Elokuu 2010

 

 

 

 

Raimo Poutanen

 

Kaakosta kajahtaa

 

Henkisen kentän pitkäaikainen ja uskollinen monitoimimies, kotkalainen Mikko Taskinen kertoo.

 

PARIKKALAN PORTAALI

Eipä sitä pienempänä tiennyt mihin isona joutuu. Viime aikoina olen joutunut portaalien (portaali on Googlen mukaan sisäänkäynti toiseen paikkaan tai portti tiedon maailmaan) aktivointitapahtumiin, joita ei oltu ennakoitu. Kaikki alkoi siitä kun ystäväni Pertti soitti ja kertoi tuttavansa visiosta, jossa lappalaisshamaani pukeutuneena nahkaloimiinsa viittoili seuraamaan hautapaikallensa. Samaani pyyteli apua hautapaikkansa siunaamisessa, jotta hän voisi nousta valoon. Lienee poloinen odotellut jo tuhansia vuosia josko joku tulisi vapauttamaan hänet maahan sidotuista energioistaan.

Tunnustin joutuneeni samanlaisten asioiden kanssa tekemisiin menneinä vuosina. Olin ollut useinkin maahan sidottujen sielujen vapauttamispuuhissa. Mistä lie tullut ajatus, vai oliko se Pertin mainitsema, shamaanin haudalle muodostuneesta portaalista joka sai aikaiseksi vallan mahdottoman vaikutuksen jo nukahtaneissa aivosoluissani.

Mietin, että nyt tarttis tehdä jotain. Vakuuttelin tiedostaville ystäville tehtävän tärkeydestä olla mukana portaalin aktivoinnissa. Pian kokoontuikin yksitoista uskalikkoa shamaanipoloisen haudan ympärille. Suojasimme itsemme siunaten sen haudan ja sen tarkoituksen, jota varten olimme paikalle saapuneet. Pyysimme Korkeimman ohjausta itsellemme ja kaikille niille, jotka olivat osallisina tapahtumassa.

Olimme näkijöiden viestittäminä tietoisia tehtävämme suurenmoisesta merkityksestä niin maahan sidottujen sielujen vapauttamiselle sekä myös kaikkien elementtikuntien osalta. Tiedostimme portaalin jäävän pysyvästi paikoilleen siihen asti kunnes maa on täydellisesti puhdistettu.

Meille kerrottiin paikalle kertyneistä mitä moninaisimmista sielu- ja astraalitasojen olennoista. Tonttujen lystikäs joukko raahasi mukanaan pitkiä tikapuita kun kaikkien oli tarkoitus nousta valoon. Hiljentymisen aikana lensi kyyhkynen läheisen puun oksalle laulaen kiitoslaulunsa. Mestari Kuthumi huomioi sen sanomalla: kuunnelkaa kuinka koko luomakunta kiittää ja iloitsee tästä tapahtumasta. Jokainen paikalla ollut tunsi syvää kiitollisuutta, kun saimme olla läsnä Parikkalan rajaseudulle asetetun portaalin syntymässä. Kun vauhtiin päästiin, lyhyen ajan kuluessa tuli vastaavanlaisia tapahtumia lisää.

 

VIRON PORTAALI

Virossa Sinnemäkien ympäristössä käytiin kesällä 1944 ankarat taistelut, joissa kaatui yli 200 000 ihmistä. Nuo taistelut käytiin Suomen ja Viron itsenäisyyden säilyttämiseksi Neuvostoliiton ollessa hyökkääjänä. Taistelut olivat Viron historian verisimmät. Mikko jatkaa: Ystäväni Kyösti (hän oli mukana Valonkantajissa ja on palannut hommiin pitkän tauon jälkeen) kertoi saaneensa käsityksen siitä, että me voisimme auttaa aktivoimalla valon portaalin taistelukenttien alueelle. Toden totta niin me teemmekin huudahdin, pannaan vaan hösseliksi ajatellen, että sen me ainakin olemme velkaa itsenäisyytemme säilymisestä.

