Ultran artikkeli
  


 

Moninkertainen EBE-Oscar voittaja Juhan af Grann yllättää jälleen:

INTRUDERS – TUNKEILIJAT

 

Tuottaja-ohjaaja Juhan af Grann lupaa valottaa uusimmassa suurtyössään, kahdessa 50 minuutin tv-ohjelmassa INTRUDERS - Tunkeilijat ihmiskunnan tietoisuuden laajentumista. Grannin uutuutta kuvaillaan sensaatiomaiseksi sarjaksi, joka tulee shokeeraamaan maailman. Sarjan ensimmäinen osa nähdään 30.10. ja toinen 7.11. Ensi vuonna sarja on nähtävissä myös TVTV!:ssä.

Sarja on jatkoa Grannin kahdelle edelliselle tv-sarjalle: "Ufot ja paranormaalit ilmiöt" ja "Uusi ilmestyskirja - ihmiskunnan viimeinen exodus". Suurtyöt toivat Grannille seitsemän EBE ’Oscaria’ Las Vegasissa Yhdysvalloissa.

- EBE-Oscarit ovat avanneet minulle ovia, jotka muuten eivät olisi auenneet. Olen päässyt tapaamaan arvostettuja tiedemiehiä ja tutkijoita, jotka ovat olleet kehittämässä uusinta sotilas- ja eksterritoriaalista teknologiaa. He kertovat tosiasioita, jotka mullistavat vallitsevia käsityksiä rajusti, Grann sanoo.

INTRUDERS - Tunkeilijat -sarjassa kansainvälisesti arvostetut tiedemiehet ja tutkijat väittävät, että mikäli kaikki se tieto, jota jo nyt tiedämme ET-teknologiasta, olisi vapaasti käytettävissä, ihmiskunta voisi välttää nykyiset ja tulevat katastrofit. Haastateltavat vakuuttavat, että ihmiskunta on historiansa aikana ollut ja tulee olemaan yhteydessä korkeampiin sivilisaatioihin.

 

Kennedy tiesi ufoista?

INTRUDERS - Tunkeilijat paljastaa joitakin ennennäkemättömiä asioita, joista tunnetut ja arvostetut tiedemiehet sekä muut asiantuntijat kertovat. Presidentti Kennedyn lentostuertti kertoo Kennedyn ja hänen välisistä keskusteluista matkallaan Berliiniin; paljastaen presidentin ja hallituksen tietävän maapallon ulkopuolisista vierailijoista maaplaneetalla. Matkallaan Berliiniin presidentti Kennedy totesi stuertilleen koskien UFOja: "olet oikeassa, poika, he ovat jo täällä." INTRUDERS - Tunkeilijat paljastaa myös hyvin mielenkiintoisen teorian Kennedyn salamurhasta.

Tässä vain muutamia esimerkkejä TV-sarjasta INTRUDERS – TUNKEILIJAT:

USA:n armeija on ollut yhteistyössä avaruusolentojen kanssa, joiden sivilisaatio on 100 miljoonaa vuotta edellä ihmiskuntaa. Korkeammat sivilisaatiot ovat kautta aikojen vaikuttaneet ihmiskunnan historiaan. Ihmiskunta siirtyy suurten katastrofien kautta toiselle tietoisuuden tasolle alkaneella vuosisadalla ja yhteys korkeampiin sivilisaatioihin tulee yleiseen tietoisuuteen.

NSA-upseeri kertoo, kuinka hän ja hänen ryhmänsä henkilökohtaisesti kommunikoivat kahden eri muukalaisryhmän kanssa, jotka vierailevat yhä maapallolla. Hiljattainen geeniteknologian ja kloonaamisen kohdalla tapahtunut kehitys tuo myös uutta uskottavuutta väitöksiin muukalaisten ihmiskloonaamisista.

 

Lentävät kolmiot

Grann tapasi USA:n ilmavoimien tutkimusryhmän johtajan, joka kertoo tv-ohjelmassa suorituskyvyltään uskomattomasta "Lentävästä kolmiosta". Huippusalainen kehitysohjelma "Black Program" tuntee ilma-aluksen nimellä "Astra". USA:n ilmavoimien Nellis Base:n tukikohta ja tutkimuskeskus on tarkasti vartioitu paikka, jossa alus on kehitetty.

Tukikohdassa työskennellyt ja ET-teknologiaan perehtynyt asiantuntija kuvaa ohjelmassa tukikohdan turvatoimia:

- Meidät vietiin bussilla, jossa oli mustat ikkunat. Matkan aikana ilmastointi toi pölyä sisään, josta päättelimme, että olemme autiomaassa. Kun pysähdyimme, olimme vuoristoisessa autiomaassa, mutta kukaan ei tiennyt, missä?

- Kaikkien oli ulkona käytettävä silmälaseja, joilla ei nähnyt sivuille ja kaikki yli 30 jalan päässä olevat kohteet näyttivät sumuisilta. Aseistetut turvamiehet vartioivat jokaista liikettämme ja saattoivat myös vessaan, asiantuntija kertoo.

"Astra" muistuttaa lentävää lautasta, jonka kulmissa on rakettimoottorit. Alus saavuttaa 10 800 kilometrin tuntinopeuden. Kolmiomaiseen runkoon on rakennettu ydinvoimalla toimiva laitteisto, joka kumoaa G-voimat.

 

Sieppaukset ja implantit

Siepatut väittävät sekä avaruusolentojen että eri valtioiden sotilas-, tiedustelu- ja turvallisuuspalveluiden olevan heidän sieppaustensa takana. Tämä ongelma on maailmanlaajuinen.

Australialainen kätilö kertoo, kuinka eräs nainen meni hakemaan aborttia vain huomatakseen, että sikiö on kadonnut hänen kohdustaan.

Kirurgit antavat sensaatiomaista tietoa ihmisiin asetetuista istukkeista eli implanteista. Eräs henkilö, jolle ET:t olivat asettaneet implantin, kertoo kohtaamisistaan avaruusolentojen kanssa ja sieppauksien yhteydessä tapahtuneesta ajan katoamisesta.

Alabamalainen poliisiviranomainen tuo ensimmäistä kertaa maailmassa esille viimeisintä informaatiota salaperäisistä karjansilvontatapauksista, jotka ovat herättäneet hämmennystä sekä tutkijoiden että tiedotusvälineiden keskuudessa.

Grann esittelee uudessa tv-sarjassaan myös Yhdysvaltojen presidenttien ja hallitusten osuuden "Black Program:ssa", ET-teknologiaa, kaukonäkemistä sekä avaruusolentojen yhteydenoton FBI:n naistutkijaan.

Astronautti Brian O'Leary huipentaa ohjelman sanoman: "Ihmiskunnan tietoisuuden laajentuminen on suorassa suhteessa sen silloisen johdon vastuuseen."

Juhan af Grann lupaa uuden sarjansa muuttavan käsityksiä olemassa olevasta ja ihmistä ympäröivästä universumista. Sarjan juontajana toimii tuttuun tapaan Dave Liebkind. Grannin taitavasti toteutetut sarjat ovat menestyneet mainiosti kansainvälisillä markkinoilla, odotukset ovat korkealla tälläkin kertaa.

 


< TAKAISIN