Ultrapäivä-luento:

Pe 7.7. klo 18.30

Itsetuntemus ja tietoisuuden evoluutio

Ilta-Workshop klo 21:
Kuinka löydän ja kehitän sisäisen voimani?


Jeremy Qvick

 

Olen Jeremy Qvick, 27-vuotias tietoisuuden tutkija, taiteilija ja kirjailija. Synnyin ja kasvoin Inarissa. Kirjoitan ja luennoin tietoiseksi tulemisesta, sisäisisten voimavarojen ja luovuuden kehittämisestä. Haluan yhdistää ja jakaa henkisten traditioiden viisautta ja omia kokemuksiani nykypäivän ihmisille.

Tärkeimpiä elementtejä työskentelyssäni ovat kokemuksellisuus ja selkeys. Haluan kulkea toisten kanssa tietä kohti ihmisyyttä, jossa sisäinen potentiaalimme ja luovuutemme olisivat arkipäivää. Mielestäni elämän tärkeimpiä asioita on oppia löytämään oma sisäinen voimansa ja tulla siksi kuka oikeasti on.

Olen tutkinut paljon meditaatioita ja muita henkisiä menetelmiä sekä tietoa itsensä ja voimavarojensa löytämisestä ja käyttöön ottamisesta. Olen kehittänyt niistä ja omista oivalluksistani työkaluja elämän kokemiseksi ja ymmärtämiseksi. Näitä työkaluja voi soveltaa kaikilla elämän osa-alueilla. Alueet, joihin olen erikoistunut, ovat luovuus ja sosiaalisuus. Kun ihmiset löytävät yhdessä oman ja yhteisen potentiaalinsa, he voivat tehdä ihmeitä.

Kanssakäyminen on vain usein todella hankalaa, koska jokainen ihminen kantaa itsessään haavoja ja haasteita, joita on vaikea kohdata tai kohdella oikealla tavalla. Tämän vuoksi olen opiskellut sisäistä havainnointia, jonka avulla ihminen voi oppia tuntemaan omat tunne-, ajatus- ja halumallinsa käytännössä. Kun ihminen tulee tietoiseksi omista haasteistaan, voidaan niitä käsitellä yhdessä parantavassa ilmapiirissä.

Unelmani on olla mukana kehittämässä tietoisten ihmisten yhteisöä, joka voisi auttaa uutta kulttuuria ja elämäntapaa löytämään tiensä maan päälle. Haluan yhdistää toimivat osat vanhasta idän ja lännen henkisyydestä ja filosofiasta sekä modernista tieteestä ja taiteesta ja tuoda tätä yhdistettyä viisautta toisten ihmisten kanssa elämään.


www.ihmisyyteen.fi

 

 

 

toimitus@ultra-lehti.com
tilaukset@ultra-lehti.com

Ultra-lehti, Salojärventie 36, 17950 KYLÄMÄ 
Puh.  (03) 5558101  Gsm 0456796920

ALOITUSSIVULLE