Ultran kirjaesittely

 

 

Kanssaluominen
Vladimir Megre

277 s.
Kustantaja Siberian Sembra, 2012
 

 

 

Kanssaluominen - 4. kirja «Venäjän Soivat Seetripuut» -kirjasarjan 10 kirjasta, jatkaa kertomusta Anastasiasta, ihmeellisestä ja uskomattomasta naisesta, jonka venäläinen liikemies Vladimir Megre tapasi vuonna 1995 kauppamatkallaan siperialaista Ob-jokea myöten.

Kanssaluominen on kirjasarjan keskeisin teos, ja se kutoo eteemme uskomattoman sykähdyttäviä eläviä kuvia maailmankaikkeuden luomisesta ja ihmisen paikasta tässä suurenmoisessa luomistyössä. Kirjassa paljastuu, miten luomistyön ikiaikaiset mysteerit koskettavat hyvin läheisesti ja syvästi meidän jokapäiväistä elämäämme. Tämä runollinen ja voimakkaasti tunteisiin vetoava kirja on sekä syvästi metafyysinen että samalla hyvin maanläheinen. Se auttaa meitä löytämään vastauksia kaikkein merkittävämpiin ja tärkeimpiin kysymyksiin luonnon ja maailmankaikkeuden olemuksesta ja merkityksestä sekä oman olemassaolomme tarkoituksesta.

Kirja valottaa myös sitä, miten ja miksi jokaisessa ihmisessä synnynnäisenä oleva ikiaikainen tieto ja viisaus, joka pystyy antamaan vastaukset näihin jokaista ihmistä syvästi askarruttaviin kysymyksiin, on vuosituhansien aikana hämärtynyt ja unohtunut. Saamme opastusta ja tietoa siitä, miten pystymme saamaan takaisin tuon oman syvällisen viisautemme ja miten voimme yhteistyössä luonnon ja Äiti-maan kanssa ilmentää rakkauden energiaa elämämme jokaisena hetkenä ja näin luoda yhdessä paratiisin maan päälle.

... Missään Maailmankaikkeudessa ei ole soitinta, joka pystyisi soimaan ihmissielua kauniimmin. (Anastasia)

 

Vladimir Megre sai vuonna 2011 Gusin Kansainvälisen Rauhanpalkinnon.

 

Aloitussivulle