Ultrapäivien juontaja

 


Erkki Kanto

Juontajana "miehemme Hollywoodista"!

Erkki Kanto on suomalainen tenorilaulaja, toimittaja ja mediatuotantoyrittäjä, joka on asunut 1980-luvun puolestavälistä Yhdysvaltain Hollywoodissa. Hän on Golden Globen -palkintoja myöntävän Hollywood Foreign Press Associationin jäsen ja on toiminut yhdistyksen johtokunnan jäsenenä.

970–1980-luvuilla Suomessa Kanto tunnettiin romanttisen viihdemusiikin laulajana taiteilijanimellä Enrico Canto, jonka hän kertoo saaneensa lauluopiskelijoiltaan Britanniassa 1970-luvulla. Tenoriääninen Kanto levytti monia albumeja usein suurten viihdeorkesterien solistina, piti Nykypostissa romantiikka-aiheista vakiopalstaa ja teki Yleisradiolle musiikkiohjelmasarjaa Romantiikan ystäville.

1980-luvun puolenvälin paikkeilla Erkki Kanto muutti vaimonsa Ilonan kanssa pysyvästi Hollywoodiin, josta käsin hän on kirjoittanut elokuva- ja viihdeaiheista suomalaisiin lehtiin. Me Naiset -lehdessä hän piti Hello Hollywood -palstaansa läpi 1990-luvun. Hän on säännöllinen Ultra-lehden avustaja ja "Amerikan kirjeenvaihtaja".
 

Teoksia:
-Kasvot kertovat. Opi uutta itsestäsi ja ystävistäsi kasvojen kautta. Karisto 2000.
-Miten Hollywood valloitetaan. Suomalaisella sisulla menestystä tavoittelemassa – tositarinoita showmaailman mekasta. Karisto 2001.

 

 

 

toimitus@ultra-lehti.com
tilaukset@ultra-lehti.com

Ultra-lehti, Salojärventie 36, 17950 KYLÄMÄ 
Puh.  (03) 5558101  Gsm 0456796920

ALOITUSSIVULLE