Tarot-kortit Ultrapuodista

 
Wisdom of the Golden Path

 

 
   kotelo, kansi ja tausta

Wisdom of the Golden Path -oraakkelikortit
(kortit 45 kpl + opaskirjanen)

Laatija: Toni Carmine Salerno
Taiteilija: Yuehui Tang
Blue Angel Publishing

Sis: kuvitetut 45 korttia, 95x150mm, säilytyskotelo, englanninkielinen kirja 75 s.

30 e

 

click
 

ULTRAN ARVIOINTI:

Australialaissyntyinen taiteilija ja kustantaja Toni Carmine Salerno on aikaisemminkin julkaissut korttisarjoja. Nyt hän on yhteistyössä kiinalaisen kuvitustaiteilijan Yuehui Tangin kanssa on luonut tämän tyylikkään oraakkelipakan, joka antaa opastusta useisiin elämän tilanteisiin. Huikean taitavat kuvitukset saattavat jonkun mielestä näyttää kenties jopa yli-ihannoidun kauniilta nais- ja mieshahmoilta, mutta sellaisiahan me monet sisimmässämme olemme; varsinkin elämänpolun alkupäässä ihannekuvat johtavat meitä. Ne avaavat kauniita näkymiä ja valinnanmahdollisuuksia, joita oraakkelikorttien tulkitsija intuitionsa ja luovuutensa avulla oivaltaa.

Korttien herättämän oman intuition lisäksi sarjan 75-sivuinen englanninkielinen opaskirjanen kertoo jokaisen kortin sisältämän merkityksen ja opastuksen sekä siihen liittyvät voimalauseet (affirmaatiot), jotka auttavat vahvistamaan itsetuntoa ja selkeyttävät oman todellisen olemuksen tuntemista. Positiivisten vahvistussanojen toistaminen tunnetusti vaikuttaa alitajunnan kautta ja johtaa kohti unelmiamme. Ohjekirjasessa on esitetty myös korttien käsittely- ja luentatapoja sekä muutama pöytä. Englanninkieli ei tänäpäivänä tuottane vaikeuksia, joten ohjekirjaseen on helppo tutustua etukäteen, ja silloin näiden oraakkelien paras anti avautuu.

Näkisin tämän Kultaisen polun viisauden -korttisarjan soveltuvan niille, jotka herkästi kokevat sisäisen ja ulkoisen kauneuden ja haluavat vahvistaa elämän kultaisen polun oikeaa suuntaa.
 

Heikki Juutilainen