Tammikuu 2009

 

 

 

 

Maarit M.Hanssen

 

Alternative 3

 

 

Tämä kirjoitus on ote tulevasta kirjastani ”Mustan auringon salaisuus”.

 

Huippusalainen, maaplaneetan sivilisaation vaihtoehtoinen suunnitelma, mikäli saastunut maaplaneetta kuolee, on nimeltään Alternative 3. Suunnitelmassa on yhteensä jopa neljä eri vaihtoehtoa, miten ihmiskunta voisi säilyä hengissä, vaikka elämä planeetan pinnalla kävisi sietämättömäksi.

Ensimmäinen vaihtoehto on käydä heti käsiksi planeetan ilmakehän saasteisiin, eli vähentää ilmakehästä CO2 kaasuja eli ns. kasvihuonekaasuja. Ihmiskunta on juuri nyt herännyt siihen, että tämä vaihtoehto on otettava vakavasti ja planeetan sadat valtiot ovat juuri nyt tekemässä kansallisia ja kansainvälisiä suunnitelmia kasvihuonekaasupäästöjen vähentämiseksi planeetan ilmakehästä. Norjan valtio aikoo kehittää ilmakehän puhdistamisessa käytettävää teknologiaa samalla, kun valtio alkaa tuottaa suurimuotoisesti kaasua öljyn ohella. Norjan valtion suunnitelmassa on saavuttaa ns. nolla-päästö vuoteen 2050 mennessä.

On kuitenkin nurinkurista, että energian saannin turvaamiseksi tultaneen planeetalle rakentamaan satoja uusia atomienergiavoimaloita. Radioaktiivisten saasteiden vähentämiseksi maaplaneetalta ei ole vielä olemassa yhtä hyviä suunnitelmia. Asia on sikäli säälittävä, että kohonneet radioaktiiviset arvot maassa ja vedessä kulkeutuvat ruuan mukana ihmisten ja eläinten elimistöön ja vaikuttavat kielteisesti muun muassa perintötekijöihin. Syntyy mutaatioita, jotka ovat steriilejä eivätkä voi enää lisääntyä. Elämme siis ensimmäisen vaihtoehdon aikaa.

Toisena vaihtoehtona tässä salaisessa suunnitelmassa mainitaan, että ihmiset kerätään maanalaisiin keinotekoisiin kaupunkeihin, mikäli elämä maan pinnalla käy vaaralliseksi saasteiden ja radioaktiivisen säteilyn vuoksi. Nykyisen Norjan oikeusministerin edeltäjä kehotti yhdessä puheessaan Norjan kansalaisia pitämään aina kahden viikon ruoka- ja juomavarastoa, koska aika jota eletään saattaa olla niin turbulenttia, että koskaan ei tiedä milloin voi tulla katko jakeluun (ruoka, vesi,sähkö jne.) milloin minkäkin vakavan yhteiskuntaa koskettavan tapahtuman vuoksi.

Kolmas vaihtoehto salaisessa suunnitelmassa on aurinkokunnan toisen planeetan, esimerkiksi Marsin, valloittaminen ja kolonisaation rakentaminen sinne. Yhdysvaltain avaruusjärjestö NASA:han on jo julkisestikin puuhaamassa asiaa. Presidentti George W. Bush on puheessaan ilmoittanut, että USA tähtää 2020-luvulla Mars-planeetan valtaamiseen. Teknologia sitä varten on jo olemassa, mutta on olemassa eriäviä tieteellisiä mielipiteitä siitä, miten ihmiskeho sietää matkan maasta Marsiin ja takaisin.

