Ultran Nettikolumni  9/2005

  

IHMISKUNNAN YLÖSNOUSEMUS TAPAHTUU JOKAISEN ERILLISEN YKSILÖN YLÖSNOUSEMUKSEN MYÖTÄ JA HETI KUN KAIKKI KYKENEVÄT TOTEUTTAMAAN OMAN YLÖSNOUSEMUKSENSA!

 

© Marie-Regine Garnier
Kääntänyt Kari Peippo

Tämä nettikolumni täydentää Marie-Regine Garnierin Ylösnousemus –artikkelia Ultrassa 9/2005. Numerointi viittaa kyseisen artikkelin kohtiin.

 

(1) Onko helppoa olla kehossa maa-planeetalla? Vastaus on EI!

Tässä on erään viisaan intiaanin kertoma tähän aiheeseen liittyvä tarina, joka kertoo miten äärimmäisen vaikea ihmisen syntymä voi olla...

“Kuvittele itsesi pieneen lentokoneeseen, joka lentää Tyynen valtameren yläpuolella. Näet meren levittäytyvän allasi joka puolella horisonttiin asti. Se on kuin kaunis sininen peili. Sisälläsi herää voimakas kaipuu sukeltaa tähän uskomattoman ihanaan veteen. Menet lentäjän luo ja kerrot hänelle tästä ilmeisen huimapäisestä ajatuksesta ja lentäjä sanoo: “Hyvin yksinkertaista, avaat vain oven ja hyppäät...” Ajattelet asiaa uudelleen. Kaipuu on niin voimakas, että hetken kuluttua päätät tehdä sen. Niinpä seisot avoimen oven edessä. Vedät syvään henkeä ja olet ilmassa. Putoaminen tekee olosi niin hyväksi! Tunnet olosi täydellisen vapaaksi, korvasi ovat täynnä nopeutesi aiheuttamaa tuulen laulua. Sitten veden pinta näyttää nousevan sinua kohti. Vedät syvään henkeä ja sukellat. Vauhti vie sinut syvälle ja sitten alat nousta ylöspäin.

Jossakin tämän saman valtameren pinnalla kelluu rauhallisesti pelastusrengas, joka on pudonnut ohi kulkeneesta laivasta... Kun nouset pintaan, pääsi menee suoraan pelastusrenkaan läpi.

Kysymys kuuluu: Millä todennäköisyydellä tämä olisi voinut tapahtua sinulle? Miten helppoa luulet olevan, että tällaisen tapahtuman voisi suunnitella ja toteuttaa? Tämä tapaus, sanoi viisas intiaani, on helppoa kuin lasten leikki verrattuna tuhansia kertoja vaikeampaan ihmisen syntymään.

 

(2) Suuren amerikkalaisen mystikon ja mietiskelijän, Bernadette Robertsin kirjoituksia

Tällä hetkellä on saatavilla neljä Bernadette Robertsin kirjaa:

What is Self? (1989) ISBN 0-9623993-0-2

The path to No-Self (1991) ISBN 0-7914-1142-7

The Experience of No-Self (1993) ISBN 0-7914-1694-1

Contemplative - Autobiography of the Early Years (2004)

 

(3) Heräät yhä aikaisemmin, ehkä kahden tai kolmen maissa aamuyöllä. Kehosi sopeutuu yhteen planeetalle virtaavan valon ja energian kosmisten aaltojen kanssa

Koko luomakunta toimii jumalallisten lakien mukaisesti. Niitä kutsutaan myös luonnonlaeiksi. Ayurvedasta (elämäntiede) löydämme kartoitettuna ja selitettynä erilaiset energia-aallot, jotka huuhtelevat maa-planeettaa ja kaikkea elämää sen päällä 24 tunnin jaksoissa vuoden ympäri. Kun virittäydymme näille aalloille ja opettelemme kulkemaan niiden mukana sen sijaan, että takertuisimme kiinni ihmiskunnan massatietoisuuteen, nousemme ylös ja aloitamme kokonaan uuden elämän.

On mielenkiintoista lukea erilaisten nerojen elämästä. He kaikki kertovat, että heidän suurimmat löytönsä on tehty kello kahden ja viiden välillä aamuyöllä... Se tarkoittaa, että he eivät nukkuneet vaan olivat hereillä ja työskentelivät... On myös kiinnostavaa, että kaikki joogit nousevat ylös kello kolmelta aamulla ja että kaikki nämä henkilöt menevät varhain levolle illalla ja heillä on vähän tai ei lainkaan kiinnostusta seurusteluun illalla tai yöllä. Totuus on, että ihmiskunta on etääntynyt kauas jumalallisesta alkuperästään ja elää täsmälleen päinvastoin kuin pitäisi, jotta voisi muistaa itsensä helposti. Kun suuntaa tietoisuutensa yhteneväiseksi jumalallisen lain kanssa ja sallii lain ottaa meidät, meitä nostetaan, opastetaan ja kannetaan elämän läpi. Muutoin meidät jätetään huolehtimaan itse itsestämme... Elämä ei taistele omaa valintaamme vastaan ja kunnioittaa sitä täysin. Voit lukea mistä tahansa Ayurvedaa käsittelevästä kirjasta näistä energia-aalloista.

Kun Jeesus sanoi: 'Minä olen Laki', hän tarkoitti, että hän oli sulauttanut ja suunnannut tietoisuutensa niin yhteneväiseksi jumalallisen lain kanssa, että hänestä oli tullut tuo laki. Hän sanoi: 'Tehkää niin kuin minä tein'. Suuntaammeko tietoisuutemme vai emme, on täysin kiinni meistä itsestämme. Meidän on se päätettävä ja me tulemme korjaamaan päätöksiemme sadon...

 

(4) Lisää tietoa ylösnousemuksen oireista: voit käydä myös näillä internet-sivuilla:

www.whatsuponplanetearth.com

http://www.ascendpress.org/Articles.html 

 

(5) Crimson Circlen Tobias : lisää tietoa internet-sivulla http://www.crimsoncircle.com

 

 


Takaisin