Tammikuu 2020

 

 

 

 

 Norman

 

 Normanin jumalallinen kokemus

 

HUOMAUTUS: Normanille (ja muutama muille Hyvän Toivon Pyhäkön oppilaille) on annettu vuosien varrella monia viestejä ja visioita sekä joitain fyysisiä manifestaatioita. Saimme 22. syyskuuta 2012 ensimmäisen viestimme Suurelta Jumalalliselta Ohjaajalta liittyen palvelukseemme Hyvän Toivon Pyhäkössä, Kapkaupungissa, Etelä-Afrikassa.

Ilmoitukset ovat Ylösnousseilta Mestareilta, erityisesti sellaiselta Yhdeltä, joka tunnetaan nimellä ”Suuri Jumalallinen Ohjaaja” (Lordi Saithru). Monet viestit ovat olleet nimenomaan Hyvän Toivon Pyhäkköä varten, mutta myös monia, jotka koskevat KAIKKIA maailman ihmisiä - ja jaamme ne viestit, jotka meillä on lupa jakaa pian uudessa linkissä.

Meille ei anneta pitkiä saneluja, ja vain harvoin meille annetaan informaatiota, joka rohkaisee meitä “menemään sisälle”, kuten meille kerrotaan ... ”siellä sisällä on meidän Voittomme” ja etsimämme vastaukset ja suunta! Viestejä annetaan vain, jos se on välttämätöntä, ja MEITÄ aina vaaditaan purkamaan ja käyttämään omaa sisäistä opastustamme merkityksen ymmärtämiseksi.

Pyynnöstämme meille on annettu Retreatit, jotka ovat avoinna kuukausittain lähetetyissä Liekkipalveluissa, Ajatus-muoto, Symboli ja Sponsori vuosittain aina tammikuusta 2013 lähtien.

19. elokuuta 2012

Rakastettu Norman Blyth asui Johannesburgissa, Etelä-Afrikassa, kun hänellä oli näitä Jumalallisia kokemuksia. Hän kirjoitti ylös kokemuksensa toisten pyynnöstä. Norman on RAKASTETTU, lempeä, erittäin nöyrä, vaatimaton mies, jolla ei ole minkäänlaista henkilökohtaista kunnianhimoa. Hän elää palvellakseen Jumalaa ja laajentaakseen Valoa ja tämä on erittäin selvää, kun tapaat Normanin. Hän huomauttaa aina hyvin nopeasti, että viesteillä ei ole mitään tekemistä hänen kanssaan!

Normanin kokemus:

”Nämä ovat todellisia uskomattomia kokemuksia, jotka minulla on ollut kunnia kokea. Kirjoitan tämän, kuten se todella tapahtui kaikessa rehellisyydessä. Kaikki alkoi heinäkuussa 2009, olin kokenut elämässäni erittäin tunnepitoisen ajanjakson, joten päätin ottaa helpon tavan ulos ja otin unitabletteja perjantai-iltana lopettaaksesi kaiken. Jätän surkean tarinan pois ja jatkan.

Jälleen kerran sängyssäni, kaksi yötä myöhemmin sunnuntaina, menin nukkumaan kahdelta aamuyöllä. Seuraavana aamuna heräsin ääneen, joka kutsui minun nimeäni ”Norman, Norman, Norman”. Avatessani silmäni näin miehen, joka istui sänkyni laidalla pukeutuneena valkoiseen vaatekappaleeseen, kauniit kultaiset hiukset ulottuen olkapäille katsoen minua. Hänellä oli kätensä rintani päällä.

En voi kertoa teille, miltä hänen kasvonsa näyttivät, koska hänellä oli jumalallisimmat silmät, jotka olen koskaan nähnyt, jotka täysin vangitsivat huomioni, ne säteilivät sellaista rakkautta ja ystävällisyyttä. Rakastuin henkilöön niiden takana.

