Joulukuu 2009

 

 

 

 

Mikko Taskinen

 

Jumaluutemme tunnustaminen

 

  Tämä toteamus nostattaa monien mielissä uskon ja epäuskon kamppailua. Monet eivät tohtisi edes ajatellakaan moista ylpeyden syntiä. Löydämme helposti selityksiä ja varautumia, miksi sitä emme voisi itsellemme sallia. Meitä kuitenkin opastetaan henkisissä opetuksissa ottamaan vastaan Jumalallisen voimamme hallinta ja käyttämään sitä kokonaisuuden parhaaksi. Usein kuitenkin rukoilemme, anelemme ja pyytelemme muita Jumaluuksia ja Jumalaa tekemään sen puolestamme, kun emme uskalla tunnustaa omaa Jumaluuttamme.
Myönnän itsekin kipuilleeni monia vuosia tämän asian kanssa, vaikka tiedostin ettei minulla vaihtoehtoja ollut. Tulisin kuitenkin lopulta ottamaan vastuun, oman Jumalallisen voimani käytöstä. Tiedostaessani ympäröivässä maailmassani paljon epätäydellisyyttä, pahuutta ja vääryyttä. Mitä minun pitäisi sille tehdä vastuullisena ja tiedostavana ihmisyksilönä?
Pyytäisinkö nyt Jumalaa tai hänen enkeleitään korjaamaan tekemäni virheet, vai yrittäisinkö itse tehdä jotakin asian korjaamiseksi. Vihdoinkin oivalsin ja sanoin itselleni, ”minäpä yritän nyt ihan omana itsenäni.” 

Päätin lähteä viikonloppumatkalle, energisoimaan Itä-Suomen kauniita vesistöalueita. Pyysin ystävääni Perttiä mukaan, josko hän lähtisi todelliselle huuhaa matkalle, kuten sen leikkimielisesti hänelle ilmaisin. Lienee ollut vielä alitajuista pelkoa tai ainakin epäilyä asiani totuudellisuudesta, kun se piti näin ilmaista. Ystäväni olikin oitis halukas moiselle retkelle lähtemään. Lappeenrannassa pidetyssä istunnossa saimme korkeimman Luojan siunauksen matkallemme ja sen tarkoituksen toteutumiselle.
Kiertelimme itäisen Suomen vesistöalueita aina Varkauden korkeudelle asti unohtamatta suuresti likaavia puujalostustehtaita ja niiden likaantuneita alueita. Siunasimme, energisoimme ja asetimme uuden aikakauden valon koodin paikkoihin, joissa siunaavat toimintomme teimme. Ilmaisimme sanonnalla kussakin kohteessa, ”Minä olen se, joka minä olen. Olen tullut, oman sisäisen Jumaluuteni voimalla siunaamaan ja energisoimaan tämän kohteen, sekä asettamaan tähän kohteeseen uuden aikakauden valon koodin. Muuttukoon tämä kohde ja sen vesialueet uuden taivaan ja maan rakenteiden mukaiseksi. Siunaan tämän tapahtuman ja sen tarkoituksen korkeimman sisäisen Jumaluuteni valossa ja voimassa.” 

Vierailimme myös Heinäveden Valamon ja Lintulan luostareissa. Kierroksemme päättyi Sulkavan soudun vesialueen rantaan. Ystäväni kanavoi matkamme aikana valonmestaria Kuthumia. Saimme häneltä arvokasta opastusta keskustellessamme hänen kanssaan. Hän kertoi istuvansa automme takapenkillä yhdessä suomalaisten suuresti rakastaman Marsalkka Mannerheimin kanssa ja me myös tunsimme heidän läheisyytensä suurena vaikutuksena.
Meille kerrottiin kultaisesta valon vanasta, joka seurasi matkaamme ja jäi paikoilleen, laajentuvaksi kosmiseksi valon verkostoksi, missä olimme kulkeneet. Saimme myös kuulla, että verkosto tulee muodostumaan uuden taivaan ja maan rakenteita muodostavaksi voimaksi, laajentuen koko maahan ja maailmaamme. Samanaikaisena tapahtumana työskenteli myös kaksi muutakin ryhmää pallollamme.

Emme tehneet toimintamatkaamme ekotietoisuuden alaisena, vaan lähtökohtanamme oli sisäisen Jumaluutemme kokeminen ihan arkisen elämämme käytännön tasolla. Tämän olimme asettaneet erääksi toimintamme lähtökohdaksi, jonka myös todella sellaiseksi koimme. Kokemuksiemme innoittamana päätimme edelleenkin työskennellä oman Jumaluusvoimamme kanssa, rakentaen uutta taivasta ja maata niissä tehtävissä joita otamme kokemukseemme. Suosittelemme kaikille tiedostaville Suomalaisille vesien siunaamista. Se on suorastaan velvollisuutemme tässä kauniissa tuhansien järvien maassa.
Veden vaikutus sen kokonaiskierron aikana koskettaa kaikkea elämää. Siksi sen puhdistaminen on äärimmäisen tärkeä asia. Tämä on myös sopivaa harjoitusta matkalla omaan Jumaluuteemme, kunhan vaan emme vaadi muita Jumaluuksia sitä puolestamme tekemään.

Korkein ikuinen Itsemme haluaa tulla ilmennetyksi fyysisen tasomme todellisuudessa. Tästä ymmärrämme sen, ettei meidän tulisi ensisijaisesti pyrkiä henkitasoille, koska uusi taivas ja maa ilmaantuvat keskuuteemme elämäntasomme kokonaiskohotuksen tapahduttua. Ja kun tämä kaikki tapahtuu, niin kuljemme Jumalolentoina Jumaluuksien seurassa ja tämä kaikki tapahtuu fyysisen tason kokemuksenamme.

Toivotan kaikille tiedostaville ikuisen Valon kantajille onnellista matkaa omaan Jumaluuteensa

 

 

 

ALOITUSSIVULLE