Ultran artikkeli
  


 

Enkeleitä Hyvinkäällä

LIISAN HOIDOSSA

 

Teksti: Marko Kananen

Liisa Kinnunen tunnetaan hierojana, parantajana ja kirjailijana. "Liisan kirja" -teos on juuri saamassa jatkoa. Kävin tapaamassa Liisaa metsän keskellä, Hyvinkään laidalla.

Liisa on itseasiassa juuri aikeissa muuttaa Turun seudulle. Hän on asunut kolmeen eri otteeseen Hyvinkäällä ja viihtynyt hyvin. Vedestä ja merestä on kuitenkin tullut hänelle niin tärkeä elementti, että Hyvinkää saa nyt jäädä.

Parantavaa rakkautta

Liisalla on takanaan pitkä ja värikäs elämä, josta ei puutu traagisiakaan piirteitä. Hänen vanhempansa kuolivat hänen ollessaan pieni lapsi, ja kuolema oli usein läsnä myös kasvattikodeissa. Vanhempanakaan Liisa ei tuntunut löytävän paikkaansa, vaan asui useissa eri maissa ja kokeili eri ammatteja.

Sittemmin Liisa perusti perheen ja elämä seestyi pitkäksi aikaa. Liisan "entinen elämä" huipentui yksityisyrittäjyyteen ja konkurssiin. Eräänlaiseen konkurssiin oli joutunut myös hänen terveytensä. Sitten Liisa löysi elävän ravinnon, hieronnan ja henkisyyden. Osana uutta kasvamista hän löysi Espanjan, jonka auringossa hän ryhtyi viettämään talviaan.

Liisa sai terveytensä takaisin ja saavutti itsensä kanssa rauhan, joka mahdollistaa toisten ihmisten pyyteettömän rakastamisen ja auttamisen. Liisan antama hoito on kokonaisvaltaista. Liisa auttaa fyysisesti hieronnalla, kiinalaisella akupunktiolla ja nivelten manipulaatiolla. Vähintään yhtä tärkeitä ovat jokaiselle ihmiselle yksilöllisesti valmistetut savihoidot ja öljyt.

Liisa pystyy diagnostisoimaan potilaansa tilaa ja sairauksia tutkimalla akupunktiopisteitä ja nikamia. Mutta ei siinä vielä kaikki: Liisa saa lisäksi kanavoituna tietoa tutkittavasta ihmisestä. Korkeammat voimat ovat mukana myös parantamisessa. Liisan käsien kautta toimii parantava rakkaus.

Tehtävänä kirjoittaminen

Liisa suunnittelee Turkuun yhdessä samanhenkisten ystäviensä kanssa hoitokeskusta, jossa ihminen paitsi saisi hoitoa, myös oppisi hoitamaan itseään.

-Jonain päivänä kaikkia ihmisiä tullaan hoitamaan näin, Liisa uskoo.

Liisa on ymmärtänyt, että ihmisten auttaminen ei ole hänen ainoa tehtävänsä. Vähintään yhtä tärkeää on kirjoittaminen. Liisan toinen kirja on jo oikolukuvaiheessa, eikä se varmasti tule jäämään viimeiseksi.

Kun kävin tapaamassa Liisaa, luulin saavani häneltä vain muutaman sanan tätä juttua varten. Sen sijaan sainkin kokea Liisan saunan, savihoidon, hieronnan vartavasten minulle valmistetulla öljyllä, kiinalaisen akupunktion, nivelten aukaisun, raajojen venytyksen, voimapirtelön, kasvisaterian ja paljon muuta. Sain osakseni sellaista elämän viisautta ja ymmärrystä, jota harvoin kohtaa. Kiitos Liisa.

 


< TAKAISIN