Minut täytti kaikista hämmästyttävin absoluuttisen rauhan, rakkauden ja rauhallisuuden tunne. Hän puhui sitten minulle avaamatta suutaan, puhuen suoraan mieleeni ja sanoen: ”Nimeni on” MINÄ OLEN KUKA MINÄ OLEN ”. Haluan sinun menevän Brent -nimisen miehen luo, joka on Herran mies ja joka kävelee Valossa, hän näyttää sinulle nimeni pyhissä kirjoituksissa.”

Minulla ei ollut aavistustakaan siitä, mistä hän puhui, koska en ollut koskaan ennen kuullut nimeä “MINÄ OLEN KUKA MINÄ OLEN”. Sitten hän kertoi aikovansa näyttää minulle liikkuvan kuvan elämästäni, mutta halusi minun ensin vastaavan kysymykseen.

Minua pyydettiin ajattelemaan 5. elokuuta 2005 ja kertoa hänelle, mitä tapahtui tuona päivänä. Kerroin hänelle olleeni mukana vakavassa auto-onnettomuudessa. Ryöstössä ollut pakoauto ajoi suoraan kuljettajan puolen oveeni arvioidulla nopeudella 140 km tunnissa; isku liikutti kiinteää maastoautoani (joka painoi noin 2,5 tonnia) 15 metriä sivuttain.

Minun siirtämiseni ajoneuvosta kesti puolitoista tuntia. Muistan vain, että näin punaisen objektin oikean silmäni kulmasta ja heräsin ambulanssissa. Vaimoni luuli, että tein kuolemaa, koska suustani tuli vaahtoa, koska olin paiskautunut kahden etuistuimen väliin ja näytin kuolleelta.

‘MINÄ OLEN’ kertoi minulle, että olin kulkenut laakson läpi, nimeltään ‘kuolema’, ja että Hän oli pysäyttänyt minut matkallani kohti sitä, jota kutsumme ‘taivaaksi’, ja kysynyt minulta, auttaisinko häntä auttamaan erästä henkilöä. Hän kertoi minulle, että oli tullut Seitsemästä Portista, joita on seitsemän. Hyväksyessäni ja luvatessani auttaa, hän asetti minut takaisin kehoon, jonka olin juuri jättänyt hetkiä aikaisemmin, samalla kun se yhä makasi edelleen auton sisällä.

Hämmästyttävää oli, että vaikka se oli ollut hirvittävä onnettomuus, jossa molemmat ajoneuvot tuhoutuivat, ainoat vammat olivat kaulalleni ja kylkiluissani, jotka paranivat kokonaan päivän tai parin kuluessa. Muistan huomauttaneeni vaimolleni, että autossani oli ollut joku kanssani sinä yönä.

Kysyin häneltä, miksi hän oli pyytänyt minua auttamaan häntä, koska en käynyt kirkossa joka sunnuntai enkä lukenut Raamattua. Lisäksi olin vain normaali ihminen, joka ei ollut erikoinen millään tavalla. Lisäsin, että olin käynyt hengellisessä kirkossa silloin tällöin ja pystynyt näkemään henkiolentoja 7-vuotiaasta lähtien.

Hänen vastauksensa oli: “Mikä minä olen? ”MINÄ OLEN” Henki, ja ei ollut tärkeää, etten käynyt kirkossa, sillä tärkein asia oli hänen ja minun välinen suhde ja että en ollut koskaan jättänyt yhtäkään yötä rukoilematta häntä ja että hän kuunteli. En silti tajunnut kuka hän oli.

Sitten hän näytti minulle “elokuvan” koko elämästäni ja sanoi, että olisin nähnyt sen seisoessani Karmallisen Neuvoston edessä, koska jokaisen ihmisen, joka on kulkenut verhon läpi, nimeltään “kuolema”, asetetaan seisomaan Karmallisen Neuvoston eteen ja näytetään liikkuvana kuvana kaikki aikaisemmat inkarnaatiot. Tästä syystä hän näytti sen minulle nyt, ainoana erona oli, että se sisälsi vain juuri päättyneen inkarnaationi.

