Tarot- ja oraakkelikortit Ultrapuodista

 
Autuutta aivoille - Hoitavat kortit

 

   

  

Autuutta aivoille - Hoitavat kortit

Korttien teksti ja suunnittelu: Raija Kivimetsä
Valokuvat: Erkki Makkonen
Pakassa on 48 korttia
24 €

 

Terveystoimittaja ja hyvinvointikouluttaja FM Raija Kivimetsä on saanut oivan vision, jonka johdattamana ovat syntyneet nämä iloisen piristävät hoitokortit. Niiden upeat kuvat ja inspiroivat tekstit toimivat pieninä herättelijöinä kohti päivittäistä hyvää oloa. Monet ohjeet ovat varmasti jokaisen tiedossa – ainakin alitajuisesti – mutta käytäntöön saattaminen tarvitsee tönäyksen, että "Hei, huomaatko, näin yksinkertaisilla jutuilla saat iloa ja hyvää oloa itselle ja ympärillesi!"

Korttien opastavat tekstit tähtäävät nimenomaan aivojen hyvinvointiin, ja sitä kautta tietenkin koko elämämme parantamiseen. Valoisa johdattelu auttaa vanhoista kuormista irtipäästämiseen ja oman näköisen elämän löytämiseen, stressien vähentämiseen, hyvänolon hormonien herättämiseen, ystävyyteen ja lämpöön. Korttien vinkit ovat faktoja ja hyvin perusteltuja – ja toimivia.

Näitä laadukkaita kortteja voi selailla ja lueskella hiljentyessään, jolloin niiden viesti sisäistyy. Jokaiseen päivään voi valita umpimähkään – siis johdatukseen luottaen – hoitavan kortin ja toteuttaa sen viestiä päivän toimissa. Nämä ovat kuin pikku energialatureita; mitä tarvitset: varmuutta, iloa, rauhaa…?

Heikki Juutilainen