Ultran kirjaesittely

 

 

 

Tarja Senne – toinen jalka taivaassa
Juhani Senne

Kustantaja Tuotesuunnittelu Oy, 2014
168 s.
monivärikuvitus

 

 

Tämän Juhani Sennen kirjoittaman kirjan voi lukea ja kokea yhtäaikaisesti kahdella tavalla; upeana kuvataideteoksena, joka esittelee laajasti Tarja Sennen tuotantoa sekä meditatiivisena, omaan itseen ja henkisyyteen kohdistuvana tutkimusmatkana. Siinä on ikuistettu kahden parisielun rakkaustarina ja ylistyslaulu universumin mystiselle kauneudelle.
   Teos on sisällöltään kiehtova antaen lukuisia ohjeita henkisen elämän kehittämiseen. Siinä on syvää juuritietoa tämän päivän henkiselle hetteikölle. Kultaisena lankana kirjassa kulkee pariskuntaa yhdistävä syvä henkisyys ja yhteinen matka ymmärryksen avartumiseen ja Kristus-energian henkilökohtaiseen kokemiseen.
   Monet ihmiset tuntevat Tarja Sennen henkisenä hoitajana ja meediona sekä taiteilijana lähinnä upeiden postikorttien tekijänä. Hänen rakkaimpia taiteen alueitaan ovat kuitenkin kuvataide ja maalaukset. Maalaukset ovat henkimaailman inspiroimia, joten taide ja henkisyys kietoutuvat yhteen kauniilla tavalla.
   Posiolla Tarjan lapsuuden kokemuksiin liittyi karmallinen yhteys hänen edelliseen elämäänsä. Ollessaan saksalaisena miesvartijana vankileirillä hän oli päästänyt juutalaisia vankeja pakenemaan. Tämän johdosta natsit olivat ampuneet häntä sydämeen. Sen seurauksena ampumahaava siirtyi nykyiseen elämään reikänä sydämessä.
   Kahdeksan vuoden ikäisenä hän joutui vaikeaan sydänleikkaukseen. Siinä hän muistaa ensimmäisen rajakokemuksensa, taivaan ihanan Valon ja tuntemansa suuren Rakkauden. Tarjan tietoinen korkea Henki, ei pieni tyttö, lupasi palata auttamaan ihmisiä.
   Ufoja hän on kohdannut usein elämänsä aikana. Ensimmäinen kokemus tapahtui jo parin vuoden iässä. Myöhemmin hän ei enää pelännyt toisen planeetan vierailijoita, vaan tunsi kaipausta heitä kohtaan. Asuessaan Helsingissä hän näkee Kristuksen. Kirjassa olevan kuvan hän maalasi muistista öljyväreillä pyhien tasojen kautta ja sillä on parantava vaikutus. Parantava Kristus-energia välittyy katsojaan. Sen ovat monet ihmiset kokeneet.
   Juhani Senne valottaa monipuolisesti Jumala-käsitettä. Sen mukaan kuolemaa ei ole, Jumala on rakkaus, kolmiyhteinen Jumaluus ja valtavat Enkelihierarkiat. Olemme kaikki alkuaan Lähteestä, ikuisesta Valosta, jolla ei ole alkua eikä loppua. Hyvästä henkimaailmasta saadun tiedon pohjalta käsitellään uudestaan syntymistä perinpohjaisesti. Kirjoittaja ehdottaa, että kuolema sana voitaisiin korvata uudella sanalla: ”taivasnousu”.
   Perussielu -nimi on uusi käsite ja siten lukijoille vieras. Perussielussa on taltioituneena satojen elämien tiedot ja kokemukset. Se on jonkinlainen taivaallinen kovalevy, joka sijaitsee pysyvästi Taivastilassa. Moni kuvittelee olevansa esimerkiksi Ramses I:n jälleensyntymä. Se on vain osa totuutta. Ainoastaan jos henkilöllä on sama perussielu kuin faaraolla, voidaan sanoa hänen olleen edellisessä elämässään kyseinen faarao. Henkilö voi saada perussieluunsa muiltakin joitakin taitoja ja muistoja, ja aloitteleva meedio voi sanoa, että hän on ollut jossakin edellisessä elämässään faarao, vaikka kysymyksessä on vain joitakin faaraolta saatuja taitoja.
   Voitaisiin sanoa, että ihmisiä on petetty näissä kuoleman asioissa. Uusi aika on käsillä, eri uskonsuuntien olisi vähitellen uudistettava opinkappaleitaan.
   Kirjan hypnoosiosuus pätevän henkilön johdolla on mielenkiintoinen. Hän tähdentää, että ennen edellisten elämien tutkimista olisi hyvä hiljentyä ja pyytää aina lupa Korkeimmalta. Ilman lupaa tehty tutkimus saattaa vaikuttaa karmaan tuhoavasti ja myös tämän hetkiseen elämään, mikäli ei ole asiantuntemusta.
   Mielenkiintoinen on myös kertomus matkasta meediokoulutukseen Finlay Collegeen. Tärkein oppi oli henkien erottamiskyky. Nykyisin on monentasoista meediokoulutusta. Herkän ihmisen tulisi olla erityisen varovainen mihin osallistuu. Kirjassa tähdennetään suojautumista ennen henkiselle kurssille menoa. On tarkkailtava itseään ennen lähtöä ja aina kysyä, onko tämä minulle tarkoitettu. Meediotyöskentelyssä on aina suuri vastuu ja ilman nöyryyttä ja puhdasta rakkautta ei voi olla hyvä meedio. Tarja hoitaa ihmisiä aina Kristus-tietoisuuden kautta. Sennen pariskunta on antanut itsensä täysin Korkeimman Henkimaailman johdatukseen. Tällöin myös heidän pienistä maallisista tarpeistaan huolehditaan.
   Jos maan energiassa on ihminen, joka sanoo hallitsevansa ufot ja parantavansa kaikki sairaudet - ja näin voi tapahtuakin - mutta kysymyksessä on silloin ns. harmaat ufot, eivät Jumalan lakia noudattavat toisen planeetan asukkaat.
   Kirjassa on monia parantumistapauksia. Tarja panee hoitotapahtuman alulle, skannaa kehon ja aukaisee energiavirrat toimintaan, ja sen jälkeen muut maalliset hoitajat voivat lisätä energiavirtoja ja edesauttaa paranemista. Hänellä on myös sama kyky kuin oli suomalaisella näkijällä ”Suntta” Sundströmilla, joka näki ihmisen sisälle.
   Enkeli Caroline auttaa palvelupuhelimessa ja vastaanotolla. Hän sanoo kuuluvansa enkelikuntaan. Pyhä Henkihän voi esiintyä eri värähtelytaajuuksilla.
   Tarja on harvinainen syvätranssimeedio. Hän pystyy nopeasti vaihtamaan energiataajuuttaan. Energiat, jotka tulevat Tarjan kautta, voivat puhua myös suomen kieltä ja antaa ohjeita. Siriuksella asuva elävä henki Ze-er käy usein parantamistapahtumissa. Hän on ollut Carolinen opetuksessa ja osaa jo puhua sujuvammin.
   On ymmärrettävä toinen todellisuus, joka toimii korkeammalla värähtelytaajuudella. Joillakin ihmisillä on syntymästään asti kyky päästä yhteyteen Korkeamman henkimaailman kanssa. He ovat ansainneet kykynsä lukemattomien epäitsekkäiden elämiensä aikana. He ovat opiskelleet rakkauden lakeja, kun toiset ovat eläneet itsekkäästi.
   Kirja antaa myös lisävalaistusta orbeista, jotka saattavat olla siinä muodossa olevia enkeleitä, luonnonhenkiä, kuolleita ihmisiä (jotka ovat jääneet maatasolle) tai myös ufo-energiapalloja, energiatiivistymiä. Palloja saavat kuviinsa vain ne, jotka ovat nöyriä ja uskovat asiaan.
   Tarja on lähes jatkuvasti yhteydessä henkimaailmaan ja keskustelee enkeleiden ja auttajiensa kanssa. Kirjassa korostetaan rukoilun merkitystä. Se on ihmisen yhteyttä Korkeimman kanssa, se on energiaa, joka siirtyy välittömästi kohteeseensa. Yhteys syntyy Kristus-tietoisuuden ja rukoilun kautta. Tarjan henkisyys on kehittynyt ja saavuttanut todella huimia ulottuvuuksia. Samoin hänen taiteensa on löytänyt yhä korkeampia tasoja rinnan henkisen etenemisen myötä.