Kyöstillä oli matkasuunnitelma Viroon valmiina ja hänen mukaansa ilmoittautuivat Mari ja Pertti. Tapahtuma oli suunniteltu olevaksi 17.4. klo 13.30-14.00. Kyselin Marja-Leenalta hänen näkemyksiään tulevasta tapahtumasta. ”Ahdasta on kovin ahdasta, on monenkirjavaa väkeä ja peräti kerroksittain odottelemassa suurta valon tapahtumaa”. Siihen osallistui Suomessa Uuden taivaan ja maan toimintaryhmät ja paljon muitakin valotyöläisiä.

Marja-Leena kuvasi visionäkyjään tapahtumasta ”Koko alue loisti ihmeellistä valoa ja sen vaihtuvien värien loistetta. Kaiken yllä oli suunnaton kirkkaus, joka tuntui elävältä, lempeältä ja sykkivältä valonloisteelta. Taistelukenttä täyttyi lukemattomista violetin värisistä täytekakuista tai ainakin ne sellaisilta näyttivät. Nämä luomukset nousivat ylös kirkkauteen ja laskeutuivat alas maan sisään. Tätä ne tekivät koko aktivoinnin ajan ja maahan muodostui suuri valon kuoppa, josta lähti voimakkaita säteitä maan pintaa mukaillen kaikkialle ympäristöön. Väinämöinen soitti riemuissaan kanneltaan tapahtuman keskustassa. Kaikkialla oli koko ajan suurta liikettä ylös ja alas syntyneeseen valon kuoppaan. Koko tapahtuman koin äärimmäistä kunnioitusta herättäväksi jumalallisten voimien ilmentymäksi”. Viron portaali jäi tekemään työtään siinä tehtävässä mihin se oli tarkoitettu. Saattaisi olla hyvä jos joskus muistaisimme vahvistaa valon voimin portaalia, kukapa tietää vaikka latautuisimme itsekin voimalla kun sitä tarvitsemme, puhelee Mikko.

 

SUOMEN PORTAALI

Sitä oli tekemässä satakunta ihmistä kukin tahollaan eikä varsinaista sijaintipaikkaa ole määritelty.

Eila kanavoi: Rakkaat maan lapset, sanoo Äitimaa. Kiitos kutsusta, ollaan paikalla tässä kohta alkavassa voimallisessa ihmisten rakkauden ja siunauksen valon lähetyksessä, niin kuin olette sitä nimittäneet. Olen voimallisesti mukana. Minä olen osaltani kuljettamassa ja voimistamassa niitä energioita, joita te yhdistyneenä sydämenä, suurena Korkeimman Luojan kanavana planeetalle ja koko luomakunnalle.

Olen Äitimaa ja siunaan teidät maan lapset. Olen kiitollinen teille tästä järjestämästänne suuresta tapahtumasta. Älkööt kukaan epäilkö, ettäkö se olisi turhaa, vaan tietäkää sydämessänne ja tietäkää koko olemuksessanne. Tämä on tärkeä tapahtuma koko planeetalle.

Tähän tulee nyt kuvaan Väinämöinen kiireisen tuntuisena ja hän on kerännyt oman joukkonsa kokoon yhteiseen hetkeemme ja he tekevät omalta osaltaan kaikkensa tapahtuman voimistamiseksi ja eteenpäin viemiseksi. Hän lähettää teille tervehdyksen rohkeat Suomen lapset. Väinämöinen istahti kannolle ja otti kanteleen polvillensa ollen voimallisesti mukana. Eila kertoo: kutsuin meidän toimintaryhmän energiat pienenä ryhmäenergiana paikalle sen lisäksi, että olemme myös yksilösieluina mukana kaikessa. Tämä meidän ryhmäenergiamme lähti nousemaan ylös.

