Tervetuloa Ultran löytöluolaan!

 

Tältä sivulta löydät antikvariaattikirjoja, harvinaisuuksia, erikoistarjouksia, ja muuta mukavaa.
Päivitämme sivustoa säännöllisesti.

Tässä on vain pieni osa tarjonnastamme. Voit kysyä sähköpostilla tai puhelimella myös muita rajatiedon kirjoja (myös antikvariaattisia). Yhteystiedot löytyvät sivun alareunasta.

Kannattaa katsoa punaiset tarjoushinnat myös Kirjamyynti-sivuilta
Rajatiedon mahtavat kokoelmat aihepiireittäin: Ultra-lehtien TEEMAPAKETIT

Klikkaa kuvista tai otsikoista lisätietoja

CDt ja filmit sivun alaosassa
Yksittäiskappaleita suomenkielistä rajatietoa ja englanninkielistä scifiä sivun alareunassa

KOKEILE ONNEASI  Tilaa yllätys-CD

Ultran runsaissa levyvarastoissa on yksittäiskappaleita ja harvinaisuuksia, joita ei levymyyntisivulla erikseen mainosteta. Meditaatiomusiikkia etc.

Yllätys-CD tarjous vain 5 e/kpl
 

 

Harvinainen

 

 

Metsänhenki -leikkuulauta

6 €/kpl (4 kpl 20 €)

Voi ottaa mukaan mm. metsäretkille. Kätevä mm. valkosipulin, chilin, mausteiden, sienien pilkkomiseen.
Toimii myös lasinalustana. Jokainen malli on uniikki.
Käsitelty parafiiniöljyllä.
Materiaali kuusi. Pinnat hiottu sileiksi ja reunat pyöristetty.

Paksuus n. 10 mm, pituus n. 140 mm

Tyylikäs

 

Ultrapäivät T-Paita
Tarjous 15 €

Ultran logolla varustettu T-Paita. Kolme eri väriä: musta, sininen ja oliivinvihreä.
100 % puuvillaa. Eri kokoja S-XXL

Tunnelmaa

Himalajan suolalamput

Pyöreä tai pyramidi
Hinta 20 €

 

 

 


Klikkaa kuvista tai otsikoista lisätietoja
   

Seitsemän asuntoa ja kolme paimenta – Kertomuksia mystisistä kokemuksista

Elina Grönlund
236 s.
18 €

Millaisia mystiset kokemukset ovat ja voiko sellaisia kokea vielä nykyäänkin?
Teoksessa kerrotaan kuuluisien katolisten mystikkojen kuten Pyhän Birgitan, Avilan Teresan ja Ignatius de Loyolan elämästä ja hengellisistä kokemuksista, suomalaisen Helena Konttisen näyistä ja toiminnasta ja Lorna Byrnen enkelikokemuksista. Kirjassa käsitellään lisäksi muun muassa islamin mystikoita, neitsyt Marian ilmestymisestä Portugalin Fatimassa, kuolemanrajakokemuksia ja kontemplaatiota sekä zen-meditaatiota ja mindfulnessia.

 

   

Galenos – Lääkärin kirjoituksia sielusta
Marke Ahonen
239 s.
24 €

Galenos (129 - n. 216 jKr.) oli antiikin ajan merkittävin lääkäri ja lääketieteilijä. Hän eli Rooman valtakunnan suuruuden päivinä, ja vaikutti suuren osan pitkästä elämästään Roomassa, valtakunnan pääkaupungissa. Hän tunsi henkilökohtaisesti keisari Marcus Aureliuksen ja toimi tämän pojan Commoduksen lääkärinä. Hän ompeli kokoon taistelunäytöksissä haavoittuneita gladiaattoreita; hän matkusteli eri puolilla Välimeren aluetta opiskelemassa, tutkimassa ja parantamassa. Hän jätti jälkeensä valtavan kirjallisen tuotannon, joka vaikutti vahvasti myöhempään lääketieteeseen 1500 vuoden ajan.

Varjoista valoon – Mitä masennus on ja miten vapautua siitä tunnetyöskentelyn avulla

Kevin Billett & Brandon Bays
267 s.
20 €

Kevin Billett kärsi 30 vuoden ajan aina uudelleen uusiutuvasta masennuksesta. Suureksi onnekseen hän lopulta päätyi kokeilemaan Matka-tunnetyöskentelyä (The Journey). Hän oppi jotain täysin uutta: kohtaamaan tunteensa suoraan, aidosti ja täysin avoimesti, minkä seurauksena masennuksen aiheuttaneet syyt syvällä hänen sisimmässään paranivat kokonaan ja lopullisesti.

 

Inhimillisyyden vallankumous – Iloa ja toivoa terveydenhoitoon
Pauliina Aarva, Hanna Kortejärvi, Kati Sarvela
320 s.
25 €

Kirja on ainutlaatuinen kannanotto. Murroksen ja epävarmuuden keskellä se havahduttaa. Sosiaali- ja terveydenhuollossa tarvitaan inhimillisyyden vallankumousta. Lue, kuinka me kaikki, potilaat, terveysammattilaiset ja tavalliset ihmiset, voimme valita ja vaikuttaa.
Terveyden, hoitamisen ja tieteen asiantuntijat, seitsemän rohkeaa ammattilaista, kirjoittavat ihmisen aidosta kohtaamisesta ja sen yhdistämisestä korkeateknologiseen hoitoon.

