s.
15 e

Rakkauden riitit - 8. kirja, osa 2 «Venäjän Soivat Seetripuut» kirjasarjan 10 kirjasta, jatkaa kertomusta Anastasiasta, ihmeellisestä ja uskomattomasta naisesta, jonka venäläinen liikemies Vladimir Megre tapasi vuonna 1995 kauppamatkallaan siperialaista Ob-jokea myöten.
 

 

Anasta
(10. kirja)

Vladimir Megre
280 s.
15 e

Anasta, ”Venäjän soivat seetripuut”
-kirjasarjan 10. kirja on huikaisevan upea päätös kirjoille, jotka ovat elähdyttäneet ja innostaneet tuhansia ihmisiä eri puolilla maailmaa. Se on ylistyslaulu ihmisen ajatuksen ja sydämen voimalle, joka kykenee siirtämään vuoria.
 

SINIKKA PIIPON MAINIOT TIETOTEOKSET


* UUTUUS *

100 teeyrttiä luonnosta ja puutarhasta
Sinikka Piippo ja Pertti Salo
n. 313 s.
28 €

Suomen teeyrtit ovat erinomaisia terveyden lähteitä helposti ulottuvillamme. Niillä voi helpottaa esimerkiksi ihon, suoliston, hengitysteiden ja vaihdevuosien vaivoja sekä rauhoittaa tai virkistää mieltä.
 Kirjassa esitellään sata Suomessa kasvavaa ja kasvatettavaa kasvia, joista voi valmistaa yrttiteetä. Mukana on luonnonvaraisia ruohokasveja ja pensaita, mausteyrttejä, puita ja puutarhan koristekasveja. Jokaisesta kasvista on kuva, lyhyt esittely ja anekdootti, käyttö teenä ja kasvin hyötyvaikutukset.
 

 

 

Suomen sammalet
Sinikka Piippo, Timo Koponen
424 s.
*PAINOS LOPUSSA*

Laajin saatavilla oleva lajiopas Suomessa kasvavista sammalista. Kirja esittelee 400 maassamme kasvavaa sammallajia. Jokaisesta lajista annetaan tarkat tuntomerkit ja kasvupaikkatiedot. Tunnistusta helpottavat Sinikka Piipon erinomaisen yksityiskohtaiset valokuvat. Tästä kirjasta on helppo löytää etsimänsä, sillä teos ryhmittelee sammallajit kasvupaikkojen ja kasvualustan mukaan.

Terveyttä sienistä
Sinikka Piippo & Pertti Salo
281 s.
28 €

Sienten terveysvaikutukset ja tarkat tiedot sienten sisältämistä aineosista ensi kertaa kirjana.

Kirja tuo esiin sienten laajat hyötyvaikutukset tulehdusten ehkäisyssä, immuunipuolustuksessa, kasvainten ehkäisyssä, sydän- ja verisuonitaudeissa, diabeteksessa, hermoston rappeumataudeissa, ihon hoidossa ja monissa muissa terveysongelmissa.
    Runsaasti kuvitetussa kirjassa esitellään Suomessa kasvavia, kasvatettavia ja täältä hankittavia sieniä. Kaikki kirjaan mukaan otetut sienet ovat osoittautuneet laaja-alaisesti terveyttä kohentaviksi.

 

 

Luonnon näkymätön kauneus
Sinikka Piippo
189 s.
(28 €) Erikoistarjous 15 €

*VUODEN RAJATIETOKIRJA 2018 YLEISÖÄÄNESTYKSEN VOITTAJA*

Henkistynyttä luonnon aistimista.

Istu hiljaa. Ole tuuli. Unohda huolet ja unohda tuo joku jonka kuvittelet olevan sinä. Anna ajattomuuden viedä ja koe, koe ilman ennakkoluuloja. Astu toiseen maailmaan ja kuule mitä se kertoo sinulle. Astu maahisten, keijujen ja lohikäärmeiden maailmaan.
Sinikka Piippo on opettanut ja kirjoittanut lääkekasveista, yrteistä, villivihanneksista, mieltä ja kehoa kuntouttavista kasveista jo pitkään.  Tässä kirjassa tutustut uuteen Sinikkaan. Häneen, joka aidoimmillaan istuu puun alla ja kuuntelee.

