Ultran Nettikolumni  11/2004

 

Amerikan, Euroopan ja Suomen rooli
maapallon ja ihmiskunnan ylösnousemuksessa

Teksti Marie-Regine Garnier  
Käännös Riitta Vuorela
Tämä kolumni laajentaa ja syventää Marie-Regine Garnierin kymmensivuista artikkelia Ultrassa 11/2004.

 

Ihmis-instrumentti, fyysinen/mentaalinen keho, on jumalallinen hologramminen ajatusmuoto, jonka sielu heijastaa

 

Ajattelemme yleensä, että ihmisen fyysinen keho rakentuu äidin kehosta, sen kautta, munasolun hedelmöitymisen jälkeen. Jos kuitenkin tarkastelemme tätä lähemmin, näemme, että munasolu on hedelmöitynyt jättäessään munasarjat. Sen jälkeen se vaeltaa vapaasti kolmen viikon ajan munanjohtimissa ja tänä aikana solujen jakautumisvauhti on huipussaan. Kaikki kantasolut, jotka vuorostaan antavat yllykkeen kaikkien elinten ja järjestelmien muodostumiselle, ovat läsnä munasolun lopulta kiinnittyessä kohtuun. Siitä eteenpäin on kyse vain odottamisesta... Kolmen kuukauden sisällä vauvan keho on kokonaan muotoutunut ja täydellinen. Loppu on viimeistelyä.

 

Mutta KUKA tekee työt? KUKA suunnittelee tuon täysin ainutlaatuisen kehon jokaisen yksityiskohdan? Miten voi kahdella ihmisellä, miehellä ja naisella, olla niin erilaisia lapsia? Ovatko HE tekijät?

 

Uskon, että me ihmisolennot olemme tänä päivänä tarpeeksi kehittyneet tietääksemme varmuudella, että maasyntyisillä vanhemmilla on hyvin vähän sanomista asiassa! Äidin kohtu on hotellihuone raskauden yhdeksän kuukauden ajaksi. Tässä jumaluus korottaa luotunsa (tulevat vanhemmat) esittämään kanssaluojan osaa. Vanhemmat luulevat pystyvänsä päättämään, saisivatko lapsen vai eivät, ja jos, niin milloin... Nyt on aika katsoa ja nähdä, että tällä planeetalla on miljoonia olentoja, jotka ovat halunneet lasta, koskaan siinä onnistumatta. Toisia, jotka eivät halunneet, mutta saivat... Muita, jotka eivät halua enää yhtään lisää ja tekevät kaiken täysin oikein lapsen tuloa välttääkseen, mutta silti lapsia tulee, kun taas jotkut toivovat toista lasta, mutta ”eivät voi”... Mistä siis on kysymys?

 

Vedä syvään henkeä… 

Vastaus on seuraava: Valinta ei ole vanhempien vallassa! Heidät joko valitaan tai sitten ei! Tosiasiassa heidät ”on valittu” tai ei, koska kysymyksessä on sielujen välinen sopimus, niiden, jotka jo ovat syntyneet uudelleen ja sen sielun, joka on valmis inkarnoitumaan. Kuka siis tekee lopullisen päätöksen? Ne sielut, jotka valmistautuvat syntymään uudelleen, tekevät sen, koska kaksi muuta olentoa - tulevat vanhemmat - ovat syvässä henkisessä unessa eikä heillä ole lähestulkoon minkäänlaista muistikuvaa sielunsopimuksistaan! Sielut, jotka valmistautuvat inkarnaatioon (sinä olit yksi heistä, ei kovinkaan kauan sitten) päättävät jokaisesta yksityiskohdasta kautta linjan: Tässä isän, äidin ja syntyvän sielun sinikopiot muodostavat ensimmäisen kolminaisuuden, joka luomistapahtuman toteuttamiseksi tarvitaan.

 

a)

Ennen raskautta: Sielu paikallistaa olennot, joista on tuleva vanhempia - sielu valitsee. Oikeastaan sielu valitsee saatavilla olevat sinikopiot, jotka näillä olennoilla on kullakin tarjolla. Tästä syystä nimenomaiset olennot ohjataan kohtaamaan, aloittamaan yhteiselämän ja saamaan lapsia. Voi olla, että useampia kuin yksi sielu, hyvinkin monta sielua, on valinnut heidän sinikopionsa. Samasta syystä voi käydä, että nämä kaksi ihmistä kohtaavat vain yhden yön ajaksi ja tuloksena on raskaus...Toisia, joiden kohdalla raskaus on avioliiton ulkopuolinen... Kuinka monta yksinhuoltajaäitiä tunnet? Kuinka monella äidillä on lapsia eri isiltä? Isänä olemisesta on helppo piiloutua, äidin ei niinkään! Totaalisen henkisen tietämättömyyden johdosta näitä olentoja on toistuvasti tuomittu. Kunpa ymmärtäisimme kunnioittaa heitä, kun he yksinkertaisesti täyttävät henkisiä sopimuksiaan ja toteuttavat elämäntehtäväänsä, tehdessään tietyille nimenomaisille sieluille mahdolliseksi saada maanpäällinen keho omaa kasvuaan varten?