 

Sydämeni tarina – Ajatuksia luonnosta ja läsnäolosta
Richard Jefferies
145 s.
18 €

Sydämeni tarina on 1800-luvulla eläneen brittiläisen luontoharrastajan Richard Jefferiesin meditatiivinen, henkinen omaelämäkerta. Vuonna 1883 julkaistu teos kuvaa sielun heräämistä luonnon keskellä. Jefferies kertoo, kuinka hän sysäämällä syrjään luutuneet käsityksensä menneestä ja tulevasta pystyi astumaan päättymättömään nykyhetkeen - ja kuinka tästä hetkestä tuli hänen sielunoppaansa ja ensisijainen ravinnonlähteensä.

 

Seksi ja läsnäolo – Opas rentoon nautintoon
Mitra Vasara
259 s.
24 €

Läsnäolo on avautumista asioille sellaisina kuin ne ovat. Kun olet läsnä seksissä, vapaudut odotuksista ja mielen luomista epävarmuuksista. Kun olet läsnä, voit keskittyä nauttimiseen ja unohtaa rutiinit ja suorittamisen. Jokaisesta seksuaalisuuden hetkestä kehkeytyy ainutkertainen kokemus.

 

Runoja

Aamun kolme hetkeä – runokokoelma
Veli-Matti Mathlin
s. 68
Vain 3 €

Kustantaja Books on Demand, 2011

Runokokoelma - Aamun kolme hetkeä, sisältää runoja kolmen teeman ympäriltä. Aluksi runot käsittelevät itsen ja hetkien etsintää, seuraavaksi oivalluksia hetken helmasta ja lopuksi elämää arjessa hetkistä nauttien.

 

lisätietoja
A4-koko

Ihmeelliset kukat
Ritva Elo
kuvitus Nelly Jervélius
Vain 3 €

Kustantaja Joukkoviestintä Oy, Helsinki 1980
(Kirjoittanut Ritva Elo Sadulle ja Mikalle Lopella kesällä 1975)

Muistatko, kun lapsena oli hyvä olla äidin kertoessa satuja tuulen tuivertaessa metsän puissa ja puron solistessa pihan poikki?
Muistatko, kun maahiset ja menninkäiset heräsivät henkiin kun prinssit ratsastivat prinsessojaan vastaan?
Tässä kirjassa tavoitetaan vanhan hyvän ajan sadun maailma. Aito, lämmin, lapsille sopiva. Tätä kirjaa lukiessa tulee hyvä olo -lapsen maailmassa on kaikki kaunista. Satu on syntynyt lapsille ja se elää heidän kauttaan.
 

Puhetta Luojalta - muistikirja
Anja Mattila
96 s.
Vain 3 €

Kustantaja Pienkustantaja Isot Asiat

Mitä minä voin tehdä auttaakseni itseäni selviytymään Uudessa ajassa ja meneillään olevassa planeettamme suuressa muutoksessa? Tämä puhe on voimakas vetoomus Luojaltamme jokaiselle ihmiselle yksilönä ja meille kaikille yhdessä.
Mahdollisuus tehdä ja ajatella toisin kuin aiemmin on opetettu. Mahdollisuus muuttaa olemassa olevaa suunnitelmaa – jos niin valitsemme. Meitä kaikkia kutsutaan mukaan tähän muutokseen.

 

Mestarin sanoja
Kahlil Gibran
972 s.
Kustantaja Karisto Oy, 1993

10 €

Klassikojen jättiläinen!
Rakastetun profeetan Kahlil Gibranin kaksitoista kirjaa koottuna kauniiksi suurteokseksi. Hänen ajatelmansa koskettavat syvällisesti aikamme ihmisen sydäntä, elämäntarkoitusta ja maailmankuvaa.

Sis. kirjat:
Särkyneet siivet, Merta ja hiekkaa, Kapinalliset henget, Maan jumalat, Jeesus – ihmisen poika, Temppelin portilla, Mestarin ääni, Vaeltaja, Jumalan tuli, Edelläkävijä, Profeetta, Profeetan puutarha.

Huomioita:
Antikvariaatti Kunto OK
, paksuus 65mm
Postitus tämä kirja pelkästään = s-pkt (7€)

 

Koivu – Suomen kansallispuu
Seija A. Niemi
244 s.
Tarjous 14 €

Koivu on olennainen osa suomalaisuutta. Se on ollut ikiaikainen lämmön lähde ja erilaisten kotitalousesineiden materiaali, mutta myös ehtymätön innoituksen lähde taidemaalareille, säveltäjille, kirjailijoille ja valokuvaajille. Suomen kansallispuuksi valittu rauduskoivu symboloi meille kotia ja isänmaata.

Kirja esittelee Suomessa kasvavien koivujen lajit ja kertoo puun historiasta siitä alkaen, kun se heti jääkauden jälkeen ilmestyi paljastuneelle kuivalle maalle. Kirja kertoo ansiokkaasti myös koivun asemasta ihmisen arjessa ja juhlassa kautta aikojen. Koivun valkea, sileä ja kaunis puuaines on kovaa ja kestävää. Niinpä se on saanut palvella lukemattomien tarvekalujen raaka-aineena. Myös tuohi on taipunut suomalaisten käsissä moneen.

Nepalin aarre
Gary Wornell
Kustantaja Maahenki, 2016
Kovakantinen, 27cm x 25,5cm

15 €

Suomalais-kanadalainen valokuvaaja ja keraamikko Gary Wornell paneutui kolme vuotta Nepalin uskomattoman rikkaaseen, elävään ja monimuotoiseen käsityöläistraditioon: buddha-patsaita, thangkakankaita, rumpuja, käsin tehtyä paperia... Perinteiset valmistusmetodit ja huikeat kädentaidot elävät niin Katmandun kortteleissa kuin muuallakin maassa, jossa modernisaatio etenee vauhdilla. Kevään 2015 tuhoisa maanjäristys toi kirjaprojektiin aivan uuden sävyn: kaikki olisi voinut kadota sekunneissa.

