Musiikki ja rentoutus Ultrasta

Deuter

 
Georg Deuter on nyt yli 70-vuotias saksalaissyntyinen, nykyisin USA:ssa asuva NewAge-instrumentalisti, joka tunnetaan meditatiivisesta musiikistaan, jossa itäinen ja läntinen kulttuuri kohtaavat. 1970- ja 80-luvuilla hän matkusteli Aasiassa etsien henkistä ja luovaa inspiraatiota ja oli mm. Intiassa Oshon oppilaana.

Hän on julkaissut yli 70 albumia, joilla hän soittaa lukuisia instrumentteja, kitaran ja pianon lisäksi mm. rummut, shakuhachi-huilu, koto, sitar, tiibetiläiset maljat, santoor, buzuki.
 

 

 

 1 2 3

East of the Full Moon
Deuter
25 €

9 kappaletta / Kesto 65 min

Luonnossa on paikkoja, jotka omalla kauneudellaan ja energiallaan herättävät ihastusta ja ihmettelyä, ja hiljaisuutta. On myös hetkiä, jotka ilmaisevat samoja tunnelmia, kuten valon liike aamunkoiton tai iltahämärän hetkinä, tai yöllä. Tämän levyn musiikki kuvastaa öisiä tunnelmia - yön hiljaisuutta ja lempeitä lauluja - kun ihmismieli on siirtynyt unten maille.

 


 1 2 3

 

Deuter
Mirage
Kesto n. 64 min.
25 €

Mirage albumia kuunnellessasi tulet houkutelluksi kohti sisäistä hiljaisuuttasi, kuin kangastusta seuraten. Todellinen mestariteos Deuterilta!

New Earth Records 2019

Lue lisää...

Deuter
Sattva Temple Trance
Kesto n. 1 h
25 €

Kaksi pitkää raitaa muodostavat n. tunnin mittaisen jatkuvan, parantavan transsimusiikin täyteisen kokonaisuuden. Soveltuu ohjattuun transsiin ja parantamisen eri muotoihin.

New Earth Records 2018

 
Space
Deuter
25 €

Kesto 66:01.
New Earth records, 2017
 
Anna itsellesi tilaa hengittää. Anna itsellesi tilaa liikkua. Anna sydämellesi tilaa rakastaa. Oletpa sitten meditoimassa, harrastamassa tai haluat vain rauhoittua, Deuterin Space-levy on täydellinen äänimaisema ohjaamaan sinut sisäisen pysähtyneisyyden tilaan. Kappaleita mm. Endless Horizon, White light, Silent Alchemy.

 1 2 3

Kaikki Deuterin levyt
 


Bamboo Forest 
Deuter 
25 €
 
Uusintapainos loppuunmyydystä Flowers of Silence levystä.
New Earth Records, 2017
Kesto 60:17.

Deuterin Shakuhachi - bambuhuilun täyteinen levy luo seesteisen tunnelman. Soveltuu erityisesti rentoutumiseen, meditaatioon ja parantamiseen.

 1 2 3

Deuter
Land of Enchantment
Kokonaiskesto 55:10
25 €

Deuterin klassikkolevy on ilmestynyt ensimmäisen kerran jo 1978. Monivivahteinen ja kaunis musiikillinen matka täynnä tunnelmaa.

Yhteensä 10 eripituista kappaletta. mm. Pierrot, 10:17, Waves & Dolphins 4:21, Peru Le Peru 7:11.

 

 1 2 3

Deuter
Immortelle

25 €

kesto 60:00

Luonto on vaikuttanut vahvasti levyn syntyyn. Ilmestyi syksyllä 2016. Immortelle on pyhitetty parantamiseen. Deuter nimesi jokaisen kappaleen lääkekasvien nimillä mm. Monarda (Värimintut), Sonnenbraut (Hohdekukat), Vervain (Rohtorautayrtti).

 

 1 2 3

Deuter
Illumination of the Heart

Kesto 61:00
25 e

Tällä levyllä Deuterilta kuullaan erilaisia instrumentteja maagisesti yhteen nivottuna kokonaisuutena. Mm. selloja, pianoa, huiluja, koskettimia ja kitaraa. Sydämen harmoniaa.


 Lue esittely

 1 2 3

Deuter
Mystic Voyage

kesto 1:00:57
25 e

Yksi Deuterin tuoreimmista albumeista on kokoelma tarkasti valittuja musiikkiteoksia hänen pitkältä uraltaan, sisältäen myös yhden täysin uuden kappaleen, Tonglen (7:43)

Levyn kappaleet on valikoitu erityisesti parannusharjoituksiin. Yhteensä 8 eripituista kappaletta. Instrumentteina kuullaan mm. rumpuja, shakuhachia, huiluja, selloa, kotoa, sitaraa, tiibetiläisiä äänimaljoja, santooria, bazukia, pianoa ja koskettimia. Julkaistu: 2015 maaliskuu

 


 

 1 2 3

Deuter
Sun Spirit

kesto 57:00
25 e

Tribuutti auringolle! Tällä levyllä Deuter juhlistaa valoa ja aurinkoa taidokkaasti musiikin keinoin. Pirteää ja eheyttävää musiikkia. Soittimina kuullaan mm. huiluja, koskettimia ja rumpuja. Sisältää yhteensä 9 eripituista kappaletta. Kannen kuva Vincent Van Goghin maalauksesta "Oliivi puut". Julkaistu: 2000

 

 1 2 3

Deuter
Nada Himalaya

kesto 50:24
25 e  *LOPPUUNMYYTY*

Musiikkia meditaatioon. Deuter eli ja matkusti Aasiassa 10 vuotta ja keräsi hienon kokoelman tiibetiläisiä kulhoja ja kelloja sekä vuoristojoen virtausta. Sisältää Nada Himalaya 1 & 2 osat sekä finaalin. Julkaistu: 1997