Ultran kirjaesittely

 

 

Ohjausta enkeleiltä  KORTIT+KIRJA
Doreen Virtue

44 korttia, 114 sivuinen kirja
Suomentanut Tuikku Ljungberg
Delfiini-kirjat, 2014

39 e

click

Doreen Virtuelle on annettu lahja auttaa ihmisiä. Hän on tunnettu kirjailija, luennoitsija ja erilaisten enkelikorttien tekijä. Ahmaisen hänen kirjansa hengennälässä, ja ennen näitä viimeksi saamiani enkelikortteja Ohjausta enkeleiltä tutustuin niin ikään 44 korttia sisältävään oppaaseen nimeltä Parantavat enkelit. 

Olen kiinnittänyt huomiota siihen, että kun kosketan korttipakkoja, käteeni virtaa erikoinen ”säteily”. Olenkin vakuuttunut, että enkelit todella vaikuttavat tällä tavalla. Kokemani ei ole mielikuvitusta, koska en osannut odottaa sitä.

Kokemus on minulle osoitus siitä, miten tärkeä ja pyhää korttien käsittely on. Minut vain laitetaan kokemaan, vaikka joskus suhtautuu aluksi epäilevästi erilaisiin asioihin. Sitä ajattelee jopa, että on jotenkin saanut itsensä kuvittelemaan, että korttien käsittely alkaa tuntua heti, kun niitä hipaisee.

Mystinen voima

Korteilla on tarkoitus, niissä on mystinen voima. Tämän havaitsin ollessani eri mieltä Parantavat enkelit -korttien suhteen, kun en ollut tyytyväinen saamiini kortteihin. En varmaan ollut sekoittanut pakkaa tarpeeksi, tuumin ja sekoitin vielä kerran. Tuloksena olivat samat kortit kuin ensimmäiselläkin kerralla, ja sain karvaan kokemuksen siitä, mitä tapahtuu, jos sekaantuu uppiniskaisesti enkelien tarkoittamaan sanomaan. Samankaltaisen tilanteen ovat kokeneet muutamat ystävänikin heidän kokeiltuaan ”varmuuden vuoksi” uutta korttiasettelua.

Kun tutustuin uusimpiin kortteihini totesin, että selityksiä oli ”kiristetty”. Lukija joutuu kohtaamaan edelleen ystävällistä neuvontaa, mutta siinä asetetaan hänet todella menemään itseensä. Rakkaus ja julistus enkeleiden taholta ovat edelleen olemassa, mutta lukija saa toivoa ja täsmennystä, kun näkee vaivaa itsensä suhteen. Jälleen tuttu lause ”Kaikki alkaa omasta itsestä” pitää paikkansa.

Jokainen hetki on mahdollisuus

Vieläkään emme osaa pyytää tarpeeksi ajoissa, tarpeeksi ihan pienistäkin toiveista ja ennen kaikkea - mikä nykyisin tuntuu olevan vaikeaa - asettaa toisia ihmisiä samalle viivalle. Lukija huomaa, että työsarka oman itsen, ja samalla muiden puolesta toimimisen ja halun ajatella toisten silmin, kaipaa parannusta.

Jokainen hetki päivässä on mahdollisuus. Asenteen muuttaminen ei ole helppoa, mutta jotakin aina oppii. Sanottuaan turhan lauseen sen yleensä huomaa heti sanottuaan, mutta aina ei sanottuja sanoja saa koskaan takaisin. Meille kuitenkin on annettu toivoa ja uskollisuutta ja elämämme helpottuu, jos muistamme toivoa, mieluiten yksityiskohtaisesti.

Kun jätämme kaiken enkelien haltuun, jos muistamme kohdella tapaamiamme ihmisiä oikein ja antaa anteeksi, tämä tuottaa tulosta. Anteeksiannosta painotetaan sitä, että tulee antaa anteeksi kokemansa, muttei ole pakko suinkaan olla enää tekemisissä sen henkilön kanssa, joka on tekosensa tehnyt. Vaikea asia, mutta tämä todella toimii. Samalla voimme pohtia, mitä tapahtumia olemme valinneet koulutuskurssiksi tähän elämään ennen syntymäämme.

Meissä itsessämme on hakemamme vastaus, mutta korttien tuki ja apu todella auttavat. Ja uskon, että lukijat tuntevat - samoin kuin itsekin tunnen - ne enkelten kädet, jotka ohjaavat meitä.

Korttien kuvitus on puhutteleva ja rauhoittava. Saamme sukeltaa hoitavien värähtelyjen piiriin kortteja käsitellessämme. Korteista voit ennustaa myös muille, kun syvennyt saamiisi ohjeisiin. Kaikesta on huolehdittu.


Tuula Pelttari

 


Nämä kauniit ja käytännönläheiset enkelikortit auttavat pitämään yhteyttä enkeleihin päivittäin. Enkeleiden kannustavat viestit puhuttelevat syvällisesti ja lempeästi ja ohjaavat kuuntelemaan omaa sisäistä viisauttamme. Jokaisessa 44 kortissa on upea enkelimaalaus sekä viesti tai vastaus kysymykseen. Opaskirja­sen avulla niin aloittelevan kuin kokeneenkin enkelikorttien ystävän on helppo tulkita kortteja itselleen ja muille.

 

Aloitussivulle