Ultrapäivä-luennot:

La 8.7. klo 15.00

Kuka oli meedio Francisco Cândido Xavier ja hänen henkioppaansa Emmanuel?

Ilta-Workshop klo 21:
Lapsiemme puolesta – Kuinka valmistella lapsiamme ja lapsenlapsiamme kohtaamaan elämän henkinen puoli?


Elsa Rossi

 

Brasilialaissyntyinen Elsa Rossi on asunut Englannissa jo vuosikymmenien ajan. Alun perin koulutukseltaan perehtynyt taiteisiin (Fine Arts) ja hän on tähän päivään mennessä kirjoittanut 27 kirjaa. Työn ja perheen hoidon ohella hän toiminut erilaisissa vapaaehtoistehtävissä välittäen ihmisille tietoa Allan Kardecin spiritismistä englannin kielelle. Hän on toiminut usean vuoden ajan Englannin Spiritistisen Liiton puheenjohtajana (British Union of Spiritist Societies) sekä eri luottamustehtävissä kansainvälisessä spiritistisessä liitossa (International Spiritist Council).

Elsa perehtyi Allan Kardecin teoksiin koonnettuun spiritismiin jo 36 vuotta sitten Brasiliassa. Siellä hänelle oli mahdollista tavata myös meedio Francisco Cândido Xavier. Nämä tapahtumat jättivät häneen lähtemättömän vaikutuksen. Näistä mielenkiintoisista tapahtumista kuulemmekin lisää lauantain päiväluennolla alkaen 15:00. Siellä Elsa kertoo Francisco Cândido Xavierista sekä tämän elämäntyötä elämän läpi tukeneesta henkioppaasta Emmanuelista. Lisäksi hän kertoo oman esimerkin kuinka Allan Kardecin spiritismi ja Francisco Cândido Xavier muuttivat hänen elämänsä täysin – ja parempaan päin.  

Elsa on aina ollut etenkin lasten asialla. Hänen kirjoittamat kirjansa ovat etenkin lapsille ja nuorille suunnattuja. Kolmen lapsensa lisäksi hänellä itsellään on jo seitsemän lastenlasta. Illan workshopissa hänen luentonsa aiheena on: Lapsiemme puolesta – Kuinka valmistella lapsiamme ja lapsenlapsiamme kohtaamaan elämän henkinen puoli?
 

elsarossi.webs.com/elsarossi.htm

 

 

 

toimitus@ultra-lehti.com
tilaukset@ultra-lehti.com

Ultra-lehti, Salojärventie 36, 17950 KYLÄMÄ 
Puh.  (03) 5558101  Gsm 0456796920

ALOITUSSIVULLE