Ultran Nettikolumni  11/2003


 

Maarit M. Hanssen

 

Miksi uskoa ufoihin?

Ufoista ei enää puhuta paljoa. Mutta ufoja ei pidetä niin suurina kummajaisina kuin mitä asia oli ennen vanhaan ( 1960-ja 1970-luvuilla ). Suuri filmiteollisuuskaan ei ole kyennyt vakuuttamaan katsojia sen enenpää ufojen todennäköisyydestä. Ja jos on kyennyt, niin ufot ja maan ulkopuolinen kulttuuri on esitelty enimmäkseen negatiivisessa valossa. Maan ulkopuolisten sivilisaatioiden edustajat ovat tulleet maapallolle pahoissa aikeissa, mikäli uskomme filmiteollisuutta, joitakin harvoja positiivisia elokuvia lukuunottamatta. Uusia ufo-aiheisia kirjoja saa odottamalla odottaa.  Onko tulevaisuus jo tässä, ja aikaisemmin sci-fi-aiheinen teknologia on  soluttautunut ihmisten arkielämään niin, että todellisuus on  tarua ihmeellisempää.

Ultra-lehden päätoimittaja kirjoitti jokin aika sitten, että lehden naispuoliset lukijat eivät ole kiinnostuneita ufojutuista, kun taas miespuoliset lukijat lukevat mielellään ufoista. Miksi näin on, on sinänsä tutkimisen arvoinen asia, mutta luulisin tietäväni ainakin yhden syyn siihen, miksi naiset eivät enää jaksa kiinnostua maan ulkopuolisista sivilisaatioista. Naiset, ja osaksi miehetkin, ovat kertakaikkiaan tympääntyneitä harmaiden olentojen iänkaikkiseen kiinnostukseen ihmisten fysiologiasta eritoten seksuaalisuudesta ja lisääntymisfysiologiasta.

 Harmaat oliot ovat tuottaneet hybridejä jo kahden ja kolmen sukupolven ajan. Sanotaan, että kolmannen sukupolven hybridit eivät juurikaan eroa ihmisistä niin, että heitä luulee ihmisiksi heihin törmättyään kaupungilla. Sanotaan, että harmaat oliot ovat erittäin tyytyväisiä hybridikoe-ohjelmansa tuloksiin. Ei ole tietoa, ovatko he nyt pakkaamassa laboratorioputkilonsa ja keinotekoiset kohtunsa ja aloittavat jonkun planeetan kolonisaation ihmishybridien avulla. Ei ole tietoa siitäkään, mitä maapallon valtaapitävät ovat saaneet vastalahjaksi sallittuaan, mikäli näin on, hybridiohjelman toteuttamisen. Ei ole silti kovinkaan vaikea arvata, että uusi teknologia on ollut maapallon valtaapitävien toivomuslistalla ylimpänä. Tai ainakin uuden teknologian opettaminen ja selittäminen. Todisteitahan uuden teknologian olemassaolosta on tippunut taivaalta aika ajoin ufojen törmäyksinä. Luulisin, että Ultra-lehden miespuoliset lukijatkin ovat kiinnostuneet ufojutuista juuri siksi, että jutut saattavat sisältää selontekoa uudesta teknologiasta.

