Musiikki ja rentoutus Ultrasta

Karunesh

 

Karunesh on syntynyt Kölnissä 1956. Hän julkaisi ensimmäisen albuminsa Sounds of the Heart 1984. Tänä päivänä hän on yksi newage-musiikin tunnetuimmista klassikoista. Vuodesta 1992 hän on asunut Mauin saarella Hawaijilla ja laajentanut musiikillista ilmaisuaan.

 

"Haluan ylittää eri kulttuureja erottavat rajat ja sekoittaa eri musiikkityylejä ja antaa niiden virrata ja tanssia yhdessä. Musiikki on maailman yhteinen kieli, jota jokainen ymmärtää uskonnoista ja kulttuureista riippumatta. Rytmi ruokkii ruumista, melodia sydäntä ja tunnelmat täyttävät sielun. Minun musiikkini koskettaa kuulijaa kaikilla näillä tasoilla."
 

   

 1 2 3

Sun Within
Karunesh
25 €

9 kappaletta / Kesto n. 58 min

Jokainen meistä on erilainen ja ainutlaatuinen - kuitenkin olemme kaikki yhtä. Meitä yhdistää sama alkulähde - olemassaolo. Saamme kosketuksen sisimpäämme hiljaisuudessa ja meditaatiossa, tanssissa ja juhlassa. Ole vain oma itsesi ja anna sisäisen aurinkosi - the Sun Within - loistaa ja johtaa tietäsi.

"Musiikki on maailman yhteinen kieli, jota jokainen ymmärtää; kautta kulttuurien, uskontojen ja uskomusten. Musiikkia ruumiille, sydämelle ja sielulle." Karunesh

 


Arvostelu

 1 2 3

Karunesh
Colors of the East

Kesto 53:14
25 e 

*TAAS SAATAVANA * 

Karuneshin viimeisin albumi painottuu Intian tunnelmiin ja sfääreihin. Colors of the East albumi on upea sekoitus perinteistä ja uutta Intiaa ja vie kokemaan sen taikaa ja ihmeitä. Soittimina kuullaan: bansuria, dudukia, sitaraa, dobroa ja tampuraa. Yhteensä 9 eripituista kappaletta. Julkaistu: 2012

  

 

 1 2 3

Karunesh
Path of Compassion

kesto: 69:40
25 e

"Haluan ohittaa eri kulttuureja rajoittavat rajat ja esteet ja yhdistää ne musiikin avulla. Musiikki koskettaa ja yhdistää ihmisiä ympäri maailman, riippumatta uskonnoista tai uskomuksista. - Music for Body, Heart and Soul" Karunesh

Karuneshin kokoelma johon on valikoitu kappaleita erityisesti joogaa ja hierontaa silmällä pitäen. Levyllä kuullaan mm. kitaraa, bansuria, intialainen viulu, laulua ja sitaraa. 11 Eripituista kappaletta.
Julkaistu: 2010

 1 2 3

Karunesh
Global Spirit

kesto: 62:56
25 e

Sisältää bonuskappaleen: Earth Spirit

Karuneshin ehdotonta parhaimmistoa. Levy sekoittaa kauniiksi kokonaisuudeksi mm. Intian, Australian, Afrikan, intiaanien ja lähi-idän rytmejä ja laulua. Soittimina kuullaan mm. viulua, sitaraa, didgeridoota, bouzokia, alkuperäishuiluja, kiinalaisia temppelihuiluja, tambouraa ja bambuhuiluja. 11 eripituista musiikkikappaletta. Julkaistu: 2007 (2000)

Karunesh
Heart Chakra Meditation

kesto 48:10
25 e

Tämä levy sisältää erikoisohjelman puhdistamaan sydänchakraasi. Neljä aloituskappaletta ohjaavat kohti viidennen kappaleen sisäistä temppeliä. Viimeisen kappaleen tiibetiläiset äänimaljat luovat rauhoittavan tunnelman koko keholle. Sydän chakra meditaatio avustaa sinut sisäiseen tasapainoon ja hyvinvointiin. Julkaistu: 2009 (1990)


Arvostelu

  1 2 3

Karunesh
Secrets of Life
 
Kesto 54:40
25 e

Karunesh-klassikkolevy auttaa sinua rauhoittumaan, rentoutumaan ja purkaa stressiä. Huilu, kellot ja jouset luovat itämaista harmoniaa. Rikas ja tunteikas.