Kasvien maaginen maailma
Sinikka Piippo
463 s.
29 € 

*Uusittu painos loppuunmyydystä Kasvien salaiset voimat -kirjasta

Tutustu kasvien taikavoimiin! Paranna muistiasi rosmariinilla, taistele pahoja voimia vastaan nokkosella. Kasvien maaginen maailma on kiehtova tietopaketti kasvien salaisista voimista. Kasvit ovat terveellistä ravintoa, mutta ne vaikuttavat myös mieleen ja kehoon. Kasvien maaginen maailma esittelee 110 kasvilajia tai sukua, jotka edustavat monipuolisesti maagisia suuntauksia ja käyttötapoja.

    *PAINOS LOPPU*

 

Elinvoimaa mausteista - Terveelliset maustekasvit ja niiden käyttö
Sinikka Piippo
336 s.
30 e

Mausteet tutuiksi tavallista syvemmällä tasolla. Kirjassa kerrotaan mausteiden alkuperästä, viljelystä ja käyttötavoista niin ruokana kuin lääkkeenä, niiden sisältämistä vaikuttavista aineista ja siitä miten ne vaikuttavat niin kehomme kuin mielemme terveyteen.

Rakkauden rohdot - Eroottista elinvoimaa kasveista
Sinikka Piippo
299 s.
(28 €) Tarjous 22 €

Tunnettu kasvitieteilijä Sinikka Piippo kartoittaa kirjassaan lemmenrohtoina käytetyt kasvit ja selvittää, miten ne vaikuttavat. Jokaisesta kasvista kerrotaan, miksi ja miten sitä käytetään lemmenrohtona. Kirja sisältää tutkimustuloksiin perustuvaa tietoa kasveista ja niiden vaikutuksesta terveyteen ja erityisesti seksuaaliseen hyvinvointiin.
Useimmille perinteisesti lemmenrohtoina eli afrodisiakkeina käytetyille kasveille todellakin löytyy käyttöperuste.

 

Puhdasta ravintoa
Sinikka Piippo
280 s.

Tarjous 22 €

Ruokakeskustelu käy Suomessa kuumana ja kiinnostus ruoan valmistusmenetelmiin, raaka-aineisiin, terveysvaikutuksiin ja eettisyyteen kasvaa jatkuvasti. On syntynyt suuntaus, foodismi, joka korostaa erityisesti ruoan laatua ja raaka-aineita. Tämä kirja kertoo, mitä ovat ns. superruoat, mitä ne sisältävät ja miten niitä voi käyttää. Kirja selvittää, mihin superruokina pidettävien kasvien teho perustuu ja onko terveysväittämille todellista näyttöä.

Suomen luonnon lääkekasvit
Sinikka Piippo
207 s.
26 €

Luonnosta apu moneen vaivaan. 

Puna-apila, pihlaja, maitohorsma ja litulaukka - uppoudu kasvilääkinnän saloihin! Suomen luonnon lääkekasvit -kirja esittelee Suomen luonnon 50 keskeisintä ja tärkeintä lääkekasvia, kertoo kuinka ne vaikuttavat ja opastaa niiden turvalliseen käyttöön. Suomen luonnon lääkekasvit -kirjaan valittujen kasvien käyttö perustuu pitkään perinteeseen ja viime vuosina saatuihin tutkimustuloksiin.


  

 

Elinvoimaa puista
Sinikka Piippo
286 s.
(32 e)
Tarjous 22 €

Ainutlaatuinen tietokirja siitä, miten ja miksi puut parantavat fyysistä ja psyykkistä terveyttämme. Teoksessa päivitetään viimeinen tutkimustieto puiden terveyshyödyistä ruokana, rohtona ja lääkkeenä.

