Lokakuu 2014

 

 

 

 

 Daniel Mikkonen

 

 Hengen "Big Bang"

 

  Alussa oli vain jumala. Se oli kuin palapeli; kannessa näkyy kuva valmiista palapelistä, mutta sisällä palat ovat epäjärjestyksessä, tämä ei toki tarkoita, että Jumala oli epäjärjestyksessä, vaan Jumala oli täydellinen, niin kuin se on tälläkin hetkellä, mutta nyt me olemme täällä ilmentämässä Jumalaa, etsimässä täydellisyyttä, etsimässä itseämme.

Mutta nyt takaisin siihen miksi maailma luotiin; Palaset eivät olleet itsetietoisia, ne vain olivat. Kannet pysyivät kiinni ja palat olivat. Kunnes ne halusivat itsetietoisiksi ja kannet avautuivat (Big Bang), siitä alkoi sielujen tutkimusmatka kohti itsetietoisuutta.

Palaset tippuivat lattialle sikin sokin, jolloin kukin palanen alkoi etsiä omaa itseään ja omaa paikkaansa. Kukin palanen katsoo parhaansa mukaan kannesta, eli valmiista kuvasta, mallia ja etsii siitä itsensä. Kun se löytää itsensä niin se etsii paikkansa ja asettuu siihen odottamaan muita paloja. Kun kaikki palat ovat löytäneet itsensä ja sitä kautta yhteyden muihin, niin kuva on valmis.

Kun palaset ovat käyneet läpi matkansa, niin ne muodostavat saman kuvan kuin alussa. Tällä kertaa ne kaikki ovat kuitenkin itsetietoisia ja voivat sanoa: Minä olen; Ne kaikki ovat täydellisessä ykseydessä, joka muodostaa kokonaisuuden, koko kuvan, eli ykseyden, joten ne voivat sanoa yhteen ääneen: Minä olen.

Tarkoitus:

Sielujen matkan tarkoitus on kuin palapelin tarkoitus; Kokonaisuus haluaa olla eheä, se haluaa olla tietoinen itsestään, eikä vain valmis kuva. Sitä me nyt toteutamme, me kaikki olemme yksi palanen, jonka on löydettävä itsensä. Me emme kuitenkaan ole tehtaassa valmistettuja puunpalasia. Meidän ei tarvitse välttämättä vetäytyä yksinäisyyteen etsimään itseämme, vaan me voimme matkankin aikana nauttia toistemme seurasta ja auttaa, sekä tukea toisiamme. Tämä todella on elämän ja koko sielun vaelluksen tarkoitus, se on todella looginen, ihmeellinen, mutta looginen!

Monet sanovat "Big Bangin" päättyvän siihen, että kaikki palaa taas yhteen ja sitten kaikki on taas kuin ennenkin sitä. Se voi kuulostaa monen mielestä ahdistavalta, joudummeko taas vain olemaan? Mutta ei se niin mene, vaan silloin meidän olemisemme on tietoista, meistä jokainen, ei persoonistamme, vaan puhtaista sieluistamme, on minä, se on täydellistä. Täydellinen yhteys, vielä hienompaa kuin sellainen yhteys mitä ihminen voi parhaillaan hetkittäin kokea.

Big Bang -teoria on todellinen, koulussa meille opetetaan se vain materian näkökulmasta, mutta hengen Big Bang on se, mikä on todella totista totta.

Kun kuva on valmis niin kansia ei enää tarvita, kannet katoavat. Kaikki pysyy täydellisessä järjestyksessään. Meidän ei siis tarvitse palata kuoreemme, vaan me saamme vapauden. Ja niin Jumala on tyytyväinen, Jumala on valmis. Jumala on.

Minä olen.
 

Daniel Mikkonen

 

 

ALOITUSSIVULLE