 

b)

Sielu ohjaa tulevien vanhempien yhdyntähetkeä. Ja tämä ”tanssi” on sellainen, mitä nämä kolme asianosaista sielua tarvitsevat: Joskus rakastava, romanttinen lähestyminen, josta molemmat osapuolet nauttivat, toisinaan täysin ”mekaaninen” toimitus, yksinkertaisesti energian purkamista, joskus brutaali, väkivaltainen tapahtuma ja mitä tahansa siltä väliltä.

 

c)

Yhdynnän tapahtuessa sielu valitsee tietyn siittiön, joka tulee voittamaan kilpajuoksun ja läpäisemään munasolun seinämän, ja sen sekunnin murto-osan, milloin tämä tapahtuu. Tässä seuraa toinen kolminaisuus: Valittu siittiö, munasolu ja hedelmöitymishetki.

 

d)

Tuosta hetkestä alkaen kaikki on täydellisesti suunniteltua ja ohjattua ja tapahtuu sielun tuella ja valvonnassa, tämän kehon muotoutuessa sielun maalliseksi instrumentiksi.

 

e)

Sielun - ja vain sielun - tasolta määritellään myös täsmällinen syntymähetki. Voi olla, että sanot: ”Ei minun tapauksessani, minun äidilleni tehtiin keisarinleikkaus... lääkäri päätti siitä”... Tai ”Ei minun kohdallani, synnyin keskosena” tai ”Ei, minä synnyin kaksi viikkoa yli ajan” ja niin edelleen. Kaikki syntymää koskeva, mikä näyttää jonkun ”toisen” olennon ohjaamalta, on täysin ja yksinomaan tulevan sielun määräämää. Silloinkin, jos keho vahingoittuu urakassa? Vastaus on ”Kyllä”! Määräysvalta on yksin sielun.

 

Saapuvan sielun tarvitsemat, tarkoin määritellyt energiat, tarkkojen tähtikolmioasetelmien tulos, joita kukaan ei vielä täysin ymmärrä, määräävät täsmällisen syntymähetken. Tässä näemme jälleen uuden kolmimuodostelman sielun, tähden ja ajan kesken; samoin kuin sielun, syntyvän kehon ja äidin kesken. Egyptiläisillä oli heidän kulttuurinsa ollessa huipussaan senlaatuinen ymmärtämys ja henkisen kehityksen aste, että heidän ”tähtien ja tähtikuvioiden tuntijansa” pystyivät määrittelemään absoluuttisen tarkasti vastasyntyneen tulevan elämän jokaisen yksityiskohdan, tämän tarkkaan ”kuolin”hetkeen asti... He tiesivät myös, että tämänlaatuinen tieto olisi äärettömän vaarallista kehittymättömän rodun käsissä. Koska he tiesivät, mikä ihmiskuntaa odotti, he alkoivat tietoisesti syöttää sisään vääristynyttä ja pilkottua tietoa, ja kaikki tämänpäiväinen astrologinen tietämyksemme rakentuu tälle valepohjalle! Vain muutamat harvat, harvinaiset olennot ovat alkaneet muistaa palasia tästä muinaisesta tiedosta. Tämän vähäisen muistamansa varassa ja sitä soveltaessaan he pystyvät kirjaimellisesti valaisemaan kartan ja näkemään ”hiuksia pystyyn nostattavia” yksityiskohtia!

 

Vedä syvään henkeä!

Luet ehkä uudelleen alusta kaiken edeltä lukemasi, alkaen siitä hetkestä, kun muistat vetäneesi viimeksi tietoisesti henkeä, siinä tapauksessa että tämä informaatio tulee sinulle yllätyksenä - etenkin jos sinulla on lapsia... Katso sitten ”lastasi” ja mieti hetki. Sitten mene peilin eteen ja mieti vielä pidemmälle.

Lisäkommenttina täytyy sanoa, ettei Maahan syntyminen ole helppoa. Tosiasiassa on äärettömän vaikeaa läpäistä kaikki vaaditut testit ja saada tarvittava syntymislupa. Pelkästään tästä yksittäisestä teemasta riittäisi aihetta toiseen kokonaiseen artikkeliin, niin että siihen voitaisiin syventyä yksityiskohtaisemmin.

