Ultran kirjaesittely

 

 

 

Tuhon siemenet
– Miksi viljat, hiilihydraatit ja sokerit tuhoavat aivosi
David Perlmutter & Kristin Loberg

Basam Books 2014
350 s.

Nyt edullisena pokkarina!

  *PAINOS LOPPU*

 

Tuhon siemenet käy läpi, mitä aivoissa tapahtuu kun elimistön läpi kulkee viljatuotteiden ja hedelmien ainesosia. Terveellisiksi mielletyt hiilihydraatit saattavat aiheuttaa muun muassa muistihäiriöitä, ADHD:ta, ahdistusta, kroonista päänsärkyä ja masennusta.

 

KUSTANTAJAN ESITTELY:

Yleisten ravintosuositusten mukaan päivittäisestä energiansaannista 50 prosenttia pitäisi muodostua hiilihydraateista. Maailmankuulun neurologin David Perlmutterin mukaan niillä on kuitenkin kyseenalaisia vaikutuksia. Jopa terveellisiksi mielletyt hiilihydraattien lähteet, kuten täysjyväviljat, saattavat aiheuttaa muun muassa muistihäiriöitä, ADHD:ta, ahdistusta, kroonista päänsärkyä ja masennusta.

Tuhon siemenet käy läpi, mitä aivoissa tapahtuu kun elimistön läpi kulkee viljatuotteiden ja hedelmien ainesosia. Perlmutter selvittää myös, miksi aivot kaipaavat rasvaa ja kolesterolia, ja miten aivosolut saa iästä riippumatta uuteen kukoistukseen.

Tuhon siemenet esittelee 30 päivän menetelmän, jonka myötä voi oppia elämään paremmin ja täydemmin. Aivotoiminnan voi saada toimimaan paremmin pelkillä ruokavalion ja elämäntapojen muutoksilla.

David Perlmutter, MD, on neurologi ja ravintotieteilijä. Perlmutter on palkittu lukuisilla palkinnoilla hyväntekeväisyystyöstään ja hän toimii tv-ohjelmissa lääketieteen asiantuntijana.

 

 

Aloitussivulle