Ultran kirja-arvostelu
 


 

Elisabeth Clare Prophet     kir-violettiliekki.jpg (20271 bytes)
Violetti liekki

Lumina Ay 2000
83 s.

11 e


"Violettiliekki etsiytyy hoitamaan eripuraa aiheuttavia ongelmia, jotka juontuvat varhaislapsuudesta ja aikaisemmista inkarnaatioista ja ovat iskostaneet tietoisuutemme niin syvään juurtuneita tapoja, että niitä on ollut vaikea horjuttaa elämä toisensa jälkeen."  Saint Germain

Prophetin kirjan kautta on meillä taas yksi tapa muuttaa ajattelutapaamme ja elämäämme positiivisempaan suuntaan. Tämäkin keino on vanha ja salattu aikoinaan, ja vasta, 1900 luvulla tietoa on paljastettu suuremmalle yleisölle.

Kirja kertoo erilaisten dekreiden mahdollisuuksista avata elämämme violetille liekille ( = henkinen energia ) ja sen tuomille muutoksille. Dekreet ovat kuin mantroja, rukouksia tai hokemia joita toistetaan joka päivä. Niitä voi käyttää myös ns. Hätätapauksissa, mutta paras vaikutus on jos varaa niiden tekemiseen 15 min päivässä, rauhallisessa ympäristössä. Kirjan lopussa on selkeät 9 askelta, joita tulisi noudattaa kun dekreitä
käyttää. Siltä löytyy myös erilaisia dekreitä eri tarkoituksia varten. Kolmas askelma jäi erityisesti mieleeni, siinä kehotetaan pyytämään suojausta ennen kuin alkaa käyttämään violettiliekkiä. "Mestarit opettavat, että kun synnytämme lisää valoa, pimeys etsiytyy sen luokse kuin kohti magneettia. Tämän vuoksi on oma aura on tarpeellista sinetöidä valkoisen tai sinisen suojaavalla energialla."

Suojauksesta muistuttaminen on todella tärkeätä, se unohdetaan liian usein kun oikein innostutaan kaikesta uudesta. Kirjassa on monia esimerkkejä, joissa violettiliekki on auttanut selvittämään mennyttä karmaa, sairauksia etc. Olen iloinen, että näin vesimiehen ajalla meille avautuu monia mahdollisuuksia selviytyä elämässä. Mikään näistä mahdollisuuksista ei ole toistaan parempia tai huonompia. Mikä tapa sopii   kenellekin.

Violettiliekki ja dekreet ovat yksi monista mahdollisuuksista, joista meidän on tuntojemme, vaistojemme ja kokeilun avulla valittava se oikea - itsellemme.
Itse koen, että dekreet ovat hieman liian monimutkainen tapa olla yhteydessä elämän voimaan – rakkauteen ( millä nimellä sitä kukin kutsuukin) mutta unohtamatta tärkeintä; monia violettiliekki on auttanut ja monia varmaan tulee auttamaan tulevaisuudessa. Tässä lopuksi kaikessa lyhykäisyydessään tuntemuksia violetista liekistä:

"Kun alat käyttää violettiliekkiä, saat tuntea iloa, keveyttä, toivoa ja uudenlaista elämää ikään kuin oman olemuksesi aurinko olisi hävittänyt alakuloisuuden ja masennuksen pilvet.

Violettiliekki antaa anteeksi ja vapauttaa, kuluttaa ja muuntaa. Puhdistaa menneisyyden karmaa, (siten tasapainottaen velkaasi elämälle) tasapainottaa energian virtausta sinun ja toisten ihmisten elämänvirtojen välillä ja vie sinut rakastavan jumalan käsivarsille."   El Morya

Kirsi Voutilainen