Ultrapäivä-workshop:

Siriusvihkimys ja Merkaba aktivointi kanavoituna Akenatonilta


Marjut Moisala

 

Marjut Moisala toimii hyvinvointiyrittäjänä Oulun seudulla. Hän tekee hoitoja, kuten selvänäköiset chakrakartoitukset, Reiki, Sekhem, Tarot-konsultointi sekä henkisen kasvun ohjausta, sekä ohjaa kursseja ja ryhmiä, mm. meditaatio, kundaliini, Reikin ja Sekhemin kaikki tasot, Jumalatarkurssit naisille sekä Yhteys Korkeampaan minuuteen ja Avaudu kanavaksi –kurssit.
Marjut työskentelee henkioppaitten ja enkelitason energioitten kanssa. Hän on kirjoittanut useita kirjoja henkisen kasvun teemoista, mm. Atlantiksen perintö, Adamonin aika -kaikkien unien loppu, Amenhotep ja uusimpana Muinaiset.

Marjut on pitkään tiedostanut muistavansa aiempia - tai samanaikaisia - inkarnaatioitaan, joiden perusteella hän on kirjoittanut joitakin kirjoistaan.
Atlantis-kirjassaan hän kertoo elämästä Atlantiksen loppuvaiheitten aikana kivitemppelin papittarena. Tässä elämässä hän käyttää samoja Atlantiksella ja Egyptissä oppimiaan taitoja mm. chakrajärjestelmän kartoittamisessa. Tätä hoito/konsultaatiomuotoa Marjut on soveltanut jo yli tuhannen asiakkaan kanssa.
 

Marjutin kotisivut http://solarel.nettisivu.org/

 

 

 

toimitus@ultra-lehti.com
tilaukset@ultra-lehti.com

Ultra-lehti, Salojärventie 36, 17950 KYLÄMÄ 
Puh.  (03) 5558101  Gsm 0456796920

ALOITUSSIVULLE