 

Jokainen Maan elämänmuoto, kuten planeetta itsekin, oli suorassa yhteydessä alkulähteeseensä ja jokaiseen luomakunnan osaan loppumattomien, miniatyyristen valonsäteiden kautta, jotka muodostivat kaiken luodun yhteensitovia kenttiä

Erittäin hyvänä tulkintana valokehoista ja miniatyyrisistä valonsäteistä voidaan pitää Alex Greyn ”Pyhät peilit” - kirjassa julkaistuja maalauksia otsikolla ” Mielen universaalihila” (Universal Mind Lattice). Viittauksena myös hänen verkkosivunsa http://www.alexgrey.com

 “Axiatonal”
Jo 90-luvun alusta alkaen axiatonaalista on julkaistu jonkin verran tietoa, josta kaikella ei ole painoarvoa, koska aihe on hyvin monimutkainen ja ihmiskunnan on sen ymmärtääkseen tutkittava sitä tulevina vuosisatoina. Tätä nykyä kaikkein tärkein tarkka tieto on löydettävissä - vaikkakin tiivistelmänä - J.J. Hurtakin kirjassa ”Tiedon kirja, Eenokin avaimet” (The Book of Knowledge, the Keys of Enoch”), avain 3-1-7. Tämä kirja on käännetty joko osittain tai kokonaan suomeksi, sitä opiskelevien ryhmien käyttöön.

Sana “axiatonal” muodostuu kahdesta sanasta: ”Axia”, mikä tarkoittaa akselia, tai viivaa, ja ”Tonal”, mikä tarkoittaa ääntä. Äänen liikkuessa pyörteinä, axiatonaalisia kenttiä muodostaen, jokaisella kentällä on oma resonanssinsa, tai äänensä, jonka sisäinen korva voi kuulla.

Ensimmäinen ihmisen juurirotu
Me olemme osa viidettä juurirotua. Neljä meitä edeltävää juurirotua ovat kukin ylösnousseet, suunnitelman mukaan. Me olemme ne, jotka yrittävät vapauttaa itsensä ansasta, jonka jollakin tavoin aiheutimme, viimeistelläksemme ylösnousemuksemme ja antaaksemme Maan uusille roduille, että nekin kokisivat henkilökohtaisesti, mitä on elämä elävässä kirjastossa.

Maan ja kaiken sen elämän axiatonaalikentät kytkettiin irti
Intialainen näkijä tutki ja kartoitti myöhemmin axiatonaalisten kenttien jäännöksiä niiden leikkauduttua irti. Tätä tietämystä levitettiin kautta Kiinan ja Aasian ja kehitettiin tähän tietoon perustuva parantamismenetelmä. Tämä metodi tunnetaan nimellä akupunktio ja kentät, linjoina nähdyt, nimettiin meridiaaneiksi.

Viimeiset 2000 vuotta, Kalojen Aikana tunnetun jakson ajan, Jeesus on ollut johtajanamme tiellä ylösnousemukseen
Äskettäin on annettu julkisuuteen, että Jeesus on siirtynyt planeettaopettajaksi. St. Germainista on tullut mailman isä ja Maaplaneetan sekä sen elämän ohjaaja ylösnousemuksessa, kun taas hänen puolisostaan lady Portiasta on tullut maailman äiti, korvaten Maria-äidin tehtävässä, jonka Jeesus hänelle oli juuri ennen ristinkuolemaansa antanut.

Suuri päällikkö nimeltä Ashtar, miljoonien tähtiolentojen kärjessä, loi Ashtar - hallinnon
On sanottu, että lordi Ashtar on toisella tasolla arkkienkeli Gabriel. Lordi Ashtar ei ole milloinkaan myöntänyt eikä kieltänyt. Voimme näin ollen vain pohdiskella; mutta siinä voisi olla järkeä, kun tiedämme, että arkkienkeli Gabriel on neljännen säteen, hohtavan valkean puhtauden ja ylösnousemuksen valon arkkienkeli!

Ensimmäisen suunnitelman epäonnistuttua St. Germainin työ
Ranskalla on tänäkin päivänä St. Germainin siunaus; maailmankuulu St. Germainin bulevardi vetää yhä puoleensa miljoonia turisteja yhtä hyvin kuin itse ranskalaisiakin Pariisin kuuluisassa latinalaiskorttelissa, samoin kuin monissa ranskalaisissa kaupungeissa, joilla on hänen nimensä.
Sivuhuomautuksena: Monet kirjailijat ovat ehdottaneet, että John Morton, yksi itsenäisyysjulistuksen allekirjoittajista, oli Värmlannista kotoisin olevan suomalaisen Marttisen(Mårtenson) perheen jälkeläinen.

