Ultran kirjaesittely

 


Tunteet työkaluina
Helena Marja Silvola

144 s.
Kustantaja BoD, 2020

 

Tunteet työkaluina mahdollistaa sukeltamisen syvälle itseen. Se tarjoaa keinoja tunteiden ja mielen rajoitteiden tarkasteluun sekä rajoittavista ohjelmoinneista vapautumiseen. Jokaisen vapautumisen myötä olemme lähempänä omaa sisintämme, jolloin sydäntietoisuutemme pääsee laajenemaan ja myös kykymme kuunnella sisintämme paranee. Kun saamme sydäntietoisuuden tarpeeksi näkyväksi, alamme ymmärtää paremmin elämisen ykseyttä.

Tämä teos käsittelee muutoksia henkilökohtaisten kokemuksien ja havaintojen kautta. Kun teemme itsemme kanssa töitä vapautuaksemme omista ehdollistumisistamme, myös muissa alkaa tapahtua muutoksia, vapautumisia. Jos me kaikki antaisimme oman valomme loistaa täysin omasta sisimmästämme käsin, rakkauden ja valon määrä olisi valtava ja sillä olisi ympäristölle todella parantava vaikutus. Näin meille jokaiselle mahdollistuu tehdä tästä maailmasta parempi paikka, ja liikkeelle voi lähteä kohtaamalla rohkeasti omat tunteensa.

Helena Marja Silvola
Helena Marja Silvolalla on aina ollut suuri kiinnostus elämän syvyyttä kohtaan, ja sisäisen kasvamisen myötä hänelle on vahvistunut elämään luottaminen ja tietoisuus siitä, että kaikkeen löytyy vastaus meidän sisältämme. Tunteet työkaluina on kirjoittajan esikoisteos, ja siihen on ammennettu tietoa elävästä elämästä vuosien varrelta.

 

Aloitussivulle