Ultran kirjaesittely

 

 

Jumalattaren paluu
Marjut Moisala

156 s. pehmeäkantinen
Kustantaja Books On Demand, 2013

 


Uinuttuaan vuosisatoja Pyhä Äiti eli Jumalatar on palaamassa, oletko valmis?

Pelko ohjaa vielä askeltemme kulkua menemisen ja tulemisen valtateillä, mutta nyt Jumalattaren palatessa huomaat kuinka Jumalatar ja Jumala sinussa yhtyvät kadoten toisiinsa ja samalla yhtyvät kaikki vastakohtaparit, joita mielesi on koskaan keksinyt muodostaa.

Kuuma ja kylmä yhdistyvät, mies ja nainen erillisinä sulavat tosiinsa, moraali häviää yhdessä moraalittomuuden kanssa ja paha saa palkkansa, eli anteeksiannon siunauksen Sinussa. Tämä on askel dualistisesta maailmankäsityksestä Ykseyteen.

Näin syntyy Uusi Ihminen, ei enää egon ja Korkeamman Itsen kaksinaisessa ohjauksessa taapertava ajallinen kuolevainen, vaan jotakin ihan muuta. Ykseys ja rakkaus ilman rajoja.

Tehdessäni selvänäköisiä chakrakartoituksia kahdenkymmenen vuoden ajan, olen havainnut tämän muutoksen niin naisten, kuin miestenkin chakrajärjestelmässä. Sama on havaittavissa myös yhteiskunnan arvoissa ja rakenteissa, henkisyydessä ja uskonnoissa. Patriarkaalinen aika on väistymässä antaakseen tilaa kanssahallitsijalleen Pyhälle Äidille.

Tämän kirjan myötä astut yhä voimallisemmin egomielen ohjauksesta sydämesi iisauteen.Olitpa nainen tai mies, Pyhä Äiti herää unestaan, Sinussa.
 

JUMALATTAREN PALUU- kirja kertoo kuinka Uusi Kultainen Aika ilmenee muutoksessa, joka näkyy niin ihmisen chakrajärjestelmässä, yhteiskunnassa kuin henkisyydessäkin. Pyhä Äiti on palaamassa - Sinussa,  ja vastakohdat yhtyvät luoden Uuden Ihmisen. Tämä on hyppy dualisismista Ykseyteen, egosta sydämeen.
Avainsanoja: Pyhä Äiti, Tantra, Kundaliini, Valaistuminen, Advaita

 

 

Aloitussivulle