Video kirjan teosta ja infoa:
https://mesenaatti.me/treasureofnepal/

 

Tilitys Elämälle
Axel Fredenholm
78 s.
8 €

Karisto, 1999 3. painos

Ruotsalaisen filosofin, tutkijan ja elämänrakastajan syvällisiä lohdutuksen ja kannustuksen sanoja vaikeuksien kanssa kamppaileville, kaiken tarkoitusta ja merkitystä etsiville, hengen rikkautta janoaville.
Tilitys elämälle on kaunis, aforistinen runoelma elämän ihmeellisyydestä, syyn ja seurauksen kohtalonomaisesta laista. Vapaan runomitan keinoin kirjailijan tunnot välittyvät aidon koskettavina.
Axel Fredenholmin näkemysten ja kokemusten taustana on itämainen filosofia yhtyneenä länsimaiseen kristillisyyteen. Hänen syvälliset ajatuksensa ovat tulleet lukijoille tutuiksi jo teoksesta Näin olen kuullut.

Antikvariaatti, Huomautuksia
Kuntoluokitus KOHTALAINEN

 

Saparo-Tuure
Ture Ara
165 s.
10 €

Alea-kirja Oy, 1973

Ture Aran punamustasta muistojen kirjasta. Piirrokset tekijän.

Antikvariaatti, Huomautuksia
Kuntoluokitus KOHTALAINEN

 

Näin olen kuullut
Axel Fredenholm
113 s.
5 € pokkari

Karisto 2000, (alkuperäinen ruotsinkielinen versio 1950)

Seitsemän päivää kestäneen vaelluksen aikana ruotsalainen oppinut ja runoilija Axel Fredenholm talletti Acharyan – intialaisen mestarin – viisautta, jonka ytimenä on nöyryys, usko ja voima pyrkiä kohti täydellisyyttä. Tämä kirja on matka iättömään viisauteen. 

Antikvariaatti, Huomautuksia
Kuntoluokitus KOHTALAINEN

I Ching – Avain muutokseen
Marlies Holitzka
139 s.
Tarjous! 6 €

I Ching on yksi vanhimmista elämänviisauden oppaista. Se heijastelee kiinalaisen filosofian ajatuksia ja näkemyksiä henkisestä kasvusta ja elämän kiertokulusta.
Tässä kirjassa I Chingin symboliikkaa käsitellään ajanmukaisesti ja selkeästi, jotta pääsisit mahdollisimman nopeasti perille siitä, miten tämä "oraakkeli" toimii. Kirjaan on saatavilla myös kauniit kortit, joiden avulla I Chingiltä on todella helppo kysyä neuvoa.

Toivotamme sinulle miellyttäviä syvän ymmärryksen hetkiä I Chingin parissa!

   

Esko Jalkanen
- suuri
suomalainen
luonnontutkija
ja mystikko
(5.6.1921-
5.8.2007)


Saksankielinen erikoisuus
Esko Jalkaselta!

 

 

Die Geheimen Kräfte der Natur und ihre Anwendung
(suom. Luonnon salaiset voimat ja niiden käyttö)
Esko Jalkanen
204 s.
10 €

Der Forstwirt Esko Jalkanen hat über mehrere zehn Jahre Gelegenheit gehabt, die verschiedenen Gebiete der geistigen Welt übersinnlich zu erforschen.

Metsämestari Esko Jalkasella on ollut mahdollisuus tutkia henkisen maailman eri alueita yliluonnollisella tavalla jo kymmenen vuoden ajan.
 

Klaus Rahikainen
3 kirjan paketti


Alussa on ajatus
yksistään 9 €

Kun miehen sydän avautuu
yksistään 15 €

Rakkauden ja kuoleman kohtaaminen
yksistään 9 €

Hinta pakettina 24 €

 

       

 

Onko siellä ketään – Avaruuden älyä etsimässä
Markus Hotakainen
303 s.
6 €

Olemmeko yksin? Tätä kysymystä ihmiskunta on pohtinut aina siitä lähtien, kun Maan ymmärrettiin olevan vain yksi Aurinkoa kiertävistä planeetoista. Markus Hotakainen kertoo kirjassaan, miten Maan ulkopuolista älyä ja sen mahdollisia asuinsijoja on yritetty etsiä ja millaisia etsintöjä on käynnissä.

Ihmeiden aika on aina
Irma Weisen
241 s.
5 €

Hätkähdyttäviä yliluonnollisia ilmiöitä! Missä kulkee mahdollisen ja mahdottoman raja? Mahdollisen ja mahdottoman välistä rajaa joudutaan jatkuvasti siirtämään. Eikö mitään rajaa olekaan? Pystytäänkö kaikki yliluonnolliset ilmiöt selittämään? Riittääkö tämä teos ja sen hämmentävä kuva-aineisto osoittamaan että näkymättömät voimat hallitsevat elämäämme?
 

Syntymän ja kuoleman kirja – Riittejä ja uskomuksia maailmalta
Eija Pulkkinen
238 s.
Tarjous! 14€

Syntymään ja kuolemaan liittyy kaikissa kulttuureissa mystiikkaa ja uskomuksia. Elämän porteista kulkevia saatellaan eri puolilla maailmaa monenlaisin menoin ja siirtymäriitein, jotka ulkopuoliselle usein näyttäytyvät varsin outoina ja eksoottisina.

