Ultran kirjaesittely

 

 

Viidennen asteen yhteyksiä
- Suomalaisia kertomuksia humanoidikohtaamisista

Pauli Liikala

210 s.
Kustantaja Books On Demand, 2017

 

Tapauksia yli luonnollisen käsityskyvyn.

Miksi osalle ihmiskuntaa avautuu mahdollisuus kohdata heitä, jotka tulevat tähdistä? Mikä on se voima, joka ympäröi heitä, jotka pääsevät todistamaan elämää toisilta planeetoilta ja ulottuvuuksista ja miksi se muuttaa heidän elämänsä peruuttamattomasti? Pauli Liikala on koonnut merkittävän ja intensiivisen UFO-teoksen kotimaisista kiehtovista kohtaamisista kosmoksen kansalaisten kanssa.
    Teoksessa kertomukset kohtaamisista ovat jaettu loogisiin kokonaisuuksiin käyttäen J. Allen Hynekin ufoluokittelua 1-5 asteeseen, ensimmäisen asteen aistihavainnoista yliaistisiin havainnointeihin. Kirja takaa lukijalleen nousujohteisen kokemuksen, jossa aluksi lämmitellään näköhavainnoilla, välillä ollaan sadan asteen löylyissä aluksilla ja lopuksi viilenneellään kuistilla unenomaisissa tunnelmissa.
    Kirja ei pyri millään muotoa ottamaan kantaa kertojien omakohtaisiin kokemuksiin, vaan antaa jokaiselle rohkealle esiin tulevalle mahdollisuuden avata omaa sisäistä maailmaansa ja tunnetiloja avoimesti ja ennakkoluulottomasti omien kertomuksiensa kautta, joko omalla nimellään, tai nimimerkillä. Teos on korkealle nostava ja ilmava viuhahdus yrittämättäkään esittää vasta-argumentteja, tai kumoavia väitteitä henkilöiden kertomille tapahtumille. Ei siis sovellu tiukkapipoisille skeptikoille, vaan kehottaa lukijaa avaamaan itsessään avoimen lapsenomaisen mielen, jossa kaikki on mahdollista ja todennäköistä; Halun lentää ja nähdä maailmankaikkeutta.
    Tieteellistä lähestymistä UFOihin ja yliluonnollisiin kokemuksiin hakevalle saattaakin tuottaa ongelmia kirjan kertojien rönsyilevyys ja oman maailmankuvan ja ajatusmaailman esiintuominen. Tämä on kuitenkin ensisijaisen tärkeää ja tuokin esiin kirjan tärkeimmän sanoman lukijalleen: Kukaan ei ole enää entisensä kohdattuaan asukkaita ”toiselta paikkakunnalta”.

Tämän teoksen yhteisenergia on mielenkiintoinen yhteen nivoutuva kokonaisuus väritettynä jokaisen kertojan henkilökohtaisella energialla. Osasta kertomuksia on aistittavissa kauhunsekaisia tunteita tapahtumien johdosta. Osasta kuvauksia puolestaan välittyy eräänlainen hyväksyvä energia kaikille kertojan kokemille tapahtumille. Tapahtumille jotka ovat vain vyöryneet henkilön yli kysymättä tältä itseltään lupaa. Pääosasta kertomuksia huokuu kuitenkin eräänlainen tyyneys ja syvä ymmärrys omasta tehtävästään ja paikastaan tällä pallolla, pikkuruisena osana Luojan Suuressa Suunnitelmassa.
    Tämä kirja on kirjoitettu selkeästi uusissa energioissa, uuden ajan ihmisille ja siitä puuttuu täysin tyypillinen UFO–kirjamainen ”pönötys” ja tunkkaisuus, ei teryleeniä, eikä tärkkiä!
    Suositellen tätä kirjaa kaikille tähdistä tulleille sieluille, nuorille ja niille, joiden sisäinen palo nähdä asioita uudella tavalla alkaa saada maastopalon mittasuhteet. Jos koet, että elämän on pakko olla jotain muuta, jotain suurempaa, lue tämä kirja!
 

Arttu Tuomela

 


KUSTANTAJAN ESITTELY:

Olen haastatellut lähes 40 suomalaista henkilöä, joilla on kokemuksia ufojen ja humanoidien kohtaamisista. Voit lukea kirjastani todella mielenkiintoisia kertomuksia tapaamisista humanoidien kanssa. Omalta kannaltani mielenkiintoisin on oheinen Tanja Puhakan kertomus.

"Pääosa noista kokeista ja testeistä tehtiin minulle lapsena, mutta jotain muistikuvia on myös aikuisiällä kokemistan tutkimuksista. Yksi niistä liityy Pauli Liikalaan. Muistaan maanneeni taas tutkimuspöydällä noin 20-vuotiaana ja näin tuolloin vieressäni toisenkin pöydän, jolla makasi toinen ihminen, eräs mies. En tuntenut tuota miestä tuolloin.Kunnes eräänä päivänä,kun olin tuntenut Paulin jonkin aikaa, mieleeni palautettiin kyseinen hetki ja muisto ja tajusin, että tuolla toisella tutkimuspöydällä oli Pauli"

 

Aloitussivulle