Palasin katsomaan kuvaa, jossa alkoi nousta paljon kirkkaita tähtiä näkökenttääni. Tulkitsin ne niiksi sieluiksi, jotka lähtivät mukaan. Niitä syttyy vain koko ajan lisää, onpa niitä paljon pitkin Suomen rajoja. Myös Helsingin alueella vaikka ei ihan niin laajalti kuin Kotkan. Ne muodostuvat raja-alueellamme kuin leveäksi tähtimatoksi, joka työntyy Pohjois-Suomeen pitkin rajoja. Niin kuin maanjäristys fyysisenä, niin tämäkin tulee aiheuttamaan valtaisan vyöryn yli koko maan leviten koko planeetallemme. Nyt nämä erilliset valopisteet ovat yhdistyneet valtavaksi valomatoksi näyttäen siirtyvän kuin hyökyaaltona idästä länteen. Se näyttää vetävän kuin magneetin tavoin raskasta tummaa energiaa. Valomeri jakaantuu kahtia, toinen osa siirtyy länteen ja toinen itärajan suuntaan kohtaamaan sieltä tulevan tumman energian.

Näkökenttääni tulee koko Suomen alue ja laajempikin, jonka yläpuolelle avautuu valtavan kirkas valokenttä ja minulle sanotaan: Portaali. Se laajenee alas laskeutuessaan ollen koko maan yllä ja on kuvailemattoman kirkas. Energiaa kulkee ylös ja alas. Alas tuleva on kosmisten voimien välittämää energiaa. Portaalin keskuksesta laskeutuu kullan värinen kenttä levittäytyen koko lähetysjoukon päälle, reunoiltaan ympyräksi muotoutuen ja supistuen taas kentäksi. Tätä se teki kolme kertaa. En tiedosta miksi. Olen pyytänyt viestiä Korkeimmalta Luojaltamme ja odottelen jos se meille annetaan.

 

Korkein Luojamme paikalla

Minä kiitän teitä jokaista, jotka olette tässä suuressa voimallisessa tapahtumassa mukana. Näin te lunastitte jokainen ihmiskunnan kollektiivitasolla antamanne lupauksen olla mukana koko planeettaa koskevassa ylösnousemustapahtumassa. Tämä sieluryhmän energia-aalto keräsi matkallansa ylös lisää voimaa mukaansa ja tällä voima-aallolla on uskomattomat vaikutukset hyvin laajasti. Tämä lopputapahtuma, jota kanava kuvasi kultaisena avautuvana laattana tarkoitti sitä kun te rakkaat ystävät välititte rakkauden ja valon voimaa eteenpäin. Hyvin monet teistä luovuttivat itsessänne olevia tarpeettomia energioita. Nämä tilat täytettiin teiltä jokaiselta niin kuin teistä kukin pystytte sen vastaanottamaan. Samalla monet teistä saivat erityisiä tuntemuksia ja monelle teistä annettiin ryhmänä annettiin tietoa ja erilaisia kokemuksia. Ne kaikki on tarkoitettu teille kiitokseksi ja kannustukseksi, siitä ettei mikään työnne ole koskaan turhaa. Jotkut teistä kyllä välillä turhautuvat koska kokevat ettei mitään tapahdu. Jos näkisitte, mitä todella tapahtuu näissä suurissa ja pienemmissäkin tapahtumissa, niin te olisitte haltioituneita. Te ette malttaisi pysyä arjessanne enää mukana, vaan te olisitte kokoaikaisesti mukana tässä valon työssä.

