Toukokuu 2011

 

 

 

 

Marko Palojärvi

 

2012 nyt -konferenssi Espoon Dipolissa

 

Järjestyksessä toinen 2012 Nyt -konferenssi 9-10.4.2011 keskittyi syventämään tietoisuutta vuotta 2012 koskeviin muutoksiin. Tapahtuman avasivat Riitta-Marja Gauffin, Päivi Kaskimäki ja Veli Martin Keitel.
 

2012 – tietoisuuden kvanttihyppy

Tapahtuman kunniavieras José Argüelles toi terveisensä avajaispäivän videoluennossaan.
- Tänään on jäljellä 688 päivää talvipäivänseisaukseen 21.12.2012 ja kunnian aikaan.
- Jokin on muuttumassa, emmekä tiedä mikä. Ihmiset liikkuvat turvallisiin paikkoihin. Tiivistyvän energian vaikutukset näkyvät geologisissa ja yhteiskunnallisissa muutoksissa, kertoo José Argüelles.

Aikaa kuvaavat parhaiten äkilliset muutokset. Meneillään oleva muutos koskee koko maapalloa. Muutosten jälkeen tasapainotila järkkyy. Tämä huippupiste on se hetki, jolloin muutos on välttämätön. Myönteisiä muutoksia edustavat muutokset kommunikoinnissa. Se voi olla kehittyneempää kuin osaamme kuvitellakaan. Myönteiselle muutokselle ääripäätä edustaa huippuunsa kehittynyt epätäydellisyys. Esimerkkinä siitä on teknologian merkittävä osa jokapäiväisessä elämässä. Ihmisten tulisi teknologian sijaan keskittyä enemmän rajattomien mahdollisuuksiensa toteuttamiseen.
Muutokset maapallolla koostuvat erillisistä osista. Muutosten takana on kollektiivinen tahto. Tarkoituksena on, että näkisimme asiat kokonaisuutena vuoden 2012 muutosten yhteydessä. Tärkeintä olisi nähdä itsemme tämän muutoksen välineenä.
- Meidän täytyy itse puhdistautua ja kohottaa itsemme, José kertoo.
Esteenä on teknosfääri ja yhteytemme epäsäännölliseen 12:60 ajankuvaan. Oma luovuutemme kärsii tästä alitajuntamme tasolla. Vuoden 2012 tapahtumat hajoittavat tämän kuvan ja tahdistumme maya-kalenterin kautta 13:28 aikajatkumoon. Kokemus on sisäinen tämän kvanttihypyn aikana.
- Kaikki tulevat kokemaan muutoksen samanaikaisesti. Käyttäkää talismaania, jona toimii mielikuva maapallosta ja sen napojen kautta kulkevista sateenkaarista, kertoo José luentonsa lopuksi.
Videoluennon yhteydessä osanottajat muistivat luennon kuvauksen jälkeen kuollutta José Argüellesia.

 

Maltan esihistorialliset temppelit 

Francis Xavier Aloisio kertoi Maltan historiasta aina aikojen alusta ensimmäisten temppeleiden rakentamista tähän päivään. Malta on ollut eri aikojen saatossa sivilisaatioiden keskipisteessä. Katsotaan vaikka pohjoisesta, idästä, etelästä tai lännestä eri aikakausien hallitsijat ovat kohdanneet Maltan saarelle.
Olennot kaukaa ulkoavaruudesta ovat rakentaneet Maltan vanhimmista temppeleistä. Niiden tarkoitus on ollut olla maapallon kosminen napanuora. Yhteys ja sitä kautta välittyvä energia on ollut magneettista. Energia levittäytyy koko maapallolle saaden aikaan pohjan tuleville muutoksille. Indigo- ja uuden ajan lapset ovat tämän uuden maapallolle levittyvän ulottuvuuden airuita.