Urania
Camille Flammarion
125 s.
Tarjous! 15 €

Alkuteos ilmestynyt 1889. Camille Flammarion (1842–1925) oli tunnettu ranskalainen tähtitieteilijä, joka esitti myös kansanomaisesti tähtitiedettä, rohkaisi harrastelijatutkijoita ja toi tämän tieteen lähelle tavallisia ihmisiä. Hän oli sitä mieltä, että useimmat planeetat ja aurinkokuntamme ulkopuolella sijaitsevat tähdet ovat asuttuja ja monilla niistä on paljon suotuisammat olosuhteet elämään kuin meillä.

 

 

 

Halun vallassa – Onnellisuutta etsimässä
Timo Airaksinen
276 s.
Tarjous 4 €

Me haluamme jatkuvasti jotakin, mutta läheskään aina emme tule ajatelleeksi miten monipolvisen ajatusketjun läpi päädymme ratkaisuihimme. Usein halumme eivät edes ole omiamme. Tietotekniikan avulla luodut maailmat voivat rajattomuudessaan toimia mitä villeimpien halujen virtuaalisena temmellyskenttänä, mutta kuka tai mikä siellä oikeastaan seikkailee?

Uforaportti 7 (1999)
Heikki Virtanen, Marko Kananen, Marko Repo
200 s. 
4 e 

Suomen ufotutkijat ry:n seitsemäs raportti sisältää vuonna 1999 tietoon tulleet ufohavainnot ja kontaktitapaukset. Kirjassa on myös valikoituja ufotapauksia eri puolilta maailmaa, ufotutkimuksen historiaa Suomessa ja ufotutkimuksen ajankohtaisia keskustelunaiheita, kuten hypnoosin käyttö ufotutkimuksissa ja Area 51:n salaisuudet.

Kaikuja
Henry T. Laurency
40 s. (kirjanen)
2 €

Aforismeja venäläisnaisen yrityksistä käsittää telepaattisesti ajatuksia planeettahierarkian ensimmäisestä departementista. Lukijaa kehotetaan antamaan hyväntahtoisesti anteeksi varmastikin suuret puutteet niin käsittämisen, kuvauksen kuin otteiden koostamisenkin suhteen.

Ystävyys Jumalan kanssa
Walsch
392 s.
15 €

Kirja on jatkoa maailmaa valloittaneeseen sarjaan Keskusteluja Jumalan kanssa. Osalle kirjat ovat jo tuttuja, mutta vuoropuhelut käyvät aina vain mielenkiintoisemmiksi ja haastavammiksi. Kirjassa Walsch pistää kuitenkin myös itsensä täysin peliin, sillä totuus on yksi Jumalan painottamista teemoista.

Jooga
Harry Uosukainen
201 s.
10 €

Suomenkielinen joogan oppi- ja käsikirja joogaan jo aiemmin jonkin verran perehtyneille.

 

   

Minä Voin!
Harry Uosukainen
67 s.
Tarjous 3 €

Kustantaja Terraviva, 2011

Uusi asenne, uusi elämä, osa 1

Ihmisen suuri oivallus on: Minä voin! Tämän kirjan tarkoitus on osoittaa, että esteet ovat ylitettävissä eikä mikään inhimillinen ole mahdotonta.

Ihminen myös pystyy löytämään sopusoinnun toisaalta henkisen puolensa ja toisaalta arkipäivän elämässä menestymisen

 

Elämän virrassa – Miten elät linjassa muutosten kanssa
Kaija Pitkäniemi
274 s.
Vain 6 € (Kustantajan ovh 26 €)

Elämän virrassa käsittelee monimuotoista muutosten aikaa, jossa elämme. On sinun valintasi, annatko muutosten viedä sinua vai otatko ohjat omiin käsiisi. Elämässä on paljon enemmän valinnan mahdollisuuksia kuin tiedostamme.

Uusin unienselittäjä 1918
64 s.
Salakirjat, 2013
8 €

Kokoiltu vanhojen itämaalaisten y.m. unenselittäjäin muistiinpanoista.

Vuonna 1918 julkaistu Uusi Suomalainen Unienselittäjä on varhaisia suomenkielisiä unikirjoja. Kirjan tuhannet unien aiheet on ryhmitelty helposti löydettävään aakkosjärjestykseen.
 

Anssi Alhonen, Tytti Muurinen
56 s.
10 €

Pientä ja isoa väkeä -kuvakirjaan on koottu vanhoja suomalaisia uskomuksia, tarinoita ja loitsuja. Sivuilta voit lukea muun muassa mitä vanha kansa uskoi maailman synnystä, miten saunanhaltija suututettiin sekä mitä ovat hapsinkatkiaiset ja kätkökäärmeet.
 

Aitoa ruokaa
- Väärentämättömän ruoan opas

Mats-Eric Nilsson
280 s. 
(23 e)
Tarjous 5,50

Mats-Eric Nilssonin kirjat ovat aiheuttaneet ruokavallankumouksen Ruotsissa. Kuluttajat ovat muuttaneet ruokailutottumuksiaan ja elintarviketeollisuus on joutunut puhdistamaan tuotteistaan pois suuren osa lisäaineista. Aitoa ruokaa on kirja teollisesti valmistettujen elintarvikkeiden runsaasta lisäaineiden ja aromien käytöstä sekä kuluttajien johtamisesta harhaan.

Statiinin uhrit
Leino Utriainen
223 s.
Tarjous 8

Vuonna 2006 diplomi-insinööri Leino Utriainen oli kuolla statiinin aiheuttamaan haimatulehdukseen. Hän jätti statiinilääkityksen, parantui ja on siitä lähtien omistanut elämänsä statiinien aiheuttamien haittavaikutusten tutkimiseen.
 