Sitä varten, että nämä kolme suunnitelmaa eivät olisi riittäviä takaamaan sivilisaation pelastumisen, on olemassa neljäskin vaihtoehto salaisessa suunnitelmassa. Se on lyhykäisyydessään sellainen, että ihmisten on opittava elämään ei-fyysistä elämää multidimensionaalisessa todellisuudessa samalla tavalla kuin maan ulkopuoliset olennot ja UFO:t jo tekevät. Ihmisruumiin värähtelyä kohottamalla ihminen vähitellen tulee saavuttamaan sen kriittisen värähdystaajuuden, jonka avulla hän voi matkustaa korkeimpiin ulottuvuuksiin eli dimensioihin. NASA yrittää saada ihmistä siirtymään multidimensionaaliseen todellisuuteen huippusalaisen UFO-teknologian avulla.

Kerrotaan, että saksalaiset saivat haltuunsa UFO-teknologiaa jo ennen toista maailmansotaa, vuonna 1939. Amerikkalaiset taas saivat haltuunsa Norjan Huippuvuorille murskaantuneiden UFO:jen teknologiaa vuosina 1946 ja 1952. Sodan jälkeen saksalaisten kehittämä UFO:ista saatu teknologia kulkeutui USA:han, jossa sitä on tutkittu ja kehitetty salaisissa tutkimuskeskuksissa ja laboratorioissa mm. Uuden Meksikon osavaltiossa.

UFO:t ja niistä saatu teknologia kuuluvat maailman eniten salassa pidettyihin kohteisiin. Esimerkiksi Norjasta ei huhujen mukaan saa viedä kolmanteen maahan mitään tietoja ufoista. Tehtyäni UFO-jutun 1990-luvun lopulla suomalaiseen Ultra-lehteen vardølaisesta ufokontaktista, hän kuoli kohta artikkelin julkaisemisen jälkeen ilman, että ehdin näyttää hänelle artikkelia. Hänellä oli 1960-luvun puolivälissä viidennen asteen UFO-kokemus, jolloin hän esimerkiksi vieraili Vardøn maan puolelle laskeutuneessa UFO:ssa. Hänellä oli myös pitemmänpuoleinen keskustelu UFO:n miehistön kanssa. Hän oli syvästi uskovainen ja halusi tietää uskoivatko nämä maan ulkopuoliset, ihmisenkaltaiset olennot Jumalaan ja Jeesukseen. He olivat sanoneet uskovansa jonkinlaiseen jumalaan, mutta Jeesus oli heille tuntematon.

Minullekin on tapahtunut joitakin henkeäni uhkaavia tapahtumia. Päälleni on yritetty ajaa autolla ja kerran ajaessani myöhään illalla monen sadan kilometrin pituista matkaa Pohjois-Norjassa Hammerfestin ja Vardøn välillä takanani tuli tummansininen ulkolainen auto. Yhtäkkiä tunsin, että jokin magneettinen voima kiristyi kaulani ympärille ja menetin tajunnan pariksi sekunniksi. Herätessäni olin vastakkaisella kaistalla ja sain juuri ja juuri väistetyksi vastaan tulevan auton. Se ulkolainen auto ajoi tuhatta ja sataa ohitseni ja oli pian näkymättömässä.

Yhdysvaltain entinen presidentti Bill Clinton oli vuonna 2007 vierailulla Norjassa. Hän piti puheita AIDS:sista ja ilmakehän saastumisesta Tromsassa, Bergenissä ja Oslossa. Mielestäni Clintonin pukeutumisesta ja puheista käy ilmi, että hän on hypännyt galaktisesta pimeästä joukosta (reptiili-Orion-allianse) Valon joukkoihin (reptiili-Sirius-allianse). Hän käytti siriuslaisille ominaista vaaleansinistä solmiota ja vaalenasinistä paitaa. Hänellä oli radioaktiivisuudesta varoittava räikeän keltainen paita ja CIA-agenteille ominaiset vihreän harmaat housut vapaa-ajan asuna, kun hän vieraili Oslon Aker Bryggenilla norjalaisen monimiljoonikko Kjell-Inge Røkken katkarapuja kalastavassa troolarissa.