Hän kertoi minulle myös, että hän oli pysäyttänyt minut ottamasta kaikkia tabletteja kun yritin rikkoa hänelle antamani lupauksen, enkä ollut koskaan aiemmin rikkonut lupausta koko elämäni aikana, ja hän oli niin oikeassa, koska tietääkseni en ollut.

Sitten hän sanoi minulle, että voin tuoda julki, mitä olen todistanut ja toivotti minulle ‘adieu’, ja hitaasti katosi silmistäni annettuaan minulle rakkautensa ja Siunauksensa.

Seuraavana päivänä kirjoitin tekstiviestin ainoalle tuntemalleni Brentille, joka sattui olemaan sisareni lanko, maallikkosaarnaaja Metodistikirkossa.

Hän oli toimittanut hääni muutama vuosi aikaisemmin. Olin levoton, koska hän on niin pyhä mies, joka rakastaa Jumalaa niin paljon, ja ajattelin, että hän vain nauraisi minulle ja kertoisi minulle, että minut tarvitsisi päästä laitokseen! Mutta yllätyksekseni hän käski tulla sinä iltana kello seitsemäntoista ja hän kuuntelisi tarinani.

Istuimme hänen olohuoneessaan juoden kupilliset teetä, kun aloin kertoa hänelle, mitä oli tapahtunut, ja kun kerroin hänelle, että mies joka oli istunut sängylläni oli sanonut, että hänen nimensä oli ”MINÄ OLEN KUKA MINÄ OLEN”, hän nousi ja lähti huoneesta. Luulin, että olin loukannut häntä, mutta hän palasi Raamattunsa käsivarressaan ja näytti minulle Mooseksen kirjoituksen vuorella, jossa palavan pensaan Ääni sanoi Moosekselle kun tämä oli kysynyt, että Sen nimi oli ”MINÄ OLEN KUKA MINÄ OLEN“ ja että ”MINÄ OLEN Jumala”.

Minun on myönnettävä, että tunteeni valtasivat minut ja aloin itkeä, koska tunsin olevani niin kunnioitettu, että hän oli päättänyt tulla niin vaatimattoman miehen luo kuin minä. Brent ja Lyn liittyivät minuun ja me halasimme ja kyyneleet virtasivat kunnes paitamme olivat märkiä ilon kyynelistä. Brent kertoi minulle, että tämä oli todiste, jota hän oli odottanut koko elämänsä.

Aloin yrittää meditoida tämän jälkeen, koska halusin nähdä tuon Jumalallisen Olennon jälleen niin paljon. Kuukautta myöhemmin entinen tyttöystäväni, joka on edelleen ystäväni tähän päivään saakka, ehdotti, että menisimme Buddhalaiseen Luostariin lähellä meitä, koska siellä oli elokuussa aloittelijoiden meditaatiokurssi.

Ensimmäisenä sunnuntaiaamuna kävelimme Zen-puutarhaan lyhyen kävelymatkan päähän tehdäksemme siellä kävely- ja musiikkimeditaatiota. Musiikkimeditaation aikana aloin nähdä kartion muotoisia kauniita värejä, jotka syttyivät edessäni, ja yksi niistä muodosti kauniin sinisen näytön, ja se, mikä ilmestyikään sen keskelle, oli samat Jumalallisen Olennon kasvot, joka oli ilmestynyt sängylleni tuona aikaisena aamuna! Tunnistin hänen kasvonsa, mutta niin kovasti kuin yritinkin, en voi visualisoida sitä voidakseni kuvata Häntä. Voin vain sanoa, että Hän näytti läpikuultavalta ja hehkui ikään kuin Hänen takanaan olisi kohdevalo.

Hän kertoi minulle, että hän näyttäisi minulle kuvia kolmen ”DVD: n” kansista, ilman mitään kirjoitusta niissä ja että minun piti ostaa ne siinä järjestyksessä kuin hän näytti ne minulle, ja minun oli tarkoitus katsoa ne samassa järjestyksessä. Sen jälkeen kun olin katsonut ensimmäisen, minun tuli antaa se naisystävälleni, koska hänen tarvitsi nähdä jotain siitä.

