Heinäkuu 2012

 

 

 

 

 Juha Tulkki

 

 Löydä sisäinen rauhasi

 

Sisäinen rauha, kuten elämän ilokin, kuvastavat meille meidän suhdettamme omaa todellista itseämme kohtaan. Mitä parempi on yhteytemme omaan sieluumme, todelliseen alkuperäämme, sitä suurempi on sisäinen rauha ja elämän ilo.

Olemme aikojen alussa valinneet lähteä erillisyyden polulle. Olemme tahtoneet syödä ”väärän tiedon” puun hedelmiä. Siitä on seurannut se, että olemme kadottaneet yhteyden omaan todelliseen itseemme.
Toiset ovat sitä mieltä, että olemme matkalla omaan todelliseen itseemme ja toiset kuvaavat matkamme olevan paluuta Jumalyhteyteen. Minulle ne ovat yksi ja sama asia.
Olemme valinneet irtautua Rakkaudesta, koska olemme tahtoneet ymmärtää mitä Rakkaus on. Sitä kautta, että olemme tahtoneet ilmentää jotain mitä Rakkaus ei ole.
Rakkaus ei ole armottomuutta, anteeksiantamattomuutta, ehtoja, syyllistämistä, tuomitsemista, rankaisemista jne.
Useat ihmiset ovat saaneet tarpeeksi kokemusta erillisyydestä ja Rakkauden sekä Valon merkityksestä kokiessaan sitä, mitä ne eivät ole. Alkaa olla aika palata ”kotiin”, omaan todelliseen itseen.
Tämä aika tarjoaa mahtavan mahdollisuuden tähän sisäisen rauhan ilmentämiseen, se nostaa parhaillaan ihmisten tietoisuuteen niitä asioita, joiden kanssa emme ole sopusoinnussa, missä emme ilmennä todellista itseämme.
Se tuntuu pahalta ja tuottaa kärsimystä, vain sen takia että huomaisimme ne asiat ja muuttaisimme asenteemme itseämme ja/tai elämäämme kohtaan tai muuttaisimme jotain ”ulkoisessa” maailmassamme.
 

”Ken miekkaan tarttuu, hän miekkaan hukkuu”

Yleensä taistelemme sitä asiaa kohtaan, joka tuottaa meille kärsimystä. Emme pääse mistään eroon taistelemalla, vaan hyväksymällä ne elämään kuuluviksi. Oikeastaan emme voi päästä mistään eroon, voimme vain valita sen, tuottaako jokin asia elämässäni kärsimystä, vai onko minulla sen kanssa rauha.
Olennaista on se, elänkö eri olemuspuolieni kanssa rakkaus- vai riippuvuussuhteessa.
Rakkaus on vapaus.
Elämämme vaikeudet näyttävät meille niitä olemuspuoliamme, joiden kanssa emme vielä ole Rakkaussuhteessa. Jos avioero, rahapula tai lopputili tuottaa kärsimystä kannattaa tarkistaa, mitä se peilaa, millaiseksi koen itseni siinä tilanteessa, mikä on se olemuspuoleni, mitä en voi itselle hyväksyä.
Monet valittavat kiirettä. Uskoin itsekin aiemmin, että kiire johtuu siitä, että jokin ulkopuolinen taho järjestää minulle niin paljon tekemistä, etten kerkeä pysähtyä.
Minulla oli oma firma ja tein vaatekauppaa. Ihmiset tilasivat minulta tuotteita. Oli kauhea kiire ja stressi. Taas kerran joku tilasi minulta jotain ja rättiväsyneenä lupasin tilauksen hänelle toimittaa. Kirjoitin toimitusajankohdan jo aivan täyteen almanakkaani. Mahtava oivallus oli se, että se on minun käsi, joka kirjoittaa almanakkaani ja laatii päiväohjelman.
Tänä päivänä tiedän, että itse loin kiireen, koska en uskaltanut pysähtyä. Minulla oli niin paljon selvittämättömiä asioita itseni kanssa.
Jaan mielelläni sitä tietoa myös muille, jota olen matkanvarrella oppinut.
Ultrapäivien luennolla kerron millaisia työkaluja olen käyttänyt parantaakseni sisäistä rauhaani, tultuani lähemmäs omaa todellista itseäni, ilmentääkseni sieluani parhaalla mahdollisella tavalla.
Sielun tila on helppo tarkistaa, silmien säihkeen määrä kertoo suoraan kuinka hyvin ilmennämme omaa sieluamme elämässämme. 

Tervetuloa kuuntelemaan,
toivottaa Juha Tulkki 
www.keskiyonaurinko.fi

 

Juha Tulkki pitää kesän 2012 Ultrapäivillä kaksi workshoppia. Torstaina 5.7. klo 21 aiheena on Sisäinen rauha ja lauantaina 7.7. klo 21 Pyhä Kultainen Aika.

 

 

ALOITUSSIVULLE