Villivihannekset - Terveyttä pihoilta, niityiltä ja metsistä
Sinikka Piippo
256 s. 
(32 e ) Tarjous 22 €

Syötäväksi, mausteeksi tai rohdoksi kelpaavia kasveja tunnetaan Suomesta jopa satoja lajeja. Tässä kirjassa esitellään niistä tärkeimmät.
Villivihannekset ovat oiva ravinnonlisä. Villivihannesten terveellisyys johtuu niiden sisältämistä monista aineosista, joita ne sisältävät viljeltyjä kasveja enemmän.
 

Suomalaiset marjat
– Kaikki metsän ja puutarhan lajit 

Sinikka Piippo
212 s.
Tarjous 22 €

Kirjassa esitellään 33 Suomessa kasvavaa marjasukua, sekä viljeltyjä että luonnonvaraisia lajeja. Teoksesta löytyy mm. marjojen viljelyn ja käytön historia Suomessa, käyttöohjeet sekä ainutkertaisen tarkat tiedot marjojen sisältämistä ainesosista ja niiden terveysvaikutuksista.
Erinomainen tieto- ja hakuteos jokaiselle terveydestään kiinnostuneelle sekä luontaisterveyden ja terveydenhoidon piirissä työskentelevälle.

Mielen ruokaa
Sinikka Piippo
286 s.
(29 €)
Tarjous 22 €

Mielen ruokaa kertoo, miten ruoka ja sen eri ainesosat vaikuttavat mieleemme. Se selvittää, miten aivot, hermosto ja muisti toimivat ja millaisia ruoka-aineita ja lisäravinteita tarvitsemme ylläpitääksemme ja parantaaksemme muistiamme ja kognitiivisia kykyjämme. Kasvit ja ravinto vaikuttavat terveyteemme kokonaisvaltaisesti. Teos esittelee suuren määrän mieleen positiivisesti vaikuttavia marjoja, yrttejä, mausteita ja monia muita ruoka-aineita.

 
   
JAMES JA DESIREE HURTAK

Ultrasta saatavana James ja Desiree Hurtakin suomennettua tuotantoa.
Kysy tilaukset@ultra-lehti.com tai 03-555 8101

Tulevaisuuden Tieteen Akatemian cd:itä Ultrasta!

UFO-ALAN KIRJALLISUUTTA
 

 

Roswellin avaruusolennon haastattelu
toim. Lawrence R. Spencer
346 s.
33 €

Lukuisten todisteiden perusteella voidaan sanoa, että Roswellissa tapahtui heinäkuussa 1947 jotain hyvin merkillistä. Viranomaiset olivat löytäneet maahan pudonneen tunnistamattoman esineen, josta löytyi myös avaruusolentoja. Seurauksena oli äärimmäisen suuri tiedotusvälineiden mielenkiinto.
 

 

Arvoituksia avaruudesta
- Näkökulmia ufouskomuksiin

toim. Jaakko Närvä & Jussi Sohlberg
280 s.
29 €

Kiinnostus avaruutta, avaruusteknologiaa ja Maan ulkopuolisen älyn löytymistä kohtaan näkyvät niin uutismediassa kuin populaarikulttuurissakin.
Arvoituksia avaruudesta pyrkii ymmärtämään ufouskomuksia inhimillisenä elämänalueena. Esillä ovat erilaiset ufo-kokemukset, ufoperinteen monenlaiset sisällöt ja tiedehistorialliset yhteydet sekä ilmiön uskonnolliset piirteet.

 

Uforaportti 24
toim. Jaakko Närvä
194 s.
29 €

Odotettu uforaportti on vihdoin täällä! Monipuolinen ja perusteellinen ufotutkimuksen teos tarkastelee outoja ilmiöitä erilaisista näkökulmista.

 

Alienyhteys
Lou Baldin
205 s. 
30 € 

On kiistaton tosiasia, että vuoden 1947 heinäkuussa Roswellissa, New Mexicossa tapahtui jotain erikoista. Taivaalta putosi tuntematon esine. Siitä mikä tuo esine oli, ei ole tähän päivään mennessä päästy yksimielisyyteen. Kirjailija Lou Baldin kertoo tässä kirjassa oman näkemyksensä asiasta.
 