 

Kristallilapset

Berit Reaver Norjasta kertoi luennollaan kristallilapsista. Eri aikoina syntyneillä lapsilla on erilainen aura. Berit esitteli näiden eri aikakausina syntyneiden lapsien aurojen eroja. Vuosina 1987 - 1994 syntyneillä. Heidän auraansa on sekoittunut indigo-lapsilla esiintyvää energiaa. Sen vaikutus näissä lapsissa on spontaania avautumista uusille asioille ja oivalluksille.
Heille avautuvat henkiset kyvyt mahdollistavat kanavoinnin.

Vuosina 1995 - 2003 syntyneillä on indigo-aura käytettävissä. Se on selkeämpi ja kiiltävämpi. Indigo-lapset ovat kosketuksissa henkiseen puoleensa ja tietävät mitä tahtovat. Heitä ei voi pakottaa tekemään asioita, joita he eivät halua. He pystyvät luomaan vahvasti. Silti he tarvitsevat tukea vanhemmista. He eivät kunnioita aikuisia, jotka sanovat yhtä ja tekevät toista. Tästä syystä heidät nähdään usein häiritsevinä ja aikuiset haluavat rauhoittaa heidät lääkkeillä.
- He antavat alkuperäisen kollektiivisen tarkoituksen tulla esille, kertoo Berit Reaver.
Vuosina 2004 – 2008 syntyneillä on yhdistetty aura, jossa yhdistyvät indigo- ja tuleva kristalliaura. Aura on erilainen ja kristallienergia tulee esille heissä sitä vahvemmin mitä lähempänä vuotta 2009 he ovat syntyneet.
- Silmät saattavat olla huomiota herättävät, kertoo Berit.

Vuoden 2009 aikana ja tämän jälkeen syntyneillä lapsilla on kristalliaura. He ovat puhtaita kristallilapsia. He ovat suorapuheisia, mutta eivät reagoi samalla tavalla, kuin indigo-lapset. He näkevät epätasapainon, mutta ovat itse tasapainoisempia. He voivat ohittaa eteen tulleet tapahtumat kiinnittymättä niihin ja ovat näin joustavampia kuin indigo-lapset.
Ihmiskehon energiarakenne poikkeaa toisistaan näillä eri aikoina syntyneillä lapsilla. Vanhemmilla ennen vuotta 1987 syntyneillä on seitsemän perussakraa. Energia on heillä kolmannen ulottuvuuden rakkauden energiaa. Indigoilla sakrat ovat yhdistyneet kolmeksi energiakeskukseksi. Kyseessä on maa-energia. Kristallilapsilla yhdistyminen on saavuttanut huipentumisen niin, ettei varsinaista energiakeskusta ole ollenkaan. Energia virtaa vapaana viidennen ulottuvuuden tuli-energiana.
- Ennen vuotta 1987 syntyneillä voi olla ripaus kristallienergiaa mukanaan. Kohdatessaan uuden ajan kristallienergian he tuntevat sen olemassaolon ja iloitsevat siitä. He aktivoituvat jollakin elämänalueilla tämän johdosta.
- Meille kaikille on mahdollista kohdata tämä uusi kristallienergia. Tärkein tekijä tässä on elää tässä hetkessä eikä menneisyydessä, kertoo Berit.
Sunnuntain ohjelma Astrologian mahdollisuudet muutoksen ajassa Astrologi Seppo Tanhua kertoi esityksessään astrologian kautta tulevista ajanjaksoista. Astrologian kieli on yleismaailmallinen.
- Se mikä tapahtuu suuressa mittakaavassa, tapahtuu myös pienessä mittakaavassa, kertoo Seppo Tanhua.
Maapallon tapahtumat vaikuttavat myös meissä ihmisissä. Jokainen ihminen on osa kollektiivista energiaa.
- Muista, että oman elämän muutokset teet sinä itse. Keskity itseesi ja vahvista omaa energiaa, kertoo Seppo.
Seppo kertoo omasta innostuksestaan maya-kalenteria kohtaan. Hän näkisi mielellään myös tulkinnan sen kautta länsimaisen astrologian rinnalla.