Äitimaa oli hyvin voimakkaana mukana. Tämä energiavyöry saa aikaan eri puolille maapalloa eri kokoisia maan muutoksia. Ne kaikki ovat tarpeellisia, sillä kaiken on kuitenkin tapahduttava. Tässä tapahtumassa myös paljon maahan sidottuja sieluja vapautettiin ja kaikki kulkivat tätä avattua porttia pitkin vapauteen, Luojan kirkkauteen. He lähettävät teille kiitoksensa. Olkaa siunatut ja olkaa rakastetut, olette rakkaita valonkantajia. Olette vastuunne kantaneet ja ymmärtäneet ja sitä tietoisuutta levittäneet hyvin kauas, ja sen vaikutukset kantavat satoaan vieläkin kauemmaksi.

Olen Korkein Luojanne ja kiitän teitä erikseen ja yhteisesti. Aamen.

 

ISRAELIN PORTAALI

Taas kanavana toiminut Eila näki Jerusalemin Kalliotemppelin alueella ensin voimakkaana suojelijana arkkienkeli Mikaelin ja sitten Marian ja Äitimaan. Kristus Mikael ilmestyi paikalle hyvin voimallisesti ja hänen jälkeensä suunnaton joukko valo-olentoja. Kaikkialla oli valtavaa valon voimaa täyttäen temppelin. Äitimaa teki kovasti töitä. Valoputki ankkuroitiin maan sisään aina maan sydänsakraan asti. Syntyneen aukon keskustassa on suuri timantti, jonka säteilyvoima kasvaa. Maan päällä kuuluu musiikkia ja laulua.

Portaalin ympärillä on äärimmäisen aggressiivista ja tummaa energiaa, joka vyöryy uhmakkaana kohti valomuuria. Valon voimat ottavat hyökkäyksen vastaan hyvin rakkaudellisella tavalla. Tulee maahan sidottujen sielujen vuoro. Alkuun tulee jonkinlaista ryntäystä kun paljon kärsineet poloiset kiiruhtavat kohti valoa. Jokainen sai saattajakseen enkelin. Pieniä lapsiakin on runsaasti. Pimeän energian joukot näyttävät rauhoittuneilta. – Nyt näytetään kuinka koko taivaan vahvuudelta laskeutuu suunnattomat kultaiset valonsäteet. Ne kattavat koko Lähi-idän alueen.

 

KRISTUS MIKAEL

Tämä liittyy myös omalla tavallaan voimakkaasti minun työhöni ja paikalla ovat myös monet opetuslapseni. Olette kauan odottaneet minun toista tulemistani. On monia valekristuksia ollut. Tämä on minun toisen tulemiseni ajankohta. Ihmismieli ei voi ymmärtää tätä tapahtumaa kuin omalta tasoltaan. Henkimaailmassa tämä on suurimuotoinen ja kauaskantoinen asia. Te teitte ihmiskuntana ja sielukuntana sen mahdolliseksi. Kristusenergiat ovat laskeutuneet planeetallenne jo kauan sitten.

Kristusvoima on ankkuroitunut maaperään uudenlaisella voimallisella tavalla. Sen täytyi tapahtua täällä Jerusalemissa koska täällä olivat Kristusenergioiden alkutoiminnot. Silloin kaikki jäi ikään kuin kesken. Ihmiskunta ei ollut vielä valmis. Nyt on eri tilanne, kun suuri osa ihmiskuntaa on valmis vastaanottamaan itsensä Kristuksen.

Vuodesta 2012 on teille annettu monenlaisia selvityksiä. Omalla tavallaan ajankohta on jo käsillä. Vielä tapahtuu paljon ennen vuotta 2012, mutta synnytyshetki ja eräänlainen taitekohta on jo käsillä. Älkää kyseenalaistako kaikkea, koska ette ymmärrä. Olen Kristus Mikael ja kiitän teitä tästä tapahtumasta. Amen.

Mikko kirjoittaa: Valon veljemme Kyösti ja Taisto matkustivat Israeliin tutustumaan tulevan portaalin alueeseen. Henkitason yhteyksissä meille on kerrottu, että suuret enkelijoukot ovat kerääntyneet energisoimaan ja vahvistamaan tulevan suurportaalin syntymistä. Tämä yhteinen luomistapahtuma muodostukoon suomalaisten Pohjolan Valon lahjana kauan kärsineille kansakunnille, joita vihan vinhat ovat niin kovin koetelleet. Luojamme ilmoituksena tulevat Suomessa luodut portaalit olemaan yhteydessä Israeliin muodostuville portaaleille.

