Ultran Nettikolumni  12/2003


 

Tiedon Temppelit

Atlantiksen, Egyptin ja Maya Tradition Tiedon Temppelit ovat nousseet. Näiden Tieto on yksi ja sama, mutta on tarkoitettu vain yhden Jumalan tietoisuudelle vihkiytyneille. Tuolle tietoisuudelle vihkiytymiselle ovat apuna Tähtiportit, jotka ovat ja tuovat Maahan kosmista energiaa.

Egyptin Tähtiportti on luotu aikojen alussa, mutta Tähtiportteja on syntynyt ihmiskunnan historian aikana useita, joista suuri osa on myös sulkeutunut.
Suomen Korppoossa syntyi Tähtiportti 13.11.1999, joka on edelleen olemassa. Suomen Lautsialla syntyi Tähtiportti 8.9.2002, joka on kookkaampi kuin Korppoossa oleva.
Meksikossa on täyttyvä Tähtiportti, joka täyttyi viimeistään vuoden 2003 maaliskuussa. Tuolloin kokoontui Meksikossa Maya Tradition omaavia parantajia, pappeja ja Mayoja, joilla Maya Traditio on veren perintönä.
Havaijilla on täyttyvä Tähtiportti, jonka synty on vastaava kuin Meksikossa.

Näihin alueisiin ei tarvitse matkustaa fyysisesti tavoittaakseen Tähtiportin avun.

Suomessa on satoja ihmisiä, jotka ovat vihkiytyneet tuolle Tiedolle, ja satoja, jotka ovat vihkiytymässä.

Suomalaisilla on erityinen aarre; Kalevala, joka on myös opas tuon Tiedon tavoittamiselle.
Vastaavia aarteita on myös Ilias.
Sama tieto on tarjottu ihmiskunnalle monien erilaisten uskontojen ja kulttuurien muodossa, joiden tieto siis myös on yksi ja sama, ja jonka tiedon jokainen tietävä on oikeutettu esille tuomaan ja jonka siemenet ovat jokaisessa ihmisessä itsessään.

Vihkiytyminen yhden Jumalan tietoisuudelle on tapahtuma, jolle on annettu monta "nimeä", mutta joista yleisin suomenkielinen nimitys on "Valaistuminen".

Se ei ole ihmisten luoma seremonia. Se on tapahtuma, johon Universaali Tietoisuus ohjaa jokaisen, joka on siihen valmis.

 

osin kanavoituna kirjoittanut mediaalinen henkilö
Tenhikki Lax

   


Takaisin