Ultrapäivä-luento:

La 8.7. klo 13.15

Pohjolan Valon vihkimys

Ilta-Workshop klo 21:
Arkkienkeli Metatronin lahjat ja yhteys


Sanni Nevalainen

 

Elämänpolkuni on kulkenut Reikin kautta enkeleiden ja valon maailmaan. Elämäni on muuttunut täysin sen jälkeen, kun kävin “sattumalta” Reiki 1-kurssin Espoon Työväenopistossa helmikuussa 2006. Etsiskelin jotain elämääni – periaatteessa kaikki oli hyvin, minulla oli mm. upea ekonomin työ If vahinkovakuutus- yhtiössä Suomen henkilöasiakkaiden verkkopalveluista vastuullisena, mutta jonkinlainen levottomuus vallitsi kuitenkin minussa. Sattumaan en enää usko. Uskon, että kaikki asiat, joita meille tapahtuu, opettavat jotakin.

Vuodesta 2008 alkaen olen päätoimisesti ollut hyvinvointiyrittäjä. Tätä ennen opiskelin Reikiä ja enkeleitä ja aloin jo pitää näitä kursseja. Kiitos ihanat oppilaani ja asiakkaani! Nykyään nautin erityisesti erilaisten kurssien ohjaamisesta sekä myös hoitoon tulevien asiakkaiden rinnalla kulkemisesta. Minua voi kutsua myös henkiseksi uuden ajan valmentajaksi, näkijäksi ja Valon Taiteilijaksi.

Matkani on kulkenut mm. vuonna 2008 sekä Rentoutusopastaja SHY:ksi että Hypnoosiohjaajaksi Suomen Hypnoosiyhdistyksestä. Vuoden 2009 lopulla valmistuin lisäksi Suggestovalmentajaksi Suomen Hypnoosiyhdistyksestä ja keväällä 2010 Suggestoterapeutti SHY:ksi samasta yhdistyksestä.

Vuoden 2009 alusta syyskuun 2010 alkuun toimin myös Suomen Hypnoosiyhdistyksen koulutusvastaavana ja sen jälkeen jatkoin samassa yhdistyksessä Rentoutusohjaajien kouluttajana. Monta vuotta opetin myös Reikiä sekä yksityisesti että Espoon että Helsingin työväenopistossa. Espoon työväenopistossa opetin lisäksi intialaista päähierontaa ja suggestorentoutusta. Lopetin pitämieni kurssien laskemisen 50:een Reiki 1-kurssiin, joten aika monta niitä on tullut pidettyä ja lisää tulee.

Kiitollisena olen saanut myös pitää upeiden enkelikurssien lisäksi enkelihoitajakoulutuksia. On ollut ilo saada kulkea upeiden oppilaiden rinnalla ja nähdä heidän kasvavan omaan suuruuteensa ja potentiaaliinsa johdattaen myös asiakkaita ja oppilaita valon tielle.

Maalannut olen aina. Vuodesta 2006 alkaen olen maalannut öljyväreillä. vuodesta 2008 olen pitänyt lukuisan määrän näyttelyitä yhdessä ja muiden kanssa. Lämpimästi tervetuloa tutustumaan töihini! Ne ovat myös myynnissä. Niiden tekeminen on minulle suuri ilo. On huikeaa, miten korkeat, parantavat energiat leviävät niidenkin kautta. Ilokseni saan pitää helmikuussa 2017 näyttelyn Finlandia-talon Galleria Verandassakin.

Kesällä 2013 pidin ensimmäiset kanavoidun maalaamisen kurssit. Oppilaina on ollut akvarelli- akryyli- ja öljyvärimaalareita aloittelijoista konkareihin. Voidaankin sanoa, että luovuuden kukkaan puhkeaminen ja ilo ovat olleet kantavia tuomisia kursseilta itse töiden ja kokemusten lisäksi. Yhden ensimmäisen kesän oppilaani kanssa pidin jopa syksyllä 2014 yhteisnäyttelyn Kirkkonummen kirjastossa. Joskus unelmat toteutuvat nopeammin kuin osaa odottaakaan.

Valon maailma enkeleineen, valaistuneine mestareineen ja muine upeine valo-olentoineen ovat elämäni parhaita asioita. Kesällä 2014 pidin ensimmäiset Tähtiportit ja voimapaikat kurssit. Niillä koettiin huikeita uuden ajan vihkimyksiä, valonportaalien avaamista, kristalliverkon uusimista ja eheyttämistä sekä äiti maan energioiden kanssa työskentelyä. Lisäksi saimme ikiaikaista viisautta uuden ajan energioihin tuotuna sekä työkaluja, joilla jatkaa työskentelyä. Mitä tällaiselle kurssille osallistuminen voikaan tarjota omalle muutoksellesi?