Voimakkaana kehotuksena saimme myös innoitusta edelleen voimistaa portaaleita energioillamme, rukouksillamme, visioillamme ja ajatustemme voimalla. Portaalin toimintaperiaate on kaksitehoinen. Se on puhdistava maan ja siinä ilmenevän tumman energia. Samalla se täyttää tilan Uuden Taivaan ja Maan energioilla. Olemalla aktiivisesti mukana portaaleiden vahvistamisessa saat välittömästi siitä hyödyn itsellesi, koska laki on pettämätön. Minkä annat, sen saat monin verroin takaisin. Poistukoot viimeinkin viha, kauhu, katkeruus ja sortotoimet kansakuntien väliltä. Laskeutukoot rauha, rakkaus ja valo ihmisten sydämiin ja loistakoon Uuden Taivaan ja Maan valo maan päällä.

Kyösti eli Kyöpeli kertoo: Olimme sopineet portaalin aktivoinnista Jerusalemissa yhteistyönä 11.5. klo 19, jolloin ryhmämme valontyöntekijät olisivat kukin tahollaan yhtäaikaisesti keskittymässä tähän tapahtumaan. Alun perin olin aikonut mennä ns. Kalliomoskeijaan, minkä sanotaan rakennetun alkuperäisen Jerusalemin temppelin sijoille vanhan kaupungin temppelivuorella. Kun moskeijan sisälle pääsivät vain muslimit, siirtyi käytännön rukouspaikka kivenheiton päähän Länsimuurille eli Itkumuurille.

Kävin tutustumassa tähän juutalaisten pyhään paikkaan viikkoa aiemmin. Muurin toisella puolella sijaitsee Al-Aksan moskeija ja sen takana itse Kalliomoskeija. Mielenkiinnolla panin merkille, että ennakkotyötä oli tehty vahvasti. Sain tuntuman, että kaikki on jo valmiina ja asia enää sovittuun aikaan ”julistamista vailla”.

Kävellessäni Itkumuurille tiistaina 11.5. hivenen ennen määräaikaa piirtyi mieleeni kuva neljästä valtavasta pyöreästä pylväästä, joista yksi sijoittui juuri siihen kohtaan mihin olin aikonut mennä. Pylväs kohosi huimiin korkeuksiin niin etten kyennyt ”näkemään” missä pylväs päättyi. En havainnut missä muut kolme pylvästä olivat, mutta koin niin, että ne olivat toisiinsa yhteydessä jossain ylhäällä.

Sovittuun kellonaikaan luin Itkumuurilla kaikkien ryhmäläistemme puolesta ääneen rukouksen Uuden Taivaan ja Maan rakentamiseksi. ”Aktivoitukoon tämä tänne enkelikuntien vartioima portaali mikä jakaa ympärilleen Korkeimman Jumaluuden Valoa ja jonka säteilyn mahdollistamana negatiivisuuden maan piiriin sitomat sielut ja elementaalitason olennot pääsivät vapautumaan suunnitellulla tavalla kirkkauteen”

Itse rukoushetki kaiken kansanpaljouden keskellä sujui vaivattomasti ja kesti kymmenisen minuuttia. Ilon ja kiitollisuuden tunnettani lisäsi vielä se, että rukoustapahtumaa säesti ilmeisesti satojen pääskysten riemukas lento ja viserrys Itkumuurin aukiolla.