Historia jatkoi kulkuaan
Vuonna 1803 Yhdysvallat osti Napoleon I:ltä suunnattoman Louisianan nimellä tunnetun maa-alueen. Louisianan osavaltio oli 121 vuotta ollut ranskalainen. Ranska, joka oli menettämässä asemansa maailman ylösnousemuksen johtajana, irrotti jalansijansa maasta, joka oli nousemassa johtoon, ja Louisianan tulevana kohtalona oli tietenkin tulla osaksi Amerikkaa. USA muodostui sopimuksentekohetkellä 13 osavaltiosta. Myöhemmin Louisiana sovitettiin näihin kolmeentoista, tai niiden osiin. Tässä luku 13 on oleellinen. Meidän on muistettava, että Jeesuksella oli 12 apostolia ja yhdessä hänen kanssaan ryhmään kuului 13 jäsentä. Tämä energia on ilmeisesti siis ollut tärkeä Amerikan luomisessa, koskapa se näkyy niin selkeästi tämän uuden maan syntymähetkessä.

Sivuhuomautuksena:
Vuonna 1682 tämä suunnaton alue vallattiin Ranskan Louis (suomessa Ludwig) XIV:lle, jonka mukaan Louisiana on nimetty.
Vuonna 1718 New Orleans perustettiin ja nimettiin D’Orleansin kreivin Phillippen mukaan.
Näiden nimien kautta USA siunasi langennutta Ranskaa lisääntyvällä valollaan.
New Orleansin ja Louisianan asukkaat ovat pääosin ranskalaisten ja afrikkalaisten jälkeläisiä. Niinpä he tänä päivänä muodostavat valosillan Euroopan ja Afrikan mantereiden kanssa, niiden tietoisuuden sulautuessa keskenään.
USA:n karttaa katsoessaan voi löytää jokaisen paikan, missä silta on rakennettu muun maailman jonkun toisen maan tai mantereen kanssa ja jonka kautta ylösnousemuksen valo taukoamatta virtaa. USA:n keskilännen valtiot esimerkiksi muodostavat sillan Skandinaviaan ja Suomeen. Duluth Minnesotassa sai 1800-luvun lopulla lempinimen ”Amerikan Helsinki”. Lisätietoja halutessasi katso:
http://www.loc.gov/rr/european/FinnsAmer/finchro.html#chro

Kaikissa maissa kansainväliset kongressit, seremoniat, monikansalliset tapahtumat seuraavat toinen toistaan aina siitä saakka
On käytännössä katsoen mahdotonta listata kaikki paikalliset, alueelliset, kansalliset ja monikansalliset tapahtumat, joita on käynnistetty vuoden 1987 jälkeen, mutta haluaisin kuitenkin esitellä kaksi niihin liittyvää yksityiskohtaa, että näiden tapahtumien holograafinen vaikutus selkenisi ja tulisi paremmin ymmärretyksi. (”Holograafisella” tarkoitetaan, että koska kaikki Maan päällä on tiiviisti kosketuksissa keskenään, niin mitä tahansa yhdessä paikassa toteutetaankin, sillä on suora, välitön yhteys koko planeettaan ja ihmiskuntaan.)

Vuonna 1996 oli koittanut aika aktivoida uudelleen hyvin merkityksellisiä energiakeskuksia, että ihmiskunta saisi jälleen koota informaatiota ja tietoa, jota Atlantiksen aikana oli koottu suunnattomiin, ”tallentajiksi” kutsuttuihin erikoiskiteisiin. Nämä kiteet vietiin pois Atlantikselta ennen sen tuhoa ja piilotettiin turvaan tiettyyn vuoreen odottamaan, kunnes ihmiskunta olisi tarpeeksi valveutunutta ne paikallistaakseen. Tämän vuoren nimi on Kivivuori (Stone Mountain) ja se sijaitsee Atlantassa (nimi on vihje) Georgiassa, USA:ssa... Planetaaristen tapahtumien onnistumiseksi tarvitaan suuren ihmisjoukon huomio (energia/värähtely) tarkennettuna tiettyyn suuntaan. Suuri suunnitelma avautui virheettömästi, koska Olympiakisat pidettiin juuri täällä Georgian Atlantassa. Kisat lähetettiin suorana lähetyksenä ympäri maailmaa, mikä teki mahdolliseksi miljoonien olentojen huomion suuntautua Atlantaan useiden vuorokausien ajaksi.

Sivuhuomautuksena: Kaksi muuta tärkeää vuorta, joihin on piilotettu suuria ”tallentaja” - kiteitä ovat Uluru keskellä Australian autiomaata ja Saanatunturi Pohjois-Suomessa. Nämä suuret keskukset ovat suorassa yhteydessä toisiinsa axiatonaalisten kenttien kautta. Ne on aktivoitu uudelleen ja tällä hetkellä niistä vapautuu keskeytyksettä talletettua tietoa axiatonaalisten kenttien välityksellä ihmiskunnan kollektiiviseen tietoisuuteen.