Kasviskeittokirja vuodelta 1910
Eduard Baltzer
200 s.
10 €

Harva valinta on niin perustavaa laatua kuin se, mitä laitamme sisäämme ja muutamme osaksi fyysistä olentoamme. Tämä oli selvää Eduard Baltzerille (1814 – 1887), Saksan ensimmäisen vegetaarisen yhdistyksen ja lehden perustajalle.
 

 

 

Runoileva Jumala
Olavi Moilanen 
160 s. 
(17 e) 
Tarjous 5 e

 

Yhteiskuntatieteiden tohtori Olavi Moilanen on ihmisen syvyyden ja unien tutkija. Väitöskirjastaan lähtien hän on ollut kiinnostunut Heideggerin inspiroimasta ihmisen olemuksen syvyyden ymmärtämisestä. Tämä kirja tuo esille hänen ajattelunsa uskonnolliset yhteydet.

Nadia - onnetar
Andrei Pajanne 
235 s. 
(28 e) Tarjous 9 e

Nadia, onnetar on ihmistä luotaava romaani takertumisesta ja luopumisesta. Andrei Pajanne, jonka teos Autuaiden saari nousi sanomalehtien kriitikkojen rankkauksessa vuoden 2013 vaikuttavimpien lukuelämysten joukkoon, on kirjoittanut uuden yllätysromaanin.

ULTRAN erikoisuus!

Tieto todellisuudesta
Henry T. Laurency
302 s.
(19 e) Tarjous 10 e

Aikana, jolloin yhä useammat huomaavat tarvitsevansa selityksen elämän tarkoitukselle, herättää esoteerinen tietoperinne yhä suurempaa mielenkiintoa. Ruotsalainen esoteerikko Henry T. Laurency otti tehtäväkseen esittää ikivanhan tiedon järjestelmänä ja muodossa, joka sopii aikamme koulutetuille ihmisille. Esityksen perusteeksi hän otti Pytagoraan mentaalijärjestelmän - hylozoiikan.
 

Vaiheessa
- Elämä henkisenä harjoituksena

Mili Kaikkonen
n. 200  s.
(23 e)
Tarjous 14 e

Suorituskeskeisessä maailmassa henkisestä kasvusta on tullut tavoitehakuista. Intuitiivisen konsultin Mili Kaikkosen maanläheinen kuvaus tarjoaa tuoreita, henkilökohtaisia näkökulmia moderniin henkisyyteen ja itsensä kehittämiseen. Kirjailija avaa rehellisesti oman polkunsa vaiheita ja purkaa myyttiä täydellisestä henkisestä ihmisestä. 

 

Nykyhetken Lapset
Meg Blackburn Losey, Msc. D., Ph.D.
214 s.
(26 e) Tarjous 15 e

Kristallilapset, indigolapset, tähtilapset, maan enkelit ja siirtymäkauden lapset.
Monet lääkärit toteavat virheellisesti, että näillä lapsilla on autismi, keskittymishäiriö (ADD) tai keskittymis- ja ylivilkkaushäiriö (ADHD). Yli puolessa tapauksista lääkärit ovat väärässä. Nykyhetken lapset eivät ole viallisia. He toimivat vain eri tavalla.

Elämänenergiaa ja vihreää voimaa
Maritta Vuorinen
89 s.
(20 e)
Tarjous 10 e

Saatko luonnosta iloa ja energiaa? Oletko henkisesti vahva ja levollinen? Maritta Vuorinen on hullaantunut luovuudesta ja luonnosta ja jakaa nyt kokemuksensa kaikille.

 

Tervetuloa – Opas Suomen historiaan, kieleen, kulttuuriin ja tapoihin
Raija Tervomaa
205 s.
6 €

Miksi talvisota teki sisusta maailmankuulun, miksi et voi tietää, onko talonmies mies vai nainen, miksi Lönnrot kokosi Kalevalan tai miksi tosimies ei itke? Jos olet muuttanut tai muuttamassa Suomeen, asut kaukana kotimaasta tai olet kiinnostunut maamme historiasta, kielestä, kulttuurista ja tavoista, saat moniin kysymyksiin vastauksen.

Maa, ilma, tuli ja vesi
- Magiaa luonnosta 2

Scott Cunningham
201 s.
8 e (ovh 25 e)

Kaikki olemassa oleva liittyy neljään elementtiin – tuleen, ilmaan, veteen tai maahan. Elementit eivät ole pelkästään fyysisiä ilmiöitä, vaan jokaisella on oma henkinen ja luova ulottuvuutensa. Luonnonmagian harjoittajat hyödyntävät elementtejä monin eri tavoin.

Länsi-Afrikan shamanismi ja henkinen perinne
Adama & Naomi Doumbia
186 s.
8 e (ovh 27 e)

"Kaikkialla on taivas, kaikkialla on Henki." Näillä sanoilla Adama ja Naomi Doumbia kutsuvat lukijan matkalle Länsi-Afrikan henkisyyden sydämeen ja sieluun. Mandelaiseen kulttuuriin syntyneen ja siinä kasvaneen Adaman sekä Länsi-Afrikan henkisiin perinteisiin tutkijana perehtyneen Naomin yhteistyönä syntynyt kirja avaa harvinaislaatuisen ja aidon näkymän Länsi- Afrikan henkisyyteen ja shamanistisiin perinteisiin.

Onnen alkulähteillä - Seitsemän elämänohjetta vanhemmille
Deepak Chopra
115 s.
12 e (ovh 19 e)

Deepak Chopra on maailmankuulu kirjailija ja henkisen kasvun opettaja. Hän korostaa, että henkisten lainalaisuuksien toteuttaminen käytännön elämässä on tie onneen ja menestykseen.

