Ultran kirjaesittely

 

 

Valkoisen kissan kirja
Marjo-Kaisu Niinikoski

184 s.
Kustantaja Valkoisen kissan maailma, 2015

 

  *LOPPUUNMYYTY*

 

Tämä on kerrassaan valloittava satukirja aikuisille. Se on portti toiseen maailmaan, joka tarjoaa sinulle valinnan: haluatko nähdä unta, joka ei ole totta? Vai herätä todellisuuteen, jossa voit päästää irti unikuvistasi?

Valkoisen kissan kirja on henkis-filosofinen satukokoelma. Se sisältää kymmenen tarinaa, joita yhdistää niissä seikkaileva valkoinen kissa, joka ilmestyy milloin itäisillä mailla, milloin tropiikissa ja milloin kotoisissa maalaismaisemissa. Sen saatat tavata niin tulikuuman hiekkaerämaan laidoilla kuin jääkylmällä Etelämantereellakin.

Ennen kaikkea valkoinen kissa seikkailee mielenmaisemissa. Sen viesti sinulle kuuluu: "Olet sitä, mitä ajattelet. Muuttamalla ajatuksesi muutat elämäsi. Ja luopumalla todellisen anteeksiannon avulla siitä, mitä kuvittelet olevasi, havahdut hereille mielen unestasi ja paljastut siksi, joka olet."

Marjo-Kaisu Niinikoski on satutäti, vapaa toimittaja, LCF Life Coach -mentaalivalmentaja ja yrittäjä. Valkoisen kissan kirja on hänen esikoisteoksensa. Hän on luonut myös satujensa ympärille Valkoisen kissan satuvalmennuskonseptin.

Sirkka Shayan on graafikko, kuvittaja, kääntäjä ja kirjailija. Hän on julkaissut useita teoksia, sekä aikuisten että lasten proosaa ja runoja. Hänen kynästään on syntynyt myös korttisarja ja useissa lehdissä julkaistuja pilapiirrossarjoja.

 

 

Aloitussivulle