Elokuussa 1998, Havaijin Maui-saarella pidettiin viisipäiväinen kansainvälinen kongressi. Tämän tapahtuman teemana oli kunnioituksen ja rakkauden palauttaminen jumalallista feminiinisyyttä kohtaan, hänen tuloaan Ihmisen tietoisuuteen valmistellessa.

Toisen päivän lounasaikaan, pääseremonian lopulla, saimme yllättäviä uutisia, että tuona samaisena aamuna, seremonian käynnistyessä Havaijilla, USA:n – Maapallon ja ihmiskunnan ylösnousemusta johtavan maan – näkyvin miespuolinen hahmo, presidentti Clinton Washingtonissa, oli esittänyt julkisen anteeksipyynnön Monica Lewinskylle, vaimolleen ja tyttärelleen suuren valamiehistön todistuksesta televisioidussa tunnustuksessaan. Niinpä tiesimme, että suuri suunnitelma oli käynnistymässä!  (Sivuhuomautuksena: nimi ”MAUI” on anagrammi sanasta ”I am U”.)

 

Indigolapset

Nämä lapset ovat uusi rotu Maan päällä. Heitä ei ilmestynyt miljoonia yhtäkkiä; tietä oli avattu heitä varten niiden kautta, joita kutsun esi-indigoiksi. Nämä olivat olentoja, pääasiassa tähtiveljiä ja -sisaria, joiden valintana oli syntyä Maahan erityistehtävään: Kohottamaan Maan ja ihmiskunnan värähtelytaajuutta sekoittamalla tähän oma valonsa. On tehty paljon dokumentteja tämän päivän vanhempien vaikeudesta ymmärtää lapsiaan ja lasten niin sanotusta ylivilkkaus - taipumuksesta. Asianlaita on, että näiden lasten tietoisuus ja järjestelmä ovat erilaisia. He syntyvät muistaen, keitä ovat, mistä tulivat, miksi ovat täällä ja mikä on heidän valittu tehtävänsä tässä elämässä.

Nämä “muistot” eivät kuitenkaan ole vain mentaalisia; ne selvästikin alkavat tulla näkyviin lapsen kasvaessa, mutta lapset alkavat toteuttaa tehtäväänsä ensimmäisestä hengenvedostaan lähtien eivätkä kykene sitä pysäyttämään! Indigolapsen kehon läpi virtaavan valon määrä on suunnaton ja kuitenkin heitä pidetään paljon hitaammassa värähtelytaajuudessa kuin heidän omansa! Tästä syystä kaikkein kipeimmin muuntamista tarvitsevia ovat heidän vanhempansa. Tämän päivän vanhempien täytyy suostua muuntamaan itseään ja rajoittunutta ymmärrystään kyetäkseen vaistonvaraisesti tunnistamaan lastensa tarpeet. Nämä ovat suuria sieluja, joiden tietoisuus on laajentunut ja tietomäärä hyvin edistyksellinen, ja he ovat pienten lasten kehoissa. Heidän on pakko ilmestyä pikkulapsina! MUTTA HE EIVÄT OLE PIENIÄ! Kehot ovat pieniä, mutta näitä kehoja käyttävät olennot ovat korkeassa asemassa. Heillä ei tavallisesti ole minkäänlaista pelontunnetta. YRITTÄKÄÄ SIIS OLLA OPETTAMATTA HEILLE OMAANNE! Oppikaa mieluummin heiltä, mitä on olla täysin vapaa.

Indigolapsilla on tarve käyttää tietouttaan mahdollisimman pian ja joskus tämä tapahtuu HYVIN AIKAISIN heidän elämässään! Jotkut indigolapset USA:ssa olivat niin pitkällä kehityksessään ja heillä oli etuoikeus syntyä vanhemmille, jotka tekivät kaikkensa auttaakseen heitä siten, että he saattoivat aloittaa planetaarisen tehtävänsä ennen kymmenettä ikävuottaan! Tämä on tosiaan uusi esikuva!

Emme voi vaatia näitä lapsia sopeutumaan vanhoihin Maaplaneetan tapoihimme; he ovat tulleet muuntamaan Maan ja ihmiskunnan täydellisesti, vapauttaakseen nämä lopullisesti! Jeesus sanoi aikoinaan ”Ja lapset ohjaavat heitä”… Hän yksinkertaisesti puhui tämän päivän lapsista ja ihmiskunnasta! Näistä lapsista saadaan yhä enenevässä määrin hyvää ja asiallista tietoa ja haluaisin antaa teille tässä muutamia linkkejä, joita voisitte vilkaista:
http://www.indigochild.com/
http://www.childrenofthenewearth.com/ 