Clinton ja Røkke olivat symboolisesti ” samassa veneessä ” eli avaruusalus MAA 1311:ssa. Presidentti Clintonin räikeän keltainen paita loistaa kuin keskipäivän paahtava aurinko seansenista otetuissa kuvissa. Røkkellä oli asunaan kalastajan villapaita ja farkut. Kjell-Inge Røkke omistaa muun muassa Suomen Turussa olevan Aker Maritime laivatelakan. Omien media-tarkastelujeni mukaan Røkke kuuluu galaktisen reptiili-Orion alliansin Valon joukkoihin.

Reptiili-Orion-Alliansin Pimeiden joukkojen yhdysmiehenä ovat maaplaneetalla vain tätä kirjoittaessani Yhdysvaltain istuva presidentti George W. Bush sekä hänen ” vihollisensa ” islamistilaiset Taleban Afghanistanissa ja Al Quaida Irakissa ja Pakistanissa. Nämä viholliset on tuomittu käymään sotaa toisiaan vastaan niin kauan kuin heillä on valta. Mikäli valta on Bushin republikaaneilla ja Talebanilla ja Al Quaidalla he tulevat jatkamaan sotaa. Vaarana saattaa olla, että sota leviää uudelleen Galaksin toisille sektoreille, jossa nyt on vallinnut rauha vuodesta 1996.

Mikäli Alliansin pimeät joukot eivät hellitä otettaan maaplaneetasta, heidät tullaan lähettämään erityisesti sodankäyntiä varten valmistetulle Planeetalle sellaiselle Galaksin sektorille, joka ei ole vaaraksi toisille Galaksin sivilisaatioille. Oslon puheessaan presidentti Clinton sanoi, että maaplaneetan asukkaiden on kehitettävä teknologia, jonka avulla se voi matkustaa miljoonien valovuosien päähän ulkoavaruudessa. Hän sanoi, ettei hän oikein usko, että toiset sivilisaatiot ovat vierailleet avaruusaluksissaan maaplaneetalla. UFO:ihin uskovien on informoitava enemmän Clintonia, jonka kolmannen dimensionin tietoisuus on lukuun ottava ja utelias ufoasialle. Hänen neljännen dimensionin ja viidennen dimensionin, ulottuvuuden, tietoisuus on lähellä siriuslaista tietoisuutta ja hän ymmärtää täysin, mitä interplanetaarinen ja kosminen rakkaus on.

Mars planeetta voisi olla sopiva väliaikainen määränpää, destinaatio sotaa käyville presidentti Bushin ja Taleban/Al Quaida joukoille. Mars-planeetan maaperä on kuin suoraan otettu Irakin ja muun Lähi-Idän autiomaasta. Marsissa on lisäksi, kuinkas muuten, ikivanhoja luolia ja tunneleita, joissa UFO:t pitävät esikuntiaan. Olen aivan varma siitä asiasta, että Marsin autiomaassa on reptiili-, eli liskoeläimiä. Ne olisivat suuri haaste sotaa käyville joukoille.

Sotien on loputtava maaplaneetalta. Sodat vetävät planeetalle agressiivisia maan ulkopuolisia olentoja ja UFO:ja. Jotkut kertovat jo, että maaplaneetta on muodostumassa intergalaktiseksi päämajaksi avaruussotaa käyvien maan ulkopuolisten olentojen välillä. Sellaista kehitystä emme halua yhteiselle avaruusalus MAA 1311:lle. Mars-planeettakaan ei saa kehittyä sodan planeetaksi ikuisiksi ajoiksi vaan avaruusmatkailun tekniikan kehittyessä sotaakäyvät agressiviset ihmisryhmät on siirrettävä niille kuuluvalle omalle planeetalle joko Linnuntiegalaktissa tai jollain naapurigalaktissa.

