Ultrapäivä-workshopit:

Pe 7.7. klo 23
   la 8.7. klo 12

Kalevan Nainen johdattaa Myyttiselle metsäretkelle


Helena Nuutinen

 

Helena Nuutinen, Filosofian maisteri, logonomi, lehtori evp.

Kalevan Nainen kaivaa muinaisista kätköistä vanhaa suomalaista valoa elämässä kulkemisen helpottamiseksi. Viisautensa hän on saanut verenperintönä karjalaisilta esivanhemmiltaan ja hän kantaa sydämessään vuosisataista runonlaulajien, itkijöiden ja näkijöiden perinnettä – ikiomaa suomalaista viisauttamme.

Helena Nuutinen on 64-vuotias kolmen lapsen äiti, yrittäjä ja vuoden 2014 alusta jäänyt eläkkeelle äidinkielen opettajan virasta.  Luonto kertoi hänelle jo aivan nuorena, että oli tullut aika jatkaa esi-isien viitoittamalla polulla.
    ”Arvostan ikää ja toivon itselleni sen tuomaa viisautta, lämpöä ja hiljaista ymmärrystä elämän tärkeimmistä asioista. Kansanperinteen koen arvokkaaksi aarteeksi, jota aika ja ikä vain jalostavat. Odotan malttamattomasti lisää ryppyjä ja harmaita hiuksia! Tämä ei ole pikkutyttöjen vaan elämää kokeneiden Naisten, Akkojen työtä.”
    ”Vanha viisaus on tie, joka on valinnut minut. Haluan johdattaa ihmisiä elämän perusasioiden kohtaamiseen, pyhään yksinkertaisuuteen. Siitä hiljaisesta tiedosta, joka on aina ollut, voimme edelleen ammentaa jaksamista, iloa ja voimaa.”
 

Lähde: http://www.mielenkieli.com/

 

 

 

toimitus@ultra-lehti.com
tilaukset@ultra-lehti.com

Ultra-lehti, Salojärventie 36, 17950 KYLÄMÄ 
Puh.  (03) 5558101  Gsm 0456796920

ALOITUSSIVULLE