Tämä kirjanen tarjoaa korvaamattoman arvokkaan lähestymismallin, jolla erotella avaruusvierailjatiedon faktat disinformaation ja spekuloinnin massasta. Kirjanen osoittaa kuina alkuperäisiltä kontaktihenkilöiltä tullut informaatio, vahvistavat kokemukset eri aloilta ja eri tahoilta sekä silkan logiikan ja maalaisjärjen käyttäminen auttavat meitä erottamaan jyvät akanoista.
 

 

 

 

Uforaportti 19
Toimittanut Björn Borg
256 s.
29 e

Lyhyen ajan sisällä Suomen Ufotutkijoilta ilmestyy jo kolmas uforaportti. Joka sisältää uusimmat tiedot Suomen ufohavainnoista ja lisäksi mielenkiintoisia tekstejä ufologiasta.

Uforaportti 20
272 s.
31 e 

Suomen ufotutkijoiden uforaportti nro 20. Runsas sisältö. Katso lisää >

Uforaportti 21
toim. Björn Borg
288 s.
31 e

Kirja sisältää mm. artikkelit: Piiloluonnollinen tietokanta ja huippukokous Pariisissa, Made in Sirius, Viestejä avaruusolennoilta Helsingin yliopistossa, Länsi-Suomen Juhannussikariufo 2005 ja kuvien kera paljon muuta...

 

 

Uforaportti 22-23
toim. Anna K. Greus & Jaakko Närvä
237 s.
32 €

Kirjoittajina mm. Anna K. Greus, Jaakko Närvä, Sanna Saarinen, Heikki Kulju, Olli Pajula, Hannamari Mäkelä, Anni Salminen, Kirsi Hänninen, Tapani Koivula.
Teemoina mm. Ufot, tieteen rajaseudun kesyttämättömät taivaanhaltijat;
Ufohavainnot; Kontakteja ja parailmiöitä; Ufologian ulottuvuuksia; Ufoja kukkeammin ja historiallisemmin; Tiennäyttäjä.

Todellinen mysteeri MIB
Nick Redfern
240 s.
30 e

Brittiläissyntyinen Nick Redfern on tämän hetken tunnetuin selittämättömiin asioihin perehtynyt kirjailija. Mustapukuisista miehistä kehittyi supertähtiä vuonna 1997 ilmestyneen The Men in Black -elokuvan myötä. Tosielämän mustapukuiset miehet ovat jo 1950-luvulta lähtien pyrkineet vankkumattomasti hiljentämään henkilöitä, joiden tielle on sattunut ufoja ja paranormaaleja ilmiöitä.

Kummituslennot - Vakoilijoita vai ufoja?
Atso Haapanen
160 s.
27 e

Suomen ilmatilassa, etenkin Pohjois- ja Itä-Suomessa, tehtiin 1930-luvulla suuri määrä selittämättömiä ääni- ja näköhavaintoja. Ilmiöt olivat laajalti esillä sanomalehdissä ja kansalaisten puheissa, ja niitä kutsuttiin kummituslennoiksi. Tapauksia on luultavasti ollut useita satoja, joista vain pieni osa tuli aikanaan viranomaisten tietoon. 

 

 

Tieteellisiä ufotutkimuksia
toim. Lasse Ahonen
n. 300 s. + mustavalkokuvitusta
30 e

UFO Finlandin uutuuskirja, joka perehtyy ufotutkimukseen tieteelliseltä pohjalta.

Kosminen kosketus
Tapani Koivula 
336 s. 
39 e

Kosminen kosketus jatkaa siitä, mihin Ufojen kosminen viesti jäi. Koivulan Ufojen kosminen viesti vuodelta 1988 on suomalaisen ufokirjallisuuden klassikoita ja vihdoin se saa odotettua jatkoa.