Agressivinen sota universumissa ei lopu ennenkuin Luciferin valta saadaan kukistettua. On erittäin valitettava tilanne se, että esimerkiksi maaplaneetan teknillinen kehitys on kiinteässä yhteydessä aseteollisuuteen ja muuhun sotateollisuuteen. Vain sotateollisuudesta ylimääräiseksi jääneet ” kalutut luut ” tulevat siviiliväestön hyödyksi. Orastava teknologia ilmastomuutosten torjumiseksi maaplaneetalla saattaa olla se toimenpide, joka vapauttaa ihmiskunnan sotateollisuuden kahleista. Sellaisella kehityksellä olisi planeetan taloutta tervehdyttävä vaikutus.

Soitan usein CD-levyä ” Winds of Mars ” (Planeetta Marsin tuulet) kirjoittaessani tätä tekstiä. Levyllä kuuluu tuulen huminaa, jonkalaiseksi NASA:n tiedemiehet kuvittelivat tuuliäänien olevan Mars-planeetalla kun Mars Pathfinder laskeutui Marsin kamaralle 4.päivänä heinäkuuta 1997. Tuuliäänet levyllä on yhdistetty Johan Sebastian Bachin pianomusiikkiin. Mars-tuulet/Bach-musiikki on meditatiivista ja hermoja leputtavaa, mutta saattaa sisältää myös kaiun siitä, että olosuhteet Mars-planeetalla sattavat olla vaarallisia ihmiselle.

Insinööri Nikola Tesla väitti jo 1900-luvun alussa, olisiko se ollut 1930-luvulla, että hän oli vastaanottanut älykkäiltä olennoilta peräisin olevia radiosignaaleja voimakkaaseen vastaanottimeensa planeetta Marsin suunnasta. On vähemmän tietoa siitä että Tesla oli ns. kontaktihenkilö, jolla oli telepaattinen yhteys maan ulkopuolisiin olentoihin E.T:n.

Mars-planeetan ympärysmitta planeetan ekvaattorin, päiväntasaajan kohdalla on 3397 kilometria. Päivän pituus on 24,6 tuntia. Vuodessa on 687 päivää ja Mars-planeetan ilma sisältää 95,3% CO2 ( hiilidioksiidia ), 2,7% nitrogeeniä ja vain 0,13% O2 ( happea ). Marsin keskilämpötila vaihtelee miinus 63 astetta celsiusta plus 20 astetta celsiusta. Eli lämpötilat olisivat juuri ja juuri siinä rajalla, että ihminen voisi oleskella siellä. Mars-planeetalta puuttuu ultravioletti-säteiltä suojaava ozon-kerros ilmakehästä niin, että ihmisen veri kiehuisi vaikka muuten siellä jäätyisi kuoliaaksi ilman suojaavaa avaruuspukua. Mars-planeettaa kiertää kaksi kuuta Phobos ja Deimos. Kerrotaan että Phobos on keinotekoinen satelliitti, jossa sijaitsee UFO- päämajoja.

Internetissä kerrotaan (muista, että 80%:ssa huhuista on totta), että Zeta Reticuli-tähdistöstä kotoisin olevat pienet avaruusoliot, ns. harmaat ovat ainoa avaruusrotu, joka käy asekauppaa maaplaneetan salaisen hallituksen kanssa. Väki Pleiaadeneilta, Siriukselta, Tau Cetistä jne. ei halua, että maaplaneetan sivilisaatio saa haltuunsa huipputehokasta avaruusasekalustoa. Kiitokseksi aseteknologiasta planeetan salainen hallitus on antanut luvan harmaille kidnapata ihmisiä tieteellisiin tarkoituksiinsa esim. geenistön suhteen. Harmaat tarvitsevat maaplaneetalla asuvien geenejä eli perintötekijöitä pelastaakseen oman rotunsa. Heidän oma rotunsa on niin rappeutunutta, että he eivät enään kykene esimerkiksi lisääntymään normaalilla tavalla. He ovat myös menettäneet osan psyykkisestä kapasiteetistaan ja heitä ohjataan joukkotietoisuuden avulla, jota tietokoneet tulostavat. He kommunikoivat toistensa kanssa telepaattisesti ja kykenevät kommunikoimaan maaplaneetan ihmisten kanssa telepatian avulla.