(Hän kertoi minulle, että ystäväni oli henkilö, jota minun oli autettava, ja että hän oli langennut enkeli, joka oli inkarnoitunut palauttamaan arvonsa ja moraalinsa). Palveluni oli sanoa hänelle tiettyjä asioita hänen muistinsa laukaisemiseksi. Minun käskettiin kertoa hänelle mennä Internetiin ja kirjoittaa ”Rooman Pyhä Franciscus”, minkä teinkin, ja minulle kerrottiin, että se oli ollut hänen viimeinen inkarnaationsa. Lukemisensa jälkeen ystäväni vastasi omilla sanoillaan. . . . “Se olen minä!”

Se on mahtavaa! Jos tämä ei ole todiste niin mikä on? Hän on sisar-vastuuhenkilönä vanhainkodissa, jossa äitini asuu. On hienoa seurata, mitä tapahtuu, kun hän lähestyy vanhempia asukkaita; heihin tulee valo ja he vain katselevat häntä sellaisella rakkaudella silmissään. En halua häiritä hänen vapaata tahtoaan, joten en paljasta mitään enempää.

Kurssin jälkeen palasin kotiin ja seuraavana aamuna herätessäni tunsin olevani niin yksinäinen ja päätin mennä East Rand kauppakeskukseen aamiaiselle, koska oli yleinen lomapäivä. Kun lopetin ateriani, päätin kävellä paikan ympäri, ja kun kävelin CUM Book Store -alueen ulkopuolella, jalkani eivät liikkuneet ja Ääni päässäni kehotti minua astumaan sisään kauppaan. (Haluan vain mainita, että Ääni, jonka kuulen, kuulostaa minusta aivan kuten se kuulutettaisiin aivoihini ja on yhtä selkeä kuin jonkun kuunteleminen puhelimen kautta, ja se alkoi seuraavana päivänä vierailusta makuuhuoneeseeni).

Astuin kauppaan ja hämmästyksenä ensimmäinen DVD, jonka näin, oli ensimmäinen kuva, jonka hän oli osoittanut minulle: se oli ABRAHAM. Vieressä olevalla telineellä näin toisen kuvan, joka oli THE TEN COMMANDMENTS, ja seuraavassa telineessä oli kolmas kuva, FAITH LIKE POTATOES. Kuvat olivat täsmällisessä järjestyksessä, jonka hän oli osoittanut minulle meditaation aikana.

Niin pian kuin tulin kotiin, katsoin Abrahamin ja kun Abraham kulkeutui pois hetkellisessä tulvassa, hänet herätettiin juuri samalla tavalla kuin minut oli herätetty, äänellä, joka kutsui häntä nimeltä, ja hänen uskoansa testattiin kuten minunkin oli, kun häntä käskettiin uhraamaan rakas poikansa. Sitten katsoin Kymmenen Käskyä ja siinä ääni kutsui palavasta pensaasta, joka kertoi Moosekselle, että sen nimi oli ‘Minä olen, KUKA MINÄ OLEN’ ja ‘MINÄ OLEN Jumala’.

Kolmas DVD, ”Faith like Potatoes”, oli kaikki uskosta ja se oli minulle todiste siitä, että ongelmieni aikana olin kuullut äänen, joka kertoi minulla omata uskoa ja kaikki tulisi olemaan ok. Minulle oli annettu todiste kaikesta, mitä hän kertoi minulle, kuinka kukaan ei voisi uskoa, että on olemassa Jumala!

Muutaman päivän kuluttua tästä ystäväni kertoi minulle käyneensä kokouksessa ystävänsä kotona ja heille oli kerrottu aiheesta ‘MINÄ OLEN’. Hän oli innostunut, kun olin kertonut hänelle ‘MINÄ OLEN’ vierailustani luonani. Hän antoi minulle AMTF-verkko-osoitteen ja luettuani muutamia asioita tilasin kolme kirjaa, ja pian tämän jälkeen toiset kolme. En ollut koskaan innokas lukija, mutta kun aloin lukea kirjoja, itkin enemmän kuin luin. Oli kuin olisin ollut vaikutettu sen kautta mitä olin lukemassa.