Maan ylösnousemisen kartta
Maa-planeetalla jokaisella ihmisolennolla on opittavanaan karmallisia läksyjä.  Samalla tavoin jokaisen maan kollektiivisella tietoisuudella on ollut osallaan karmallinen päätehtävä. Näistä tärkeimmistä opituista läksyistä kerätty tietomäärä on kokonaisuudessaan jokaisen ihmisrodun edustajan saatavilla ja muodostaa osan ihmiskunnan yhteistä viisautta. Jotkut näistä keskeisistä läksyistä ovat itsestään selviä, kun vain katsomme. Tässä muutamia: 

  • Esimerkiksi Tanskan läksy oli ”aikuisten suhde lapsiin” ja 70-luvulla Tanska sai ”Lasten valtakunta” -tittelin.
  • Ranskalla oli läksynään “romanttinen rakkaus”. Tämä maine näyttää olevan hyvin tiedossa, miehet kaikkialla maailmassa näes ilmaisevat sen ranskaksi sanoen ”Ah, Les petites Françaises!” puhuessaan maassaan vierailevista ranskalaisista naisturisteista. Pariisi on ollut ja on ehkä vieläkin kuherruskuukautta viettävien kuuluisa määränpää. Pariisissa on myös Pigalle, Les Folies Bergeres, ja siellä prostituoituja kutsutaan nimellä “Filles de Joie” eli “ilotytöt”.   
  • Hollannin läksy oli vaikea, koska sillä oli tekemistä seksisuhteisiin liittyvien syvimpien emootioiden kanssa. Hollantilaiset joutuivat kovaan testiin, todennäköisesti koska heitä valmisteltiin pitkän aikaa rooliin Euroopan ylösnousemuksen johdossa. Emootiot ovat vettä.  Maan emotionaalinen keho on tehty valtameristä, meristä, järvistä ja joista.

Varmistaakseen selviytymisensä tehtävästään, vaikka mikä olisi, hollantilaiset vetivät maansa esiin meren pohjasta. Fyysisesti Hollanti näyttää olevan ”normaali” maa, jossa on paljon vettä, mutta maa joka tapauksessa. Eteerisesti näin ei ole, koska fyysinen meri voidaan puskea pois, mutta eteeristä ei; se ei ole koskaan liikahtanutkaan. Tämä merkitsee, että Hollannin asukkaat ovat tosiasiassa vesilaji, joka elää eteerisen valtameren pohjalla ja näin ollen he eivät voi ohittaa syvimpiin emootioihin liittyvää läksyään; pitivätpä he tästä tai eivät, he tulevat sukeltamaan syvälle aiheeseen. Punaisten lamppujen alueet löydät Amsterdamista.

·        Ison Britannian läksy ei ollut helppo sekään. Iso-Britannia valintana oli jarruttaa koko sitä liikettä, joka valoon nousua kohti vei, niin että prosessi etenisi juuri oikealla  nopeudella. Englantilaiset onnistuivat tässä, koska he palvovat menneisyyttä. Koko kollektiivisen tietoisuuden huomio on suuntautunut historiaan.  He rakastavat armeijaansa ja innostuvat helposti rehentelemään voittamattomuudellaan. Maailmassa ei varmaankaan ole toista paikkaa, missä antiikkia ihaillaan ja arvostetaan yhtä paljon kuin Englannissa, missä lähes kaikkea ajateltavissa olevaa keräillään suurella hartaudella. Tässä maassa on tietenkin eniten kummituksia koko maapallolla, sillä kummitukset ovat niiden olentojen sieluja, jotka olivat niin kiintyneitä maallisiin asioihin, etteivät pysty jättämään Maan tasoa. He joutuvat sen kahleisiin ja jatkavat kummittelua paikassa, jossa joskus elivät.

Suunnitteilla aikataulussa oli tapahtuma, johon oli määrä osallistua 11 hollantilaista ja yksi Berliinistä tuleva amerikkalainen