Outojen ilmiöiden maa
Piotr Cielebias
252 s.
30 €

Ufot ja paranormaalit ilmiöt ovat todellisuutta kaikkialla maailmassa. Siitä hyvänä osoituksen on tämä kirja, joka on ainutlaatuinen syväluotaus Puolan ufotapauksiin ja niihin liittyviin paranormaaleihin ilmiöihin. Kirjassa tarkastellaan ufojen laskeutumisia, outoja olentoja, kolmioufoja, sieppaustapauksia, sota-ajan ufoja, vedenalaisia ufoja ym.

 

 

Ufohauta
Juhani Olutkoski
315 s.
29 e

Romaani. Vuosina 1969–72 Pudasjärvellä mellasti massiivinen ufoaalto. Nyt ilmiöt alkavat yllättäen uudelleen. Paikallislehden toimittajat kuin myös muutama koulupoikakin kiinnostuvat asiasta. Ilmaantuu myös monia tahoja, jotka tuntuvat tietävän ilmiöstä jotakin – aina kunnan tulisieluisesta pastorista omituiseen ufokerhoon. Hämäräperäistä kuoppaakin aletaan kaivaa erään kylähullun pihaan.

Tähti-ihmiset ja Enkeli-ihmiset
Asger Lorentsen 
208 s. 
33 e

Yhä useammat ihmiset saavat nykyään sisäisiä kokemuksia, jotka paljastavat heidän tulleen maaplaneetalle muualta maailmankaikkeudesta. Jotkut saavat muistoja elämistä planeetoilla, jotka ovat kaukana etäisissä aurinkokunnissa, toiset saattavat kokea olleensa Venuksella tai muussa valon sivilisaatiossa ennen Maahan tuloaan. Näiden lisäksi on monia, jotka kokevat tulleensa valoa väreilevistä maailmoista, joissa elämä ei ilmene fyysisenä ulottuvuutena.
 

Kohti ärjännettä
Atte Särkelä
384 s.
Tarjous 35 €

Yli 300 kuvaa (värillisiä, mustavalkoisia ja piirroksia) kovakantinen

Tähän kirjaan on koottu ufohavainto-kertomuksia lähinnä Pudasjärveltä sadan vuoden ajalta ja mukana myös runsaasti valokuvia vuosilta 1969-72. Kirja on myös Atte Särkelän elämänkertakirja.

kir-uforap8.JPG (29075 bytes)  

HUOM! Vanhempia Uforaportteja myös  saatavana alkaen numerosta 5

Katso tästä lisää
 

KRYON-SARJA

*PAINOS LOPUSSA*

Kultaisen ajan odotus - Metafyysistä tietoa kosmoksesta
Hannu Tuulasvaara
233 s.
24 e

Kirjassa kerrotaan mukaansatempaavalla ja kansanomaisella tavalla mm. keskusteluista Jumalan kanssa, kuolemanrajakokemuksista, enkeliolento Kryonista, jälleensyntymästä, energiaparantamisesta, meedioista ja paljon muusta rajatietoon liittyvästä.


kir-kryon.jpg (22148 bytes)    

Kryon kirjat ovat kanavoitua sanomaa, rakkauden ja tiedon viestiä ihmiskunnalle.
(Kryonit 2 ja 5 loppuunmyyty)

Kryon 1 - Lopun ajat, Lee Carrol, 171 s.  15 e
Kryon 3 - Ihmishengen alkemia, Lee Carrol, 376 s.  15 e
Kryon 4 - Kryonin tarinoita, Lee Carroll. 176 s.  15 e

Kryon 6 - Kumppanuus Jumalan kanssa, Lee Carrol, 435 s. 15 e

Kryon 7 - Kirjeitä kotoa, Lee Carrol, 439 s.  15 e
Kryon 8 - Merkkipaalun ohitus, Lee Carroll 368 s. 15 e
Kryon 9 - Uusi alku, Lee Carrol, 352 s.  20 e

Kryonit 1-8 hinta à 15 e
Kryon 9 hinta à 20 e

Koko Kryon-sarjan esittely

 

ALLAN KARDECIN KLASSIKKOSARJA
 

     

Taivas ja helvetti
Allan Kardec
526 s.
25 e

Tässä teoksessa Allan Kardec käsittelee jumalallista oikeudenmukaisuutta spiritistisen opin näkökulmasta. Ensimmäinen osa sisältää eri uskonkäsityksiä vertailevan analyysin koskien taivasta ja helvettiä, enkeleitä ja paholaisia, rangaistuksia ja palkitsemisia. Kirja perehdyttää lukijaa myös ikuisten rangaistusten oppiin ja osoittaa sen mahdottomuuden luonnon lainalaisuuksiin perustuen.

