Kesäkuu 2013

 

 

 

 

 Asta Väänänen

 

 Positiivisen ajattelun voima - Kun kaikki ON mahdollista

 

  Uskotko, että voit saada kaiken, minkä sydämessäsi oikeasti haluat? Vai ajatteletko, että hyvät jutut sattuvat aina kaikille muille paitsi sinulle?

Voin ilokseni kertoa sinulle, että jokaisella meistä on mahdollisuus onneen ja jokainen meistä voi tehdä omista unelmistaan totta!

Uusi aika ja tämä uusi ihana energia antaa yhä voimakkaammin vastuun omasta elämästämme meille itsellemme. Meillä on mahdollisuus muokata elämästämme juuri sellaista kuin itse toivomme. Emme ole enää samalla lailla kiinni karmassamme tai vanhoissa oppiläksyissämme vaan voimme melko vapaasti suunnitella ja toteuttaa elämäämme myös täällä maan päällä. Ne jotka sen ovat ymmärtäneet, menestyvät omassa elämässään jo nyt. Mutta koskaan ei ole liian myöhäistä.

Universuminlait ovat toimineet planeetallamme koko sen olemassa olon ajan. Vanhat uskonnot pohjautuvat hyvin pitkälle tuohon muinaiseen tietämykseen energian kulusta. Ymmärryksemme on avautunut nyt ihan uudella tavalla ja voimme ottaa vastaan tuota huikeaa tietoa yhä selvemmin.

Enkelit ja henkioppaat kannustavat meitä rohkeammin kokeilemaan omaa voimaamme ja luomaan elämästämme juuri sellaista, joka meille on hyväksi. He kysyvät, mitä kuvittelet ansaitsevasi? Tyydytkö siihen, mitä sinulla jo nyt on vai uskallatko lähteä tavoittelemaan jotain enemmän? Mikä on sinun suurin toiveesi? Uskotko olevasi sen arvoinen?

Maailmankaikkeus on täynnä runsautta, valoa ja rakkautta. Se on meidän jokaisen saatavilla. Meistä jokainen voi saada sitä itselleen. Me ihmiset kuitenkin liian usein lakkaamme uskomasta mahdollisuuksiimme ja rajaamme itseltämme pois sen kaiken ihanan, joka meille luontaisesti kuuluu. Valitsemme joka hetki, mitä tilaamme elämäämme ja muokkaamme huomista uudestaan ja uudestaan. Jos voimme valita hyvän tai uskomattoman mahtavan välillä, miksi valitsemme vain sen hyvän? Yhtälailla voisimme saada sen uskomattoman mahtavan.
 

Unelmien toteuttamisen kaava on hyvin yksinkertainen

Päätä mitä haluat. Keskitä voimasi ja ajatuksesi siihen. Usko, että se on mahdollista ja tee kaikki mitä voit tehdä itse unelmasi eteen. Tuo kaava on universaali ja se pätee kaikkeen ja kaikkiin. Oikotietä onneen ei ole, eikä mitään saa ilmaiseksi, mutta se kaikki on mahdollista. Suurin haaste ihmiselle on usein päättää, mitä haluaa ja sitoutua unelmaansa.

Raamatussa sanotaan; Jumala auttaa niitä, jotka auttavat itseään. Yhtälailla meidän täytyy tehdä asioiden eteen itse töitä. Emme voi vain unelmoida ja toivoa unelmamme toteutumista, vaan joudumme olemaan päätöksessämme vakaita kuin peruskallio ja tekemään itse asioiden eteen niin paljon kuin vain voimme. Tekomme sitoo meidät aikeeseemme ja unelmamme alkaa jäsentyä todeksi. Omalla energiallamme alamme vetää unelmaamme puoleemme yhä voimakkaammin ja voimakkaammin.

Unelmiemme toteutumiseen vaikuttaa myös se, resonoimmeko me itse samalla taajuudella haluamamme asian kanssa. Meillä ei tarvitse vielä olla toivomaamme asiaa mutta voimme alkaa tietoisesti muuttamaan omaa energiaamme siihen suuntaan, että tavoittelemamme asia voisi tulla elämäämme. Jos kaipaamme rakkautta ja parisuhdetta elämäämme, meidän täytyy raivata sille tilaa jo valmiiksi. Se alkaa pienistä asioista. Ala uskomaan olevasi rakkauden arvoinen ja siihen, että rakkaus on tulossa elämääsi. Näe itsesi rakastetun silmin, rakastu itseesi. Anna tilaa uudelle, järjestä omaa ajankäyttöäsi niin, että toiselle on siinä paikka. Luovu vanhoista suhteistasi ja katso eteenpäin. Näytä konkreettisesti, että olet valmis rakkaudelle. Voit myös määritellä, millaisen suhteen ja ihmisen rinnallesi haluat. Ja ennen kaikkea usko siihen, että se on totta. Muista kuitenkin, että parisuhteessa on kysymys aina kahdesta ihmisestä, joten tuo sinulle oikea ihminen tulee elämääsi, kun hänkin on siihen valmis.

