Ultran kirjaesittely

 

 

Wilhelmin saunakirja – Saunan taiasta
Marja Lehtinen, Helge Salo ja Armen Salo

Kustantaja Basam Books Oy, 2013
120 s.
Hieno monivärikuvitus

    *LOPPUUNMYYTY*

 

Wilhelmin saunakirjassa tavataan saunahaltia Wilhelmi, joka oman kokemuksensa kautta kuvailee saunan ja saunomisen syvempää merkitystä. Saunalla on oma voimansa, joka vaikuttaa ulkoisen kehomme lisäksi myös mielemme syövereihin, mutta sitä ei nykyelämän kiireessä usein muisteta vaalia.
Silti, saunomisessa ei voi epäonnistua - vaikkei olisi lainkaan tietoinen saunan syvemmästä merkityksestä. Kun löytää oman tapansa saunoa, saunomisen ikiaikainen viisaus alkaa aueta ja vapauttaa saunojan löytämään sisäisen minuutensa.

Kirjaa lukiessaan - ja etenkin sen jälkeen, koivunlehtien tuoksussa ja kiukaan leppeässä napsahtelussa - lukija voi ottaa Wilhelmin opeista vaarin ja hyödyntää vinkkejä tietoisesta saunomisesta. Ja sieltä, lämpimiltä lauteilta, voi löytää saunasta itselleen uuden, kadoksissa olleen ystävän.
Helge Salo ja Marja Lehtinen ovat luonnonhenkispesialisteja, jotka ovat kulkeneet elämänmittaisen matkan käsi kädessä erilaisten haltioiden kanssa.

Armen Luada Salo on Ikaalisten käsi- ja taideteollisuusoppilaitoksesta valmistunut kuva-artesaani ja graafinen suunnittelija, jolle luonto on läheinen aihe. Se näkyy hänen kuvituksissa ja useissa maalauksissa, joissa hän tulkitsee elämää ja luontoa sellaisena kuin ne hän kokee.


Katso myös Haltiain kertomaa >

 

 

 

Aloitussivulle