Voidaankin kysyä oliko maaplaneetan salaisella hallituksella minkäänlaista valinnan varaa ekstraterrestriaalisten olentojen kanssa, joiden teknologia yltää maaplaneetan ilmakehän tuhoamiseen muutaman sekunnin aikana. Salaisen hallituksen ainoa mahdollisuus on tulevaisuudessa kääntää harmaiden aseteknologia harmaita itseään vastaan. Mutta siihen tarvitaan maaplaneetan sivilisaation eloon jääminen niin lähi-, kuin kaukaisemmassakin tulevaisuudessa eli planeetan saasteiden vastaista taistelua on tehostettava hurjasti samalla kun ns. man-made, ihmisten omaa, avaruusaseteknologiaa ja UFO-teknologiaa kehitetään.

On mielenkiintoista, että aikamme suuret amerikkalaiset puhujat, kuten presidentti Bill Clinton ja varapresidentti Al Gore mainitsevat uusimmissa puheissaan avaruusmatkailuteknologian kehittämisen maaplaneetan ilmaston parantamisen ohella. Rauni-Leena Luukanen-Kilde kirjoittaa viimeisessä kirjassaan ” Salatut maailmamme ”, että Bill Clintonille hänen toimiessaan Yhdysvaltojen presidenttinä 1990-luvulla esitettiin monia eri videoituja vaihtoehtoehtoja siitä, miten UFO:t mahdollisesti tultaisiin esitettämään planeetan ihmiskunnalle.

Salainen Commander X, jota kukaan ei ole onnistunut tunnistamaan ja joka ilmeisesti oli konspiraatio- kirjailija Jim Keith, on sanonut : ”We have passed the point of no return in our interaction with the alien (i.e. reptilian gray) beings. We are guaranteed a crisis which will persist until the final REVELATION (or conflict)” (”Olemme ohittaneet kriittisen rajan yhteistyössämme maan ulkopuolisten olentojen (reptiilit ja harmaat) kanssa. Joudumme kriiseihin tai selkkauksiin heidän kanssaan, jotka tulevat JATKUMAAN maailman lopunaikoihin saakka”). Jim Keith kuoli hämärissä olosuhteissa vuonna 1999. Jotkut väittävät, että CIA yksinkertaisesti poisti hänet päiviltä.

Dulce on yhdeksänsadan asukkaan pieni kaupunki Uuden Meksikon osavaltiossa Yhdysvalloissa. 1970-luvulla paljasti insinööri ja ufologi Paul Bennewitz kaupungin lähettyvillä olevan huippusalaisen hallituksen ja maan ulkopuolisten olentojen maanalaisen tukikohdan, jossa tehtiin kauheita ihmis/alien/eläin-kokeita. Bennewitz kertoi, että tukikohdassa asui ja työskenteli seitsemässä eri maanalaisessa kerroksessa 18.000 maan ulkopuolista olentoa, enimmäkseen ns. harmaita. Hänen paljastuksensa johtivat siihen, että salainen hallitus ja harmaat olennot alkoivat vainota häntä ja hänen psyykkinen terveys romahti ja johti kuolemaan juhannusaattona, 23. päivänä kesäkuuta vuonna 2003.