Henkien kirja
Allan Kardec
23,50 e

Allan Kardecin Henkien Kirja on virstanpylväs spiritualistiselle filosofialle, joka vielä Suomessa on lähes tuntematon, mutta ulkomailla jo miljoonien omaksuma. 1800-luvun puolessavälissä kirjoitettu klassikko vihdoin suomenkielellä. Kirja sisältää spiritistisen opin eli spiritismin kokonaisuudessaan.

Spiritismi lyhyesti
Allan Kardec
74 s.
5 e

Hyvin harvoilla suomessa on tietoa siitä, mitä spiritismi tai ts. spiritistinen oppi itse asiassa tarkoittaa ja miten se vaikuttaa ihmisten ajatteluun.

 

 

 

Evankeliumi Spiritismin mukaan
Allan Kardec
454 s.
23,50 e

Evankeliumi Spiritismin Mukaan syventyy opin moraaliseen näkökulmaan. Se tulkitsee Jeesuksen elämänohjeita ja antaa niihin loogisen selityksen ja liittää niihin kunkin aihepiirin mukaisia kommunikointeja.

Meedioiden kirja
Allan Kardec

27,50 e

Sen jälkeen kun Allan Kardecin julkaisema Henkien Kirja oli tullut tunnetuksi, lukijat lähettivät Kardecille kirjeitse lukemattomista kohteista kysymyksiä havaintoihinsa ja ongelmiinsa liittyen. Pystyäkseen vastaamaan niin usealta taholta esitettyihin kysymyksiin, Allan Kardec julkaisi teoksen – Meedioiden Kirja, joka oli edeltäjänsä tavoin laajuudessaan ja järjestelmällisyydessään ennennäkemätön merkkiteos.

UUTUUS

Genesis - Ihmeet ja ennustukset spiritismin mukaan
Allan Kardec
430 s.
25 € 

Tämä kirja on yksi viidestä spiritistisen oppijärjestelmän perusteoksesta. Se käsittelee teemoja, joita uskonto on pitänyt kiistattomina sielun kuolemattomuuden valossa, yhdistäen kristillisen ajattelun ja tieteelliset havainnot.

Mitä tapahtuu elämän jälkeen
Saara Nousiainen
279 s.
Kustantaja Allan Kardecin opin ystävät, 2020

VAIN 15 €

Kirjassa käsitellään kysymyksiä, jotka ovat keskeisiä paraikaa meneillään olevassa planetaarisessa muunnosvaiheessa. Se on hieno tietopaketti esitellessään kymmeniä tiedemiehiä, tutkijoita ja insinöörejä ja heidän tutkimuksiaan sielun kuolemattomuudesta ja siihen kytkeytyvistä teemoista.
Kirjassa Saara Nousiainen lähesty rohkeasti mutta tieteeseen pohjautuen Raamattuun, Jumalaan, kristinuskoon, ateismiin, rukouksiin, tauteihin ja moniin muihin aiheisiin liittyviä, päivityksen tarpeessa olevia aiheita.

Tilaus

ECKHART TOLLEN KLASSIKOITA
 

Miltonin salaisuus
Eckhart Tolle – Robert S. Friedman
40 s.
17 e 

Maailman suosituin henkinen opettaja Eckhart Tolle tuo vihdoin opetuksensa lapsille!
Miltonin salaisuus esittelee Tollen ydinajatuksen kiehtovasti kuvitetussa muodossa, ja se sopii paitsi Tollen aikaisempien kirjojen ystäville myös vanhemmille, jotka haluavat tutustuttaa lapsensa läsnäolon voimaan. Läsnäolo on nopein tie peloista ja kärsimyksestä vapautumiseen.