Sendain maanjäristys 11.3.2011 muistutti, ettei maanjäristysten ennustamiseen ole tieteellistä pohjaa. Tästä on kertonut astrologi Raimo Nikula omassa luennossaan, jota Seppo oli käynyt kuuntelemassa. Tapahtumien ymmärtäminen on helpompaa tarkastellessa tilannetta jälkikäteen.
Henkilökohtaisessa elämässä eteemme tulee valinta painummeko kasaan potien kurjaa oloa tai nousta kohti tavoitteita, jotka tiedämme vain itse. Idea on sisällämme, siksi vain itse tiedämme mitä pitää tehdä. Sama pätee myös putoamiseen, sillä toisen putoamista ei voi estää.
Astrologisesti haasteellisia lähiaikoja oli esillä joukko eri vuosien päivämääriä. Haasteellisimmat syntymäkartan aurinkomerkit ovat Oinas, Rapu, Vaaka ja Kauris, joihin osuu merkittäviä transiitteja eri planeettojen kautta. Vaikuttavin aika on kuitenkin vuoden 2013 tapahtumat.
Miettikää, teenkö asioita velvollisuudesta vai niin kuin haluan ne tehdä, kysyy Seppo.

 

Henkilökohtaisen henkisyyden merkitys 

- Meillä on kaksi jalkaa. Siksi olemme täällä oppimassa tasapainoa, Rainbow Eagle kertoo luentonsa aluksi.
2012 syklin päättyessä Äitimaan sykleissä ei ole “likaista” eikä puhdistamisen tarvetta. Äitimaa pystyy luonnollisesti huolehtimaan itsestään, sillä Äitimaalla on viimeinen sana. Intiaanit ovat nähneet ennalta tulevat muutoksia maapallolla aiheuttavat jaksot. Muutoksen tuovat mukanaan uudenlaisia kokemuksia. Ne liittyvät mielen voimien keskittämiseen. Menneinä aikoina tasapainotila oli erilainen. Nykyihmisille oma henkilökohtainen voima ei ole niin tärkeä. Intiaanit näkivät sen toisin, heistä oman elämäntehtävän kohtaaminen oli tärkeää.
- Tulee hetki, jolloin heikot tulevat kasvamaan ja vahvistumaan omassa energiassaan, kertoo Rainbow Eagle.
Nämä voimat löytävät tasapainon, kun itse voimautuessamme henkilökohtaisen voiman kautta kohtaamme tasapainottavan voiman. Se liittyy henkilökohtaiseen tapaamme viestiä.
Epätasapainossa emme näe yhtä selvästi omaa elämäntehtäväämme. Yhtenä syynä siihen on, että tarkastelemme omia “virheitämme”.
- Et tee virheitä, vaan opit elämän mukanaan tuomista asioista. Pistäkää kokemukset talteen mysteeripussiin, niin voitte elämän päätteeksi katsoa mitä olette saaneet kasaan elämän aikana.
- Voimme oppia kaikista kokemuksista ja siksi syyllisyys ei ole luonnollista henkisyyttä. Voimme olla vapaa syyllisyydestä.
- Olemme syntymässä ja avautumassa uuteen aikaa, kertoo Rainbow Eagle luentonsa päätteeksi.

 

