Tarot-kortit Ultrapuodista

 
Ukon pakka - Kalevalainen tarot  * kirja & kortit

 

Ukon pakka - Kalevalainen Tarot kirja
302 s.
Kustantaja Salakirjat, 2017
Kirja 25 €


Ukon pakka – Kalevalainen tarot avaa menneiden sukupolvien viisautta ja suomalaista mytologiaa tarotkorttien avulla. Se esittelee kattavasti suuren joukon myyttisiä olentoja, luonnonhenkiä, Kalevalan tapahtumia ja hahmoja sekä vanhaa suomalaisen mytologian mukaista maailmankuvaa. Pakka ja yli 300-sivuinen opaskirja sisältävät runsaasti alkuperäisiä kansantarinoita, memoraatteja ja kansanrunouden säkeitä.
    Tarot on ikivanha oppi. Ukon pakka seuraa perinteistä 78 kortin järjestelmää, mutta se poikkeaa kaikista aiemmin julkaistuista tarotkorteista, koska korttien aiheet koskevat suomalaista vanhaa kansanperinnettä ja esi-isien viisautta. Kansanomainen viisaus tulee korteissa voimakkaasti esille, ja myyttiset tapahtumat kuvastavat symbolisella tasolla myös nykyihmisen elämää. Korttien avulla voit syventää omaa suhdettasi juuriin, jotka ulottuvat kauas historian hämäriin. Korttien avulla voit myös hakea selvyyttä tilanteisiin ja kysymyksiin sekä löytää itsestäsi uusia voimavaroja.
    Opaskirja sisältää kattavat selitykset jokaiselle Ukon pakan 78:lle kortille. Kirjassa on myös ohjeet tarotkorttien käyttöön. Kirja on myös itsessään kattava esitys suomalaisen mytologian olennoista.

    (click)
  

Ukon Pakka - Kalevalaiset tarot-kortit
78 korttia
Kortit 30 €  
Kirja ja kortit yhdessä 48 €


Isot arkanat
0. Maailman synty (narri)
1. Ilmarinen (taikuri)
2. Lemminkäisen äiti (ylipapitar)
3. Louhi (hallitsijatar)
4. Väinämöinen (hallitsija)

Pienet arkanat
Tulen väki (sauvat)
Veden väki (maljat)
Ilman väki (miekat)
Maan väki (lantit)