 

Huna - Havaijilaista elämänviisautta
Serge Kahili King
214 s.
8 e (ovh 27 e)

Ihmisen sisimmässä piilevä voima ja sen hyödyntäminen on yksi elämän ihmeellisimmistä ulottuvuuksista. Kun opit ymmärtämään energian syvintä olemusta, pystyt keskittymään tavoitteisiisi ja kohdistamaan huomiosi myönteisiin päämääriin. Voit luoda elämästäsi toiveidesi mukaista.

 

Maan voimaa - Magiaa luonnosta
Scott Cunningham
166 s.
8 e (ovh 25 e)

Maassa piilee uskomatonta voimaa. Tuulen, sateen ja liekkien energiaa on mahdollista hyödyntää omien tavoitteiden saavuttamiseksi. Scott Cunningham hallitsee vanhat loitsut – solmumagian, peilien ja kynttilöiden avulla harjoitettavat taiat ja elementtien salat.

 

 

Uuden henkisyyden voima – Tie myötätuntoon ja oman kutsumuksen toteuttamiseen
William Bloom
271 s.
(28 e) 
Tarjous 12 e

Uuden henkisyyden voima käsittelee arkijärkevästi ja selkein sanoin kysymyksiä, joihin yhä useammat kaipaavat vastauksia hakiessaan avarampaa elämänkatsomusta kapean tunnustuksellisen uskonnollisuuden sijaan. William Bloom jakaa kirjassaan kauan kaivattua selkeyttä ja esittää oman vallankumouksellisen näkemyksensä.
 

Maailmankatsomusten taistelu – Tiede vs. Henkisyys
Deepak Chopra & Leonard Mlodinow

406 s.
(ovh 28 e) Tarjous 9

Kahden bestseller-kirjailijan häikäisevä väittely elämän tarkoituksesta. Mitä tapahtuu, kun yhdistetään henkisyyden sanansaattajan Deepak Chopran ja huippufyysikko Leonard Mlodinowin vastakkaiset näkemykset maailmankaikkeudesta? Syntyy vähintäänkin mieltä avartava keskustelu ihmisyydestä.

Ultran erikoisuus!
Vain rajoitettu erä

 
Pöljän shamaanin runotukset - Vilikasuvihko

Hannu Huuskonen
(35 e)
Tarjous 20 e

Monen kurun kulkijakin
kiivennyt harjulle hyvästi
laski sieltä liukumäen
vielläi on perse kipiä.
Nyt mä laskea livotan
elon virtaa pikku hiljaa
soljuu vesi verkkaisasti
kohti kuohuja kovia.
Venootin jo vetäiseepi
kiskaiseepi kivakasti
kohta suvantoon suhahan
loppui kiire kokonansa.
Pöljällä NYT

Minä olen maailman valo
Inkeri Korpela
175 s.
20 e  Tarjous 5 e

Ikiaikojen Jumala on luvannut siunata ihmistä. Mutta millaisesta siunauksesta on kysymys, kun sen toteuttamiseen kuluu tuhansia vuosia...

Ufojen jäljillä – Uusimmat ufo-havainnot Suomesta ja muualta
Tapani Kuningas 

263 s.
10 e

Uutta ufoista, hämmästyttäviä ilmiöitä ja tapauksia. (1971)

 

Ikuinen ihminen
Mirjan Aho
172 s.
(18,50 e) Tarjous 4 €

"Mielenkiintoinen romaani, asiatieto selkeää, täynnä viisautta; antaa hyvän mielen."
"Joukko erilaisia ihmisiä ja kuitenkin niin samanlaisia pohtimassa kurssilla ikuisen ihmisen mysteeriä."

Päällään seisova Jeesus
– Uskonnollisen tilanteen tarkastelua nykymaailmassa

148 s.
5 e

"Aloita päivä rakkaudella, täytä päivä rakkaudella, lopeta päivä rakkaudella."
Kirjan painopiste Sathya Sai Baba

 

Älä ole huolissasi
Heikki Tajakka
71 s.
4 e

Tämä kirjailijan 19. teos on uudenlaista tekstiä. Lyhyitä, usein nasevastikin ilmaistuja kommentteja elämänilmiöistä ja siinä on myös ilmaistu perussanoma: kristityn orpous maallistuneen elämän keskellä, Jumalan armon ja rakkauden vaikutus vahvistavana voimana, sekä henkilökohtaisen kilvoittelun mukanaan tuomat siunaukset.
 

Viljami Kemppaisen tarina
Mikko Nenonen
179 s.
5 e

Tämä teosofinen romaani on syntynyt vuosina 1985-1988. Sen kirjoittaja tutustui ihmisyyden tunnustajien työhön vuonna 1979 ja eli ryhmän yhteisössä vuosina 1980-1985, ensin Varkaudessa ja sitten Käpykolossa. Kokemukset noilta vuosilta ovat antaneet aiheen ja ennen kaikkea henkisen sisällön tälle tarinalle.

Eetterimaailman rajamailla - eli kuolemanjälkeinen elämä tieteen valossa selitettynä

J. Arthur Findlay
163 s.
Tarjous 5 €

Englantilainen tutkija Arthur J. Findlay lähestyy kirjassa spiritualistisia ilmiöitä oman aikansa tieteen näkökulmasta ja pohtii mm. eetterin koostumusta sekä sielun ja aineen käsitteitä. Hän selostaa myös meedioistuntoja, joihin hän osallistui tutkijana.

Kypsyys elämän ihmisyydessä
Marjo Sulin
120 s.
Tarjous 4 €

Marjo Sulin kirjoittaa omasta elämästään ja kokemuksistaan. Elämän tiellä tapahtuneet kokemukset koskettavat lukijaa ja herättävät pohtimaan elämän merkitystä.