Vuonna 2015 on ollut mahtavaa saada pitää uusi kolmiosainen kurssi aurinkokiekoista ja olla omalta osalta tuomassa tätä loistavaa energiaa ja niiden käyttöä maan päälle. Nyt nuo 12 kiekkoa ovat taas käytettävissämme 9.12.2015 alkaen.

Pitkäaikainen haaveeni, Havaijin-matka (Jumalatar-vihkimyskurssi) oli Kauailla maaliskuussa 2016. Sanat eivät riitä näitä upeuksia kuvailemaan. Kiitoksia kaikille!

Kesäkuussa 2016 oli uutuutena Kolilla 4 päivää kursseja täysikuun ja kesäpäivänseisauksen aikana. Entistä enemmän ykseydessä ollen ja oppilaitakin sinne ohjaten. Voit lukea elokuun 2016 Sielunpeili-lehdestä lisää Kolin maalauskurssista. Rauhassa, Ilossa, Valossa, Rakkaudessa ja Totuudessa. Nyt Kolin huiput ovat pysyvästi viidennessä ulottuvuudessa. Kurssit jatkuvat kesäkuussa 2017 maalaa enkeleiden kanssa kurssilla sekä tähtivihkimyskurssilla.

Heinäkuussa 2016 tein kukkatippoja arkkienkelien, yksisarvisten, jumalatarten ja mestareiden kanssa ja niitä on myyty jo nyt yllättävänkin runsaasti, myös ammattilaiskäyttöön.

Uutuutena alkoivat syksyllä 2016 kaukohoitoillat enkeleiden kanssa. Heidän pyynnöstään ja ohjauksestaan pidän jatkossa kerran kuussa myös näitä. Jokaisella illalla on oma teemansa, mutta yleistä on ihana, parantava enkelienergia.

Ihan uutena pidin syyskuussa 2016 Soul-Body-Fusion -kurssin enkeleiden ja  Heidi Nyströmin kanssa. Kurssin käyneenä voi tehdä näitä hoitoja muille. Ihanan tärkeä asia muistaa ja oivaltaa sieluyhteys ja antaa sielun täydentyä ja kehon eheytyä.

Kesällä 2016 olin esiintymässä Neljän Tuulen juhlaleirillä otsikolla “Uuden ajan vihkimykset” ja tutustuin siellä Katja Frangeen. Tämä ystävyys on johtanut siihen, että Katja Frange on kirjoittanut 44 maalaukseeni upeat tekstit. Näin syntyivät Intuitio-kortit, jotka Viisas Elämä kustantaa. Myyntiin ne tulivat helmikuussa 2017 Minä Olen messuille ja niiden myynti on ylittänyt kaikki odotukset. Kortteja voi ostaa suoraan minulta.

Finlandia-talon näyttely Valon Voimaa loppui juuri. Näyttely oli yhden unelmani täyttymys. Moni taulu löysi uuden kodin ja kokemus oli kaikin tavoin uskomattoman upea. Lämmin kiitos kaikille osallistuneille.

Ultra-lehdessä on alkuvuonna 2017 julkaistu ihana enkelikouluni ja uuden sarjani “Taiteen Tavoin” ensimmäinen juttu on juuri julkaistu Minä Olen -lehdessä.

Keväällä 2017 on ollut ihana keskittyä enkelihoitajien opettamiseen.  Opiskelu on mahdollista nyt myös yksityiskurssina, jolloin kanavoin koulutuksen teeman ja kokonaisuuden oppilaalle.  Lämpimästi tervetuloa!

On muutenkin aika toteuttaa unelmiaan ja antaa valon loistaa. Lämpimästi tervetuloa säteilevään valon maailmaan, matkalle itseesi, omaan voimaasi ja korkeimpaan potentiaaliisi. Anna valosi säteillä ja uskalla elää unelmasi todeksi. Tulkoon unelmamme todeksi parhaalla mahdollisella tavalla.
 

www.valonvoimaa.fi

 

 

 

toimitus@ultra-lehti.com
tilaukset@ultra-lehti.com

Ultra-lehti, Salojärventie 36, 17950 KYLÄMÄ 
Puh.  (03) 5558101  Gsm 0456796920

ALOITUSSIVULLE