Marraskuu 2019

 

 

 

 

 Veikko Lindroos

 

 Psyykkinen Neuvostoliitto

 

Raha on energiaa, se on eräs energian muoto. Energian kanavointimme on kosmisessa mielessä ontuvaa. Tämä ei tietenkään tarkoita sitä, että rahavirtojen kylvyssä oleva olisi paha tai hyvä. Meillä on oma sykkeemme, syklimme.

Neuvostoliitto kaatui hengettömyyteen, mutta markkinatalous ei tuota henkisyyttä.

Maailmanuskonnot ovat epäonnistuneet. Intia ei ole oikeasti hindulainen, länsimaailmassa eivät toteudu kristilliset arvot. Silti monet toteuttavat, pyrkivät toteuttamaan ideaalin.

Kommunismin maailmassa on toiminut henkisiä ihmisiä. Kuin myös Intiassa, Kiinassa, Saksassa..

Olen täydellinen ihminen. Siis vajavainen ideaaliin verrattuna. Kompastuin, kaaduin kuin polkupyöräilyn noviisi, mutta ajotaitoni on kehittynyt. Tiedämme sydämellä, että dualismin takana on todellisuus, mutta ihminen ei pääse kulkemaan neulansilmän lävitse. Ihminen ei ole pääteasema, päätepiste.

Kerätkää aarteita taivaaseen. Kuinka tosi ja oikea, hyvä ohjeistus. Sukupuolisuus on energiaa. Käymme usein kauppaa energianvaihdolla. Seksuaalisuus on henkisyyden alkeisvaihe, jonka tuloksena annamme, hyvässä ja pahassa, viestikapulan jälkeläiselle, jälkeläisille. Joskus tuhansille, miljoonille. Kuinka monesti palaamme takaisin lähtöruutuun kuin noppien lautapelissä! Palaamme, koska emme kykene kokonaisvaltaisesti jatkamaan seuraavalle tasolle.

Maallisia guruja, psyyken suurmestareita keskuudessamme on ollut aina. Mm. Matti Jurva, Yrjö Kallinen, Lasse Viren, Marja-Liisalle Hämäläinen, Eeva Kilpi.

Psyyken kaksinaisen kosken lävitse on mahdollisuus kulkea korkeampaan todellisuuteen. Korkea, alhainen... Sopimusvaraisia ilmaisuja. Vain sanoja. Buddha antoi vihjeen kertomalla, mitä psyyken ja hengen integraatio e i ole.

Matkalaisille… 

Veikko Lindroos

 

 

 

 

ALOITUSSIVULLE