Marraskuu 2015

 

 

 

 

 Sami Sälpäkivi

 

 Ajatukset vaikuttavat elämääsi

 

  Tuleeko sinulle yllätyksenä, rakas lukija, se tieto että omat ajatuksesi vaikuttavat elämääsi? Tuskinpa se kovin usealle tulee uutena tietona. Tämä sama viesti on meille fyysisille olennoille kerrottu jo aikojen alusta. Ihminen, niin kuin kaikki elävä maan päällä kehittyy ja laajenee koko ajan. Meidän kykymme ja mahdollisuutemme, voimamme ja syvyytemme lajina kasvavat vääjäämättä, koko ajan. Siksi ei ole mitenkään outo ajatus että juuri Sinä voit tehdä elämässäsi jotain sellaista, mitä et ole osannut kuvitellakaan. Et vain ole omassa rajoittuneessa mielessäsi pystynyt kuvittelemaan sellaista tiedon, taidon, syvyyden ja laajuuden määrää. Mutta sillä ei ole väliä pystytkö etukäteen näkemään ja tuntemaan uusia asioita. Kaikkein tärkeintä on olla AVOIN ja VASTAANOTTAVAINEN uusille asioille. Et voi tietää runsauden määrää, mutta siitä voit olla varma, että kaikki on mahdollista.

Kun sitten kohdallesi osuu se suuri, ihana, käsittämättömän upea, odotettu tai odottamaton asia, muista syleillä sitä kiitollisuudella ja ilolla.

Mistäkö tiedän, että jokaiselle ihmiselle on mahdollista saada runsas ja loistavia yllätyksiä sisältävä elämä? Siitä, että olen itse saanut kokea, oppia, nähdä ja tehdä sellaisia asioita, jotka eivät mitenkään mahtuneet päähäni ennen kuin ne tapahtuivat. Sellaiset asiat eivät kuuluneet kiinnostuksen kohteisiini enkä oikeastaan edes tiennyt niiden olemassaolosta. Ja silti ne tulivat runsaina ja monimuotoisina elämäni kokemuspiiriin. Onnekseni olin jostain saanut kyvyn olla AVOIN ja VASTAANOTTAVAINEN. Ja tavannut useita ihmisiä, jotka ovat kokeneet samanlaisia asioita. Toki myöhemmin olen ymmärtänyt, että aina voin olla vielä avoimempi Universumin antamille lahjoille. Ja kun nyt mietit taaksepäin elämääsi, huomaat että Sinäkin olet saanut kokea mahtavia asioita, joita et ole osannut kuvitellakaan. Pyydän Sinuakin, rakas lukija, olemaan Hyville Universumin Lahjoille Auki. Eli lyhennettynä HULA!

 

 

 

ALOITUSSIVULLE