Marraskuu 2018

 

 

 

 

 Mikael Järvenpää

 

 Miksi tuntuu että Korkein Voima ei vastaa kysymyksiini?

 

  Katsokaa elämäänne.
Tietoisuus on meissä, meillä on yhteys Kaiken Lähteeseen, vaan näemmekö sitä?

Kun olet keskittynyt maallisiin huoliisi ja murheisiisi ja kumarrut Häneen päin joka kaiken on rakentanut ja joka tietää Sinusta kaiken ja alat tutkia koko laajuutta mihin kuulut, huomaatko saman minkä minun on annettu huomata?

Olemme pieni osa Suurta kokonaisuutta, johon kuuluu Sinä, Minä, Muut ihmiset, Eläimet, Kasvit, Luonto, tämä Planeetta, Muut Planeetat, muut Galaksit, muut Kansat, muut Universumit... Tuntuuko Sinusta nyt ymmärrettävämmältä miksei Hän välttämättä vastaa Sinun kutsuihisi tahtomallasi tavalla? Kaikki mitä tapahtuu, on määrätty tapahtuvan, jotta oppisit aina uusia asioita, niin fyysisessä maailmassa kuin Rajattomassa maailmassa.

Et välttämättä usko tähän mitä kerron, mutta eivät ihmisetkään joskus uskoneet Maan olevan pyöreä, nyt jos sanoisin että Maa on litteä, minulle naurettaisiin, mutta kuinka moni meistä on todella käynyt toteamassa että Maa on pyöreä?

Siksi kai myös sellaisia ihmisiä, jotka ovat tietoisia itsestään kokonaisuutena ja jotka näkevät asioita jo hieman laajemmin, pidetään outoina, koska ihmisen mieli on kalibroitu näkemään juuri hänelle sopivan määrän asioita, juuri oikean määrän tähän sielun kierron aikaan.

Saamani viesti:
Laajenna näkemyksiäsi, opi katsomaan lasipurkin ulkopuolelle, jonka sisällä olet! Poista oppimasi rajat, sillä älysi, tuo suuri lahja jonka olet saanut, saattaa myös olla esteesi ymmärtää sitä mitä toisella puolen on.

Poista ennakkoluulot, ole kuin ihmisen lapsi, joka näkee jokainen päivä uusia asioita, ottaa asiat vastaan innoissaan ja itkee illalla mennessään nukkumaan, koska maailmassa olisi niin paljon mielenkiintoista opittavaa. Vaikka tietäisit kaiken Maan ja Planeettojen liikkeistä ja ymmärtäisit kaiken atomiopista jne.

On sinulla AINA mahdollisuus oppia lisää, koska siksi täällä olemme, oppimassa ja vahvistamassa sielumme tietoisuutta, valmistautumassa Lähteelle paluuta varten, ymmärtääksemme ettemme ole täällä yksin ja jotta voisimme olla oppineempia ja hyväksyisimme muut Kansalaiset.

Tähän tarkoitukseen maan päällä on joitakin siunattu taidoilla nähdä, kuulla, tuntea, aistia asioita Todellisesta Maailmasta, jossa aika on tuntematon käsite ja jossa etäisyydet ovat tietämättömiä, merkitsemättömiä.

He saavat paljon pilkkaa Maan päällä ollessaan, mutta he itse tietävät (ainakin osittain) millainen maailma todellisuudessa on.

Jokaisen on mahdollista lisätä taitojaan, jotta hekin näkisivät tämän todellisen maailman.

Olkaa avomielin, kuunnelkaa intuitiota, Rakastakaa jokaista sillä Hän on teidät jokaisen luonut, kuunnelkaa ja oppikaa ilman ennakkoluuloja.

Tiedostakaa elämäntilanteenne, olkaa avoimia jokaiselle jonka elämän tiellänne kohtaatte.

Voi olla että tapaatte murhaajan jota voisitte halveksia, mutta hän voi olla maailman rakastavin isä, jos kohtaatte jokaisen ihmisen pyyteettömän Rakkauden Voimalla, saatatte oppia paljonkin sellaisiltakin ihmisiltä mitä voisitte halveksia, jos ette katsoisi kaikkea ympärillänne olevia Korkeamman Voiman tuloksina.

Arvostakaa jokaista, sillä voi olla jos katsotte toista ihmistä halveksien, katsoo hän sinua halveksien vuosien päästä.

Arvosta, kunnioita, rakasta ja auta jokaista jonka polullasi kohtaat ja joka apuasi pyytää.

Pyyteetön ja ehdoton Rakkaus on Kantava Voimasi.

Jos sinusta tuntuu että jokin asia tai jonkun sanoma tai tekemä teko on sinua loukkaava tai väärä, kiitä häntä mielessäsi, olet saanut oppitunnin.

Jokaista tuulen virettä myöten elämäsi on mietitty, jokainen hiuksesi on Korkeamman Voiman tiedossa, Hän on myös asettanut sinulle Oppaita elämäsi varrelle, ettet milloinkaan kulkisi yksin, sinulla on aina Hänet ja Oppaasi, sekä paljon paljon muita lähelläsi, vaikket heistä tietäisikään.

Kulje Tielläsi Viisaasti ja Opi jokaisesta päivästäsi jotakin, oli se pientä tai isoa.

Tietänne Siunaten, Teitä Auttaen ja Suuresti Rakastaen:
Zaladierius

 

 

ALOITUSSIVULLE