Olen syntynyt vuonna 1952. Vuosi oli hyvin merkittävä UFO-vuosi salaisen hallituksen kannalta, mutta ei niinkään hyväksi kaikille ”ufouhreille”. Valituille vastasyntyneille lapsille tänä vuonna asetettiin salaisen hallituksen ja maan ulkopuolisten olentojen yhteistyön tuloksena laiton ja salainen ET-mikrosiru, joka oli tarkoitus aktivoida noin neljänkymmenen vuoden kuluttua. Itse olin siis 44 vuoden ikäinen, kun omassa kehossani ( missä se sitten lieneekin oli siihen aikaan ) oleva mikrosiru aktivoitiin galaktisen sodan päättymisen kunniaksi ja maaplaneetan kehityksen eteenpäinviemiseksi marraskuun 6.päivän yönä 1996 Pohjois-Norjassa Vardøssä kodissamme Skagveien 65:ssa.

Sukupolveni yhteiskunnalliset ja sosiaaliset haasteet ovat suuret ja kattavat koko planeetan. On saatava loppumaan sodat ja ihmiskaupankäynti (prostituution lopettaminen, laittomien narkoottisten aineiden kaupankäynnin lopettaminen, ihmiskehon osilla käytävä laiton kauppa, lasten seksuaalisen hyväksikäytön lopettaminen ja viimeisenä, mutta ei pienimpänä sotilaallisten ja poliisin erikoisjoukkojen, DELTA-joukkojen tekemät syyttömien ihmisuhrien kidnappaamiset ja murhat).

Planeetan ilman, veden ja maaperän saastumisprosessi on saatava pysähtymään ja on tehtävä suunnitelmat niiden puhdistamiseksi. Ihmisten ja eläinten sairaudet on saatava kuriin ja on pysäytettävä uhkaavat pandemiat eli suuriin ihmisjoukkoihin ja eläinryhmiin kohdistuvat tartunnat. Maaplaneetan asukkailta on eliminoitava nälkä ja köyhyys. On löydyttävä keino syntyvyyden rajoittamiseksi. On ruvettava valmistamaan ja myymään ihmisille ja eläimille terveellistä ravintoa. Puhtaan juomaveden saanti on saatava järjestykseen kaikille planeetan asukkaille. On mahdollisimman nopeasti saatava käyntiin puhtaan energian tuotannon teknologia. Radioaktiivinen saastuttaminen on kiellettävä kansainvälisillä sitovilla määräyksillä.

Tehtävät ovat siis melkeinpä kosmista luokkaa ja jotkut tehtävistä eivät voi odottaa vuositolkulla ennenkuin on liian myöhäistä sivilisaation eloon jäämistä silmällä pitäen. Aion seuraavien 24 tunnin kuluessa katsoa aikaisemmin mainitsemani DVD-filmin ” The Fifth Element ”. Filmi kertoo miten rakkaus, maaplaneetan viidentenä elementtinä ( maa, vesi, ilma, tuli ) on ainoa keino pelastaa planeetta tuholta vuonna 2257.

Olen aina sanonut kysyjille, että en ole koskaan nähnyt UFO:a. Mutta kun tarkemmin ajattelen, niin eiköhän se ollut UFO, jonka näin makuuhuoneessamme Vardøssä 18. päivän vastaisena yönä joulukuussa 1988. Heräsin yhtäkkiä tunteeseen, että joku tuijottaa minua. Kun aukaisin silmät näin pääni yläpuolella vain noin metrin korkeudella keltaisenvihreää valoa loistavan, tennispallon kokoisen pallon, joka pysytteli liikkumatta ilmassa. Siinä sitten tuijottelimme toisiamme muutaman sekunnin ajan, kunnes aloin tuntea pelkoa ja menin peiton alle piiloon. Syrjäsilmällä näin, että valopallo livahti avoimesta ovesta toiseen huoneeseen. Sitten nukahdin uudelleen. Ehdin kuitenkin panna merkille, että valopallo liikkui erittäin älykkäästi ja analysoi ympäristöään liikkuessaan.