Lukujen 11 ja 111 henkinen perusmerkitys on ylösnouseminen ja 11:11 edustaa porttia ylösnousemukseen. Hollannin yhdentoista edustajan mahdollisen läsnäolon kautta oli tarkoitus testata maan vahvuutta, rohkeutta, ymmärryksen selkeyttä, mielenlujuutta ja omistautumista rooliinsa Euroopan ylösnousemuksen johtajana. Amerikan, planeetan ylösnousemuksen johtomaan, oli tarkoitus tukea Hollannin kollektiivista tietoisuutta. Koska Amerikan edustaja ei asunut Hollannissa, maalle ei jäänyt ketään sitä edustamaan jok’ikisen hollantilaisen peruuttaessa tulonsa, ja maa jäi näin ollen täysin ilman sisäistä tukea. Tapahtuma järjestettiin Hollannin maaperällä ja niinpä maa sai pehmeän laskun ja sen sallittiin hidastaa värähtelyään varovaisemmin. Hollanti ei romahtanut energeettisesti niin kuin Ranskalle oli käynyt, mutta energia/värähtely on kuitenkin hidastunut Hollannissa huomattavasti, asukkaiden tavallaan levätessä kauan kestäneestä edelläkulkijan asemastaan. Näinä aikoina lepääminen ei ole suositeltavaa, koska ellemme etene henkisesti, alamme automaattisesti kulkea taaksepäin - ja hollantilaiset ovat selvästi huomanneet, mitä heidän tietoisuudessaan on tapahtunut vuoden 1998 jälkeen. Maaliskuussa 1998 Hollanti, Amerikka ja Saksa ottivat kukin vastaan oman siunauksensa ja Suomi, joka oli valmiudessa, valittiin arvelematta, koska tätä maata oli jo perusteellisesti valmisteltu ottamaan liekki vastaan.

 

Suomen kieli heijastelee suomalaisten matriarkaaliseen yhteiskuntaan pohjautuvaa alkuperää

Tarvitaan vain muutama esimerkki: ”kokonainen” – ”kokonaisuus” – mielikuvitus” ja näihin voit helposti hakea lisää. Sanotaan myös Kalevalasta löytyvän viittauksia, että sen yhteiskunta malli olisi juuriltaan matriarkaalinen.

Ihmissielut onnistuivat tekemään ihmiskunnan kaikkien aikojen suurimman tempun

Monta huijausta on tehty ja tehdään aktiivisesti edelleen.
Muuttoliikkeen luomiseksi Uuteen Maahan käytettiin ihmisen ahneutta, ihmisten lähtiessä sinne rikastumaan, tai niin he luulivat.
Ylösnoustakseen koko ihmiskunnasta on tultava yhtä perhettä, jossa jokainen on tervetullut ja hyväksytty, missä jokaisen omaa erityisyyttä kunnioitetaan. Tämän tehtävän onnistuminen oli ongelma, kun ihminen yksilönä suuresti vieroksuu muutosta! Niinpä monta huijausta on tehty ja tehdään yhä. Ihmisen ego salli tämän tapahtua ja on oppinut rakastamaan sitä.

Yksi reitti oli: Ruoka.
Ruoasta on tulossa täysin yhtenäistä, koska lähes kaikkialla voi löytää supermarketteja, jotka myyvät lukemattomista muista maista tulevaa ruokaa. Näitä ruokia syömällä fyysiset kehot sulauttavat niiden kunkin maaperän energian / värähtelyn, joissa nämä ruoat olivat kasvaneet ja jakavat myös ruokaa koskettaneiden ihmisten siihen jättämän energeettisen jäljen. Ihmiset ovat kaikkialla oppineet nauttimaan ravintoloissa käymisestä ja eksoottisten ruokien syönnistä tai valmistamaan niitä kotona. Tätä kautta, tiedämmepä sen tai ei, pidimmepä siitä tai ei, lopputulos on että pian välillemme syntyy yhteinen tietoisuus jakaessamme kaikkialla saman värähtelytaajuuden.

Toinen reitti: Matkailu.
Ruoan jakaminen teki helpommaksi ajatuksen lähteä matkoille. Voit omalla kohdallasikin nähdä kansainvälisen matkailun hämmästyttävän kukoistuksen. Matkailevat ihmiset uskovat ehkä itse päättävänsä matkakohteestaan ja syistään sen valintaan. Tosiasiassa he tässäkin ovat vielä tänä päivänäkin täydellisen huijauksen uhreja eivätkä näe sitä. Sielu lähettää halun ihmismieleen ja ohjaa näin egoa kohti sananlaskun heiluvaa porkkanaa. Tosiasiassa persoona viedään Maassa paikkoihin, joissa on eletty muita elämiä ja osia sielusta on jäänyt ansaan. Kun näihin maihin ja paikkoihin palaa joko ”liikeasioiden”, ”loman” tai ”opiskelun” merkeissä, sielu voi silloin kerätä palasensa ja rakentaa itsensä uudestaan eheytyäkseen jälleen, niin että eheyden tilassa ego voi lopultakin herätä suurempaan totuuteen.

Kolmas reitti: Eri rotujen väliset parit ja perheet, adoptiojärjestelmä eri rotujen kesken.
Matkailu puolestaan aiheutti rotujen sekoittumisen ympäri maailmaa ja uusia rotuja on ilmestynyt kaikkialle eri rotujen välisten avio- tai avoliittojen seurauksena. Niinpä tänä päivänä on olemassa pieniä olentoja, syntyperältään esimerkiksi suomalaisia, joiden ihon ja silmien väri vaihtelee laidasta laitaan. Suomelle tämä on aika uutta, mutta muille Euroopan maille ei niinkään! Ymmärrät nyt, että Suomi on vain kirimässä rakoa kiinni tässä aika yleisessä läksyssä.

