Tammikuu 2014

 

 

 

 

 Björn Borg

 

 Ufotutkijat edelläkävijöinä

 

  Suomen Ufotutkijat ry:n puheenjohtaja Björn Borg piti alkupuheenvuoron yhdistyksen 40-vuotisseminaarissa Tampereen Planetaariossa 30.11.2013.


Kun katsomme avaruuteen niin näemme miljardeja tähtiä. Näemme miljardeja galakseja. Niitä on niin paljon ettemme edes pysty käsittämään miten paljon niitä on. Ja nykyisin löydämme miltei päivittäin lisää planeettoja. Jo pienenä kysyin kavereiltani kompakysymyksen, missä avaruus loppuu? Ja millä tavalla se loppuu? Onko siellä korkea aita jossa on iso kyltti jossa lukee "SEIS! PÄÄSY KIELLETTY!". Ja jos siellä on tällainen aita ja kyltti, niin mitä siellä aidan toisella puolella on?

Onko siellä avaruusolentojen kotipaikka?
Onko siellä enkelien koti?
Onko siellä kuolleitten lopullinen lepopaikka?
Tai kuolleitten uudelleensyntymispaikka?
Löydämmekö sieltä Jumalan joka hämmästyneenä katsoo meitä ja kysyy "miten löysitte minut"?
Löydämmekö sieltä Jumalan joka nauttii iltakahvinsa kauniissa puutarhassa Buddhan ja Allahin seurassa?
Löydämmekö sieltä Paratiisin?

Emme voi edes kuvitella miten iso avaruus on tai mitä kaikkea voimme löytää sieltä.

Löydämmekö ihmisiä joilla on kolme jalkaa ja kaksi päätä?
Löydämmekö olentoja joilla on kolme kättä tai ei käsiä ollenkaan?
Olentoja jotka eivät osaa puhua vaan kommunikoivat telepaattisesti?
Löydämmekö olentoja jotka päpättävät taukoamatta?

Vain pari päivää sitten näin telkkarissa, kuinka eräs tähtitieteilijä kertoi, että avaruudesta on löydetty hiili- ja sokerimolekyylejä.

Löydämmekö planeettoja täynnä hiilikasoja?
Löydämmekö planeettoja jotka koostuvat sokerista?
Löydämmekö avaruusrodun joka on kehittänyt menetelmän valmistaa valtavia sokeritorttuja joita nälkäiset saavat ahmia niin paljon kuin jaksavat?

Eikä tämän asian pohtiminen lopu tähän. Nykyisin puhutaan yhä enemmän rinnakkaismaailmoista ja multiversumeista. Ajatelkaa jos meidän avaruus onkin vain yksi ja niitä onkin sitten olemassa vielä kymmeniä, satoja, tuhansia, miljoonia tai miljardeja universumeja lisää! Emme pysty käsittämään miten pieniä me olemme ja kuinka valtavasta maailmasta tai maailmoista me puhumme.

Kun puhutaan matkustamisesta meidän aurinkokunnassamme, niin ajatelkaa miten pienestä se on kiinni, että voisimme tutkia meidän omaa aurinkokuntaamme tehokkaammin. Se on kiinni vain sopivasta kulkuneuvosta! Ajatelkaa miten maailmamme muuttuu, kun joku keksi halvan kulkuvälineen, jolla voimme matkustaa vapaasti omassa aurinkokunnassamme! Tarvitaan vaan joku avaruus-Volkkari joka maksaa autoliikkeessä a 10.000 euroa, ja alennusmyynnissä 8.500 euroa. Tästä halvemmasta mallista puuttuu kyllä kahvinkeitin ja mikro. Tällä avaruus-Volkkarilla käymme sitten sunnuntaisin Marsissa ja viikonloppuisin kierrämme Saturnuksen. Lapset saattavat kyllä valittaa että taasko Marsiin! Siellä on aurinkokunnan huonoimmat hampurilaiset!

Mutta ajatelkaa Kolumbusta! Hän päätti etsiä tien Intiaan ja törmäsi vahingossa Amerikkaan jota luuli Intiaksi. Siksi alkuasukkaita kutsutaan vieläkin intiaaneiksi ja puhutaan Länsi-Intiasta. Ja monet luulivat etukäteen, ettei Kolumbus tule ikinä hengissä takaisin, koska oli olemassa erittäin suuri vaara, että hän putoaisi Maan reunan yli. Siitä on nyt yli 500 vuotta.