Itseäni ei kiinnosta vain ufojen teknologia ja harmaiden hybridi-ohjelma. Yhtä kiinnostavia ovat ufojen filosofinen puoli, E.T.:n henkinen elämä, uskomukset ja uskonto, heidän yhteiskuntaelämä ja nähtävästi saasteeton ympäristö sekä avaruuden tutkiminen. Tässä olisikin jo paljon aihetta uusiin ufo-aiheisiin kirjoihin. Enää ei kannattaisi kuluttaa aikaa kinasteluun onko ufoja olemassa vai ei. Luulen, että se asia on jo tölkissä; ufot ovat joko fyysisiä tai henkisiä ilmentymiä tai niitä kumpaakin samaan aikaan, riippuen siitä mistä avaruudesta tai ulottuvuudesta ne ovat kotoisin. Nyt pitäisi osata ottaa oppia ufoista, jotta tämä maaplaneetta saataisiin kukoistamaan kaikella mahdollisella tavalla. On kerrottu, että E.T.:n kiinnostus maapallosta kiihtyy päivä päivälta tulevaisuudessa, kun ihminen on avaruusmatkailun kynnyksellä. Ihmisiä seurataan ottavatko he rauhanomaisen vai sotaisen katsantokannan avaruusmatkailuun. E.T. ei salli aseiden viemistä avaruuteen. Aseiden viemisyritykset ovat myös mittarina pääsevätkö ihmiskunnan edustajat planeettojen ja galaksien -välisiin yhdistyksiin.

Vuosi 1996 oli tärkeä kontaktivuosi. Jokin virstanpylväs ihmiskunnan kehityksessä oli ilmeisesti saavutettu ja uusia UFO-kontakteja syntyi kuin sieniä sateella. Valitettavasti hyvin harvat ovat kirjoittaneet kirjoja näistä uusista kontakteista. Suomenkielinen viimeinen kontaktikirja on Tapani Koivulan ”Viestejä ” vuodelta 1996. Olen lukenut kirjan pariinkymmeneen kertaan ja joka kerta olen löytänyt kirjasta uusia katsantokantoja. Toivoisin kuitenkin enemmän UFO-kirjoja ja kontakti-kirjoja, jotta saisimme tietää mitkä asiat ovat tärkeitä huomioida uuden vuosituhannen alussa. Täytyykö vieläkin paneutua konkreettiseen fyysiseen ympäristöön vai joko piankin on tiedossa hyppäys korkeimpiin ulottuvuuksiin. Vuodesta 1998 saakka maaplaneettakin on joutunut kosmisten mullistusten kohteeksi ja aurinkokuntamme ja galaksemme ovat uudessa kosmisessa säteilykentässä. Harmaiden olioitten kanavat ovat jo parin kolmen vuoden ajan valmistelleet maapallon asukkaita maapallon suurista fyysisistä muutoksista, jotka sanotaan sattuvan vuodelle 2003. Tällaisia ennustuksia ei voi ottaa kuoleman vakavasti, mutta on silti hyvä jos on varautunut katastrofeihin pienen ruoka,- ja tarvikevaraston avulla. Ei koskaan tiedä milloin suurempi tulva, maanjäristys tai myrsky sattuu tai vaikka yhteiskunnallisia mullistuksia, pitkäaikaisia lakkoja tai muuta sellaista. Näissä uusissa viesteissä on varotettu ihmiskuntaa juuri mainitsemistani tapahtumista fyysisessä ulottuvuudessa.

Ufojen teknologinen puoli kiinnostaa myös vaihtoehtoliikettä. Näyttää esimerkiksi siltä, että ufojen liikkumisteknologia on täysin saastuttamatonta. Siksi pitäisi jo olla tiedossa minkälaista energiaa ufot käyttävät liikkuessaan. On esitetty muunmuassa seuraavanlaisia ehdotuksia: elektromagneettinen nostovoima, atomivoima, zero point-energia, gravitaation eli painovoiman hyödyntäminen (laki puoleensavetävyydestä ja luotaantyöntyvyydestä, attraction and repulsion ) ja niin sanottu vapaa energia. Pitäisi luoda kansanliike näiden vaihtoehtojen tutkimisen puolesta, sillä mikäli ilman saastuminen lisääntyy maapallolla on ihmiskuntakin tuhoon tuomittu.

