Tarot- ja oraakkelikortit Ultrapuodista

 
Naisen Voimapakka

 

 

Naisen Voimapakka

Tekstit ja kuvat Katja Frange
44 korttia ja 100 s. opasvihko
Kustantaja Viisas Elämä Oy, 2019
 

 
 

Virkistävän uudenlaisen, voimauttavan ja opastavan voimakorttisarjan on Katja Frange laatinut. Katja on monella taholla toimiva henkinen valmentaja, intuitiivisen elämän sanansaattaja ja feminiinisen tietoisuuden avaaja. Nämä kortit on tietoisesti suunnattu feminiinisiä energioita vahvistamaan, mutta yllättäen ne puhuttelivat myös minua, joten rohkaistuin syventymään niiden sanomaan ja kirjoittamaan tämän arvion niistä. "Sinussakin on feminiininen puolesi", muistutti tuttavattareni.

Ja mikä ettei – nämä elämän yltäkylläisyyttä ja kauneutta heijastavat kortit ja niihin liittyvät opastustekstit ovat sopivasti rakentavia ja kannustavia. Ne eivät tuputa mitään ismiä tai yliluonnollista, vaan niistä saa pohjaa ja innostusta itsetuntemuksen ja itsevarmuuden kohentamiseksi. Voimapakan esittelytekstissä sanotaan: "Tietoisella ihmisen polulla tarvitsemme viisaita neuvoja, energisoivia ajatuksia ja uusia näkökulmia. Naisen Voimapakan kuvat ja tekstit kohottavat, inspiroivat, rohkaisevat ja selkeyttävät suuntaa." Täyttä totta. Pienen testiryhmämme keskuudessa nostetut kortit herättivät tunteita ihastuksen huudahduksista aina liikutukseen saakka.

Korttien yhtenä kuvaelementtinä on käytetty suomalaisten naisten tekijälle lähettämiä kuvia, joiden pohjalta on muokattu vahvoja energioita säteileviä taideteoksia, joiden sisältö on rikas ja värimaailma kaunis. Ohjekirjasessa on yleisohjeiden lisäksi jokaiselle 44 kortille oma aukeaman tekstinsä, joka käsittää laajemman selityksen, viisaita neuvoja, voimalauseita ja kysymyksen pohdittavaksi. Vaikka tämä korttisarja on ainakin kuvituksen puolesta selkeästi kohdistettu uuden ajan nuorille naisille, se kyllä sopii kaiken ikäisille. Oppia ikä kaikki! Ja näitä tunteita ja energioita soisi myös miesten tuovan itsessään enemmän esille. Kyllä niitä meissä on, ei ole pakko aina sonnustautua asetettuihin raameihin. – Naisilla vain tuntuu olevan elämässään enemmän avoimuutta, leikkimieltä ja uskallusta.

Naisen Voimapakan kortit ovat reilun kokoiset (13 x 9 cm) ja tukevat käsitellä. Kokonaisuus sai testiryhmältämme arvosanan 9+.
 

Heikki Juutilainen


KUSTANTAJAN ESITTELY:

Tahdotko inspiroitua energisoivista ajatuksista? Oletko valmis katselemaan elämää uudesta näkökulmasta? Maadoittavat ja kohottavat Naisen Voimapakka -kortit puhuttelevat, näyttävät suuntaa, herättelevät intuitiota ja kutsuvat tietoiseen ajatteluun.
   Katja Frangen lumoavat kuvat ja viisaat tekstit avaavat naiseuteen ja elämään liittyviä teemoja. Korttien kuvitus on syntynyt yhteistyössä suomalaisten naisten kanssa, ja jokainen pakan 44:sta kortista onkin ainutlaatuinen taideteos. Nämä uuden ajan kortit palvelevat naisia, jotka haluavat avautua omalle voimalle ja sydämen viisaudelle.
   Tietoiset ja korkealaatuiset Voimakortit muistuttavat elämän kauneudesta ja ilosta. Ne ohjaavat kulkuasi etsiessäsi vastauksia niin omiin kuin kanssaihmistenkin elämänlaatua ja merkitystä koskeviin kysymyksiin. Pakan mukana tulee opaskirja, joista löydät korttien käyttöohjeet sekä korttien lisätekstit ja käytännön neuvot.