Ultran kirjaesittely

 

 

 

Uusi sivilisaatio 2, Rakkauden riitit
(kahdeksas kirja osa 2)
Vladimir Megre

264 s.
Kustantaja Siberi Seeder, 2015
 

 

Uusi Anastasia-kirja!

Rakkauden riitit - 8. kirja, osa 2 «Venäjän Soivat Seetripuut» kirjasarjan 10 kirjasta, jatkaa kertomusta Anastasiasta, ihmeellisestä ja uskomattomasta naisesta, jonka venäläinen liikemies Vladimir Megre tapasi vuonna 1995 kauppamatkallaan siperialaista Ob-jokea myöten.

Kirjailija pureutuu syvälle Venäjän unohdettuun tai pois pyyhittyyn menneisyyteen ja välittää Anastasian eläviä ja sykähdyttäviä kertomuksia tuon muinaisen sivilisaation elämästä ja elämää ohjaavista syvällisistä riiteistä ja tavoista..

Kirja muistuttaa meille siitä, kuinka paljon me todellisuudessa olemme unohtaneet omasta menneisyydestämme ja jumalallisesta alkuperästämme, mutta viitoittaa samalla toivon sävyttämää tietä kohti uuden ihmiskunnan syntymistä ja rakkauden ja ykseyden ajan koittamista Maan päällä.

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Sadattuhannet ihmiset ovat löytämässä yhä enemmän syvällisistä totuutta omasta itsestään ja muuttamassa elämäänsä hyvin perinpohjaisesti.

Pian noita ihmisiä on jo miljoonia, mutta tällä hetkellä on äärimmäisen tärkeää, että nuo sadattuhannet etsisivät palapelin puuttuvia paloja syvältä sisimmästään.
 

 

 

Aloitussivulle