Ultran Nettikolumni  4/2005

 

Tähtiportti – tie korkeampiin ulottuvuuksiin

Kimmo Timonen

Joillekin lienee tuttu televisiossa esitetty amerikkalainen, fiktiivinen toimintasarja ”Tähtiportti”. Vuoden 2004 marraskuun alussa pitkään jatkunut sarja kuitenkin loppui. Mielenkiintoinen ajankohta sarjan loppumiselle, sillä internetiin ilmestyi samoihin aikoihin arkkienkeli Mikaelin kautta tullutta kanavoitua tietoa todellisen tähtiportin  avautumisesta 11.11. Maan ja  korkeampien ulottuvuuksien välille.

Tapahtumaan kuuluu kaksi energiasykliä, joilla sanotaan olevan tärkeä merkitys planeettamme tulevaisuudelle. Planetaarisiin ja  yksilöllisiin DNA-koodeihin ”kylvetään” uusia jaksoja tai kaavioita rakkauden, yltäkylläisyyden ja ihmissuhteiden ilmaisua varten. Uusien energioiden kylväminen on läheisesti sidottu Maan auringon- ja kuunkiertoihin.

Ensimmäinen sykli alkoi lokakuussa kvintiilin planetaarisella muodostelmalla huipentuen uuteen kuuhun ja osittaiseen auringonpimennykseen. Uusikuu/ auringonpimennys tapahtui astrologisesti Oinaan ja Vaa’an huoneissa. Oinas kantaa ITSEN energioita, kun taas Vaaka kantaa IHMISSUHTEEN energioita. Tässä yhteydessä alkanut muutos, jonka suuri kvintiili-muodostelma energisoi, valoi pohjan uusille tavoille suhtautua itseen ja muihin. Arkkienkeli Mikael kehoittaa ihmisiä oivaltamaan ja ymmärtämään, että meidän täytyy ensin rakastaa ja pitää huolta itsestämme, jotta voisimme luoda onnistuneen ihmisuhteen toisten kanssa. On myös tärkeää, että itsen täytyy olla vahva ja selkeä sekä hyvin määritelty voidakseen jakaa sisimmän olemuksensa muiden kanssa.

Toisessa syklissä kuunkierto jatkui uudesta kuusta täysikuuhun Skorpionissa/ Härässä. Tämä tapahtuma sisälsi toisen suuren kvintiilin sekä täydellisen kuunpimennyksen. Samalla asennettiin uusi koodijakso ihmisten ja Maan DNA:han. Lokakuun lopusta 2004 lähtien tämä uusi kaavio auttaa luomaan ihmissuhteissa uutta tapaa jakaa ja ilmaista rakkautta.

Arkkienkeli kertoo, että se johtaa täydelliseen harmoniaan uudelleen syntyneiden ihmisenkeleiden jumalaisen olemuksen kanssa. Toisen syklin myötä planeettamme on vihdoinkin valmis vapauttamaan läheisriippuvuuden, epätasa-arvoisten suhteiden ja uhridraamojen kaavat. Niiden tilalle tulevat tasavertaisuus, jakaminen ja voimaantuminen.

Täydellinen kuunpimennys osui Härän merkkiin, huoneeseen, jota hallitsee Venus ja johon perinteisesti liitetään yltäkylläisyys, kauneus ja rakkaus. Nämäkin käsitteet on uudistettu ja määritelty uudelleen kaavion asennuksen yhteydessä. Aurinko oli Skorpionin merkissä, Pluton hallitsemassa huoneessa. Tähän liittyvät energiat merkitsevät muodonmuutosta hyvin syvällisellä tasolla, ulottuen ihmislajin syvimpiin alitajunnan tasoihin ja kirjoittaen ihmisten DNA-koodit uudelleen.