K. Liamer

 


KUSTANTAJAN ESITTELY:

Juhani Senne on kirjassaan ”Tarja Senne – toinen jalka taivaassa” ikuistanut kahden ainutlaatuisen ihmisen rakkaustarinan, lahjakkaan taiteilijan elämänkerran ja ylistyslaulun universumin mystiselle kauneudelle.
   Lukijansa monella tasolla haastava kirja on myös upea kuvataideteos ja esittelee laajasti Tarja Sennen taiteellista tuotantoa.
   Sennen taiteilijapariskunnalle maailma on useiden ulottuvuuksien seikkailu, josta he ovat yhdessä ammentaneet inspiraatiota omaan työhönsä samalla, kun ovat etsineet vastauksia elämän suuriin kysymyksiin. Molempia yhdistää syvä henkisyys ja yhteinen matka ymmärryksen avartumiseen ja Kristus-energian henkilökohtaiseen kokemiseen.
   Tämä kirja kertoo tuon matkan vaiheista myös aikaisempien olemassaolojen muistikuvina.
   Ateneumista valmistunut teollinen muotoilija ja insinööri Juhani Senne on kirjoittanut aiemmin rakkausdekkarin ”Vesilinnun arvoitus ja kosminen rakkaus” sekä vaimonsa kuvittaman syvällisen satukirjan ”Silkkaa taikuutta”.

 

 

Aloitussivulle