 

 
Tiibet tänään
Tiibet-ryhmä
39 s.
4 e

Ajankohtaisraportti Tiibetin tilanteesta
 

Enokin tiedonkirja 1
Kanavoinut Leena Laaksonen
110 s.
6 e

Elämme suuren muutoksen aikaa. Niin yhteiskunta ympärillämme kuin oma tietoisuutemmekin on avautumassa täysin uusille urille. Mitä oikeastaan on tapahtumassa? Enokin Tiedonkirja auttaa meitä ymmärtämään.

 

Avaimet Elämään
– Kirja, joka ei vanhene

Toim. S.Nikula, J.Pursiainen, V.Kinnunen, E.Tuovila
259 s.
(ovh 40 e)
Tarjous 10

Monipuolinen, asiantunteva, innostava, hauskakin... Tämä liikunta- ja terveysalan ammattilaisten kokoama ja kirjoittama tietoteos tarjoaa todella täyden avainnipun niin fyysiseen kuin psyykkiseenkin hyvinvointiin, sekä nuorille että vanhemmille. Vihdoinkin on saatu aikaan tietopaketti, joka avaa rehellisen ja kokonaisvaltaisen näkemyksen tavalliseen ihmiseen eikä kumartele markkinoiden suuntaan.


 

Zombievyöhyke
– Suomalaista horroria

Jukka Nieminen
113 s.
5 e

Jukka Nieminen on kirjoittanut useita rajatiedon kiistellyimpiä kirjoja kuten Muinaissuomalaisten kadonnut kuningaskunta, Luomiskoodi, Suomen mysteerit... 
Tarinassa Nooa, Jukkis, Marina ym. kokevat zombiet omassa elämässään, ne verenhimoiset zombiet jotka himoitsevat raakaa ihmislihaa ja saavat muutkin muuttumaan samanlaisiksi puremalla heitä.

Teosofian juuret
Mikael Niinimäki
Kustantaja Kustannus Oy Rajatieto, 1979
182 s.
10 e 

Mikael Niinimäen Teosofian juuret perustuu professori Lauri Hongon ja professori Reijo Wileniuksen tarkastamaan uskontotieteelliseen tutkielmaan ”Historiallis-fenomenologinen tutkimus teosofisen liikkeen syntyvaiheista”, jota on kansantajuistettu ja lyhennetty, myös eräitä lisäyksiä on tehty.

 

Mitä on? Entiset elämät
Florence Wagner McClain
80 s.
6 e

Jos olet joskus taistellut sellaisten pelkojen kanssa, joilla ei tunnu olevan mitään tekemistä nykyisen elämäntilanteesi kanssa... Jos olet joskus tavannut ihmisen, jonka kanssa tunnet välitöntä yhteenkuuluvuutta... Tai jos olet matkustanut sinulle ennestään tuntemattomaan paikkaan vain huomataksesi, että se tuntuukin tutulta...

 

   kir-teosjuur.JPG (17485 bytes) 

 

 

Ultran kirjapaketti

 

Ultran julkaisemat ja vielä saatavana olevat kolme klassikkoa:

Eva Bell Werber: Mestarin hiljainen ääni
Irma Weisen & Georg Lindström: Yhteyksiä ajattomuudesta
Mikael Niinimäki: Teosofian juuret
Heikki Heimola: Elämää unessa ja ajassa

 

Yhteishintaan 30 e

 

 

 

 

  CD-LEVYT, DVD-FILMIT, YM. YM...

 

Harvinaisuus!

 1 2 3

Ida Di Donato - CD

Kesto 47 min. 9 kappaletta
4 €

Ultrapäivien 2008 esiintyjän Ida Di Donaton CD saatavana Ultrasta!

Italialainen Ida Di Donato on näkyvien ja näkymättömien maailmoiden kanava, joka jo monien elämiensä aikana on palvellut atlantis-egyptiläistä vihkimysperinnettä. CD:llä hän kanavoi mantrojen avulla. Viimeiset kappaleet myös musiikkia.

 

   
DVD

Your Face Tells All – Kasvosi kertovat DVD

kesto 102 min
Tarjous 10 €

Erik Kanto’s lecture about face reading.

Beautiful flute music guides you to the very start of the lecture. Erik Kanto has been hosting the Ultrapäivät in Kuortane for many years.
 

DVD

Apocalypse 2012:
Maailma lopun jälkeen

DVD
kesto 120 min + extrat
Tarjous 9 e

Ohjaaja Bruce Weaver tuo selvästi esille, että ainoastaan henkinen herääminen pystyy muuttamaan ihmiskunnan nykyistä kurssia.  Ihmiskunta taistelee tällä hetkellä lopun ajan kynnyksellä.

MASKOTTI
-RIIPUS

Käsintehty maahinen -maskotti
8 e

Maahinen on metsän asukas, joka on maanpäällisessä maailmassa usein näkymätön. Se vahtii ja pitää huolta kantajastaan.
Luonnonhenkiriipukset ovat Etelä-Amerikan intiaanien käsityötä.

Kiva pikkulahja!

 

   
KARTTA

Kirkkomitat-karttajuliste

Koko: leveys 50 cm, korkeus 70 cm
6 e

Komea juliste seinää koristamaan ja herättämään keskustelua!
Jukka Niemisen kertomaa kirkkomitoista: ”On todella hämmästyttävää, mutta vanhat kirkot tuntuvat olevan 33,3 km välein toinen toisistaan.”