Päivää ennen marraskuun uutta kuuta  ja muodonmuutoksen syklin päättymistä, tähtiportti Maan ja korkeampien ulottuvuuksien välillä avautui. Marraskuun 11:stä päivästä lähtien valo-olennot ovat alkaneet ohjata Galaktisesta keskuksesta tulevia kosmisen valon ja äänen virtoja, jotka soljuvat tähtiportin kautta planeetallemme. Vastaanotamme taivaallista rakkautta valon- ja energiansäteinä.

Arkkienkeli Mikael kertoo, että Maan ja ihmisten uudet koodijaksot loistavat kulta- ja hopeasäteiden lisäksi myös akvamariinin, indigovioletin, punakullan,magentan ja persikanoranssin väreissä. Lisäksi ensimmäistä kertaa sinisenmustaa väriä vapautetaan Galaktisesta keskuksesta. Tämä väri tulee lopulta muuntumaan vielä korkeammaksi hopeanmustan sävyn taajuudeksi, kun se asettuu uuden Maan taajuusspektriin. Mainittakoon, että sinisenmustaa/ hopeanmustaa väriä ei ole nähty Maaplaneetalla tuhansiin vuosiin. Nämä värit ovat  Galaktisen keskuksen hedelmällistä energiaa, joka palaa planeetallemme tänä aikana. Se on energiaa, jota käytämme rakennusaineena Uuden Maan luomiseen. Sinisen-Hopean-Mustan värit tulevat syventämään intuitiotamme ja kykyä luoda yhteyksiä sydämestämme käsin. Näiden värien energian kosketus tulee parantamaan sydämemme. Arkkienkeli kertoo: ”Me pyydämme teitä pitämään yllä rauhan ja rakkauden energiaa. Antakaa sen, mikä täytyy vapauttaa, kulkea lävitsenne älkääkä yrittäkö pitää kiinni energioista, joista täytyy päästää irti, kun vanha korvataan uudella.”

Muutokseen  liittyy monia psyykkisiä ja fyysisiä oireita:

  • Voimakkaita sähköisiä tuntemuksia kehossa, mikä voi aiheuttaa stressiä herkkien ihmisten hermojärjestelmälle

  • Voimakkaat väsymyksen tuntemukset.

  • Häiriintynyt unirytmi ja oudot unet. Alitajuntasi reagoi syvällisiin solutason muutoksiin.

  • Ruoansulatushäiriöt vatsakipuineen ja päänsärky

  • Voimakkaat ahdistuksen ja pelon tunteet.

  • Tunne, että elämä on liian stressaavaa. Tämä johtuu kehosi reagoimisesta solujen DNA- muutosten aiheuttamaan stressiin.

Lopuksi Maa-planeetan asukkaita innostetaan juhlistamaan uutta lahjaa. Monet lienevät pian valmiita liittymään yhteen sielunkumppanien ja kaksoissielujen kanssa uusissa ihmissuhde-energioissa. Jos monet ovat kokeneet ennen turhautumista ja tuskaa saattaessaan loppuun ihmissuhteitaan ja ihmissuhdekarmaansa vanhan energian valtasuhteiden ja läheisriippuvuuden kaaviossa, tuovat nämä uudet energiat apua näihin henkisen kehityksen kulmakiviin.

Yltäkylläisyyteen ja rahaan liittyviin ongelmiin on myös luvassa helpotusta, jos on harmoniassa uusien energiavirtojen kanssa. Vanhan kaavion hankinnan rohmuamisen malli korvataan tarpeella jakaa ja voimaannuttaa toisia. Ne, joilla on, haluavat jakaa niiden kanssa, joilla ei ole. Sydämen kautta toimiminen tulee voimakkaasti esille johtaen lopulta tasapainoon globaalilla tasolla. Arkkienkeli Mikaelin sanoen: ”Me pyydämme muistamaan nämä energiat näinä erikoisina aikoina ja lähettämään energiaanne meditaatiossa auttaaksenne luomaan valon ja rakkauden aallon, joka vastaanottaa uudet energiat.”

Lähde:
www.starchild.co.za/november.html

 


Takaisin