2012 ja tietoisuuden muutos suomalaisessa politiikassa

Jani Kuusela kertoi luennossaan yksilön muutoksista. Meidän pitää löytää Kristus itsessämme. Kristuksen toinen tuleminen tapahtuu sisäisesti meissä.
- Heikkouteen suostuminen on rakkauteen suostumista. Tämä on yksi elämänkoulun vaikeimpia läksyjä, kertoo Jani Kuusela.
Jani kertoo viimeisen vuoden olleen raskas. Muutokset sisimmässä ja ulkoisessa maailmassa ovat tuoneet ajatuksia yksilön vapaudesta ja vastuiden kasvusta. Vastassa onkin kaksi tietä. Joko korjata omat virheet maapallolla tai maapallo “ravistelee” korjatakseen itse virheet.
Meidän tulisi huomata, että minuuden rinnalla on ykseys. Emme ole yksin. Virittäytymällä uudelleen voimme soida yhdessä kuin sateenkaarisoitin.
- Välineenä ykseyteen on malli kansanvallasta. Kun omaksumme käsityksen, että olemme yhtä, et voi vahingoittaa toista vahingoittamatta samalla itseäsi. Demokratia voi kehittyä vain yhteen suuntaan: kansanvallan lisääntymiseen maailmassa, kertoo Jani.
Jani ottaa esille lainauksen Diana Cooperin kirjasta 2012 ja sen jälkeen: “Kun tähtiportti aukeaa, koko Suomi muuttuu viidennen ulottuvuuden yhteiskunnaksi.”

 

Tietoisuuden spiraali Atlantikselta nykyhetkeen 

Päivän luento-ohjelman lopuksi Marjut Moisala kertoo tietoisuuden spiraalista Atlantikselta nykyhetkeen.
- Emme pelkää omaa pimeyttä vaan valoa, aloittaa Marjut Moisala.
Äitimaa antaa parhaillaan merkkejä, ettei kaikki ole hyvin. Atlantiksella sen lopun aika muistuttaa tätä hetkeä. Kirjani Atlantiksen perintö antaa mahdollisuuden herättää muistikuvia menneistä ajoista. Tietoisuuden spiraali on läsnä tässä hetkessä. Sen avulla voimme irrottautua erillisyyden tunteesta. Mieli tarvitsee tietoa nähdäkseen mistä olemme peräisin. Eri kerrosten purkaminen auttaa tässä unesta heräämisessä.
- Tietoisuus ei ole lisätiedon hankkimista. Pikemminkin on kyse matkasta kotiin, kertoo Marjut.

Maailman ympärillä on meidän mielemme tuotetta. Kaikki mitä näyttää tapahtuvan, tapahtuu mielessämme. Olemmeko olosuhteiden uhri? Kuka tätä unta näkee? Vastaus on, minä! Käyttämämme symbolimaailmaa, joka on rajoittunutta kuten sanat. Havainnoimme asioita näiden kautta omassa eristyneessä maailmassamme. Samalla tarjolla on toisenlaista viestintää, joka tapahtuu suoraan esimerkiksi telepatia. Erillisyys syntyi alkuräjähdyksen yhteydessä ja keho luodaan minuudesta erillisenä. Olemme silti kuolemattomia, sillä kuolemattomuus on sama kuin matka sydämeen ja sydänkeskukseen. Tästä mielemme kehittämästä maailmasta eli unesta herääminen tapahtuu rakkauden ja anteeksiannon kautta. Energiakeskuksemme siirtyy solar pleksuksesta sydämeen suuntaan. Tähän auttavat henkiset harjoitukset.
Ego vastustaa kotiinpaluuta. Se haluaa uskoa katoavansa kaiken muutoksen keskellä. Jos haluat kurkistaa egon ohi, tarkastele päivän tapahtumia kuin katsoisit niitä unina. Samat merkitykselliset tapahtumat toistuvat päivästä toiseen. Tulkitse näkemääsi unien symbolimaailman kautta.
Lopuksi Marjut kysyy yksinkertaisen kysymyksen: “Elätkö vai ajatteletko eläväsi?” Jos elät, olet tavattoman viisas.

Molempien päivien päätteeksi oli tarjolla 2012-kosmoskonsertti, jonka esiintyjinä toimivat Dietrich Gümbel, Kirsi Ranto, Markojuhani Rautavaara, Veli Martin Keitel, Henrik Perelló ja Tuuli Nenonen.

 

Tapahtuman sivut: www.2012nyt.net

 

 

 

ALOITUSSIVULLE