Ensimmäisessä MINÄ OLEN Workshop -tapahtumassani, jota Rakastettu Anthea järjesti lokakuussa 2011, Anthea ehdotti että luen ”I AM Discourses” nide 3 (uskon tämän olleen Jumalisesti ohjattu). Ostin kirjan sekä muutamia muita. Olen nyt sekä AMTF: n että Saint Germaine Pressin 23 ‘I AM’ -kirjan ylpeä omistaja, jotka ovat väriltään valkoisia ja vihreitä, ja suuri osa niistä olen hankkinut Rakastetun Anthean kautta.

Jostain syystä en tuntenut vetoa lukea ‘Discourses Vol. 3 ‘-kirjaa, joten luin ensin muut. Maaliskuun 2012 alkuun mennessä työpaikkani oli lakkautettu, mutta menin silti tapani mukaan tehtaalle kolme viikkoa klo 6. 30 joka aamu, ja vain istuin siellä nauttien rauhasta ja hiljaisuudesta. Kolmannen sunnuntain iltapäivän päätyttyä kuulin Äänen käskevän ottamaan ”I AM Discourses” -kirja 3 töihin mukaan maanantaina, mutta minun ei pitänyt lukea sitä ennen kuin neuvottiin niin tekemään.

Mitään ei tapahtunut maanantaina tai tiistaina, mutta keskiviikkoaamuna kello 8.00 tunsin Läsnäolon ympärilläni ja kuulin Äänen lujana ja selvästi sanoen, että se oli ‘MINÄ OLEN’, ja minulle annettaisiin Siunaus, jos omasta vapaasta tahdostani ja valinnastani olin halukas tekemään kaksi lupausta. Jos tämä oli hyväksyttävää minulle, Hänen sallitaan jatkaa.

Hän selitti ensin syyn, miksi yritykseni oli asetettu sellaiseen tilaan. Hän kertoi minulle, että minun oli tarpeellista joutua tilanteeseen, jossa pystyin olemaan rauhallinen vastaanottaakseni Jumalallisen Siunauksen. Hän selitti myös, että olen oppinut Nöyryyden oppitunteja, koska tämä oli nöyryyttävin asia koskaan elämässäni, ja minun egoni ja ylpeyden Menettämisen oppitunnit olivat välttämättömiä.

Hän huomautti minulle myös, että portilla ei ollut ketään asiakkaita, puhelinsoittoja, kauppiaita tai ketään kolmeen viikkoon kunnes klo 12.00, mikä oli totta! Hän selitti, että tämä tehtiin tarkoituksella jotta minut saataisiin rentoutumaan ja jotta tulisin rauhalliseksi.

Sitten hän kertoi, että minun pitäisi alkaa lukea kirjaa Siunauksen jälkeen, joka kestäisi kaksi tuntia, ja että löytäisin jokaisen sanan, jonka hän kertoo minulle Siunauksen aikana, kirjasta “I AM Discourses” nide 3 (olen sittemmin löytänyt jokaisen asian, jonka hän kertoi minulle kirjoitettuna kirjaan). Siunaus näytti olevan vain muutama minuutti. Kun katsoin kelloa, se oli ollut 2 tuntia pitkä. Sitten hän pyysi minua ajattelemaan sitä varhaista aamua, kun hän herätti minut, ja kysyi oliko valo päällä vai ei. Vastasin, että se oli päällä.

Sitten hän kysyi, olinko laittanut sen päälle. En ollut ajatellut sitä aikaisemmin, mutta tajusin, että en ollut kytkenyt sitä päälle, ja sanoin hänelle niin. Sitten hän kertoi minulle, että huone oli valaistunut Jumalan Jumalallisesta Valosta ja kehotti minua sanomaan kaikille ystäville ja rakkailleni ettei koskaan meditoi tai rukoile pimeässä, vain valossa. Valo oli ollut huoneessa kaunista, pehmeää ja lempeää hehkua - erilainen kuin yksikään muu valo, jota olen koskaan ennen kokenut.