Läsnäolon voima
Eckhart Tolle
250 s.
29 e

Kovakantinen 20-vuotisjuhlapainos!
Täysin uusi suomennos.

Ajattelun ulottumattomissa on valtava määrä älykkyyttä. Ajatus on vain sen pienen pieni osanen. Oivallat, että kaikki todella merkitsevä - kauneus, rakkaus, luovuus, ilo, sisäinen rauha - nousee mielen tuolta puolen. Alat herätä.

HUOM!

Ultrasta löytyy myös yksittäiskappaleita Tollen muista kirjoista, kannattaa kysyä!
 

 
 

LUULE VIILMAN KIRJAT

Nyt jos koskaan Luule Viilman ajaton terveysviisaus on ajankohtaista!
Kun ostat vähintään 5 Luulen kirjaa, saat ne 20 €/kpl

Edesmenneen virolaislääkärin, parantajan ja näkijän koskettavan suorasanaiset teokset ovat ajatonta tietoa terveydestä, ihmissuhteista ja elämäntilanteiden kiemuroista. Ohjeet pätevät edelleen.

Klikkaa kirjan nimestä tai kuvasta lisätietoja ja arvosteluja.
 

kir-etoleyksin2.JPG (26189 bytes)  Et ole yksin I, Luule Viilma, 322 s.  25 e 
Et ole yksin II, Luule Viilma, 321 s.  25 e  
Et ole yksin III, Luule Viilma, 330 s.  25 e  
Et ole yksin IV, Luule Viilma, 259 s.  25 e
Et ole yksin V, Luule Viilma, 289 s.  25 e
Et ole yksin VI, Luule Viilma, 224 s.  25 e
Et ole yksin VII, Luule Viilma, 264 s.  25 e
Et ole yksin VIII, Luule Viilma, 120 s.  20 e
 


 
Paras lääkäri I, Luule Viilma, 245 s.  20 e
Paras lääkäri II, Luule Viilma, 278 s.  20 e
Paras lääkäri III, Luule Viilma, 223 s.  20 e

kir-etoleyksin.JPG (25535 bytes)kir-etoleyksin2.JPG (26189 bytes)
Taas ajankohtainen!

Luule Viilman lääkärintieto, selvänäköisyys ja henkinen ymmärrys loivat upeat kirjasarjat. Syvää, ravistelevaa viisautta terveydestä, ihmissuhteista ja muista elämänalueista.

Katso lisää
 


Ylilääkintä ja lääkkeiden koukutus puhuttaa ja järkyttää!


Mielen vaarat
-Salainen asiakirja nro 5

 
Sven-Olof Jakobsson
176 s.
28 e

Miksi ihmiset eivät parane vaikka lääkkeitä syötetään enemmän kuin koskaan? Jos historiamme lahjakkaimmat nerot, kuten Einstein, Beethoven, Churchill, DaVinci, Disney... olisi testattu, olisivat he saaneet diagnoosin ADHD ja lääkkeeksi amfetamiinia! Onko tänä päivänä lahjakkaimmat ja luovimmat lapsemme huumattu? Biopsykiatria on syvässä kriisissä.

Salainen asiakirja -sarja ja tekijä
 

 
Myyntiluettelossa satoja kirjoja!


  Sivu 1:  A...N -alkuiset kirjannimet
  Sivu 2:  O...Ö -alkuiset kirjannimet

   Musiikki, CD:t
   Elokuvat, DVD:t
   Tarotit ja muut kortit

 

tilaukset@ultra-lehti.com
Ultra-lehti, Salojärventie 36, 17950 KYLÄMÄ 
Puh.  (03) 5558101  Gsm 0456796920

| Ajankohtaista | Tapahtumia | Ultrapäivät | Kolumnit | Ultra-lehdet |
| Kirjamyynti | Hakemistot | Galleria | Info | Linkit |

ALOITUSSIVULLE