Miten jos katsomme eteenpäin ajassa 500 vuotta? Siirrymme vuoteen 2513 jolloin SUT täyttää 540 vuotta. Saattaa olla, että niitä synttäreitä ei järjestetäkään Tampereen Planetaariossa vaan jollakin asteroidilla kaukana avaruudessa. Ja vuoden 2513 asukkaat nauravat meille ja ihmettelivät, miten oli mahdollista, että vuonna 2013 vielä oli olemassa ihmisiä, jotka eivät uskoneet ufojen olemassaoloon. Sen jälkeen kun olen harrastanut ufoja 50 vuotta olen keksinyt uuden todisteen ufojen olemassaolosta. Tämä todiste on ollut silmiemme edessä kaikki nämä vuodet, mutta emme ole ymmärtäneet pitää sitä todisteena ufojen olemassaolosta.

Ja mikä tämä todiste sitten on? Tämän todisteen muodostaa kaikki ne viralliset tutkimukset mitä on järjestetty vuosien varrella. Nämä tutkimukset yleensä ovat loppuneet toteamukseen etteivät "ufot edusta mitään uhkaa turvallisuudellemme". Huomatkaa miten ovelasti tämä on muotoiltu: siinä ei sanota, että "ufot eivät ole olemassa" vaan että "ufot eivät edusta mitään uhkaa turvallisuudellemme". Nämä ovat kaksi aivan eri asiaa. Mutta tämä oli nyt vaan reunahuomautus tässä asiassa.
Minun varsinainen pointtini tässä on se, että on aina ollut TARVE järjestää näitä tutkimuksia. Viimeisenä osoituksena tästä on se tosiasia, että Perun ilmavoimat vast'ikään aloittivat ufotutkimukset taas uudelleen. Se ei lopu ikinä.

Tutkitaan ja tutkitaan ja todetaan, ettei mitään tutkittavaa ole olemassakaan, mutta sitten tulee taas esille TARVE aloittaa tutkimukset uudelleen. Ja taas uudelleen. Emme milloinkaan ole saaneet otetta näistä ufoista. Ja nyt 50 vuoden ufoharrastuksen jälkeen minäkin tajusin, että nämä loputtomat tutkimukset ovat todiste siitä, että on olemassa TARVE tutkia asiaa ja tämä loputon TARVE itsessään on todiste siitä että ufot ovat olemassa.
SUT otti käyttöönsä vuoden 2009 alussa uuden Havaintotietokannan jossa tätä kirjoittaessa on 988 ilmoitusta ja vuoden loppuun mennessä se nousee varmasti 1.000 ilmoitukseen. Suurimman osan pystymme selittämään, mutta joukossa on sellaisia, että SUT ei mitenkään ole pystynyt selittämään niitä vaikka kuinka ollaan yritetty. Me SUTilaiset olemme tässä ufoasiassa edelläkävijöitä.
Samalla tavalla kuin Kolumbus seisoi meren rannalla ja ihmetteli, että mikä siellä taivaanrannan takana on, niin samalla tavalla SUTilaiset katsovat tähtitaivasta ja ihmettelevät, että mitä tuolla ylhäällä on?
On olemassa ihmisiä jotka eivät ymmärrä kiinnostustamme. Mutta niin oli varmasti Kolumbuksen aikaankin. Mutta nämä ihmiset jotka eivät ymmärrä meitä eivät olekaan edelläkävijöitä. ME olemme näitä edelläkävijöitä!

Raamatussa sanotaan että "Olkaa hedelmällisiä ja lisääntykää ja täyttäkää Maa". En ollut ikinä ymmärtänyt tuota käskyä, kun katsotaan kuinka paljon ihmisiä Maan päällä nykyisin on. Mutta sinä päivänä kun joku keksii tuon Avaruus-Volkkarin tilanne muuttuu dramaattisesti. Silloin ihmisiä lähtee sankoin joukoin avaruuteen. Silloin ymmärrämme, että tuossa käskyssä sittenkin oli järkeä.

 

 

ALOITUSSIVULLE