Sivilisaatioiden yhteiskunnallinen kehitys menee usein siihen suuntaan, että esimerkiksi useissa maanulkopuolisissa sivilisaatioissa on rahan käytöstä maksuvälineenä luovuttu. Tavaroita myydään henkilön käyttämää työaikaa vastaan. Työssä käyville henkilöille kertyy näinollen aikapankki. Kaikille terveille henkilöille tarjotaan työtä ja koska työttömyyttä ei ole on työaika lyhyempi, yleensä kolme päivää viikossa. Kaikki mahdollinen työ on automatisoitu ja tavaroita tuotetaan ylimääräisesti, siten että niitä on riittävästi jokaiselle. Suuremmat hankkeet kuten asunnot, autot, veneet jne. hankitaan erilaisten vuokraussopimusten kautta. Näistä asioista kirjoitetaan muunmuassa uusien amerikkalaisten ja englantilaisten UFO-kontaktien kirjoissa mm. Phillip H. Krapf: ” The Contact Has Begun ”.

Näyttää siltä, että useimmat maan ulkopuoliset sivilisaatiot harrastavat jonkinlaista uskontoa. He uskovat Jumalaan , uudestisyntymiseen ja kuoleman jälkeiseen elämään. Näissä asioissa eivät maapallon asukkaat juurikaan eroa avaruusystävistään. Suurista eroista voidaan kuitenkin puhua kun tullaan avaruuden tutkimukseen. Avaruuden tutkimuksessa ja tutkimusten hyödyntämisessä ovat maan ulkopuoliset sivilisaatiot ehkä tuhansia vuosia edellä meitä. He tuntevat avaruuden fyysiset lait ja hyödyntävät niitä muunmuassa avaruusmatkoissa ja planeettojen kolonisaatioissa. Eipä silti, maapallon ihmisten ei tarvitse vielä tietää kaikkea avaruudesta. Tutkimusten mukaan aurinkokuntamme aurinko on vasta keski-ikäinen, joten meidän ei tarvitse muuttaa heti kohta toiseen aurinkokuntaan tai vieläpä toiseen universumiin. Parempi edetä hiljalleen siten että ihmiskunnan filosofinen ja moraalinen elämä kykenee seuraamaan materiaalista kehitystä.

Oppiminen on molemminpuolista. E.T.:t ovat usein maapallolla oppimassa ihmisten yhteiskuntajärjestelmää, uskontoja ja muuta historiaa, mutta vaikka he pudistelevat päätään joillekin ihmisten ilmentymille ei heillä ole lupa sekaantua ihmiskunnan asioihin. E.T.:t voisivat helposti esimerkiksi parantaa ihmisten sairauksia, mutta siihen heillä ei ole lupaa. Ihmiskunnan ja ihmisten  on koettava oma välttämätön karmansa.

Ihmiskunnan tietoisuus laajenee, kun sille selviää mistä ufot tulevat, miksi ne ovat täällä ja mitä ne haluavat. Ufot saattavat tulla toisilta planeetoilta, toisilta galakseilta, toisista universumeista , toisilta ulottuvuuksilta ja toisilta aaltopituuksilta. Ne saattavat myös tulla maapallon omista eri ulottuvuuksista. Ufojen tehtävät maapallolla eivät eroa maapallon omien tiedemiesten tehtävistä. Ne osallistuvat tämän fyysisen ulottuvuuden tutkimiseen ja kehittämiseen. Niiden edustajat ovat esimerkiksi erittäin kiinnostuneita maaplaneetan ihmisten uskonnoista ja uskomuksista eri UFO-kontaktien mukaan. Ufot eivät näytä haluavan tekevän läsnäolostaan suurtakaan numeroa. Niitä nähdään, mutta ei kovin usein. Ne haluavat tehdä työtään häiritsemättöminä.