Mutta lautasen muotoisia UFO-aluksia en vielä tähän päivään mennessä ole nähnyt. Kontaktini maan ulkopuolisten olentojen kanssa on ollut paremminkin psyykkistä ja telepaattista. He vastaavat esimerkiksi ajatuksiini soittamalla erittäin korkeaa ääntä joko vasemmassa tai oikeassa korvassa.  Radioaaltojen frekvenssien vaihtuminen on usein niin rajua, että korvissa oikein pamahtelee kun korvien tärykalvo vaihtaa värähtelytaajuutta.

Luulen, että avaruusalus eli UFO, jossa minua tieteellisesti erikoisesti valvotaan on miehitetty siriuslaisten, ystävämielisten reptiloidien ja harmaiden sekä arkturilaisten avulla. ”Arcturus is one of the most advanced civilizations in our entire galaxy” (”Arkturus on yksi kehittyneimmistä sivilisaatioista koko galaktissamme”), lausui jo parantaja ja ns. nukkuva profeetta Edgar Cayce (1877–1945) aikoinaan. Siriuslaiset ovat iskeneet kehooni sinisen lieskan, aviomieheni on reptiilin joukkosielun edustaja Orionin tähdistöstä, ystävämieliset harmaat ovat tehneet yöllisiä kehoni tutkimuksia (erilaisia haavoja olkapäillä ja reidessä herättäessä) ja lopuksi arkturilaiset ystäväni Vardøstä ja täältä Drammenista Norjassa.

Eräänä talvipäivänä täällä Drammenissa lumi peitti pikkubussimme rekisterinumeron, kun eräs hyvin tutunnäköinen vaaleanvihreä - ihoinen ja pikisilmäinen mies sarkastisine katseineen soitti ovikelloa kotonani. Avattuani oven hän kysyi puoliksi ivallisesti josko auto oli myynnissä, kun siltä on rekisterinumero peitossa. Vastasin, että auto ei ole myynnissä ja kiitin kysymyksestä. Hänen kasvoilleen tuli ilme, jonka tulkitsin hymyksi. Hän ei sanonut mitään vaan löntysteli takaisin omalle ”autolleen”, metallisen beesin värinen pikkubussi ilman tekstiä tai mainoksia maalattuna. Panin merkille, että hän oli pukeutunut tällä kertaa signaalinpunaiseen kokovartalohaalariin. Ohittaessaan suuren männyn pihallamme hän pysähtyi hetkeksi ja tarkasteli puuta suurella hartaudella ja mielenkiinnolla. Hän pelästyi myös hiukan, koska luuli, että puu katuu hänen päälleen.

Tänään on toinen helluntaipäivä. Se on pyhäpäivä täällä Norjassa, joten saan norkua mieheltäni apua kokonaisen päivän ajan tekstin kirjoittamisessa ilmeneviin teknillisiin pikku vaikeuksiin. En ymmärrä juuri mitään tietokoneteknologiasta. Olen yksinkertainen ”plug and play” -tietokoneharrastaja. Päivä on yksi niitä antoisimpiin kuuluvia. Heräsin jo puoli neljän aikaan aamulla. Keitettyäni kaurapuuron ja kahvin aamiaiseksi olin jo innoissani ehtinyt hakea ”Projekti Noidan Vuosi” -mappini sohvapöydälle tutkimuksen eteenpäinviemiseksi. Sytytin teekynttilän suitsukeastian alle, ja laitoin buddhan pään alttarille.

Ulkona oli vielä pimeää, tosin ajatus päivänvalosta oli jo paikalla. Alkoi sataa pehmeää kesäsadetta. Istuuduin retretti-asentoon sohvalle ja syvennyin Markku Mäkisen minulle lähettämiin muistiinpanoihin vuodelta 2001, vuosi, jolloin aloitin projektini, ja joka keskeytyi sairauteni vuoksi syksyllä 2001. Olen iloinen, että saan nyt julkaista projektin ensimmäisen raportin, joka toistaiseksi käsittelee enimmäkseen omia paranormaaleja kokemuksiani, enimmäkseen UFO:ja ja niiden miehistöä.

 

 

 

ALOITUSSIVULLE