Sama pätee raha- ja talousasioihinkin. Emme voi saada rikkauksia, jos emme usko siihen itse. Jos taloudellinen tilanteemme on nyt kehno, teemme enemmän hallaa itsellemme vain märehtimällä sitä. Voimme muuttaa runsauden energiavirtaa suuntaamaan runsautensa meihin vain muuttamalla omia ajatuksiamme. Jos kiinnitämme huomiota koko ajan vain siihen, mitä meiltä puuttuu ja kuinka vähän meillä on, takerrumme kiinni niihin energioihin ja viestimme samalla maailmankaikkeudelle ettemme haluakaan muuta. Vedämme puoleemme sitä, mihin kiinnitämme eniten huomiota. Jos emme voi muuttaa tilannetta itse, voimme vaikuttaa kuitenkin omiin ajatuksiimme. Olemme vastuussa kaikesta siitä, mitä ajattelemme ja siitä millaista energiaa ulospäin lähetämme. Saamme takaisin kaiken, joka meistä lähtee ulospäin. Eikö silloin olisi järkevämpää tilata itselleen niitä positiivisempia asioita? Aivan kaikkeen voi vaikuttaa omin ajatuksin. Meidän täytyy tietenkin hoitaa myös ne asiat, jotka arjessamme on ja tehdä asioiden eteen niin paljon kuin suinkin kykenemme. Voimme kuitenkin itse päättää, millä tavalla sen teemme. Mitä emme nyt voi konkreettisesti muuttaa, voimme suhtautua siihen silti eri tavalla. Voimme aina itse päättää, mihin laitamme energiaa ja kuinka paljon sekä millaista energiaa se on.

Elämässä tapahtuu ihmeitä koko ajan ja unelmat tulevat toteen. Voimme itse päättää kuulummeko me noihin, jotka ratsastavat menestyksen aallon harjalla ja nauttivat elämästään vai jäämmekö seisomaan paikoillemme. Samat lain alaisuudet pätevät meihin kaikkiin ja kaikilla on mahdollisuus luoda omaa elämäänsä uudestaan ja uudestaan. Jokainen hetki tarjoaa mahdollisuuden muutokseen.
 

Asenne ratkaisee

Sielunsuunnitelmassamme määritellään ne asiat, joiden täytyy elämässämme tapahtua. Niihin isoihin oppiläksyihin emme voi itse vaikuttaa mutta voimme päättää, millä tavalla niihin suhtaudumme ja miten suuren merkityksen niille annamme elämässämme. Olemme sielunsuunnitelmaamme määritelleet ne oppiläksyt ja tapahtumat, jotka haluamme käydä tässä elämässä läpi. Todennäköisesti emme noita hetkiä haluakaan muuttaa vaan näemme ne myöhemmin rikkautena elämän polulla ja käännekohtana johonkin uuteen ja parempaan. Meillä on kuitenkin aina mahdollisuus päättää, miten selviämme noista oppiläksyistä ja miten voimme hyödyntää niiden oppeja tässä elämässä. Kääntää kokemukset voitoksi ja sitä kautta kasvaa taas piirun verran suuremmiksi ihmisiksi.

Kun meistä lähtevä energia on enemmän positiivisemmalla puolella, alamme vaistomaisesti vetää puoleemme onnea ja runsautta. Ajattele vaikka Hannu-hanhea, joka on aina oikeassa paikassa oikeaan aikaan ja saa osakseen onnea sekä menestystä minne ikinä meneekin. Hän uskoo voittavansa ja saavansa aina sen isomman palan kakusta, totta kai hän ne saakin lopulta.

Aarrekarttatyöskentely on oiva mahdollisuus luoda elämäänsä uudestaan. Määrittelemme visuaalisin kuvin ja tekstein mitä haluamme ja laitamme aarrekartan roikkumaan paikkaan, jossa näemme sen joka päivä. Kuvat vahvistavat sydämentoivettamme ja tuntemuksia siitä, kun se kaikki olisi jo meidän. Alamme vetämään puoleemme juuri noita asioita ja huomaamme pikku hiljaa elämämme täyttyvän toteutuvilla unelmillamme. Tunne ja ajatukset vahvistavat sydämentoiveitamme.

Ihmisenä oleminen on riemukasta, kun ymmärrämme millaisissa uskomattomissa olosuhteissa täällä elämämme. Voimme luoda ajatuksin elämästämme juuri sellaista kuin toivomme ja saamme lopulta sen, mitä sydämemme halajaa. Se on meidän kaikkien etuoikeus täällä.

Enkelit ja henkioppaat ympärillämme juhlivat, kun alamme ymmärtämään oman voimamme suuruuden ja sen, miten mahtavia valo-olentoja me kaikki täällä maan päällä olemme. On huikeaa ymmärtää, että voimme oikeasti luoda elämästämme juuri sellaista kuin itse toivomme ja meillä on mahtavat apujoukot tukenamme vahvistamassa ja tukemassa meitä suunnitelmissamme. On innostavaa elää ihmisenä juuri nyt, kun suuria asioita tapahtuu koko ajan. Voimme omalla toiminnallamme olla luomassa uutta energiaa keskuuteemme sekä tehdä maailmastamme paremman paikan elää ja kasvaa.

Tartu haasteeseen, jokaisessa hetkessä itää muutoksen siemen!

 

 

ALOITUSSIVULLE