Maaplaneetalla ihmiskunnan oletetaan näet olevan tietoinen rotu ja näin ollen tietoisesti ja vapaaehtoisesti kehittyvän sielun tarvitsemaan suuntaan. Mutta koska tämä ei täällä vielä tähän mennessä tapahdu läheskään täydessä mittakaavassa, egot huijataan toteuttamaan sielun vaatimuksia. Huvittavaa on, että suunnitelma on niin hyvin laadittu, että egot toteuttavat sitä autuaan tietämättöminä, mitä heidän selkänsä takana tapahtuu, niin sanoaksemme. He esittävät roolinsa joka tapauksessa täydellisesti, niin että tarpeelliset muutokset tapahtuvat energeettisesti. Ihmiskunnan lopulliseen ylösnousemukseen tarvittava lopullinen kaikenkattava värähtelykuva voidaan hyvinkin onnistua toteuttamaan ja toivottavasti ajoissa, koska meillä on sen tekemisessä aikaraja.

Siitä asti tämä luotu pyörre on kasvanut merkittävästi ja jatkaa koko ajan kasvamistaan

Kuumin huippu, jos voisi sanoa, näyttää sijaitsevan Nokian tutkimus- ja kehittämiskeskuksessa, kutsumanimeltään ”R&D” (Research and Development Center) Hermiassa / Hervannassa. Tämä oli ja on edelleen paikka, missä ihmisaivojen harmailta aivosoluilta vaaditaan jatkuvasti suurta aktiviteettia ja missä monet keksinnöt ovat saaneet alkunsa. Vaikka eri osastoja voidaankin siirrellä paikasta toiseen, luotu pyörre säilyy samassa maantieteellisessä pisteessä ja sitä ruokitaan nimen ”noKia” kautta. Näyttää  siltä, että R&D-osasto voisi olla pyörteen keskus, missä valon intensiteetti on voimakkain. Hermia / Hervannan alueella on tiheässä korkean teknologian yrityksiä ja näiden kautta pyörteessä syntyy yhä uusia keksintöjä. Tampereen teknillisellä korkeakoululla, joka sijaitsee juuri siellä, on tarjottavanaan korkeasti koulutettuja kansainvälisiä asiantuntijoita, joiden uusia ideoita voidaan toteuttaa ympärillä sijaitsevien eri yritysten kautta. Täältä löydämme tietenkin kokonaisen armeijan indigoita, joiden järjestelmät (fyysis-mentaalis-emotionaaliset ja henkiset kehot) ovat hyvässä valmiudessa ottamaan vastaan voimakasta valovirtaa, käyttämään sitä luovuutensa kautta ja tarvittaessa jopa kestämään kovaa stressiä.

Sanat Kumaran perussävel
Valo muodostaa värähdellessään ja virratessaan äänen, kuten olemme aikaisemmin ”axiatonaalisten” kenttien yhteydessä nähneet. Sielun saadessa täydellisesti loistaa ja värähdellä alkuperäisessä jumalallisessa, kosmisessa valossaan syntyy enemmän kuin pelkkä ääni: syntyy kuultavissa oleva melodia. Mitä hienostuneempi sielusta on tullut, sitä hienostuneempi on myös melodia. Kun sielu saa käyttää keho/mieli-instrumenttiaan huilun tavoin, tavalla, mitä varten se on rakennettu, sielun melodia värähtelee kehon läpi ja, säteilee ulos, siunaten ja hoitaen jokaista elämän hiukkasta jumalallisella melodiallaan. Koska ei ole olemassa kahta samanlaista olentoa, ei ole myöskään kahta sielua, joiden melodia olisi täsmälleen sama. Kaikki melodiat yhdessä muodostavat planeetan melodian, ja kaikkien planeettojen melodiat yhdessä muodostavat sen, mitä kutsutaan sfäärien melodiaksi.

* * * * * * * * * * *

 

Marie-Regine Garnierin artikkeita ULTRAssa:
9/2004 Elämän hengitys
4/2004 Ihmisten yhdistäminen sieluunsa
11/2003 Sielunkumppanit, kaksoissielut, kaksoisliekit – keitä he ovat? 

Marie-Reginen on mahdollista järjestää tapaamisia ryhmien kanssa jotka ovat kiinnostuneita keskustelemaan ja kuulemaan lisää hänen näkemyksistään ylösnousemuksesta. Kysy lisätietoja sähköpostitse suoraan Marie-Regineltä, email: essassani@hotmail.com
tai Tarja Rantamäeltä p.044-3809499, email: tarjarantamaki@hotmail.com 

 


Takaisin