Ei ole niinkään tyhmää uskoa ufoihin, vaikka itse ei olisikaan niitä nähnyt. Itse olen nähnyt  pienen pienen ufon makuuhuoneessani ( se herätti minut ). UFO oli tennispallon kokoinen ja muotoinen keltaisenvihreää valoa loistava esine, joka seisoi ilmassa kasvojeni edessä minua tarkkaillen niin että heräsin tunteeseen ” joku tuijottaa minua ”. Luulen ufon olleen pienen luotaimen, joka palasi odottavaan suurempaan ufoon tehtävänsä päätteeksi. Olen monesti ajatellut mitä tekisin, jos joutuisin vastatusten suuremman ufon kanssa. Olen aivan varma, että pelästyisin ensi alkuun rajumman puoleisesti, vaikka olen lukenut useita toisten ihmisten kirjoittamia ufokirjoja ja kontaktikertomuksia.

Ufot ovat niin mielenkiintoisia ja hyödyllisia ihmisille, että ufoasia ei saisi kuihtua. On tuotettava lisää alan kirjallisuutta, järjestettävä konferensseja ja luentoja. Eikä pidä antaa filmiteollisuuden muokata ihmisten mieliä pelkästään negatiiviseksi ufoasioissa. UFO-kontakteille on laadittava koulutusohjelmia, jotta kontaktit oppisivat miten käyttäytyä kontaktien yhteydessä, ja, että kontaktit oppisivat suojautumaan psyykkisesti ja fyysisesti kontaktien aikana. Ihmisen fysiologia on esimerkiksi erittäin herkkä erilaisille säteilynmuodoille ja telepaattinen kommunikaatio vaatii erittäin runsaasti energiaa. Joillakin UFO-kontakteilla onkin muodostunut aivovammoja, verenvuotoja ja halvauksia, jotka voivat olla kontaktien sivuvaikutuksa. UFO-kontaktien positiivisia puolia ovat maailmankuvan laajentuminen, usko kuolemanjälkeiseen elämään ja jälleensyntymiseen sekä tietenkin tietoisuuden laajeneminen toisille  ulottuvuuksille.

Ultra-lehden naispuolisille lukijoille voin vakuuttaa, että ufologia on huikaisevan mielenkiintoista, mikäli asiaan ottaa hiukan laajemman katsantokannan. Asiaa voi tarkastella koko maaplaneetan tulevaisuuden varjossa. Talouksien modernisoiminen, perheen elatus, lasten kasvatus ja kouluttaminen, kommunikaation kehittäminen, vanhuksista huolenpito, yleinen terveyden hoito ja sairaanhoito, myös kaikkiin näihin asioihin voi löytää ideoita maan ulkopuolisilta sivilisaatioilta UFO-kontaktien välityksellä. Tätä kirjoittaessa, 21.toukokuuta, on Bakun taivaalla Azerbajanissa taas nähty UFO, kirjoittaa Bakutoday. Bakulainen UFO-ekspertti Fuad Gasimov, sanoo lehdelle, että ufojen tarkoituksena on varoittaa ihmiskuntaa tulevista mullistuksista, sodista ja maanjäristyksistä sekä varoittaa maapallon ekosysteemin pilaamisen vaaroista. Edellinen UFO nähtiin Bakussa tammikuun toinen päivä. Sen näkeminen ennusti Irakin sotaa, ufoekspertin mukaan. Tänä yönä oli Algeriassa suuri maanjäristys, jossa on jo aamuun mennessä arvioitu kuolleen yli viisisataa henkilöä. Kuolleiden lukumäärä on noussut kahteen tuhanteen parin päivän kuluessa. Kunpa maaplaneetan teknologiakin olisi niin onnistunutta, että tulevat maanjäristykset voitaisiin jäljittää ennakolta ja ihmisten evakuointi voitaisiin suorittaa ennakolta ehkäisevästi.

 Nyt vain kirjoittamaan uusia suomalaisia ufoaiheisia kirjoja ja UFO-kontakti-kertomuksia! Ufokirjojen lukeminen lujittaa ufouskoa. Ehkä joku voisi innostua ulkomaisten uusien, mutta sielläkin harvalukuisten ufokirjojen kääntämistyöstä.

 

http://www.maarithanssen.k-nettet.com

  


Takaisin