Kaksi lupausta olivat ensinnäkin; että en koskaan enää tuosta hetkestä lähtien lausu väärää totuutta koska kaikki tulee takaisin sille henkilölle joka puhuu epätotuuden, hyvitettäväksi Ympyrän Lain mukaisesti, ja että ei kukaan Universumissa voi piiloutua siltä, ja että totuus sattuu, mutta vapauttaa sinut.

Toinen oli seuraava: Hän kysyi ensin, onko totta, että olen koko elämäni etsinyt rakkautta ja etsinyt sitä itseni ulkopuolelta? Vahvistin tämän olevan totta. Hän kysyi sitten, olinko koskaan ajatellut tutkia ”Kolmoisliekkiä sydämessäni” nähdäkseni, mitä sen sisällä asui.

Tein vain sen, ja hämmästyksekseni näin tämän kauniin ehdottoman Täydellisen Hehkuvan, läpikuultavan nuoren Olennon omassa sydämessäni, jota ympäröi upein Valo, mitä olen koskaan nähnyt, ja Se Säteili niin uskomatonta Rakkautta. Katsoessani taaksepäin ymmärrän, että ‘MINÄ OLEN ’ teki minulle mahdolliseksi nähdä sydämeni sisälle, koska en ole vielä pystynyt näkemään sydämeni sisällä niin lujasti kuin yritänkin tai meditoin sitä. Tuosta hetkestä lähtien en ole tuntenut ollenkaan yksinäisyyttä ja olen nauttinut ollessani kotona yksin ‘Mahtavan MINÄ OLEN Läsnäoloni’ kanssa, tietäen, että Rakkaus, jota olen etsinyt koko elämäni, on sisälläni ja Minä Olen YHTÄ sen kanssa.

Sitten hän selitti, että todellinen Jumalallinen Rakkaus on sydämestä ylöspäin ja että kaikki sydämen alapuolella on vain himoa, joka on ihmisen luomusta, ja jos olisin valmis lupaamaan omasta vapaasta tahdostani ja vapaaehtoisuudesta, siitä hetkestä eteenpäin, harjoittaa vain Jumalallista Rakkautta, Laki sallisi hänen jatkaa Siunausta. Tein halukkaasti molemmat lupaukset, jotka olen kiitollisesti ja rakastavasti pitänyt tähän päivään saakka.

Tunsin sitten, että minut ympäröi varovasti kaunis rakastava Jumalallinen Läsnäolo ja yhtäkkiä jokainen kehoni solu ja atomi ja hermo tuntui kuin se olisi täynnä ja elossa ‘uskomattomalla sähköllä’, en tiedä miten muuten kuvata sitä. Kun tunne oli rauhoittunut, Hän kertoi minulle, että minulle oli annettu suuri Siunaus Anteeksiannon Lain kautta ja ellen antaisi, niin minulla ei olisi tuosta hetkestä lähtien enää koskaan epäharmoniaa elämässäni, eikä minulla ole tähän päivään saakka koskaan ollutkaan.

Minulla on nyt täydellinen usko minun omaan “Mahtavaan MINÄ OLEN Läsnäolooni”, se on ollut uskomaton kokemus koko elämässäni, olen todella ollut Jumalan Siunaama, olen todella tällainen erittäin, erittäin onnekas ja Siunattu ihminen, ja tunnen sellaista valtavaa kiitosta, Rakkautta ja Kiitollisuutta Mahtavia Jumalallisia Olentoja kohtaan, jotka Rakastavat meitä niin paljon ja jotka ovat tuoneet minut takaisin ylpeänä kävelemään Jumalan Valossa ikuisesti.

Jumalan Siunausta.
Norman

 

Artikkeli on alun perin julkaistu osoitteessa http://IAMFREE.co.za

 

 

ALOITUSSIVULLE