 

LONTOON PORTAALI

Oma lukunsa oli rahamaailman yhteen keskukseen tehty operaatio. Eilan mielestä se oli sikäli erilainen, että kaikki olivat rakennuskompleksin yläpuolella. Taas tehtiin valoputki Äitimaan sydänsakraan saakka. Kristus Mikael laskeutui pörssiin ”kuumimpaan” paikkaan sanoen – Asetan tämän Totuuden valon tähän paikkaan. Eila kertoo – Näin ulkopuolelta tulevan voimallisia valonsäteitä. Koin näkeväni lentäviä lautasia voimistamassa portaalia.

 

Kristus Mikael paikalla

Rakkaat valotyöntekijät – Olette tänään tehneet suuren ja tärkeän työn. Valon portaalin asettaminen paikkaan, joka koskettaa koko planeettaa. Täällä tarvitaan Totuutta ja voimakasta puhdistusta. Tällä paikalla olevia vanhan maailman energioita, työtapoja ja kovaan bisnekseen liittyviä ajatusmalleja on tarkoitus muuttaa. Asetetut voimat koskettavat täällä työskentelevien ihmisten sydämiä. Työ tuottaa hitaasti tuloksia, mutta perustava työ on nyt tehty. Kiitos siitä kaikille mukana olijoille.

Galaktisen liiton voimat toimivat Korkeimman Luojan tahdon mukaisesti. He jäävät toistaiseksi katsomaan ja voimistamaan tätä kaikkea. He voivat kohdistaa omat voimansa tiettyihin tapahtumiin tai ihmisryhmiin. Nyt te rakkaat lapset ymmärrätte myös sen, että erilaisilla valoportaaleilla voi olla erilaisia merkityksiä. Pohjimmiltaan ne ovat Korkeimman Luojan voimapaikkoja. Näin kiitän teitä jokaista, jotka olitte mukana joko tietoisina tai tietämättänne. Jokainen sielu voi tuntea lämpimän ailahduksen sydämessään minun siunaukseni ja kiitoksen energioiden kulkiessa sielusta sieluun tavoittaen jokaisen. Olen Kristus Mikael ja välitän teille myös Äitimaan kiitokset. Amen.

 

EDUSKUNTATALON PORTAALI

Tässä tapahtumassa oli mukana edellisissä mainittujen lisäksi myös Väinämöinen. Eduskuntatalon eteen oli kokoontunut suuri joukko tummiin vaatteisiin pukeutuneita kansalaisia. Urho Kekkonen seisoi rappusilla puhumassa. Myös marsalkka Mannerheim oli tullut auttamaan. Talo näyttää ulkoa vaalealta, mutta sisältä miltei mustalta ja liikkumattomalta energialta. Ulkona kansanjoukot huokuivat pettymystä, vihaa ja katkeruutta sitä toimintaa kohtaan mitä tämä talo symbolisoi. Kekkonen puhui pitkään ja vakuuttavan tuntuisesti. Vähitellen kuulijat alkoivat leppyä kun ilmeisesti valon voimien vaikutus kasvoi. Sielun tasolla heidän sydämensä piti avautua ja puhdistua kaikista patoutumista.

Talon sisällä musta energia oli sitkeästi kiinni. Salin neljälle seinustalle on asetettu violettia valoa säteilevät valaisimet, jotka hajottavat negatiivisen energian. Lamput jäivät toimivina paikoilleen puhdistamaan ympäristöään. Kristus Mikael meni puhemiehen pöydän taakse säteillen loistavaa valoaan. Hän asetti salin keskelle suuren kristallipallon säteillen Kristusvaloa, -voimaa ja -energiaa.

Kekkonen jatkoi ulkona puhettaan ihmisjoukolle, joka on jo täysin valossa. Koko kansanjoukko huokui hyväntuulista energiaa. Väinämöinen näytti kuin pyyhkivän hikeä otsaltaan ja tarkkaili taloa hiukan epäuskoisen näköisenä. Hän ravisteli päätään kuin todeten – olipa todella voimallinen työrupeama.

