Ultran kirjaesittely

 

 

 

Kehosi salattu kieli – opas terveyteen ja hyvinvointiin
Inna Segal

336 s. pokkari
Kustantaja Basam books oy, 2014
(suomeksi ensimmäinen painos 2011)
 

   *PAINOS LOPUSSA*

 

 Valkovenäjällä syntynyt ja nyt Australiaan asettunut, kansainvälistä mainetta saavuttanut parantaja ja luennoitsija Inna Segal on koonnut runsaan kokemuksensa tähän kirjaan, jonka edellinen suomenkielinen painos ilmestyi 2011. Kätevän kokoinen kirja sisältää paljon todella arvokasta tietoa fyysisestä, henkisestä ja emotionaalisesta terveydestä sekä siitä miten tunteet, kokemukset, ajatukset ja niiden energiat vaikuttavat hyvinvointiimme. Niin mielenkiintoinen kuin tämä kirja kokonaisuudessaan onkin, se ei ole parhaimmillaan suoraan luettuna vaan on tarkoitettu pikemminkin käytettäväksi monipuolisen hakuteoksen tavoin.

Kirja on luokiteltu usean aakkosellisen luettelon pohjalta. Tietoa löytyy esim. sairauden perusteella, sairaan kehon osan tai elimen perusteella, sairautta aiheuttavan tunteen, kehon toiminnon tai eri värien vaikutuksen perusteella. Kirjassa esitellään mahdolliset sairauden aiheuttavat tekijät, parannuskeinoja, sekä kuhunkin vaivaan liittyviä haitallisia poistyöstettäviä tunteita ja hyviä vahvistettavia tunteita.

Tämä kirja toimii erinomaisena apuna esimerkiksi hoitajille ja parantajille, jotka jo tietävät jotakin tämän tyyppisestä lähestymistavasta, mutta ehdottomasti myös itse kullekin omasta terveydestään huolehtivalle. Parannuskeinoina esitetyt visualisointisysteemit saattavat olla asiaan perehtymättömälle hiukan hankalia toteuttaa. Kaikilla suomalaisilla ei ehkä ole kykyä käyttää mielikuvitustaan affirmoimaan erivärisiä liekkejä eri puolille kehoaan, mutta kun lukija oivaltaa parannusmenetelmän perusidean, hän voi soveltaa kirjan tarjoamia menetelmiä omalla tavallaan. Lukiessa syntyi vaikutelma, että parantavien visualisaatioiden suora suomennos ei tunnu aina täysin luontevalta, vaikka kirjan teksti muuten onkin erinomaisen sujuvaa.

Eri kehonosien vaivoja on lueteltu noin 130 sivun verran adrenaliinirauhasista alkaen virtsarakkoon asti (tosin epäselväksi jäi, missä nuo adrenaliinirauhaset sijaitsevat.) Fyysisiä sairauksia ja niiden syitä listataan aamupahoinvoinnista ödeemaan. Myös erilaisia tunteita ja niiden häiriöitä ja työstämismenetelmiä selvitetään tarkasti.

Tätä kirjaa voisi kuvata hakuteokseksi, josta löytyy osviittoja ja apua silloin kun niitä tarvitsee. Mutta täytyy tunnustaa, että luin tätä kyllä myös ihan silkasta mielenkiinnosta.


Heikki Juutilainen

 


KUSTANTAJAN ESITTELY:

Tässä uraauurtavassa teoksessa australialainen Inna Segal kertoo, miten voimme oppia ymmärtämään kehomme salattuja viestejä ja tulkitsemaan oireita, joiden taustalla vaikuttavat emotionaaliset ja energeettiset syyt. Segal selittää, miten ajatuksemme, energiamme ja tunteemme vaikuttavat terveyteemme. Hän esittelee teoksessa yksinkertaisen mutta tehokkaan menetelmän, jonka avulla on mahdollista palauttaa kehon luonnollinen tasapaino ja hyvinvointi.

Tämän teoksen avulla voit oppia mm.
- parantamaan fyysisiä vaivoja, joiden syyt ovat mentaalisia, emotionaalisia tai energeettisiä
- ymmärtämään sairauksien kieltä sekä tehokkaita parantamismenetelmiä
- ymmärtämään ja vapauttamaan rajoittavia ajatuksia ja tunteita
- miten voit käyttää värejä elämäsi parantamiseen
- tulkitsemaan viestejä, joita kehosi sinulle välittää

Inna Segal on kansainvälisesti tunnettu bestsellerkirjailija, parantaja ja luennoitsija.

 

Aloitussivulle