   
   
Yksittäiskappaleita
 

Suomenkielistä rajatietoa:

 • Ajan päättyminen, J. Krishnamurti, David Bohm, 1985, 288 s. 15€ (ANTIKVARIAATTI)

 • Eläinten syömisestä, Jonathan Safran Foer, 400 s. 10€

 • Guadalupen ihme, Outi Fingerroos, Matleena Jänis, 135 s. (hienot värikuvat) 15€

 • Henkinen kehitys ja elämän arki, Irma Weisen, 1990, 180 s. 8€ (ANTIKVARIAATTI)

 • Ihmisen ikuinen kriisi, Paul Brunton, 1986, 294 s. 18€ (ANTIKVARIAATTI)

 • Ihmisten kalastaja – apostoli Pietarin elämä, F.B. Meyer, 1929, 311 s.  10€ (ANTIKVARIAATTI)

 • Kalevala, Marko Raassina 87 s. (hauska tulkinta kalevalasta) 10€

 • Klassikkokirjailijoiden parhaat kummitustarinat, toim. morton & klinger, 2019, 357 s. 25€

 • Mayojen testamentti ylösnousemus, Steve Alten, 474 s. 13€

 • Nostradamus 100 ennustusta, Mario Reading, 191 s. (hieno!, värikuvat) 18€

 • Numerologia energiaa ja sieluntietä, Ulla Niskanen, 236 s. 15€

 • Näin puhui Zarathustra, Friedrich Nietzsche, 383 s. 20€

 • Onnistumisen laki, Paramahansa Yogananda, 44 s. 8€

 • Outojen kokemusten psykologia, Jukka Häkkinen, 2018, 220 s. 19 €

 • pH-tasapaino, Rauno Moilanen, 313 s. 15€

 • Pyhiinvaellus, Paulo Coelho, 285 s. 8€

 • Soturijumalatar – naiseuden voima, Heatherash Amara, 2020, 188 s. 26 €

 • Suuri seikkailu, Pekka Ervast, 1978, 207 s. 9€ (ANTIKVARIAATTI)

 • Tohtori Tavernerin salaisuudet, Dion Fortune, 2017, 281 s. 15€

 • Valoa lautasella – Parane puhtaalla ravinnolla, Aaltonen Karita ja Kaie Hakonen, 2020, 287 s. 25€

 • Vege! tuoreita makuja kotikeittiöstä, Alex Nieminen & Riikka Sukula, 402 s. (kovakantinen, isohko) 15€
   
   

 • Antroposofisia virikkeitä Suomelle, Johannes Kananen (toim.), 276 s. 19 €

 • Hermojen hallinta, David Harold Fink, 245 s. 5 € (ANTIKVARIAATTI)

 • Hiljaisuuden ääni, H.P.B., 152 s. 3 € (ANTIKVARIAATTI)

 • Hyvän elämän reseptit – Oivalluksia arjen keskelle, Sanna Wikström 313 s. 18 €

 • Ihmisien henkinen vapautuminen, Antti Puustinen, 168 s. 15 € (ANTIKVARIAATTI)

 • Jumala ja luominen, Pekka Ervast, 245 s. 5 €

 • Koska välitän annan anteeksi – koska välitän en anna anteeksi, David Augsburger, 174 s. 9 € (ANTIKVARIAATTI)

 • Kun taivas syöksi tulta, John Baxter & Thomas Atkins, 161 s. 9 € (ANTIKVARIAATTI)

 • Rakkaus – Tie Jumalan luo ja onneen, Anna Berg, 83 s. 15 €

 • Rituaalit ja henkinen hyvinvointi, Richard Webster, 219 s. 19 €

 • Mihin minä uskon, Eveliina Lauhio, 272 s. 19 €

 • Ouroboros – Rakkaus, Valo ja Tietoisuus, Rauni Kemppainen, 244 s. 20 €

 • Uhka avaruudesta, Arthur C. Clarke, 267 s. 10 € (ANTIKVARIAATTI)

 • Tietoisuuden portailla – askelmina oman kehon chakrat, Margit Kinnunen, 202 s. 8€

 • Vaeltajat – Kokemuksia kuolemattomuudesta, Kirsti Koskela, 120 s. 14 €

 • Yhteys, Sirkka Santapukki, 195 s. 16 €


Englanninkielisiä scifi-pokkareita – Scifi-Novels In English:

 • The Bermuda Triangle, Charles Berlitz, 252 s. 3 €

 • The Black Hole, Alan Dean Foster, 187 s. + värikuvat keskellä 3 €

 • The Cyberiad, Stanslaw Lem, 295 s. 3 €

 • Flying Saucers – Serious Business, By Frank Edwards, 184 s. + mustavalkokuvia ufoista, 3 €

 • New Worlds 5, Edited by Michael Moorcock, 280 s. 2,50 €

 • Showboat World – Amazing adventures of two wily rogues on a planet settled my Earth’s misfits, Jack Vance, 188 s. 2,50 €

 • UFO – The Whole Story, Coral And Jim Lorenzen, 301 s. 2,50 €

 

  LATAA ILMAISEKSI ILOKSESI UFOAIKA 1/1972 NÄKÖISPAINOSTästä lähti liikkeelle Ultran huikea historia suomalaisen rajatiedon ikoniksi!

Klikkaa auki 32-sivuinen pdf-tiedosto ja tutki.
(Tiedoston koko 15 Mb, latautuminen kestää tovin.)

 

 

 


toimitus@ultra-lehti.com
Ultra-lehti, Salojärventie 36, 17950 KYLÄMÄ 
Puh (03) 5558101  Gsm 0456796920

| Ajankohtaista | Tapahtumia | Ultrapäivät | Kolumnit | Ultra-lehdet |
| Kirjamyynti | Hakemistot | Galleria | Info | Linkit |

ALOITUSSIVULLE