Ultran kirja-arvostelu


 


 

Kristallilapset
– Uuden sukupolven selvänäköiset ja herkät lapset


Doreen Virtue


Kustantaja Valmiixi, 2015 (Lootus-Kirja Oy 2009)
112 s.  (Uusi painos)

 

 

 

 

Filosofian tohtori Doreen Virtue toimi edelläkävijänä myös indigoilmiölle: hän on julkaissut useita teoksia indigolapsista ja siitä kuinka heitä tulisi hoitaa ja ruokkia, jotta heidän erikoislaatuiset lahjansa pääsisivät kukoistamaan. Tutkiessaan indigoilmiötä ympäri maailmaa, hän alkoi yhä useammin kohdata tapauksia, jotka poikkesivat huomattavasti aiemmasta indigo-sukupolvesta. Näitä ovat uudet kristallilapset, jotka ovat täällä auttamassa meitä avautumaan sydämemme rakkaudelle, mielemme telepatialle ja vihdoin vapautumaan kaikista meitä rajoittavista peloista.

Aivan kuten nämä uuden ajan lapset, tämä kirja huokuu syvää rakkautta. Se on täynnä kertomuksia näiden ihmeellisten lasten vanhemmilta siitä, kuinka heidän lapsensa ottivat heihin yhteyttä jo ennen hedelmöittymistään, kuinka he telepaattisesti kommunikoivat koko sikiökautensa ajan ja kuinka paljon he ovat muuttaneet läheistensä elämän laatua pienien elämiensä aikana.

Nämä lapset huokuvat syvää kosmista tietoisuutta, he ovat huolella valinneet vanhempansa ja elävät täällä syvässä yhteydessä luonnon, eläinten ja heitä ympäröivien ihmisten kanssa. He ovat suuri lahja maailmankaikkeudelta, ei ainoastaan omille vanhemmilleen, vaan kaikille elämänsä aikana kohtaamilleen ihmisille - ja he tietävät sen! Tienraivaajasukupolven indigojen lailla he ovat hyvin intuitiivisiä, hyvin herkkiä aistimaan toisten tunteita ja aikomuksia, heillä on telepaattisia, yliluonnollisia kykyjä, he ovat kiinnostuneita energiahoidoista ja kristalleista, mutta yksi merkittävä piirre erottaa heidät indigon värisen auran omaavasta soturisukupolvesta: he ovat äärettömän rauhallisia, anteeksiantavia ja täynnä rakkautta kaikkea elävää kohtaan.

Kristallien aika on nyt. Indigot ovat ravistelleet systeemejä kouluissa, kodeissa ja yhteiskunnassa. Tämän ansiosta aikuiset ovat joutuneet muuttamaan suhteutumistaan lapsiinsa ja omaksumaan uuden, avoimen ja rehellisen asenteen heihin. Kristallien ei tarvitse taistella, he saapuvat nyt aikaan, joka on heille valmis. Kristallilapset ovat inkarnoituneita enkeleitä, taivaallisia olentoja.

Kirjassa on yksityiskohtaisia luetteloita kristallilasten piirteistä. Doreen Virtue on tehnyt arvokasta työtä kerätessään ja kanavoidessaan tietoa tästä uudesta sukupolvesta, jota kukaan ei tuntenut vielä alkuperäisteoksen, englanninkielisen kirjan ilmestyessä. Virtue haastatteli kristallilapsista kertovaa kirjaansa varten vanhempia ja isovanhempia ympäri maailmaa ja kokosi heidän kertomuksensa kirjaan. Tarinat ovat niin liikuttavia, että lukiessa nousee kyyneleet silmiin.

Kirja on erittäin hyvä opus kaikille vanhemmille, sillä 2000-luvulla on syntynyt ja syntyy yhä enemmän kristallilapsia. Ilmiötä tuntematta heihin saatetaan lyödä vääränlaisia leimoja, sillä voimakkaiden telepaattisten kykyjensä vuoksi monet kristallilapset esimerkiksi alkavat puhua hyvin myöhään. Heillä on myös taipumusta vaipua transsiin luonnon kauneuden edessä. Tästä syystä monia ensimmäisiä kristalleja epäiltiin autistisiksi ja puhevikaisiksi. He ovat kuitenkin kaikkea muuta! Kuka haluaisikaan rajoittaa itseään puhutulla kielellä, jos vaihtoehtona on telepatia, joka ei tunne ajan eikä paikan rajoja? Kertomukset muiden vanhempien kokemuksista näiden erikoislaatuisten lasten vanhempina ja kuinka he ovat opetelleet suhtautumaan heihin auttavat varmasti monia vanhempia, jotka kamppailevat vanhan energian neuvojen ja oman sydämen äänensä ristiriitaisessa kaaoksessa.
 

Anna Kauppila

 


 

KUSTANTAJAN ESITTELY:

Kristallilapset ovat uuden sukupolven selvänäköisiä ja herkkiä lapsia, jotka ovat syntyneet maaplaneetalle Indigolasten jälkeen. Heitä on vastasyntyneistä noin 10 vuoden ikäisiin lapsiin, jotka kuuluvat ns. ensimmäiseen aaltoon. Kristallilapsilta puuttuu Indigolasten tummempi puoli.

Kristallilapset ovat sekä sisäisesti että ulkoisesti kauniita – yksi katse heidän silmiinsä kertoo jumalallisesta rakkaudesta ja viisaudesta. Heidän auransa ovat kirkkaat, säteilevät ja läpikuultavat – he näyttävät säteilevän sisältä ulospäin! He puhuvat menneistä elämistä, kaukaisista galakseista ja syvällisistä rauhan ja rakkauden käsityksistä.

Tämä kirja käsittelee monia asioita, joilla on vaikutusta näihin erityisiin lapsiin (parantajan kyvyt, yhteys luontoon, syömistavat jne.) Kirja sisältää kristallilasten ja heidän vanhempiensa sekä heidän opettajiensa haastatteluja. Se tuo esille sellaisia seikkoja, jotka tekevät lapset onnellisiksi ja saa heidät pysymään terveinä, mutta se kertoo myös sudenkuopista, joita meidän pitää välttää, etteivät Kristallilapset menetä erityisiä lahjojaan.

 

LISÄTIETOJA:


Lootuskirjan 2009 painoksen kansi

 


Aloitussivulle