Kristus Mikael hymyili lempeästi kuin tahtoisi sanoa, että tämä tapahtuma saattoi kanavasta tuntua vaikealta. Hengen kannalta katsoen kaikki sujui täydellisesti. – Korkeimman Luojan valon ja rakkauden voimat eivät koskaan toimi väkivalloin, vaan kaikki tapahtuu siinä tahdissa kuin sen kosmisten lakien mukaan tuleekin. Ihmisjoukot tummiin puettuina tarkoittavat koko Suomen kansaa. He osoittavat raskaita pettymyksiä ja kokemuksia, joita osaltaan ovat aiheuttaneet tässä rakennuksessa työskennelleet henkilöt. Nämä ovat mielestään toimineet parhaalla mahdollisella tavalla. Se on käynyt kolmiulotteisen ulottuvuuden mukaisesti, joka saa aikaan ahneutta, kateutta, epäsopua ja muuta. Syytettyjen penkille ei voi asettaa ketään.

Tämä kristallipallo, joka asetettiin jäämään tähän rakennukseen tekee työtään voimallisesti. Tänne tulevat kansanedustajat voivat aistia erilaisen ilmapiirin. Te tiedätte, että muutoksia on paljonkin tulossa tämän rakennuksen työntekijöissä. Mutta helposti ihminen ottaa uudelleen itseensä katkeria ajatuksia ja vihaisia energioita. Ne kulkevat kohteeseen ja sieltä takaisin lähettäjälleen ja noidankehä on valmis. Siksi on tärkeää, että te jaksaisitte hyvin usein välittää rakkauden ja valon voimia tähän taloon ja koko kansalle. Kansan syvissä riveissä huokuu niin raskaita energioita päättäjille, että heillä yksinään on vaikeaa muuttaa näitä tapahtumia erilaisiksi. Jos Suomen kansa alkaa puhaltaa yhteiseen hiileen ja tämä hiili on rakkauden ja valon energiaa, niin silloin tapahtuu muutoksia.

Hyvin suuri joukko Suomen kansasta kulkee uhrienergiassa. Siksi on hyvin tärkeää voimistaa myös Suomen portaalia. Se parhaiten vaikuttaa Suomen kansaanne. Koko ajan Kristustietoisuus ja Kristusenergiat leviävät sielu sielulta ja näin maailmanne muuttuu. Välillä teistä vain tuntuu, että menette kansana taaksepäin. Kuitenkin koko ajan tapahtuu eteenpäin menoa. Älkää väsykö, älkää lannistuko te rakkaat valonkantajat. Te olette se voimavara, johon vielä heräämättömät ihmiset voivat tukeutua. Te omalla valollanne, sydämenne valolla, rakkaudella, jonka annatte kauttanne säteillä ja levitä. Se on parasta heräämättömille sieluille, jotka etsivät epätoivoisesti tietään valoon, parempaan elämään. Niin kuin he sieluina kokevat, että elämä on raskasta ja elämä ei ole elämää. Se ei olekaan sitä ennen kuin he löytävät Lähteen valon sydämistään. Kantakaa näkyvästi tätä valoa . Antakaa sen loistaa itsestänne aina ja kaikkialle.

Olen Kristus Mikael ja kiitän teitä tästä illasta. Amen

*****

Tätä toimintaa ovat olleet tukemassa Uuden taivaan ja maan toimintaryhmät. Ensimmäinen perustettiin Kotkassa kevättalvella ja pikavauhtia niitä tuli lisää. Jäseniä on 6-10 ja kokoontumisia säännöllisesti kahden viikon välein tai sovittuina toimintapäivinä määräaikaan. Keskikesällä niitä oli toistakymmentä, suurin osa Kaakkois- ja Itä-Suomessa. Sittemmin niitä on syntynyt pitkin koko planeettaa, mutta Suomen portaali on keskusportaali, kertoi Mikko.

 

 

 

ALOITUSSIVULLE